1765
Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!
DISCORD
Weboldal
Multicor Gépimagyarítások
Messifan
Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:
Magyarítás 1
Magyarítás 2
Multicor Gépimagyarítások
-
CreativePlus #1080 Sziasztok!
Ezt Discordon "kulturmocsok" linkelte, ma remélem nem baj ha megosztom. Mi a véleményetek róla? Szerintem elképesztő, hogy a való és üzleti életben már mennyire együtt tudnak haladni a korral és a technológiával! Követendő a példa. :)
https://villamforditas.hu/forditoiroda/149-javitott-gepi-forditas -
#1079 ugy ám :D -
eddie999 #1078 Ez brutál jó! :-) -
kjhun #1077 Jézusom! Mi ez, a rettenet szöveg?? Így került forgalomba annak idején, a DVD-lejátszó, ezzel a Gúgeles fordítással rendelkező kézikönyvvel?? -
#1076 hát igen, már rég túllépett az A.I. az egykori a yamada dvd játékos szintjén :D (aki nem ismerné keressen rá, zseniális :D)
Sőt be is linkelem, ennyi kis off talán elfér (mondjuk igazából nem is az)
katt
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2022.02.17. 16:30:35 -
#1075 Csak érdekességképpen, bemásolnám ide a The Elder Scolls Online gamából fényképezett könyvet. Ha valaki még mindig úgy érezné. hogy nincs létjogosultsága a gépi fordításoknak. A TESO-nak ráadásul nem is egyszerű a nyelvezete, de szinte tökéletes a fordítás. Mindig érdekelt a játék, de a büdös életben soha nem lett volna esélyem megérteni, élvezni ezt a világot fordítás nélkül. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.
Ezt tényleg nem lehet eléggé megköszönni :)
Eh, de jó lett volna annó a WOW-ot is így kipróbálni. Ma már nem tudnék vele játszani, de anno vagy 4-5 évet toltam vele.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2022.02.17. 15:43:20 -
Kódia #1074 Ezzel a szörnyű lassú nettel 3-4 óra volt mire feltöltöttem, de ez a legkevesebb :) -
#1073 Köszi! -
#1071 Hatalmas pacsi, hálám üldözzön :) -
#1070 Nagyon köszönöm!
A főnix elég beszédes. -
Fatmax13 #1069 A FB-ra kb. negyed órája kikerült egy Főnix kép. :) -
#1068 Szia! Betettem a fejlécbe a discord elérhetőséget! -
torma1 #1066 PH-s oldal is megszűnt? FB-n sincs semmi. Mi a csuda történt megint? MEGA sem megy. -
eddie999 #1065 Itt és itt -
#1064 Srácok! Nem sikerült megmenteni valakinek az
- Assassin's Creed: Valhalla
- Horizon Zero Dawn
- Immortals Fenyx Rising magyarításokat?
Nem gondoltam, hogy be kell spájzolnom belőlük. Most viszont aggódom, hogy örökre elvesznek. Köszi, ha valaki tud linket adni! -
#1063 Sziasztok. Létrehoztam egy discord szervert ahol szabadon beszélgethettek a kézi vs. gépi fordítások kapcsán történt, és most is folyamatosan zajló eseményekről anélkül, hogy bármilyen cenzúra, vagy részrehajlás történne az adminisztrátorok részéről. A csatorna természetesen nyitva áll mindkét fél részére. Azt hiszem, hogy van miről beszélni. Ne terheljük feleslegesen az itteni moderátorokat, se azokat az embereket, akiet nem érint a téma, vagy csak egyszerűen nem szeretnének beszélni/olvasni róla. A csoportban jelen vannak a gépi fordítók is, és a fordításaik publikálására csináltam egy külön szobát. Gyertek.
Gépi magyarítások (a játékosokért)
Utoljára szerkesztette: kultúrmocsok, 2022.02.16. 15:16:16 -
Anonymusxx #1062 Ahhoz van 2 normál is, igaz még nem teljes:
https://magyaritasok.hu/games/crusader-kings-iii -
Norbertboy #1061 Sziasztok!
Esély van a No mans sky magyarítás ráncfelvarrására? -
#1060 aki elmentette a CK3 fordítását jelezze már légyszíves -
Kódia #1059 A fordító törölte a Mega accountját is. A Prohardver oldalon nyitott topikban rövid ideig elérhető volt, onnan mentettem meg én is.
Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition 1.5.6
-
#1058 Sziasztok! Valakinek nincs linkje az AC Odyssey 1.5.6-os verziójú deepl-es fordításhoz? -
#1057 Remek hír, köszönjük ! -
#1056 Merlin ismét kinyitotta a fórumot! Mostantól zéró tolerancia van. A nem témával kapcsolatos bejegyzések törlésre kerülnek. Köszönöm Merlin!!! -
Fatmax13 #1054 Bízom benne , hogy ez csak egy átalakulás része ! Kitartást ! -
#1053 köszi szépen azoknak a roszindulatu embereknek akik az állando basztatásukkal, hála helyett, megszüntetésre késztették a gépi forditást...a magyar gamer közösség biztos áldja majd a nevüket ennek a néhány gerinctelennek :-( -
eddie999 #1052 Miért zártad be? -
StargoIvan #1051 Nem Én voltam a Csoportot bezártam léci a linket szedjétek ki köszi! -
#1047 Üdv a tisztelt gépifordítósoknak. Lehetne annyi kérésem (gondolom sok más nevében is írom), hogy valamikor összeszednétek egy kupacba az összes eddig elkészült deepl fordítást, hogy ne kellejen állandóan végignyálazni a facebook csoportot, ha egy régebbi fordítást keres az ember?Az nagy segítség lenne. Köszönet. -
Anonymusxx #1045 Szia
Nem tudom, nem néztem, nem is játszom vele.. -
matrix_w8 #1044 Szia. A Lost Ark játék szövegei milyen fájlokban vannak? Megtalálhatók? Ha sima szöveg átküldenéd nekem? -
#1043 Annak idején annak meg szerettem volna csinálni a normális magyarítását, de akkor még nem sikerült visszarakni megfelelően a szöveget. Kíváncsi lennék én is, hogy azóta változott e a helyzet. -
#1042 Jaaa értem ezt nagyon köszönöm, csak lehet rosszul írtam le, de engem nem az vonz ha játék közbe a neten kell ezt keresgélnem ugye, mert az nem játék, nekem az kell hogy játék közbe lássam mi van ez így macerás meg megtöri a gameplay élményt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.13. 02:29:03 -
#1041 Töröltem a nem ideillő dolgokat. Továbbra is annyit kérek ne bántsuk a másikat. A fordítók egyik táborát se. Ami privátban történik nem tartozik másra. Ránk biztos nem. Tisztelem a magánügyet. Ha valaki sokadszor elkezdi teleszemetelni a fórumot a moderátorok kiteszik. Köszönöm a figyelmet. -
Anonymusxx #1040 #1029 :)
darkSectorxxx:
Ez pontosabban egy küldetés szövege.
PL:
Szóval játszol a játékkal, felveszel egy küldit egy npc-től, látod a küldi címét - ezt beírod a https://lotro-wiki.com -ra, és ez kiadja a küldetéshez kapcsolódó szövegeket, amit könnyen le tudsz fordítani a deepl-el.
-
Olivaw #1039 Nem tudnatok ezt abbahagyni. Rohadt unalmas. Kertek mindkettotoket mar parszor... NIncs eleted, hogy itt varod mikor kibe tudsz belekotni? -
TomStorm #1037 FB-n jelentsd ha gondod van bár úgyis tudod mit érsz el vele.
Itt teljesen felesleges vergődnöd.. -
#1031 Ja ersze nem arra értem, hogy feltétlen törölgetni, csak nem értem a személyes dolgokat miért itt kell intézni, de igaz ez minden topikra.
van magyar felirat, aki akarja letölti.
Az egy más dolog, hogy ki mit mond, kinek mibe van igaza vagy milyen nézetei vannak.
Az hogy valakinek letöltöm a munkáját, attól engem nem érdekel a magán privát dolga, és nem is szükséges hogy egyetértsek minedenkivel mindenben, ezért az ilyen vitáknak szerintem nincs helye itt. -
#1030 De a link mögött egy oldal van lore-al. -
StargoIvan #1029 Magyar Penge rendet rakott ! Legalább van aki Tiszteltbe Tartja a Sorrendet. <3
@Anonymusxx: Neked sokan sok mindent köszönhetnek, Akik gépi fordítással foglalkoznak! (Még ha nem teljesen is tudsz róla :))) )
Utoljára szerkesztette: StargoIvan, 2022.02.12. 19:28:51 -
#1028 Azért javult a helyzet :p