2128
-
#1127 GPU kicsit karcsi föleg ACC alatt a VR-hez. -
Indi69 #1126 i5 8600k 4.8 ghz, 16gb ram, gtx1060 6gb gépnél mit hova állítsak oculus riftben? Lehet normálisan használni? -
Indi69 #1125 Már jó. Kicsit macerás volt. Hát a pofám leszakad ez olyan jó -
AnnieC #1124 Mi a probléma vele? Nálam nem kellett hozzá semmit varázsolni. A legújabb verzióban már van Assetto Corsa Competizione Oculus VR mode opció is az indításnál, de nekem előtte is működött. Nálam a játszhatóság határán van az FPS Rifttel, de megy. -
Indi69 #1123 Üdv hogyan tudom rá venni a steamet, hogy működjön a sim oculus rifttel? -
#1122 Mi a sz@r van már megint? Végre lenne egy kis időnk haverral, erre nem mennek a szerverek. -
#1121 Fútnak a háttérben alap dolgok, néha torrent ha nem online tolok valamit, steam stb.. mikor hogy megnyitott chrom.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.03.17. 10:41:38 -
Indi69 #1120 Csak a játék? Vagy fut más is? Szerintem így kéne
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2019.03.17. 10:33:36 -
#1119 Nálam game közben 10-12GB a teljes mem használat. -
#1118 mert kb aki irta az ajanlast biztos 16gb ramja van es neki elindult a jatek :)
Ezeket sosem kell komolyan venni, nem ol ebbe senki energiat es penzt, hogy kitesztelje x gepen miert miert hogy.
A tobbibe meg hosszu lenne belemenni, torodj bele ez ilyen. reszben a konzolok a jatekok felepitese miatt, nagyon keves jatek kamatoztat a plusz rendszermemoriabol egy szint felett.
Cserebe, most nyitva lehet a bongeszod 20 ablakkal, es ha nyomsz egy alt tabot jatek kozben, hogy megnezz valamit, nem kerreg fel orat a vinyod, mire bejon a bongeszod hanem egy pillanat alatt elotted a kep.
-
Indi69 #1117 Ezt értem. Amit nem értek, hogy akkor minek az ajánlásban a 16gb. Plusz a win10 lépcsősen használja a ramot, minél több van annál többet használ, vagy valami ilyesmi. Javítsatok ki ha tévedek -
#1116 ha van egy x metertu ládád es abban van 5 kilo almad, ami a fele kapacitasat teszi ki, azert mert veszel egy ketszer akkora ládát, meg nem lesz tobb alma benne, max igy mar csak a negyedet tolti meg. -
Indi69 #1115 Üdv. váltottam ddr3 8gb-ról ddr4 16-ra és azt vettem észre hogy a ram kihasználtság nem váltózott 4.5-5 gb. Ez így normális? Meg nézné valaki,hogy neki mennyi ez az mérték? köszi ellőre is. -
#1114 A virtuális kormány még mindig nem lehet szinkronba rakni az enyémmel? G-erőket kikapcsolni ? -
Solt #1113 Ha az ACC lenne a hiba oka, akkor másnál is csinálná ezt, de ilyen jellegű panaszt nem találtam egyáltalán, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy nálad lesz valami szoftveres vagy hardveres nyűg. Az, hogy csak az ACC alatt jön elő még semmit nem jelent... egy-egy verzió ha problémás az benne van a pakliban, de az, hogy az eleje óta nem működik rendesen már gyanús.
Én a helyedben alapra állítanék mindent, frissíteném a winfost, a VGA drivert, aztán default bios, semmi tuning, semmi monitorozó program, ha így sem jó, akkor friss telepítés mindenből. -
Grabowsky78 #1112 Megnéztem a ramokat xmp profilt használok, de amúgy nem húzom a ramokat ddr4 3000-es 2x8gb ramom van corsair. Kipróbáltam a profil nélkül, akkor is ez volt, megfordítottam a ramokat. Átdugdostam a senzorokat másik usb-be. Igazából nem úgy fagy ki, hogy teljesen csak megáll egy időre aztán újra indul de a riftben már hdmi error van ilyenkor. Ha ilyenkor kihúzom és visszadugom akkor megy tovább a következő megállásig. Megnéztem a kábelt is semmi nem látszik rajta, meg ha ilyesmi probléma lenne akkor más programokban is csinálná és más programban semmi problémám nincs, se a sima assettoban, se más unreal4 es vr progikban. Tanácstalan vagyok. :( -
#1111 -
Solt #1110 Ez nem az ACC hibája lesz... nálam régebben ezt a jelenséget instabil memória tuning okozta. Az volt a szép, hogy nem jelentkezett minden játékban, így én is az adott játék hibájának gondoltam, ráadásul órákat mentek gond nélkül a tesztprogramok is. A jelenség megszűnt amikor visszavettem a memória tuningból. Ha nem húzod, akkor érdemes lehet kivenni az egyik modult, próba, majd csere... hátha.
Ettől függetlenül viszonylag sok minden tudja még okozni ezt a nyűgöt, például: LINK -
#1109 v0.6.4 Changelog
- Fixed a bug in server leading to crashes and desynchronization of time, weather and sessions in Multiplayer.
- Improved collisions in Multiplayer.
- Fixed Multiplayer collision detection for the Safety Rating (SA).
- Removed automatic disqualification in Multiplayer; we collected enough data to go on while allowing drivers to enjoy MP without false positives.
