3201
Fallout 76
  • Kissssss0 #2001
  • PiszkosFred
    Egyelore nincs ra lehetoseg, hiaba lathato a jatekban ez a megoldas egy-egy bunkerben, tervkent nem elerheto. Kesobb valoszinuleg majd igen.
  • Paradoxon74
    szerintem itt nincs olyan. Lépcsőt se lehet rendesen betenni a házba, nem hogy növényeket... Próbáld meg körbekeríteni őket, az elvileg működik.

Azért az F4 építőmoduljának ez maximum csókolómmal köszönhet, pedig az se volt egy mérnöki csúcsteljesítmény :D
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.07.06. 21:58:40
  • Kroki105
    Van olyan lehetőség, hogy a gazokat a házba ültessem el? (cserépbe, vagy ilyesmi, mint f4be)
    Folyton szét van verve a búzaföldem
  • Paradoxon74
    Naja, ez a fél lábbal a sírban k nagyot lövök nekem nem stílusom - poénnak jó, de játszani/farmoni nem hatékony szvsz.

Lézert nem használok, bár egy gatling-on gondolkozom :)

Kutass az eladóknál, én is ott lőttem a healing-ot, valami 1-2k fabatkáért, de keresem az unstable-t azért folyamatosan
  • Kroki105
    Én is azon gondolkoztam, mikor néztem. Fele hatékonyságú stimpak nem pálya.

Közben rájöttem hogyan lőhetett a twitches tag olyan nagyaot, bár az még mindig túl nagynak tűnik. Adrenal reaction ad + damage-t, cserébe kicsin kell tartani a hp-t. Ő a raddal ott tartotta. A negatívja a minusz max hp így nem tűnik vészesnek. Bár ha százalékosan megy, alig marad hp... nem az én világom, ez már f4be se tetszett.
    Eagle eyes még jónak tűnik, bár a -4str riasztó. De a strong back az vissza tud adni cipelhető súlyt, és ez a perk inkább lövészre meg. A kérdés hogy a -4 str az inaktiválja a kártyákat is?
    Esetleg a grounded, ha nem lézerezel, nekem jó lenne, ha elő ttudnám hozni...
  • Paradoxon74
    A szérumoknál a healing mutáció -55% chem hatékonysága a StimPak-ra is vonatkozik vajon? Ez, meg az unstable isotope az, amire azt mondom, van értelme behúzni hosszútávra, de ha a gyógyítási hatékonyság is csökken, akkor nem pálya
  • PiszkosFred
    Allomasokon keresd a felhivasokat/posztereket/megallito tablakat, amin hirdeti a ceg az Excavator Power Armort, az inditja a kuldetest. Hasonlo, mint a cserkeszek plakatja.
  • Kroki105
    Már 61, de úgy tűnik azt kihagytam.Mondjuk az is igaz, hogy nem a questcsinálás volt a fő utam. Eventek, meg a táskával szórakoztam. Néhány side quest azért megvolt már. De majd akkor rálesek arra is, köszi a tippet.

Most hogy néztem, délnyugaton még nem is nagyon jártam, tegnap vettem először bányásztérképet.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.06. 14:39:05
  • PiszkosFred
    Hogy-hogy nincs PA station terved? Excavator armor kuldetest nem csinaltad meg? 25 szint ha meg van, akkor nyomas! :)
  • Kroki105
    Az urániumon voltam már párszor, persze segítséggel csak. Volt rendes tag, az megvárta míg megcsapkodom a csillagos bosst én is, aztán döntötte be, de volt pöcsfej is, aki végigrohant az egészen, én meg csak lestem.
    Még nincs meg a PA javítóm, azt is vadászom.
  • Paradoxon74
    Szedj össze egy jó PA-t és gyúrj rá a melee fegyverekre (vampiric stattal pl), majd irány WhiteSpring Golf Club és nem tudsz mit kezdeni a legendary scrip-ekkel, annyi jön majd :) Pláne, ha esetleg oda vágja valaki az atomot...

Vagy ott az Uranium Fever event - ha nem egyedül vagy, még aránylag könnyű is, és ott is potyog néha csillagos.

