2128
-
Solt #1207 Nem gondoltam, hogy ez ilyen bonyolult... :) -
#1206 Randa grafika, szuper könnyű handling :))
-
#1205 Vagyis akkor nem könnyű ... -
#1204 Mondom ezt úgy hogy az ACC is orrtolós. De nem hiteltelen(!) (sztem persze) csak tisztelni kell a kanyarbemeneti tempót, de ennyi, ez oké..ez alkalmazkodás, nincs vele baj. A baj az valahol ott szokott lenni mikor felszalad a szemöldököt hogy mi van bazz, ebben a kanyarban egy kombi Volvó is elfordul 4évszakos gumin. ..Ez a GT tenyésztett versenyállat lemegy a pályáról.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.04.06. 13:30:24 -
#1203 nem könnyű, mert az hogy valami szórakoztató még bőven lehet nehéz...sőt sokszor pont azért jó.
De nem esetleges(!), vannak tartalékok...igen a slick nagyon hamar elmegy...azon a szinten ahogy ezt egy versenyző érti.
Nem szimben 80km/h-nál normál megfékezve a Brno-i atom széles versenypálya kanyarbemenetelen egy Ferrari 575..kezelhetetlenül alulkormányozva képtelen elfordulni. Emlékszem ott adtam el a GTR első részét... -
Solt #1202 "Könnyű" őket vezetni, de igazán gyorsan menni mindennel nehéz, még egy gokarttal is. :) -
Indi69 #1201 Gyorsan menni egy kört, az más kérdés.:) -
#1200 Gyorsan menni ott már minden nehéz, lehet addig gyorsulni amíg atomstabil az autó, és nyilván tovább is próbálkozni ....mikor már enyhén szólva sem atomstabil ...
Mikor már ordít hátsó gumi mert alacsony szárny kell, hogy picivel gyorsabb legyél, mikor már a szentlélek tartja az úton mert annyira hátul van a fékerő hogy gyorsabb legyen a kanyarba ...na ott már atom nehéz és atom szopás...
Ez hülyeség, hogy könnyű velük gyorsan menni, semmivel sem az, kivéve ha le van szabályozva 160-nál ... :) -
#1199 Régen volt, már nem számít.
Mert persze vannak olyan autók, vagy inkább voltak olyan versenyautók, sportautók amik arról híresültek el hogy nehéz őket vezetni..., egy régi 911 autóval egy átlagos ember megpördül...általában mert mert hülyén vezet és az autó nem semleges, egy versenyző meg jóval nagyobb kanyar bementi és kanyartempónál pördül ki vele, mert jobban választ tempót-ívet, jobban érzi az autót, és sokkal magasabb szinten koncentrál.
Valamint vannak azok az autók ahol régebben egyszerűen jobban fizetett a nehéz kezelhetőség, mert mondjuk cserébe olyan brutális erőt kaptak mint az elhíresült Bcsoportos autók, vagy annyira sokat nyertek a LeMans-i egyenesben hogy túllépték miatta a határt.
De ezek pont azért híresültek el mert valamiért érdemes volt felrúgni a kezelhetőséget, ezek veszélyes autóként lettek ismertek, ezeket határon vezetni még egy képzett versenyzőnek is veszélyes konkrétan.
De egy átlagosan megépített rakás sz@r versenyautó, amit kasztnijában-futóművében kimerevítettek óriási élmény, egy bármi, 323 bg, vagy egy swift..vagy tényleg szinte bármi...versenypályán persze.
Aztán ahogy lépdel felfelé a teljesítmény, úgy kell egyre jobban és jobban összerakni egy ilyen autót, nálam 380LE volt a maximum ami bár nem volt gyári, de jó autó volt,..tehát még egy Keszthelyi Vivien szintjéig sincs tapasztalatom.
Egy gyári sportkocsinál, egy gyártó versenyrészlegénél kifejlesztett versenyautónál nincs probléma, az már jópár évtizede jól van megépítve. Vigyorogva száll ki egy kupás, vagy WTCR autótól kezdve az F1-s verdáig mint nemrég a kis Schumacher.
Még egy olyan elbaxott versenyautó mint az idei Williams is szórakoztat, persze ha túl akarod erőltetni a határain, mondjuk a többiek tempójára akkor már szpás...mert azt nem tudja, de a +4-5másodperces köröknél nincs vele baj. :)) -
Indi69 #1198 Most tök naivan és őszintén kérdezem, ki mondta, hogy ezeket az autókat nehéz vezetni? Gyorsan menni egy kört, az más kérdés. De biztos vagyok benne, hogy nem szopás a köbön vezetni -
#1197 Nekem is nyóc..
ez működik amaz meg nem, fenét se érdekli mi van benne .. :D -
#1196 A PC az egy csillivilli új önvezető autó, mindent is tud, csak naponta nekimegy egy fának...
szóval maradok az élvezetes kockalada csapatásnál ...:) -
#1195 A srácnak van egy komoly igazsága sztem, van egy réteg..és mindig is volt egy réteg aki szereti szpatni magát, mert hogy ezeket a fenevadakat micsoda kihívás vezetni. Pedig ez szórakozás...és egy merev jó tömegközpontú jól megépített sportkocsi/versenyautó az a versenypályán x10.
