1765
Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!
DISCORD
Weboldal
Multicor Gépimagyarítások
Messifan
Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:
Magyarítás 1
Magyarítás 2
Multicor Gépimagyarítások
-
#1121 Még ne írjuk le a dolgokat. -
#1120 Lassan olyan ez az egész mint egy elb*szott drámaszakkörös szappanopera... -
DanerX #1119 köszönöm
-
CreativePlus #1118 Mi történt a Discordon? Miért lettek törölve a letöltési linkek és a Megás linkek is eltüntek? Akárcsak a fordítók?
A facebook oldalalakon is minden törölve lett.
Hivatalos forrásból már nem lehet beszerezni a fordításokat?
Hajaj.. pedig nagy bizalmam volt a gépi fordításokat illetően... :( -
#1117 #1065... első link. -
DanerX #1116 Sziasztok.
esetleg nincs meg valakinek véletlen a Horizon Zero danw magyaritása?
Szeretném végig játszani mielőtt nekiállnék a második részének.
a válaszokat előre is köszönöm :) -
#1115 pasz nincs már a gépemen -
#1114 Nekem alapból nincs ilyen file. -
#1113 Igen ők lehet nem fognak dolgozni. De nem megszünnek hanem összeolvadnak. Átadjak a stafétát. Mert lejebb amit nem idéztél az is szerepel. És mindig jönnek új emberek is. A discen is erröl ment a beszélgetés. -
Kódia #1112 "Önkéntesen adom fel a további tartalmakat." - Csordás J.
saját döntés,sok minden történt, és nekem ez sok volt.
"És ezért helyesnek látom bezárni az oldalt." - Nagy J.
Tehát nincs összefogásról szó.
"Sziasztok Nagyon fontos információ.
Ami szerintem nektek nem fog tetszeni." - Nagy J.
"Sziasztok Nagyon fontos információ.
Ami nem fog tetszeni sokaknak." - Csordás J.
A 2 személy egyértelműen u.a., meg lehet nézni a FB-ra kitett bejelentésüket. Majdnem u.a. a szavakkal, tördeléssel, enter használattal. Nincs nekem ezzel gondom, a fordítás az fordítás, ezer hála érte, csak furcsa. -
#1111 Amennyire tudom bárki elkezdheti. Rengeteg fordítást csináltak rövid idő alatt az eddigiek, összeírni sem egyszerű a játékok számát amihez eddig elkészült... és valószínű hogy nem csak fogadó, hanem kezdeményező arcok is vannak a meglévő és majdani topiklakók között.
-
#1110 Ahogy én látom nem arról van szó hogy egy ember marad mint a hegylakóban hanem összefognak és közös helyen többen dolgoznak. -
Kódia #1109 Most láttam csak, hogy Nagy József is kiszáll. Tehát akkor Iván marad egyedül. Eddig elvileg 3 gépi honosító volt: GrimWolf (Csordás J.), Nagy József (tudtommal ő volt az első) és Iván, aki GrimWolf-tól/Józsitól tanulgatott.
Na most vagy a 3 személy egy és u.a. (ahogy a magyarítások portál 1-2 tagja/támogatója részéről ez elhangzott korábban), vagy elképzelésem sincs, a másik 2 gépi fordító miért gondolta meg magát hirtelen és adja fel az egészet, azok után, hogy pár napja még lelkesen írták, hogy mennek előre a 3 különálló FB csoportban.
Tényleg nem feszültséget kívánok kelteni, csak nem értem. A végét azt látom: Iván lesz egyedül. Hogy ez jó-e, vagy rossz-e, azt eldönteni nem tudom. Az biztos, hogy ha ez a 3 ember különálló, akkor 1 ember rosszabb és lassabb munkát tud végezni, mint 3, valamint a gyors kiégés esélye is nagy. További Iván bármelyik pillanatban dönthet majd úgy a jövőben is, hogy fogja és az összes gépi honosítást törli.
Az egész hazai gépi honosítás, egyetlen egy ember kezében lesz. Amúgy nem találgatnék, ha lenne némi információ leszórva azok felé, akik a célcsoport. -
Kódia #1108 A saját nevét, regisztrációkor véletlenül elírni? -
#1107 Szerintem várjuk ki a történések végét. Biztos vagyok benne hogy a végén minden rendeződik és érthető lesz. -
#1106 De a facebook csoportban STRAGO Ivan néven van.
Itt sg-n viszont STARGOIvan.
Nem egyezik a kettő. Még ha ugyan az a személy áll a 2 account mögött is ,mert elírta véletlen, stbv. (vagy a harmadik mögött is)
Tehát teljesen jogos, ha kétely támad valakiben. -
Kancsalborz #1105 Jó megfigyelés. -
robogo81 #1104 A neve StargoIvan ,valaki stragoivan néven regisztrált hogy a névhasonlóságot kihasználva direkt keltse a feszültséget,és akkor sikerült is(az éppen ideiglenesen bezárt,és épp nyitott topikot hosszabbidőre bezáratni),csak akkoriban sok hsz-t töröltek.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2022.02.19. 09:53:35 -
#1103 Majd lesz valami. Az is lehet hogy változik a gárda, a lényeg hogy a megszerzett tapasztalat ne legyen oda. -
Kódia #1102 Részemről a munkájuk mellett vagyok (a házigazda ezt biztosan tudja), de kezd egy "kicsit" komikus lenni amit művelnek.