De majd gyűjtök vmit, aztán válogatsz, cserébe a DC hide-ért ;)
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.07.06. 08:33:18
  • Paradoxon74
    Behajigálom őket az állomásokon egy bőröndbe - akinek kell, vigye :) Egy mininuke/missile 3 súly, az meg rengeteg, fel se veszem őket, max véletlenül. Egyedül a FC-ból tárazok be a PA használat miatt, de mivel megvan a 60%-os FC csökkentő kártya, ebből se fogy túl gyorsan.
    0 db tárolt lőszerem van a használton kívül, és amit használok, azt mind magamnál hordom :)
  • PiszkosFred
    Szinte mindet, mert ha elokapom a Gatling lezert, akkor ahhoz kell municio es nem akarok ottragadni lemerult PA-val es csuzlival az SBQ vagy barmelyik event boss alatt. Gyartani meg nem akarok, mert a ritka nyersanyagok masra kellenek.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.05. 23:53:26
  • Kroki105
    Fusion core-t hányat tartasz meg?
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.05. 23:41:11
  • Kroki105
    Szegény pici összeguberált aranyos töltényecskéim, gránátkáim, mininukocskáim... most dobhatlak el titeket.
    Automata kártyám egy darab sincs, de úgy látom akkor muszáj lesz beszerezni azt is.
    Láttam valamelyik nap a twichen játszott valaki, és írta a sebzést. Ő egy automata fegyverből kente a 900akat krit nélkül. Azt hogy?
    Az enyém 200-400 a leverrel, persze még nincs hiperbrutálsokcsillagoshalálosztóm, de a 900 folyamatosan az elég durvának tűnik.
    Arra gondoltam, ha megint lesz elég legendary ticketem, abból már inkább armor darabokat vásárolok. Olcsóbb, és nagyobb az esélye hogy jót kapok. Még ugye az sincs rajtam, csak 1 csillagos. Nem használok (egyelőre) PA-t, bár már megvan egy egész t60as (a karjai még raiderek), és nálam van ha nagyon kell. Persze csak magasból ugrásra használtam eddig, de sajna úgy látom hogy kötelező később.
  • PiszkosFred
    Mininuke, granat, xbow nyil, raketa, harpoon, agyugolyo meg minden nehez szarsag: fel sem veszem, vagy ha igen, instant dobom le a francba :)

5mm, .556, .308 es egyeb gyorstuzelobe vagy nagyagyuba valo loszer (pl plasma core is): stash, sosem eleg beloluk ha nagy csuzlit hasznalsz, marpedig egy-egy bosshoz nem art, ha van.

A .10, .38, ,44 stb.: ezekbol 200-300 a stashba, a tobbi kuka, konnyu oket "farmolni" es altalaban mindenkinek van eleg.

Shotgun es .45: ezeket hasznalom minden nap, igy ezeket megtartom. Gyartani egy ideje mar nem gyartok, mindig van egy-egy jatekos, aki arul shellt 1g-s aron, veszek tole parszaz darabot es meg is vagyok aznapra. .45-tel meg dugig vagyok mindig, a lever action nagyon nem fogyasztja, viszont amig volt egy vampire smg-m, az ugy nyelte, mint kacsa a nokedlit...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.05. 20:14:45
  • Kroki105
    Ti mit csináltok a fölösleges töltényekkel, atombombákkal, rakétákkal, gránátokkal? Tényleg semmi nem veszi be őket? Playerek nem igazán veszik 1 ért se. Gondolom mindenki tobzódik bennük, kivéve amit használ, de azt meg legyártja. Legalább ne lenne súlyuk.
  • Paradoxon74
    T51b-t használok, mindkét lábra megvan a Calibrated Shocks, így +100-at ad, 325 jelenleg a súlyhatár.
  • Paradoxon74
    A Purveyor egy gyökér...
    Én is nagy reményekkel indultam anno. Otthagytam már néhány ezer scrip-et nála és szinte semmi jót nem adott (egy explosive, additional projectile LMG volt az egyetlen értékelhető).
  • Kroki105
    Egyszerre csak egy mutáció lehet? Gondolom igen.

Beváltottam 500 legendary ticketet vagy mit, 5 legendás 3 csillagos fegyverre. 1 db nyomorult puskát szerettem volna, de még az se jött össze. Ellenben 5 db ostobábbnál idiótább statos géppuska, hordozható löveg, automata gépfegyver, gatling laser. +50% bashing , biztos ilyen stat kell egy lőfegyverre? Meg automatára egy fullhpnál duplasebzés, könyörgöm
    Elvette a kedvem, a játék eleje óta gyűjtögettem, gondoltam na most beváltom , ne lvl 45 össel erőlködjek.... ejjj
    Ez a kincskeresés se egy nagy durranás, jó, ad-ad cuccot, de semmi értékeset nem kaptam, pedig párat már kiástam.
  • Irgum76
    igen így csinálom én is csak vannak bizonyos szituációk mikor az ember megy nyugisan és pl belefut egy szupermuti hordába
    ilyen szituációban vettem észre ezt a jelenséget aztán harc közben másztam át az excavátorba
  • PiszkosFred
    Vagy hasznald az Excavator PA-t (az alapbol +100 carry) vagy csak harc elott massz bele a PA-ba, illetve ugrasnal massz ki a PA-bol es ugy utazz. (en pl utolso kettot csinalom, csak harcnal maszok bele, addig csak +10 suly az inventoryban)

