2128
-
#1087 Nem kell nézni a kihasználtságot .
-
Indi69 #1086 Valamit elszartak. Levettem minden videó értéket alapra, bűn ronda. 34% az 1060 kihasználtsága de a proci 98% és mikro laggol. Erre valami ötlet esetleg? Pedig már a múltkor ez a része jó volt 60% volt a proci -
#1085 Jah, fene se tudta :)
-
#1084 Aha, a másik képen, amivel én mentem az a 2018-as. A 2015-össel csak pár kört mentem, szerintem kicsit lassabb.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2019.03.10. 18:32:00 -
#1083 Jah, miért van másik is ? :)
-
#1082 Most nézem, az a 2015-ös Nissan :) -
#1081 Jah voltam fent, kipróbáltam .
-
#1080 Laca te vagy fent L. Lac néven a 224-essel?
-
#1079 most mentem két 20perces esőfutamon Misano-ban, qva jó volt mindkettő, ésszel mentek pedig volt hiba, mentem volna még de megy a MotoGp is azt mindjárt futam.
Az mi ott a nevemnél hogy pro-am? valamit nem állítottam be?..
-
#1078 Gyertek inkább a GTR-Masters-re :) -
#1077 Nem gyors, de legalabb szep es lassu:) Es valszeg, nem fagy mint az allat:D -
#1076 Hát én két unreal jatékot ismerek, ez meg a fiam játszik valami lövöldözössel, mindkettő lassú mint az állat :) -
#1075 Az Unreal-lel, onmagaban, tuti nem lenne gond. Annal azert profibb. Itt valszeg a kore/beleepitett szimulacios/scriptes/egyeb dolgok kavarnak be. -
Indi69 #1074 Amikor össze omlik, olyankor mit csinál? Nekem az a legújabb, hogy minden megáll. Van kép, de csak kilépni tudok -
#1073 Nekem is simán megy, igaz levettem a grafikát ( én kitartok amellett, hogy ez unreal motor egy rakás sz...) , csak összeomlik a játék ha vált időmérőről versenyre. Minden más megy jól . -
#1072 a --ms ping-s szerverre nekem sem szabad mennem. De egyébként vaj simán megy, mentem egy Zolder-t ott már régen voltam, meg egy esős Misano-t nagyon szépen fut,...Zolder-ben még el is gondolkodtam hogy nem variáltak-e a gumikkal, mert elég jókat tudtam fogni. -
Indi69 #1071 fatal error. Nem szabad dicsérni -
#1070 Nem megy, quali után ahogy kirak a rácsra versenyen összeomlik a játék . -
#1069 Light esőben is melegszik mint az állat , magától is felszárad nem kell átírogatni . -
Indi69 #1068 Megint magas a cpu kihasználtság,( 95%) néha mikro lagg is van. Főleg kanyarnál, fékezésnél vagy több autó estén. Nektek is ilyen? Ha kevés a ram az tudja ezt produkálni? -
BladeW #1067 FYI:
Engine mapokról egy kis infó -
#1066 Át lehet írni a dokumentumokban, acc, cfg mappában a trackstatus fájlt. Vizes pályán mentem, felszáradó ívvel esőgumival. Rendesen keresni kellett a vizes részeket, hogy hűtsem a gumit :) -
Indi69 #1065 Ez most egészen használható, egyre jobb -
#1064 Na mi a szitu, megy a multi? -
#1063 Igaz reg probaltam, de nalam meg sose ment a multi, regebben lefagyott mikor beleptem volna a futamra , azota meg nem neztem...Na majd most !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.03.09. 13:15:20 -
#1062 Gondolom javították, mert mennek a szerók, sajátot is tudok indítani. -
#1061 nálam is, ..ez egy jól sikerült hotfix volt -
BladeW #1060 Nod32 nem jelzett, de a multi tényleg eltört. Server lista helyén egy szép error üzenet virít. -
Indi69 #1059 Valami frissítés volt ma reggel, az avg karanténba akarta rakni. Azóta nincs online. Másnak is ilyen? -
Solt #1058 HOTFIX 0.6.2 is now LIVE! Please restart your Steam client in order to download the latest #ACC update.
IMPORTANT NOTE - Oculus Rift users: We recommend launching the game by-passing Steam VR, adding "-vr" to Steam launch options for ACC as described in the below image to avoid possible performance issues and stuttering. -
#1057 Köszi, este megnézem. -
#1056 Jól értettem ezen az oldalon, hogy ehhez van valami template worksheet is? Vagy a MoTeC default-ját tölti be? -
#1055 Igen, most jó menni vele, legalább is a Nissannal. -
#1054 Igaz, nem írtam hogy Nissannal, autója válogatja.
Sima Assettora van egy URD Porsche 911 RSR 2018-as, nagyon jó az autó, kinézetre meg totál ACC fíling.
-
#1053 A Lambo-nál én(!) úgy vettem észre, hogy kevés a TC1, én kettővel megyek, úgy gyorsabb vagyok. a Jaguár-nál TC1, BMW detto.
szárazon nyilván. -
#1052 Én 1-es TC-vel megyek és gyorsabb vagyok mint 2-essel :) -
#1051 TC nélkül is ilyen, csak akkor még nyomatékgörbén megforgat. Nem vagy gyorsabb TC nélkül..vagy legalább is én nem. Meg egyébként TC-n is éreznéd ha történik valami, mert akkor még a gázreakció megvan, csak ledarálja..de az hallható meg látható a fordulatmérőn.
-
#1050 TC? -
#1049 A Jaguárn-nál próbáltam setup-ban javítani ezen, de eddig mérsékelten sikerült, néha nagyon buta az autó, eleve az egész nagyon puha, meglehet fékezni, de ha elbaxod a ráfordulást akkor olyan 'óbazzeédes faxom kanyarodjál már' érzésed van, ..és kimegy a világból rossz íven mire nagy nehezen összeszeded. Az alacsony fordulatról a gázreakció kb. egy gőzmozdony szintjén van, rálépsz a gázra aztán fél év múlva történik valami, pl. Monza célvégi sikán, megfékezed taposod a load cell-t befordulsz jobbra, aztán elfordítod balra és itt már állsz a gázon hogy a kigyorsítási szakaszra megjöjjön az erő.
..és akkor ugye a Lesmo-t meg jól el kell találni mert különben elmész az osztrákokig mire irányba áll ismét.
...viszont, és ez a lényeg, az ACC valamiért mégis jó, az összes faxságával együtt, valahogy nagyon jó a sebességérzet és ezért jó vele menni, nem olyan zimmm-zümmm itt vagyok, most meg már itt vagyok hűdeGT3, hanem olyan autós... jó vele menni, van lehetőség csatázni is. -
#1048 De legalább nem olyan buta kóválygós eleje van, jó fékezés alatt is.... bár többit most nem néztem, lehet az is javult . :)