Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ugyanígy a fegyverekkel.
Nekem pl !-el kezdődik a PA neve, hogy legelöl legyen a listában, ha kell
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 21:08:13
Viszont perk kártyákkal jó kis súlycsökkentéseket lehet elérni, illetve érdemes minden felesleges cuccot az első lehetőségnél betörni.
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.06.25. 21:02:59
Ha viszont egyszer legalabb bele is maszol, onnantol az a tied, barmikor kiszallhatsz belole es 120 masodperc mulva automatikusan a zsebedbe kerul (vagy elrakod azonnal a space-t megnyomva).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 19:19:08
Viszont a defem már 230, az nem olyan rossz. Valami hazmatszerűséget kéne szerezni még a rad ellen. Meg ugye a hátizsákot, az nagyon kellene.
Fura hogy a fegyvereket nem sikerült megcsinálni, hogy elrakott állapotban a hátadon, öveden láthatók legyenek. (Legalábbis az aktuálist) Szerintem ez alap kellene, f3 ba véletlenül sikerült beleprogramozni, de f4 nél már észhez tértek, és kivették.<#ravasz1>#ravasz1> És ezt a józan megoldást nem nagyon akarták elvetni, hiába az f4 nagyszerű holster modjai példának...
Csak a hátizsákról juutott eszembe, az sem volt az f4ben úgy emlékszem, mod nélkül.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.06.25. 19:10:55
Igen, a stash egyedi, nem kozos a karakterek kozott semmi - max a shopban unlockolt cuccokat gyarthatod mindenkivel.
Atom gyujtesre altokkal mar en is gondoltam, mondvan az uj karakterrel uj achiek jonnek ujabb atomokert, de aztan irta valaki valahol, hogy a Challengek viszont kozosek (vagy legalabbis egy reszuk), igy nem lehet grindelni atomot altokkal.
Nem hangzik rosszul ez a beálligatás dolog, a végére kihozhatod ami tetszik.
De amúgy mi a jóistenért kezdenék új karaktert? Újra recepteket gyűjtögetni, szintezni, mikor még vagy 200 szint előttem. Most nem csak magamra értem a kérdést, úgy általában.
Gondolom a cuccokat sem lehet közösből használni, vagy átadni fegyvert. Bár azt 3. ember közvetítésével meg lehet oldani.
Max az atompontokat, ha az új karinak külön számolja, lehet gyűjtögetni kicsit. Ezt nem tudom.
50 utan mar nincs uj stat pont, de... minden egyes szint utan donthetsz, hogy vagy uj perk kartyat valasztasz, vagy a meglevo SPECIAL pontjaidat modositod (egy szintet lepve egyet tudsz atrakni mashova, vagyis ha 5 Strength-t akarsz atrakni 5 Agility-re, akkor az 5 szintlepes soran fog menni).
A kartyakat folyamatosan cserelni kell, szituaciotol fuggoen. Viszont arra figyelj, hogy ne maxolj egy kartyat, ha nincs annyi pontod a SPECIAL-on, vagyis egy 5 csillagos kartyat a Strength csoportbol nem fogsz tudni hasznalni, ha nincs 5 pontod a Strengthen (es igy tovabb).
Elso karakernel erdemes 50 korul atgondolni, hogy mi-merre-hany-meter (van sok remek build epito oldal, stat es perk tervezovel) es aszerint osszerakni a vegso buildet. Masodik/sokadik karakternel mar elore elkeszited a buildet es celiranyosan fogsz fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 16:12:44
Gondolkoztam hogy bedobálom a robotnak, az égett könyveket is bevette, de aztán megtartottam, hátha...
Erről a golyóbisos puskáról változott a véleményem, a sebzése bőven megéri a soká töltést. Persze biztosan lesz jobb, de "lekaszáltam" vele egy horda mutánst. Egy távcső nem ártana rá.
Mi van ha elérem az 50et? Akkor már nem ad a statpontokhoz? Gőzöm sincs hogy jól osztogattam e a pontokat, lesz e még nekem tetsző kártya. Logikusan 5ös szint kellene minden statból legalább, mert egy kártya szintje max 5 lehet. Pl fegyvercraftolásnál lehetne cserélni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 11:47:49
Köszönöm a próbálkozást 😉 Hat tonna SB guano-t áttúrtam már, a mobokat a szagommal nyomom le, de nem jött még egy sem. Láttam egy júzert, aki 2222-ért adott egyet, annyit nem ér az egész, majd összejön egyszer.
Merre találtál amúgy?