Amikor beszallsz a PA-ba, akkor elvileg levetkozol teljesen, az osszes armor es a hatizsak is deaktivalodik (inventoryban sem latod hasznaltkent, igy nem is kopnak a harcban sem), igy ertheto, hogy nem szamolja a hatizsak pluszait.

Van egyebkent mod a PA-hoz is (labra), ami ad nemi extra kapacitast.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.04. 13:17:22
  • Irgum76
    azért klafa, hogy most arra kell figyelni, hogy ha meg van tömve a hátiszüttyő ne szállj be a normál PA-ba mert túl leszel terhelve...
    legalább upgradelni lehetne a PA-okat, hogy hozzá számolja a hátizsákot vagy valami
  • Paradoxon74
    Egyszer én is véletlen feltörtem egy player házát még fiatalkoromban, kaptam is wantedet. Próbáltam megdegleni, ugráltam le mindenhonnan, de rám ragadt. Aztán valaki megszánt és one hit. NEm értem a mögötte húzódó koncepciót, mert se nem elrettentő erő se nem vonzó vérdíj nincs...
    A sok egyszikű meg előszeretettel csinálja a WS foglalásoknál a PlayerKillt. Kaptam már a nyakamba 4-5 fős 200+ bandát, miközben békésen matattam épp a frissen foglalt WS-ben. A cuccaimért se mentem vissza, ott álltak egy ideig, mentek WS-ről WS-re.
  • Paradoxon74
    Táskabővítő: elvileg azok a Possum küldetéssorozatban kapott tokenekért vásárolhatók, emlékem szerint 8 token a high capacity. Én nekiálltam csinálgatni őket, de a holló mondja a szemére, hogy koktélcseresznye annak, aki kitalálta őket. Némelyik nem bonyolult, elég könnyen abszolválható. De a többség iszonyat nagy macera/energiaráfordítás. És ugye, nem is éri nagyon meg. Én 90%-ban PA-ban nyomom, megvan hozzá a súlynövelő, 325 most a limit. 6-7 kb kész van, a többire most elfogyott a lendület. És ilyen szivatások, mint pl. az öt DC hide. Ma is láttam, valamelyik jóképességű anyaszomorító 10k-ért árulta... ahham.

Nekem még mindig furi ez a sok DC/fagyás/játékhalál. Alig találkozom ilyenekkel - igaz, nekem az elején van induláskor sok anomália. Pl. a launcher kiírja, hogy network error miatt nem tudja elindítani a játékot, közben meg elindul. De időnként a launcher is befagy...

Építkezés: nekiálltam újraépíteni az egész kócerájt - azért ez eléggé húbammeg. A lépcső az kész röhej. Egy tornyot kellett építeni, hogy a belső lépcsőt meg tudjam oldani, sebaj bekerült oda az atomreaktor :) De ez valami katasztrófa. Láttam sok olyat, amikor egy alap van s onnan megy fel lépcsővel emelvényszerűen az egész. Fél óra után eldobtam ezt a tervet és építek megint egy "Kádárkockát" azt jóvan - persze, a bénaság jogát fenntartom :)
  • PiszkosFred
    Oda kell menni a kezdohely varosaba, le kell vetkozni csupaszra (armort es costume jellegu cuccokat is), majd varni, hogy valaki agyonvagjon :) EN igy szoktam megszabadulni, ha veletlenul wanted leszek - bar amiota a passive modeot bekapcsoltam, en sem sebzek mast es mas sem sebez engem. Bar ez utobbi lehet, hogy csak mazli, nem tudom.

