Assetto Corsa Competizione

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt, hogy érted ,hogy nem jól mozog az autó?
<#eljen><#fogmosas>

Én háromszor nekifutottam, de az istennek nem akar tetszeni nekem sem. Azt érzem, hogy nem jól mozog az autó. Ezek szerint Webster szerint sem.<#whatever> Mondjuk egyelőre nincs is akkora hype körülötte (ahogy más régen várt szimes dolog körül sem (iR<#zavart1>)).<#buck>
Köszi, mivel tudnám monitorozni az értékeket?
i7-6700, 16GB, Gigabyte 1060GTX G1 6Gb: flat képernyőn teljesen vállalhatóan fut high környéki beállításokkal, VR-ben inkább a medium felé tendálva még éppen vállalható.
Amúgy meg a mai cuccoknál a textúra méretek/mennyiségek miatt egyre inkább musthave a sok memória a VGA-n, illetve a szintén sok RAM.

i5+Nv1050+8GB kombóval kompromisszumot kell kössél, nem keveset.
865 re valaki? Fontos lenne
Amatőr 😄
Most mentem vele pár kört, ez nagyon jó. Ez a csóka nem tudom miről beszél
Danecay
Pedig ha nehéz akkor jónak és hitelesnek kellene lennie <#banplz>

alma2
haha 😊
josh webster

szerintem

Üdv. A 16GB ram mennyire szükséges? (vagy GTX 1060? ) Online kicsit receg. Most 8GB van egy i5 2500, GTX 1050 4GB TI társaságában. Illetve videó beállításokat merre lehet találni? Arra vagyok kíváncsi, hogy ki milyen paraméterekkel használja
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2019.01.10. 12:24:58
Adam Jonas
Még nem mértem le rendesen, de mintha érzetre egy 10-12%-t hozott volna önmagában a CPU. Majd egy jobb VGA-val kiderül, de szerintem egy GTX 1070-RTX 2060 sokat dobna majd rajta. 😊

__Jacek__
Jobb lett? 😊
Adam Jonas
Egy kis multiplayer fun race-ben én is benne lennék, ha már megvan az új CPU. 😊

+1
Iníthatnánk megint fun versenyeket hetente 1x-2x, amire nem kell regisztrálni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2019.01.02. 19:08:42
Igen mert Január 16.-án jelenik meg a bővített multiplayer Zolder és az Emil frey Jaguar G3, ott lesz egy 2-3 nap gyakorolni a pályát és úgy időzítettük szombatra a fun versenyt. Mi is leszünk ott páran, 10-15 ember biztosan lesz a ligából is erre még rájön az aki jelentkezik arra a néhány poszra amit kitettem.

Természetesen megjelenés ( 1.0 ) után teljes bajnokságokat is rendezünk mjad 😊

Búék

^^

lac coo
Én meg megörültem, hogy végre van egy normális pálya a játékba...de nem, majd csak 16.-án ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez meg odebb van, nem korai reklamozni?😊 Plusz a regisztracio a 10 poerces fun futamokra sem szerencses. Ha aznap este kiirod ide a szerver elereseket, talan lesz 2-3 ember. De regisztralni, ilyen miatt, senki nem fog.
Alexease
BUEK!
Sziasztok!

Akit érdekel és szeretne részt venni egy ,illetve egymás után több rövid FUN versenyen az a weboldalon térténő regisztráció után tud jelentkezni.

Teamspeak 3 elérhetőség a futamok alatt biztosított, részletek a weboldalon.

Üdv.

Utoljára szerkesztette: pRoject2HUN, 2019.01.02. 09:03:01

^^

lac coo
BUÉK !

Igen
lac coo
Kormány driverben is , játékban is 1080 fok, mégsem megy szinkronban, kicsit gyorsabb a kormány a játékban.. Másnál is ?