>>> Jut szembe: ha esetleg vkinek van, vennék/cserélnék Gatling Gun Prime receiver Plan-t, esetleg mod-ot! <<
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.06.25. 11:42:12
hát nagyon megváltozott ott tökölődtem rohangáltam a kitermelők között mondjuk jóval több depozit van mint volt
és a junkyard is sokkal junkosabb ami nekem nagyon bejött
de max óránként jött a wave nem 15 percenként mint régebben
a kitermelők meg alig adnak valamit a junk meg már nem junkot termel hanem junk alapanyagot így kevesebb is esik belőle
szóval többet én max befoglalom felveszem a jutalmat az első wavért aszt magára hagyom
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.06.25. 10:05:27
Szépen ki is haltam fél perc alatt 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ahogy nézem az olaj még amit drágábban vesz a robot. Csak azt nem tudom, hogy azt is 10esével csomagolom, vagy 15? Majd meglesem.
Az kellene esetleg víz mellé, bár a térképen olyan talán egy ha van. Van olyan patak, amit pl nem jelöl a térkép, szóval lehet van több ilyen hely is.
Viszont az is igaz, hogy nálam mindig az a baj, hogy kifogy a robot a kupakból, csak ezért nem költöznék el.
39 vagyok, de nem bírtam ki hogy ne építsek, sajna már limitnél vagyok. Remélem ez a 11 szint még ad + helyet a telken.
- milyen szintu jatekos van a kozelben
- milyen szintu jatekos inditott egy Eventet, amely esetleg oda mutat az adott kornyekre.
Konkretan a keleti reszen belefutottam mar olyan helyszinbe (epuletbe, barlangba, stb.) ahol lvl6-9-es scorched bizbaszok voltak, azok, akik a kezdo zonaban szoktak spawnolni. Mikozben par meterre toluk, egy masik helyszinen 68-as szupermutik vagy charred ghoulok voltak tucatjaval. Sot, whitespringet is irtottam mar ugyki, hogy lvl9-es ghoulok voltak ott, pedig 50+ legendarykert mentem oda picit grindelni. Na persze a kovetkezo spawn mar az volt 😊
Szoval szerintem egy picit hasonlo elven mukodik, mint a Skyrim spawnja, vagyis alapbol van egy bizonyos fix allomany, aztan azok ledaralasaval a spawn mar kulonfele tenyezok alapjan erkezik (bar a Skyrimben meg ekkor is volt egy tol-ig, ami miatt nem volt az, hogy lvl10-eskent 68-as ghoulok esnek neked egy nem endgame teruleten).
Utoljára szerkesztette: broman191, 2019.06.24. 19:05:49
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A szintek igy alakulnak egyebkent:

néztem videót hogyan legyünk könnyen gyorsan gazdagok 76-ban címmel ott benyomták a bobbleheadet és végigjártak egy utat amit már vakon is megcsináltak volna
így működik a dolog de ehhez vagy végig kell vizslatnod minden zugot a pittyegős perker vagy csalsz és mész a videó alapján
most, hogy járom a bázisokat sokan ráálltak a vízbányászatra 5-ért veszi darabját a vendor így van akinek a campje 6 ipari víztisztító meg egy ágy
de ha jól tudom pc-n nem lehet eladni
talán a szeszfőzde még jó lehet főzöd a töményet megcsinálod molotownak és már adhatod is el
Nagyon lelombozó, mikor csinálod a küldit, felénél jársz, vagy épp a végénél, és ott hirtelen bevillan egy számodra még ölhetetlen akármi. (Nálam Mr Getsy... ööö Gutsy volt már nem egyszer, aki szétgéppuskázott a francba, csak pislogtam.) Vagy ha ügyes vagy, talán meg tudod ölni, csak oda az összes lőszered, ha egyáltalán kitart a végéig.
Már többször jártam így, semmi értelme nincs... De akkor miért van így???<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
(és az a gyanúm, hogy 100ból 99 ember így gondolja, csak ők kevesebbet nyafognak nyilvánosan<#idiota>#idiota>)
Amúgy én nem vagyok annyira PA párti, perkekkel gyűjtöttem a sok defet. STR es def, AGI-s def, meg most szedegetem az END-us def kártyákat. Szutyok páncélzattal is megvan már a 200 def, így nem kapok ideggörcsöt, ha széttörik néha egy armordarab, és nincs ragasztóm épp. <#nyes>#nyes> Lehet hogy nem optimális a perkelés, de a szellő azért nem dönt le lábról.
En is igy latom, random kartyakent megkaptam, de sosem hasznaltam. Bobbleheadben is van, az is csak erre vonatkozik sajnos.