Meg nagyon az elejen, lvl5-10 kornyeken a mutansok fatelepen voltam eszaknyugati sarokban, amikor benyitottam ott a boss ajtajan, majd soretessel mar lottem is. Pechemre, nem a boss allt ott, hanem egy jatekos talpig PA-ban... gyorsan megvolt a reload.
  • Kroki105
    Én egy segélyládát nyitottam ki jogtalanul, de nem volt olyan problémám, mint neked, nemsokkal utána már büntettek is... lvl 4-5 ha lehettem.
  • Irgum76
    én egyszer voltam egy baleset során wanted az életben nem akarok többet az lenni annyit szoptam
    nincs gyorsutazás, az összes turet amerre jársz hentelni kezd és ha kinyúvadsz nem törlődik a vérdíj
    én már könyörögtem, hogy jöjjön egy játékos és öljön meg
    ja igen és úgy van, hogy mindenki lát a térképen és rád lehet gyorsutazni ingyen
  • Kroki105
    Köszi szépen, biztos lesznek jó ötletei! Bár a modolt f4 után, ez az egész építkezés kicsit együgyű
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy nem hiszem hogy az építést nálam komolyabban szokták venni. Mindig egyenes háttal, arcrezdülés, és pislogás nélkül teszem a helyére az elemeket. Néha ugyan elröhögöm magam, de akkor mindig a kezemre csapok, és megfenyegetem magam, hogy "komolyabban már, nem lesz ez így jó"!

Összeveszni nem fogunk rajta, de szerintem alapjáraton se volt ez az 50 kupak olyan marha nagy pénz. (Bár az elejétől fogva én nem játszom, szóval nem tudom hogy volt, és csak okoskodok. ) Ha csak 32ért ugrasz a közelébe, máris csak 18 marad amit kapsz. S akkor még bele sem lőttél, ha nagyon vagány a gyerek, tuti nem fordul magába egy lövéstől, viszont eltalál, akkor pumpálhatod magadba a stimpak-ot, ami megint pénz. A végén ott vagy, hogy fizettél, hogy megölhesd
    (Mondjuk lehet hogy instant rá lehet teleportolni, és ingyen, én még sose próbáltam. Akkor ugye árnyalódik a dolog)
    Valahogy élvezetesebbé kellene csinálniuk a dolgot, hogy öléssel lehessen értékesebb cucchoz jutni (nem feltétlen az elhullott egyén jó cuccát megszerezni). Mittomén, zsinórban 10 megúszott gyilkosság után kapnál egy nagyon durva, ötcsillagos, hatstatos, aranyfényárban úszó csúszásgátlós lábtörlőt a fürdőkádad mellé. Viszont a kockázat is legyen megfelelően nagy, ha elkapnak vagy logout van, fújhatod az egyik random epic cuccod. Mondjuk 1 órát túl kell élj, aztán lejön a wanted, és megvan 1 kill. A közben "önvédelemből" megöltek nem számítanak. Na azt hívnák túlélőmódnak, sokan bepróbálkoznának, hátha szerencséjük lenne, és egy jól sikerült lövéssel ha szerencséjük van, bazi értékes cucchoz jutnának. (persze a folyamatos dc-k ezt nem tennék lehetővé) Esetleg lehetne ezt plusz 1, 2 segítővel, mert ha egy egész szerver kerget, akkor minimum John Wick-nek kell lenned.
    Ez persze csak ötlet, és lehet hogy még csak nem is jó. És persze az is lehet, hogy a survival mód ez, és akkor fölöslegesen írtam le az egészet. Azzal nem foglalkoztam sose.
  • Irgum76
    ja a pvp hentesek mostanában a kultisták elvileg szerepjáték csak nem túl mókás
    a wanted meg elég szopacs és az az 50 kupak elvileg elég nagy összeg lenne illetve volt mielőtt nem könnyítették meg a kupak farmolást
    itt is előjött ami sok mmorpg-nél, hogy nem veszik figyelembe az inflációt
    ez van
  • Irgum76
    ha komolyabban neki állsz építkezni érdemes megnézni Final Render csatornáját
    már fo4-hez is rengeteg jóságot épített de a 76-al neki is meggyűlik a baja párszor
    sajnos a glichek nagy része sem működik már amikkel egyedibbé lehetett tenni az építményeket ezeket naná, hogy javították...
    de nagyon ötletes, kreatív és még csak nem is irritáló a srác
    én a végső verzió után néztem meg ő miket és hogy épített így nem volt az, hogy onnan koppintok de pár dolgot másképp csináltam volna
  • Kroki105
    A korlátosat használtam, az is tud "buta" lenni, úgy tűnik.
    Na igen, én a jobb felső sarokba építettem, a világító angler vagy mi a tök mindennapos vendég nálam. Ilyen sárga, takonydobáló ragyák.
    De cserébe ad ragasztót, valamit, valamiért. Egy olajfoltra építettem, ami mellett egy patak folyik el, van víz is dögivel. Az ólomtermelés jobb volt, mégha az olaj drágább is. Hiába van olajam, ha nincs kupak amire átváltsam. Emellett nincs korlátlan lőszergyártás se. Bár majd megszerzem a többtöltény gyártó kártyát, azzal már biztos nem lesz probléma.
  • PiszkosFred
    Lepcsovel rengeteg szenvedtem en is. Ne hasznald a 2x1es "prefab" lepcsot, csak a sima korlatosat, es mindjart nem lesz gond. Anno en is atepitettem az egesz felso szintet emiatt a szarsag miatt.