- Added experimental fix to reduce the CPU occupancy in the accServer.
- Added CPU warnings to the accServer.
- Fixed name overlays not working for drivers that join Multiplayer.
- Fixed label visibility in Multiplayer.
- Fixed Driver Rating Profile displaying wrong data.
- Disabled Driver Rating Profile "Total progression" chart.
- Overall volume fine tuning.
- Nissan GT-R GT3 automatic clutch fine tuning.
- Ferrari 488 GT3 BOP correction.
- Bentley GT3 2016 BOP correction.
- Fixed automatic assist engine startup issue.
- Improved AI pace all over the board -
Indi69 #1108 Persze, már minden ilyen varázslást próbáltam. A szombat reggeli hotfix óta ilyen. Az nvidia setupban most mindent alapra raktam, így valamennyire használható, de nem vagyok elájulva -
Grabowsky78 #1107 Igen próbáltam így is, meg enélkül is. A kezdetek óta fagy, csak gondoltam várok pár verziót hátha megoldódik, de nem igazán akar. Lehet én is megpróbálom az újra telepítést, hátha! -
Solt #1106 IMPORTANT NOTE - Oculus Rift users: We recommend launching the game by-passing Steam VR, adding "-vr" to Steam launch options for ACC as described in the below image to avoid possible performance issues and stuttering.
Így is? -
#1105 Próbáltad már teljesen újrarakni a játékot? Lentebb írtam is - nem tudom, hogy láttad-e - de ilyen FPS problémák sokaknál úgy adódtak, hogy a régi beállítási metódust használta volna a program, és összeakadt emiatt ez-az...Én lehet megpróbálnám teljesen újrahozni, és a régi beállításokat is törölni. -
Grabowsky78 #1104 Sziasztok nem tudja valaki, vajon miért lehet az, hogy folyamatosan kifagy az oculus-al az ACC? Ilyenkor hdmi connection lost van a riftben, és csak újraindítás oldja meg. Bármit állítok mindig ez a vége, ha indítom a steam vr-t ha csak az oculus appot akkor is fagy. -
Indi69 #1103 Igen , és még a proci használat is kevesebb amikor több az fps. Az fps 20-30-al több a proci 10-15%-al kevesebb ha nagyobb a ping. Volt olyan szerver amin 350 pingem volt. Én ezt nem értem. Csak itt vannak ilyen anomáliák, miden másban tök jó a gépem. AC-ban, IL-2 CLOD-ban benchmarkban minden jó -
#1102 Pont, hogy fordítva kéne lennie. Bár adott esetben lehet, hogy nem is kéne a pingnek hatással lennie az FPS-re. -
Indi69 #1101 Az létezhet, hogy minél nagyobb a ping annál nagyobb az fps? Azt vettem észre, hogy az egyik szerveren 90-100 fps van nem akad, a másikon meg 65-75 és akad rohadtul. Ez mitől lehet? -
BladeW #1100 Automatikus pálya rotációt nem lehet még beállítani? Kézileg kell váltani? -
#1099 :D
Ilyen volt nálam is, szerencsére elég ritka, azokkal az autókkal mibe még nem ül senki azokkal ilyen hülyeségek vannak. Amikor megvan a társaság akkor már nem volt ilyen, sztem a legjobb nem vándorolni hanem megmaradni egy szerveren -
#1098 AC2 cool start ! :DDD
És remek ütközés modell :)
-
pRoject2HUN #1097 Fut egy szerver ami csak magyaroknak van, vagyis azoknak akik tudnak magyarul és eltudják olvasni a belépési jelszót a névben.
10 perc időmérő és 10 perc verseny van beállítva száraz körülmények között és nappal.
Itt össze jöhetünk srácok körözgetni mert a szerver menni fog, ha igény van rá akkor lehet pályát is cserélni stb.
Ha itt figyelnük egymásra akkor elkerülhető a nyitott szervereken való roncsderbizés :)
-
goldboy #1096 Van gond szerver oldalon is, tegnap este akkor ment az AC bajnoki is mastersen, ma talán jobb lesz a helyzet. -
#1095 Próbáld már ki ezt, mielőtt feladnád:
*UPDATE: Deleting the documents folders and local/appdata folders made a big difference in performance, some graphics are handled differently now, also turning volumetric fog off made a huge fps jump too, im up to 130 fps now* -
Indi69 #1094 Ez egy rakás szar, elegem van -
#1093 Jah, most nekem is az volt a GTR-Masters szerveren. -
Indi69 #1092 fatal error, ismét -
#1091 totál simán szalad az online, sztem nézz körül nem eszi-e le valami a gépedet.
illetve annyi van, hogy ha valaki belép a szerverre akkor megakad egy pillanatra, de egyébként semmi, esőfüggöny, vagy kontakt...volt hogy kanyarokon keresztül egymás mellett autóztam Lambóval meg Nissan-l..sőt volt hogy 3szélesen mentünk az azért cidri volt esőben :D
semmi gond nem volt.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.03.10. 19:15:11 -
Indi69 #1090 Még valami. Az online részen nem váltózott az fps, olyan mintha nem csináltam volna semmit. Az ofline részben meg 200+ az fps. Szerintem a net kódban van baj megint -
Indi69 #1089 Már meg van, 8600k. De ez ennyire nem lehet kevés -
#1088 Vegyél új processzort :DDDDD