Nyilvan, ha gyujtod oket, mert olyan hulye vagy, mint en, akkor a stasht egy ido utan meg tudja terhelni az a 7-8 tipusu PA keret, de hat bizok benne, hogy idovel ki lehet rakni oket butornak is, mint a FO4-ben, es akkor majd feszabadul 80 kilo. Addig menedzselem a stasht 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.24. 16:59:52
Arra is rájöttem, hogy a PA eltűnik a házból, ha újralogolsz. Móka, móka hátán! Tényleg magamnál kell tárolni egy olyan féltonnás bizbaszt? Végülis egész hihető...
Mondjuk sejtettem hogy ez lesz, de nem volt annyi eszem hogy a magot kivegyem. <#whatever>#whatever>
Aztán megtaláltam a kovás puskát is (asszem így hívják, de ha nem, akkor így járt<#idiota>#idiota>) Bazi nagy sebzése van, a kedvenc karospuskámnál háromszor nagyobbat üt, akit pofánver a golyó, annak tuti szétáll a füle utána. Főleg ha crittel megy. A nagyszerű benne az az újratöltés... Ki ne szeretné végigjátszani újra a Fallout 1, 2, 3, 4-et? Hát én nem! De a lényeg hogy megtehetnéd az alatt, amíg visszatuszkolsz egy új golyót a csőbe. <#taps>#taps> Ha reaload közben megcsapnak, kezdi újra az animációt, szóval ez max olyan bossölő lövésre jó, aztán csere másikra. Természetesen ezt ti már ismeritek, és tudjátok, csak azért írtam le, hogy vissza tudjam olvasni. <#idiota>#idiota>
Az lenne a kérdés, hogy van e kupakgyűjtő kártya? A cap collectort néztem, de mintha az csak a kupakosdobozra vonatkozna. Ha pedig így van, akkor a kártya kábé annyit ér, mint szarnak a pofon. Összesen három ilyen dobozzal találkoztam, pedig még a jelző perket is felvettem (nem röhög<#szomoru1>#szomoru1>), hátha csak figyelmetlen vagyok. Egyszer hallottam a jelzést összvissz. Természetesen cseréltem is.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.06.24. 16:43:30
Nyilvan ettol meg nem lesz jobb se neked, se nekem, se masnak, de a hiba legalabb biztos, hogy nem a mi keszulekunkben van.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.24. 13:11:52
Legközelebb úgy teszek, ahogy mondtad <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.23. 21:30:57
Én egész nyugodt ember vagyok (már amikor nem vagyok ideges), de itt már elkezdett a több még több lenni a soknál! Battlerroyal, meg édeskisfaszom? De ahhoz hülye hogy a játékmentést megoldja, a random dc kről már nem is beszélve. Szakadjanak bele a 60 eurós édes anyjukba...<#puszis>#puszis>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.23. 20:07:09
Egyebkent olvastam a napokban valahol (cikk vagy interju, passz), hogy valtozik a spawn helye a jatekos hazahoz torteno ugrasnal, pont azert, hogy elkeruljek a falba ragadast, szakadekba esest, stb.
Kérdés az xboxosok felé... Megvettem, letöltöttem a játékot, és kb 2 hónap után nem enged belépni, mert xbox live előfizetést akar... Eddig jól elvolt nélküle, működött, mentett és jöttek a frissitések folyamatosan. Ez a vásárlás utáni "beetetés" volt és mindenképp kell az xbox live előfizetés hozzá, vagy csak nekem nem megy szólóban? Nem szeretnék előfizetni, ha nem feltétlenül szükséges, viszont ha már kifizettem érte a pénzt, és beleöltem ennyi időt, jó lenne folytatni...
A PA keret (magaban, armor nelkul) meg korabban, talan mar 10-es szinten is hasznalhato. Legalabbis regebben lehetett, anno kezdes utan sokaig maszkaltam a keretben, ha kellett egy kis extra vedelem. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.23. 01:10:36
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
hát akkor az nem lesz egy darabig most csak tökörészek nézegetem mások campjeit
láttam egy tök jót kemping campet 😊 sátor, kempingbútorok, tábortűz
párszor eltörtem a lábam mert hegyi campre akartam menni és hát a szakadékba sikerült spawnolni
egyszer meg leugrottam dél-keleti csücsökbe rögtön be is indítottam egy SB eventet...
a DC-ket meg megfejtettem esik, beázott az internet el is ment egy 10 percre
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.06.22. 23:16:16
Őt keresed, SBQ dobja ha végzel az event-el.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
mi a legkisebb követelmény a páncél darabok terén hogy lehessen full armorban is menni? kíváncsiságból kérdem.
mint fo4-ben a lábtörlő
a másik, hogy mi a neve a rad tisztító kapunak?
olyanra vadászom
(mindjárt szintet lépek az építkezés miatt 😊 )