Kapcsold be emellett a passive modot es nincs gond a pvpvel.

Alacsony szintu turretek alacsony szintu zonakba valok :) kesobb, amikor lesz raketas meg lezeres tornyod, azok majd apritanak bosegesen.

Igen, a turret nagyon sok budgetet foglal, sajnos.
  • Kroki105
    Az írást spoilerbe rakom, mert a lényeg a végén van, a többi csak kikívánkozott, lehet nyugodtan skippelni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez az egész építés ebben a játékban egy katasztrófa. Tegnap építgettem a vityillómat, mondom ide még falat, lépcső miatt nem ment. Akkor rakjuk emígy a lépcsőt. hogy a fal odaférjen. (Amúgy is odaférne, csak a játék hülye.) Elvenném a lépcsőt, és megfordítanám, erre kiírja hogy nem lehet, mert akkor nem lehet elérni a helyet.(vagy ilyesmi) Ok, jogos, építettem egy másik lépcsőt, már nem lenne akadálya hogy emezt fölszedjem, de nem. Egész odáig fajult, hogy az egész berendezett emeletet le kellett bontanom, mígnem egyetlen padlóelem érintkezett azzal a kurva lépcsővel, azt is elvéve felszedhettem a lépcsőt. Pedig az egész 2 lépésből megoldható lett volna.
    A limit meg bántóan alacsony, megfigyeltem hogy a turretek marha sokat foglalnak. Gyakorlatilag szét is esnek, ha csak rájuk néznek. Arróll nem beszélve, hogy míg odavagyok, szét is törnek, de szinte mindig. Le is bontottam őket. ha otthon vagyok, visszaverem a támadást én, ha nem, úgyse érnek szart se.
    És ez még csak egy, azóta is hibák, bugok, logikátlanságok özöne, hogy fogom a fejem.
    Aztán jön a fekete képernyő. Akkor van (azt hiszem, mert térkép mód az jó), ha épp kilogol a player, ahová telportálok. Fekete minden. Újra kell indítani az egész játékot, mert se kép se hang. (Ok ez nem gyakori, de már kétszer volt. Nem kéne egyszer se)
    PVP értelmetlensége is megér egy két szót. Miért 50 kupak vérdíjat kap, aki megöl valakit? Nem azért rinyálok, mert megöltek workshop kküldi közbe, ez nem izgat, benne van. De mi értelme az 50 vérdíjnak? Miért nem 1000 pl? Akkor már meggondolom hogy utánaeredjek, mégha nem én vagyok az áldozat, akkor is. 50 kupakért mozdult már rá egyáltalán valaki egy "gyilkosra"? Több az odaportálás, mint a jutalom (mellesleg lehet hogy rádnéz, és meghalsz). A gyilkosnak (akin a vérdíj van), mi a vesztenivalója? Egy zacskó szemét? Lehetne neki tét is, hogy izgalmasabb legyen.
    Amúgy az én szituációm az volt, hogy egy 300+os egyhitelt, amíg ott marháskodtam a wave küldivel. Ok, ő erre izgul, marhára unja a játékot, nagyszerű... Mondjuk tényleg csak azért csinálta hogy kibasszon velem, az összes ilyen workshop építőhely üres volt a térképen, és erre se volt felhúzva semmi, csak egy főzőállomás,, hogy megsüssem a lelőtt kutyákat. Plusz a kacatjaimhoz hozzá se ért, amit droppoltam. Gyökér
    Aztán itt a kártyacserélés nagyszerűsége. Mi a tökömért van külön kártyával pl a zárnyitás, a boltolás, a hackelés...? Ennek mi értelme? Ezek miért nem passzívak, amit megszerzel (lehetne pl nehezebben, mint a hátizsákot), akkor ott maradnak végleg, nem kkell cserélgetni egy szutykos terminál miatt... A harci kártyákat rakod be alapból, túl akarsz élni, de aztán az ajtókat is nnyitni kell, meg a többi szarság, ami nem létfontosságú, pl dupla faszedés, stb.... És ugye van megoldás: mod!! Szánalmas.
    Aztán még egy gyönyörű bug. A darazsak csak az ajtón közlekednek, ez mi? Ez hogy? És tuti ha kihasználnád a bugot, ezek a szépreményűek bannolnának miatta (és gondolom úgy is, hogy ez a kontármunka az ő hibájuk). Történt hogy kerestem a hátizsákhoz az egyik atlétkiai pályát. Az egyik faháznál (természetesen rossz helyen jártam) volt két ilyen "darázsanyahajó", köpték ki a darazsakat, kb esélyem se volt a tucat ellen. Berohantam a házba, ajtót magamrazártam, pattantam az ablakhoz, csak onnan jöhetnek. DE NEM JÖTTEK!!! kint repdestek, nem repültek be az ablakon!!! Én meg hát elkezdtem lőni őket, mert szerettem volna elhúzni, de az egyetlen kijáratot ugye elállták. Ez is mekkora faszság már, puskával lőttem a darazsat! He?? Ment a dara, de mintha nem fogytak volna, sőt...... Egyre több jött! Egyadta darázsfelhő volt minden, már annyira hogy célzás nélkül talált szinte minden lövés. Nem tudom honnan jöttek, a két mozgó darázsfészek pumpálhatta őket, fene tudja, de egyre több jött. Azokat persze kilőni lehetetlenség volt, csak darazsat talált a golyó a nagy buliban. Már törött szét a fegyverem is, lőszergondok a másik puskával, egy lootolt kispiztolyhoz még volt néhány 10millis, azokat is szétosztottam. Menekülés esélytelen volt, ha kilépek, azon mód végem... Akkor feltűnt egy 150 körüli jóember, kérdőjel, meg menekülő emotok... Plazmagránátot becsapta közéjük, az eredmény vagy 20-30 zöld paca. Ugye mondani sem kell hogy átmeneti volt a megkönnyebbülés, néhány másodperc, és jött még egy halom darázs. Nem tudom honnan, mert amik küldék őket, azok is kinyúltak a robbanástól. A jóember berohant a házba, és még egy darabig lőttük őket, hátha, de aztán meguntam, és elportoltam. Odahaza néztem hogy négy szintet léptem, és ebből három minimum abban a tudatban volt, hogy én onnét még ki tudok valahogy jutni.De igazából nem izgat a lvl szám, szóval nem erőltettem túl a témát, de szerintem simán lehetett volna 20-30 szintet lépni. Egy dc-ig
    Nevetséges!
    Az is hogy ezek ellenére is elvagyok vele, mert még mindig jobban bejön, mint ami nem tetszik.

