..azt meg kell hagyni hogy nagyon jól fejlődik a játék. Egyszerűen elvisz a hangulat. Toltam 40percet a HunRing-n a Jaguar-l..semmi setup, puff bele a 3órásba..és qva jó volt, úgy nagyjából jó a gumi is, kb. a 30. percben futottam a legjobb időt, de aztán már érezni lehetett a gumit, ..érezni lehet ha felszedi a törmeléket is, és érezni lehet ha elmelegszik..és úgy rendben van, nincs az arcomba tolva hogy na ez ezért érzed, de azért kapásból leveszi a játékos.
Aztán rámentem Zolder-re, amit igazán sosem szerettem, de ez is totál elvisz...egyszerűen szórakoztató vezetni. Nagyon jól van megoldva sztem a kerékvető és az autó 'minijátéka', ami ezen a pályán nagyon illúzióromboló tud lenni, pont ott amire most mindenki gondol aki ismeri valamennyire a pályát, pláne ha ment rajta online :)
Nagyon meg tudom érteni azokat akik ezt a játékot fogják választani ligázáshoz (persze ehhez egy erős és jó multi keret kell), nagyon leköti az embert a hangulat, hiába GT3, nem vészesen hiperszuperautók.
Eddig azért bizonytalan voltam hogy ezzel a motorral lehet-e a jó autósjátékot felvállalni...hát lehet. Nekem még mindig necces az autó korrigálása, de olyankor kuka azt kész, addig meg nagyon jó szórakozás..valahogy mindig ezt képzeltem az ilyen autóversenyzőkről...hát az nem lehet hogy ekkora szpás legyen nekik jó, az ember alapvetően azért szereti a gyors autókat versenypályán, mert nagyon szórakoztató.
Sokszor csalódott a szimes mert beletett egy hetet és 300kört aztán futamon valahol elbaxa, na itt annyiban más hogy tökre lehet élvezni az addig beletett időt.