Üdv. MSI GTX 1050TI kártyának a driverét frissíttetem és azóta csak csökkentet módban van kép. Normálban a windows betölt de nincs kép, ez mi lehet? Afterburnerben minden nulla. Próbáltam régebbi drivert is, az sem működik
b-type
oargh..beruháztam a KartKraft-ba,..na ha valakinek felcseszni való agysejtje van, az harcoljon az AI-val 😄D
édesfszom, felmentem a HUrankon a top10-be és megléptem egy szintet hogy lássam mivan. Aztán kicsit örültem hogy kikapcsoltam..
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nálam ezzel a driver, ezzel a kiépítéssel fut a 1050. ..és bár olvastam máshol is hogy ez előforduló hiba (UE4fatal), nálam még egyszer nem volt, pedig tálcázom is a játékot.
Eddig programhibaszerűség csak az volt hogy egy időben nem akart elindulni, hanem indítóablakot dobálta csak fel, le kellett állítani a steam-t és újra elindítani hogy rendbe jöjjön.
De az is elmúlt.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.22. 16:27:18

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Eddig 4x volt UE4 fatal error. A gtx 1050 régi driver lehet hiba?
sikerült😊
Üdv. Nem érzékeli a szim a dfgt kormány részét, gáz-fék váltó jó. Kormányozni nem lehet. Ma vettem meg, segítség gyorsan mert tökön szúrom magamat. Nagyon próbálnám már SEGÍTSÉG
v0.4.2 Changelog
- Fixed AI pit strategy when restarting the session
- Fixed transmission whine not audible in cockpit views
- Tweaked transmission whine for Lamborghini Huracàn GT3
- Improved reverberation for Nurburgring pit alarms
- Tweaked tire puncture sound
- Fixed some surfaces sounds not audible driving in reverse
- Added end race simulation for the car who are not able to cross the line during Post session time
- Fixed team strategy timing issues in next sessions
- Fixed final standing bug with lapped cars
- Fixed various softlock issues with rapidly going in and out of the options menus
- Fixed enter not working as default selector button in the for control assignment screen
- Fixed control assignment popup not being closeable with Esc
- Fixed softlock going in and out of the meteo, realism, assists screens
- Track selection is now persistent in all single player game modes
- Fixed camera when opening the replay twice in a row from the menu
- Fixed car state during replay
- Text keyboard input in VR ("Save" and "Rename" in Car Setup and Controller Setup, and "Server search by name" in the Multiplayer page)
- Fixed some possible multiplayer crashes
- Fixed a crash in VR when skipping Race 1 in a Race Weekend
- Fixed incorrect flashing light when opponent visibility is not set to ALL
- Fixed possible crash entering the game
- Fixed wrong start resolution/mode in some cases
- Fixed hotstint length not setting properly
b-type
na, hát úgy egymás közt szólva, azért van mit csinálni a progin. Ahogy olvastam a nagyját már jegyezték.
Az összes versenyem viharos esőben futom, ezért erre vonatkoznak az alábbiak:
- Amikor Pit-be tesz, és onnan rajtolsz akkor gyakorlatilag több száz méter előnnyel indulsz, pedig ugye nem az a cél.
- 'utolsó kanyaros repülő rajt' egy katasztrófa, van hogy nincs gázreakció.
- Az AI vígan gyorsul, míg a te autód felúszik az egyenesben magas hasmagasságnál is..gázelvétes felváltások, az AI meg mint a rakéta 😊)
- 3 vízátfolyás pont annyira sz@r mint a PC2-ben, aki sokat ment esőben az már sztem nevet is adott nekik. Annyi rá a mentség hogy ugye ez még nem dinamikus azaz persze hogy ugyan azt csinálja..de akkor is idegesítő.
- kb. tízszázszor mentettem már rá a jó setup-ra a default-t mert betölteni szerettem volna, sztem extra hülye megoldás a 'save' lehetőségét adni alapra.
-a hideg gumi borzasztó.

ennyi, egyébként f@sza, a pálya qva jó, sokkal jobban kijön a 'mikiegér' jelleg mint más verzióban, összehasonlíthatatlanul jobb mint bármilyen Hungaroring modell.
Sztem sok dolgot kell még összerakni hogy király legyen,..már ha az a cél.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.17. 17:04:21

lac coo
Nem én csapatom 😊)) De jó lenne ! 😊

arty
áh, dehogy vagy, Lac coo ilyenkor elmegy a temetésre, részvétet nyilvánit, aztán következő héten csapatja tovább, nincs ezzel gond 😉