Még lenne egy kérdés, mi a legegyszerűbb módja, hogy táskabővítő cucc megvételéhez szerezzek pontokat? A hátizsák már begyűjtve.

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.03. 16:32:23
  • Irgum76
    bocs nem tudom

én csak kipróbáltam több helyet meg többfajta épületet
    nem az építési keret miatt csináltam többször
  • Paradoxon74
    Tényleg érdemes újraépíteni a már meglevő bázist? Mármint helytakarékossági okokból. Nekem kb. január óta majdnem ugyanaz és hacsak nem számottevően csökken a helyigény, nem pakolnám újra. És újrapakolásnál elég store-olni vagy darálni is kell a cuccokat?
  • Irgum76
    hát igen inkább a fősztorit kéne vinnem végre csak nagyon beleuntam
    most ez a két sztori visszahozta a kedvem a játékhoz
    na meg az építkezés vagy négy szintet léptem csak építkezéssel három különböző campel :)
    de most sajnos kész van
  • PiszkosFred
    Na mondjuk az pont egy egyszeru kihivas :) Ott a nuke ledobasa az, ami miatt a main storyban menned kell elore, de ha az megvan mar, akkor az is gyerekjatek.

Egyebkent egyetertek, en is lealltam a hatizsak utan.
  • Irgum76
    áh kösz én itt megállnék, a csúcson kell abbahagyni :)
    max egy-két kihívás még összejöhet véletlenül
    pl a fényképezgetősök
    de, hogy én nem fogok 3-as terminált hekkelni az tuti