Assetto Corsa Competizione
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész nap játszhattam volna, természetesen most vettem észre, hogy bekapcsolva hagytam azt a szart...
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The ACC Benchmark Thread
The ACC GPU Benchmark Thread
Azt hiszem, ide érdemes lenne minél több embernek megosztani az adatokat, hátha Kunosék is kapnak ebből fakadóan valami támpontot a hogyan továbbról.
- Fixed setting the wrong Audio driver in some cases
- Removed start sequence for the first player in the server
- Fixed auto pitlimiter spam when gear was not allowed
- Fixed wrong fuel amount during AI pitstops
- Fixed lack of correct driver head motion in Bentley Continental GT3
- Changed local account data handling, improved delays caused by backend updates/restarts
- Using Steam check to prevent unusable online profiles
- Fixed issues causing Track Medals earned and laps posted to the Event Leaderboards not being saved
- Fixed missing endurance kit joining a server
- Fixed skidmarks when car is drifting
- Fixed wrong tyre wear influence to rolling resistance
- Reworked timetable logic
- Added combined laptimes to the timetable
- Fixed wrong car update during pitstop after replay
- Fixed wrong car camera target after disconnection or coming back from replay
- Fixed highlights not recording after a session restart
- Fixed cars not removed when Multiplayer server connection is lost
- Fixed possible server issue on linux emulators
- Optimized account data storage/synchronization
- Added Night + Rain preferences in Multiplayer server selection
- Activated Night, Rain, Latency and Target Driver Count rankings in MP server selection
- Added search box to MP server selection
- Increased amount MP servers displayed
- Reduced MP server bandwidth usage
- Removed leaderboard/server list response delay
- Standing widget: visual hint about disconnect state
- Multiplayer chat keeps messages after opening the pause menu
- Improved backend server efficiency on session/menu changes
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Bár ugye a PC2 alatt Madness Engine valahanyas verziója fut, de gyanítom, hogy nyomokban megtalálható benne még a gMotor2 és annak "hozománya" - talán lehet emiatt van az, amit tapasztaltál Te is. (Bár ez fura, mert egy 6.generációs i7-en futnia kéne (legalábbis illene), mint késnek a vajban.)
Nem is nagyon mentél nagy tömegben, rajtrács végéről start szokta rendesen megfektetni a CPUt.
Gondolom majd hegyeznek még rajta bőven. PC2 ebből a szempontból nagyon megcsinálták.
My Life for Freedom!
lac coo: és nem emlékszel a "CPU OCCUPANCY > 99%" hibára? sok AI, kanyar, torlódás és baaang, sokszor, sokaknál jött.... kvázi nagyobb AI mezőnnyel a játék sokszor játszhatatlanra lassult. és kb 1.1 feletti pecsben javították, valamikor... (talán a konzolos megjelenés környékén? amikor átírták jobban többszálúra AC-t)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.11.26. 21:31:03
Forza.
My Life for Freedom!
átállítottam a videón látott beállításokra, és tök jó...nem méregettem fps-t, de baromi simán fut szal magas lehet.
Eddig nagyon pozitív, már szárazon is tetszik az autó, de hát sajnos ezek az autók nem az én játékaim, de azért jók.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A PC2 elvileg egy kicsit gépigényesebb, az mégis vajsimán fut. Akkor akad be durván, ha sötétben a rajtnál sok reflektor világít be az autóba.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.26. 20:57:46
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Vagy jól ment mindig, vagy maradt szar , legfeljebb nem 20 hanme 23 FPs lett.. 😊
Szerintem ez nagyjából így marad már .
Mire AC2 jön, már egy 1080 is alsó kategória lesz ....
Ha jól sejtem, ezt nevezik CPU-limitnek.
Alapvetően miért aggódok: pár hete olvastam RaceDepartmenten egy hsz-t, valamelyik Kunos-fejlesztő írta, hogy a játék EA-fázisa is már amiatt csúszott, mert az optimalizálással gondok voltak. Bele se merek gondolni, hogyha emiatt már csúszott 2 hónapot a játék, milyen lehetett a pre-alpha teljesítményt tekintve.
Jó persze, nem a Fortnite a legvalósághűbb játék, kinézetre sem, de akár csúnya, akár nem, mégis jobban fut, na mindegy.
Antialiasing high+temporal,távoli texturák high,tükrök epic,Effect high,shadow low minden többi medium.
Pixel destiny 100.
I7 7700,8GB Ram,Gtx 1060.
Most nem lagol nem akad és így már vállalható.
az ILYEN!
ebből nem vonhatod le, hogy "sose lesz ez gyors", mert az assetto is talán 1+ évvel 1.0 után kapta meg az igazán optimalizáló pecsét (konzolmegjelenés okán, amikben elég gagyor cpu van), ACC-vel pedig még az 1.0 környékén se vagyunk....
és igen, az bennevan, hogy sose lesz fortnite szinten optimalizálva, de:
- az az epic saját játéka, saját motoron
- prebéta állapotban is ugyan olyan jól ment az a f2p szemét, mint most?
- hogy néz már az ki? 😉)) tartok tőle, h az ACC very lowban is ízlésesebb, mint amaz...
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Jelenleg az RX590 jobb ajánlat még a nagyobb fogyasztása ellenére is mint egy 1060... főleg a három 2019-s játékkal. Egyébként én a középkategóriában 60Hz-s 1080p monitor mellé biztos, hogy AMD konfigot vennék. Egy R5 2600 + egy RX590 megspékelve egy FreeSync monitorral és fülig ér az ember szája.
www.smart-bus.hu
De lassan ott tartok, hogy bemegyek és veszek egy RX590-t. 😄
www.smart-bus.hu
U.i.: mielőtt robbanna a bomba, nem támadni akarok én senkit, csak nem értem, hogy miért rangsorolják rendesen a problémák súlyosságát, és dolgoznak a javításon ezek alapján...
Ettől függetlenül azért ne tapsikoljunk már Kunosnak, mert GTX 1070-re tervezi a játékát, amikor egy 1060-on is simán kéne futnia, de még az 1050Ti-t is be merem kockáztatni.
és mennyien dolgoznak a grafikus motoron náluk? és mennyibe kerül a produktum?
... ezek szvsz elég fontos kérdések 😉
Forza.
Akadás nálam is volt / van, de csak Nürburgring-n, a többi pályán nem tapasztaltam. Egyébként nem egyszer láttam az 1080Ti-n bőven 8 GB feletti vram használatot, lehet, hogy amiatt akadozik.
www.smart-bus.hu
Egyébként itt a LOD-okkal lesznek a legnagyobb bajok sztem. Cockpit nézetben bizonyos helyzetekben 5-7 FPS-sel is kisebb értéket tud produkálni a játék; és az a gyanúm, hogy a nagyon távoli objektumok részletessége sincs csökkentve, ami szintén zabálhatja a játékot.
Ha egy BF1 / BF5 simán fut kevert közepes és magas beállítások mellett 80-100 FPS-sel egy GTX 1060-on, akkor ugyan már nehogy a GTX 1060 legyen a kevés....
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.25. 22:06:44
www.smart-bus.hu
Pixel Destiny az oké de a többi?
De mondjuk nem értem miért van az hogy program indításnál akad egy ideig aztán állítgatok mindent ide-oda és egyszer csak kapok stabil FPS-t Vr-ben.
Meg az esős pálya jól néz ki de a száraz meg nem.