De valahol régen a szórakoztató vezetés az egyenlő lett az arcade iránnyal. A kőkemény szimes az szop.
A többi nagyjából nem érdekel, mert nem akarom se védeni se sarazni a Pc2-t, megvan de nem használom....bszki az a helyzet hogy ilyesmi szerepet szántam az ACC-nek is :))
kaptya be. -
#1194 Az ott nem scriptelt, hanem szamolt, azert olyan (nem jo, bugos, nem tetszik stb.). A scriptelt vagy elore kitalalgatott a tuti; addig finomitgatjak, amig jo lesz (tetszik az embereknek), es akkor nincs gond:)
Technikailag tuti nem fogja elerni a CARS2-ot, de nem is az a cel. Kunosek tudjak, a tul sok valos dinamika es szamolgatas csak bugokat szul, es ha finomitani kell, akkor nehezebb atirni, mintha csak nehany szambol lenne megoldva.
A CARS2 tulvallalta magat, sokat akartak, meg is csinaltak, de ahhoz 5× ennyi ember kellene, 5× ennyi tesztelessel es allitgatassal. Es akkor meg a jatekmenetet is hozza kellene hangolni.
Az AC lenyegeben total fapad volt, 10 eves tudassal, de korrektul lattak, mi az, amit ossze tudnak rakni elvezetesre es hasznalhatora. Es gyozteskent jott ki. Az ACC mar szebb lesz, latvanyos, napszakos es esos, es valszeg itt is jol beletalalnak: a vegere azt, es ugy fogja tudni, amire az embereknek szuksege van, es hasznalhatoan mukodik. -
#1193 Hat szomoru lennek pcars szintet erne el :))... Eh legalabb mukodik, bar lehetne nem ennyire szogletes az is igaz :) De pocsojaban haladva mar agyonalazza a scriptelt vacak pc rangatast....
-
#1192 Nincs realroad. Előre beállított pályaviszonyok vannak. Dinamikus script.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.06. 11:00:08 -
Indi69 #1191 erről van szó? https://www.youtube.com/watch?v=8IMuJdolhNE béke -
#1190 Nehany ev utan, valszeg eleri a CARS2 szintjet, bar azt a realroad-ot tuti nem. Itt annyi elonye lesz, hogy sokkal kevesebb a tartalom es a lehetoseg, igy egyszerubb dolguk van es valszeg egysegesebben es jobban(?!) fog mukodni. De legalabbis, ez tetszeni fog az embereknek, nem lesz divat szutykozni:) -
#1189 -
#1188 Gumi-viz-hutés ...
-
#1187 És akkor ahogy közeledik majd az 1.0 úgy fog tisztulni a kép? -
Indi69 #1186 Közben meg lett a hiba oka. Az OTT miatt volt minden bajom, és nem csak ebben a játékban. A poker stars sem akart menni. Töröltem, most úgy néz ki jó lesz. Másnak is volt ilyen? -
Nálam pont így néz ki, ha ki akarok belőle csikarni 30fps-t.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ám!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.06. 08:06:27 -
#1184 -
#1183 Óbazz... :D -
#1182 oké, beállítva.. :D -
#1181 -
#1180 Majdnem jó egy homályos fa kellene rá még :D ami még ennél is pixelesebb :D -
Solt #1179 Baszki!!! :D -
#1178 haha ez pont jo :) -
#1177 ACC banner, optimalizacio-erzekenyeknek:DD
-
Solt #1176 Én nem hallottam még ilyenről... olyanról tudok, hogy ellenőrzi a fájlokat és ami hiányzik azt újra letölti. -
#1175 Támogatom az ötletet :) -
#1174 Más: lassan elférne ide a topik tetejébe 1 borítókép, nem? :) -
#1173 Csak kérdezen, de Steam-ből valamilyen parancs segítségével nem lehet törölni ezeket a játékbeállításokat? Nekem mintha rémlene valami, de lehet már csak behaluzom. -
Solt #1172 Miért akarod kikapcsolni? Semmi gond nincs vele... (legalábbis nálam)
Ha ennyire alapszintű Windows felhasználó vagy Indi, én azt javaslom, hogy ne piszkálj ilyenekbe bele, mert többet árthatsz vele mint használsz. -
Indi69 #1171 Win 10ben hogyan lehet kikapcsolni a frissítést? Hiába törlöm az utolsót, vissza rakja, hogy rohadnának meg -
Indi69 #1170 Nincs ilyen fájl,se rejtve se láthatóan. A kereső sem találja. -
Solt #1169 Ott kell lennie, különben nem menne a játék. -
Indi69 #1168 így sincs, és vrban 30fps van 1080 mellett