Forza.

b-type
vezetve nincs baj, de mikor a replay-t nézem akkor külsőben beröccen.

lac coo
Nálad is FPS orgia van ...😊)

macleody
Nem vágom ezt a ferkát, úgy dobja el a seggét ha motorfékkel megyek be a kanyarba mint az állat. És hiába állítgatok setupban bármit is, ugyanazt csinálja.
b-type
na:
a tegnapiak jók voltak, a maiak meg nem..igazából sztem 88-90-nél nagyobbra nem érdemes felhúzni jelenleg az AI keménységét, mert akkor már bunkók..vagy inkább rosszul csinálják, a videón 92-s AI van.
Összességében van még mit reszelni a játékon, az AI szög egyszerű, vannak pontjai a pályának ahol nagyon gyenge,..olyan AC-s. ..ha felhúzod agresszívba akkor sejthető mekkora élményre lehet számítani. 😊)
De ha a tudását felhúzzuk, és a keménységét 88 környékén tartjuk akkor jókat lehet vele menni, de nem okosak....eltolnak ha útban vagy.
Nekem 10 autóval már röcögöt a kép néhol. Úgy egészében nagyon jó játék lehet belőle, de kell neki ez a három hónap. ..és valszeg még egy két három négy patch.
Néha beadja a pit-ból rajtolást, ahol átvált a lámpa zöldre mikor megkapják a többiek a zöldet 😄 ..nem próbáltam meg elindulni de valszeg beleérkeznék a mezőny közepébe.

lac coo
Nekem multiban fatal error van, ha versenyre váltana ....

lac coo
Elég hangos , majd elugrik, Egyrészt zsarukkal nem állok szóba, másrészt meg ha lenne én is ott csapatnám 😊

Alexease
Csak ha az utmenten elcsap valakit, akkor lesz gaz. A videoban is setalgatott az ut szelen valaki. De lehet az babakocsis anyuka is. Tudom, hazsartos vagyok😄
lac coo
Jah, annyira nem para... 😊 had csapassa ! 😊

b-type
AC alatt okés...valmiért ACC alatt csak 10 mp-t vesz...illetve a hang megy tovább, és a méret is nagy, de a kép mégis megáll 10 mp után. 😞
Ac alatt meg semmi gond, próbából felvettem egy kört..

Alexease
Szolj be a zsaruknak, mielott szetcsap valakit.
lac coo
( mondjuk lassan idegesít már, a 150-edik körét futja ! 😊) )

lac coo
Hozzánk megjött a hó ! 😄DDD

lac coo
Hát állítsd be ne 10 mp-re ! 😊

b-type
nem vesz csak 10mp-t a shadowplay.. 😞, pedig igen hangulatos versenyeket toltam HunRing-n esőben este 21-kor 😊

alma2
v0.4.1 Changelog
- Fixed occasional driver model flashes in the Ferrari 488 GT3
- Fixed slightly offset cockpit and dashboard cameras in the Ferrari 488 GT3
- Added interior endurance lighting in the Ferrari 488 GT3
- Fixed Sprint race fuel estimation
- Fixed Cup Category and car bodykit when Free event type is selected (Practice, Quickrace etc)
- Fixed replay after multiplayer skip session
- Fixed lap marks for Replay hud
- Fixed wrong track starting condition that was forcing dry setup
- Improved Hungaroring AI line
- Fixed high pitch noise during a burnout
- Removed gearbox compressor sound on Ferrari 488 GT3

szerintem

b-type
semmi okosság nincs benne, az előző verzióban ha felvettem a minimumot akkor nagyon rázott a kormány, ezért a -gain- kivételével nagyon nem húztam semmit.
Mivel bejön a játék, sztem ma még próbálgatom.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.14. 03:57:58

Igen látszik, köszi.
Van valami tutorial a mostani verzióhoz, hogy melyik csúszka mi, vagy megérzésre lőtted be?
macleody
Yep.