unrealnoise#1014
Én is megnéztem, tény, hogy Hungaroringen vagy ahol még több fa van, jól tudnak mutatni a lombkoronák, de ez a "bejövősdi", kiélesedéses cucc tényleg nem annyira jó, és akkor enyhén fogalmaztam. Ma toltam 1-2 órát Raceroom-mal, és oké, hogy a legstatikusabb cucc a piacon, de minden textúra mindig ott van, ahol kell lenni, távolságtól független... Az a baj, hogy engem zavar, mert sokat iR-eztem, Raceroom-oztam, Automobilista-ztam, aztán ott penge volt minden...
Azért biztos lesz ebben javulás...
Mondjuk így is jobb, mint az rF2, amivel már kezd teli lenni a cipőm. De azt inkább nem itt részletezném. :D
Közben Kunosék dolgozhatnak ezerrel.... nemrég megint mókoltak valamit.
Azért volt értelme feljönni, mert lehet vissza kellene nekem is vennem a grafból, sokat nem veszítenék vele, és aztán ki tudja, úgy a FIX 100 FPS is elérhető lehet a kártyámmal... Mondanátok, hogy minek, de igazából 144 Hz-es a monitor, szóval...
3 monitort akartam amúgy, de elnézve az ACC-t, GTR3-at, egyedül iR alatt tudnám frankón kihasználni, mert hát annak a gépigénye azért egész más...
Amúgy oké, hogy a multit pofozgatják, ennek ellenére nem értem, miért nem lehetett kiadni "a többit", a multit meg még pofozni amíg kell... Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.02.28. 19:11:45