Csordás Károly teszi le a lantot, és a nem tudom már milyen nevű Iván fogja a "pcjatekokgepimagyaritasa" FB csoportban tovább vinni a dolgot. Hogy ehhez miért kellett mindent letörölni a mega oldalról, eltűnni 2-3 napra, majd főnix madárként - - nem - visszajönni, az számomra is rejtély. Főleg, hogy engedélyezve sincs a hozzászólás, így a 2000 fő érintett semmilyen szinten sincs tájékoztatva.
Részemről én a játékos közösség mellett vagyok és a fenti húzást nehezen tudom megemészteni. Ez a viselkedés az, ami feszültséget gerjeszt. -
Kódia #1101 Teljesen komoly volt a felvetés, semmiféle feszkó keltés nem volt benne: Ki az a STArgo Iván? STRago Iván a neve nem? Miért változtatta meg? -
#1100 a discordon azt irják hogy folytatják a forditásokat, meta csopikban meg elbucsuztak, vajon akkor mi a pontos info? -
#1099 jaja ne csináld már a feszkot, a két orás nickekre gondolt -
#1097 feltöltöttem neked 2 verziót is, nekem ezek vannak :)
Borderlands 3 Director's Cut v.20210805
Borderlands 3 Director's Cut v.20211118
katt -
StargoIvan #1096 Sziasztok
Hamarosan jelentkezünk.
Aki ismét a nevemhez hasonló nick névvel ír kérem a Moderátorokat töröljék ne hagyják napokig mocskolni a nevemet, köszönöm.
-
nepszter1 #1095 Valakinek nincsen meg a Borderlands 3 magyarítás? -
eddie999 #1094 Most megy fel megára, azután linkelem.
Jaj, látom már valaki megoldotta. Azért linkelem ha nem gond.
Itt
Utoljára szerkesztette: eddie999, 2022.02.18. 13:03:00 -
Kódia #1093 Ez aranyos, csak ezrek nincsenek fent DC-on.
A fordítónak (Ivánnak) meg érdemes lenne belátnia, hogy szó szerint nullát éri a munkája, ha az nem jut el a játékosokhoz. A (FB csoportban jelen vagyok és ott nem olvastam ilyesmit, hogy ne terjesszük a honosításukat. Készséggel elhiszem, hogy DC-n kérték, csak akkor ez így a "nem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal" esete.) -
CreativePlus #1092 A gépi fordítók kérték ezt DC-n.
Sok az új ember, aki nem is tud a facebook oldalakról és a fordítókról, csak a linkeket lementik.
Ennyi kijár a munkájukért, hogy csatlakozunk az oldalukhoz és esetleg nyomunk egy like-ot.
Nyugi, ezt én is csak a napokban tudtam meg. :)
Csak jelen esetben a fordító úgy döntött bezárja ideiglenesen az fb-t és törölte a fordításait, ezért nem tudom, hogy megoszthatom-e.
Minden esetre, amíg nem szólnak érte privátban megosztom bárkivel, ha rám írtok. :)
Utoljára szerkesztette: CreativePlus, 2022.02.18. 11:38:25 -
#1091 szerintem igen, amugy se hiszem hogy az ip cimedet vadásznák amikor egy cd visszakodolása fél milla testvérek között is :-D -
Kódia #1090 Mi értelme van lefordítani valamit a játékosoknak, ha aztán azt kertek alatt lehet csak terjeszteni? A fordító teljesen feleslegesen dolgozott, ha a fordítását nem vagy nagyon kevesen használják. -
CreativePlus #1089 Szia, nekem megvan, csak nem tudom, hogy szabad-e a terjesztése.
Esetleg privátban elküldhetem? -
Xsillione #1088 Emberi ferdítés esetében még fontosabb, hogy óvatosak legyünk, a gép csak pontatlan vagy ügyetlen, az ember viszont előítéletes és még szándékai is lehetnek. -
#1087 Dying Light 2 deepl nincs meg valakinek? -
#1086 V for Victory sorozat általános kézikönyve deepl forditás
V for Victory -
Kódia #1085 Azta! Ki gondolta volna! Hálásan köszönjük -
#1084 ugy tudom verzio függő de már nincs a gépemen de működött, a magyaritás leirásáben szerepel a verzioszám is
meg ez
A virusírtó nálam kitörölte ezt a filet de nem virusos "Red Dead Redemption 2\COMRDR2\data\ui\rdr2tr.01" enélkül nem lesz magyar, vissza kell rakni ha a vírusírtó kitörli. -
#1083 Remek dolog, de olvassuk el az apró betűs részt is:
-
#1082 Sziasztok, valaki tudna e segíteni a RDR2 magyarításában, letöltöttem a filet, bemásoltam mátr vagy 6 helyre de nincs változás -
#1081 Mint emlitettem ha kértünk valamit azonnal probálták teljesiteni Ivanék nem csak ugy ködösen igérték.
Már nem volt ideje kirakni a megszünés előtt ezért gondolom nem bánja ha felrakom, a Operational art of war 4 deepl magyaritása
OPAofW4