Fallout 76

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Fegyverek, pancelok oke, de a PA kereten sosem engedte, pedig elsok kozott probaltam. Na mindjart belepek es kiprobalom, csak befejezem a summer sale valogatast 😊 (Scumot mar behuztam, kovetkezo agymenesnek jo lesz)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jesszus, van egyáltalán max lvl ami után nem lehet már szintet lépni?

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Eddig is láttam kemény gyerekeket, de most összefutottam egy lvl 470-es bácsival
😊 Igen 😊 nyomj egy X-et rajta, majd V a rename 😊 - PCn legalábbis
Ugyanígy a fegyverekkel.

Nekem pl !-el kezdődik a PA neve, hogy legelöl legyen a listában, ha kell
PiszkosFred
El lehet nevezni a PA kereteket?? Nabaszki, eddig feleslegesen szopattam magam azzal, hogy mindig kipakoltam mind a hetet-nyolcat, mire megtalaltam azt a szettet, amit kerestem?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 21:08:13

Az alap hátizsák a tadpole küldetésekkel nem túl hosszú, de 30-40 szint környékén még elég rizikós, bevisz csúf helyekre is (keleti rész).

Viszont perk kártyákkal jó kis súlycsökkentéseket lehet elérni, illetve érdemes minden felesleges cuccot az első lehetőségnél betörni.
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.06.25. 21:02:59
Ha egyszer már bemásztál egybe és akárhol kiszállsz (nem eldobod, akkor bukta) akkor 1 perc múlva a PA visszakerül az inventoryba. Ha több van, érdemes elnevezgetni őket, jobban jársz 😊
Kb. 2-3e Ft-nek megfelelő birodalmi kreditért lehet(ett) venni másik működő key-t. Én is vettem, mert kellett egy hordár a main mellé 😊 Ha van két működőképes géped seperc a dolog. Az atomfarmolás meg ugye macerás, mert minden vásárolt cucc csak a saját inventory-dhoz van kötve, pl Sniper Hat sem tradelhető.
PiszkosFred
PA miatt sose aggodj, dugig van a terkep veluk, plusz kuldetes is ad. Azt egyebkent csinald meg 25 szint kornyeken, az Excavator PA-t (ha jol emlekszem az allomasokon egy-egy hirdetes/poszter utan indul a kuldetes). Csak elotte tarazz be rakas csavart, rugot, stb. a stashbe, illetve jo ha van par Black Titanium scrap is.

Valami visszaszámlálást írt ki, de nem emlékszek már nagyon mi meg hogy. Mindegy, majd lesz jobb, kardomba nem dőlök. Vesztettem én már értékesebb dolgot is itt, edzett vagyok <#idiota>.

PiszkosFred
Akkor viszont abba a PA-ba nem "szalltal bele" egyszer sem, kvazi csak talaltal egy keretet es nem hasznaltad. Na akkor az ott marad, vagy viszi mas, vagy despawnol a session vegevel.

Ha viszont egyszer legalabb bele is maszol, onnantol az a tied, barmikor kiszallhatsz belole es 120 masodperc mulva automatikusan a zsebedbe kerul (vagy elrakod azonnal a space-t megnyomva).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 19:19:08

Amúgy a PArmor, amiről szó volt a múltkor, tényleg felszívódott, nem került be se az inventorymba, se a ládába. Másnap megnéztem.
Viszont a defem már 230, az nem olyan rossz. Valami hazmatszerűséget kéne szerezni még a rad ellen. Meg ugye a hátizsákot, az nagyon kellene.
Fura hogy a fegyvereket nem sikerült megcsinálni, hogy elrakott állapotban a hátadon, öveden láthatók legyenek. (Legalábbis az aktuálist) Szerintem ez alap kellene, f3 ba véletlenül sikerült beleprogramozni, de f4 nél már észhez tértek, és kivették.<#ravasz1> És ezt a józan megoldást nem nagyon akarták elvetni, hiába az f4 nagyszerű holster modjai példának...
Csak a hátizsákról juutott eszembe, az sem volt az f4ben úgy emlékszem, mod nélkül.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.06.25. 19:10:55
PiszkosFred
Nem tudom, nekem is csak egy karakterem van, igaz az mar 103-as.

Igen, a stash egyedi, nem kozos a karakterek kozott semmi - max a shopban unlockolt cuccokat gyarthatod mindenkivel.

Atom gyujtesre altokkal mar en is gondoltam, mondvan az uj karakterrel uj achiek jonnek ujabb atomokert, de aztan irta valaki valahol, hogy a Challengek viszont kozosek (vagy legalabbis egy reszuk), igy nem lehet grindelni atomot altokkal.

Akkor jó hogy megtartottam.
Nem hangzik rosszul ez a beálligatás dolog, a végére kihozhatod ami tetszik.
De amúgy mi a jóistenért kezdenék új karaktert? Újra recepteket gyűjtögetni, szintezni, mikor még vagy 200 szint előttem. Most nem csak magamra értem a kérdést, úgy általában.
Gondolom a cuccokat sem lehet közösből használni, vagy átadni fegyvert. Bár azt 3. ember közvetítésével meg lehet oldani.
Max az atompontokat, ha az új karinak külön számolja, lehet gyűjtögetni kicsit. Ezt nem tudom.
PiszkosFred
Fosztori soran elersz majd oda, hogy ezeket le tudod adni. Minden egyes Technical Data leadas utan kapsz quest rewardot (kupak, xp, random lootok). Addig mar ne dobd el oket!

50 utan mar nincs uj stat pont, de... minden egyes szint utan donthetsz, hogy vagy uj perk kartyat valasztasz, vagy a meglevo SPECIAL pontjaidat modositod (egy szintet lepve egyet tudsz atrakni mashova, vagyis ha 5 Strength-t akarsz atrakni 5 Agility-re, akkor az 5 szintlepes soran fog menni).

A kartyakat folyamatosan cserelni kell, szituaciotol fuggoen. Viszont arra figyelj, hogy ne maxolj egy kartyat, ha nincs annyi pontod a SPECIAL-on, vagyis egy 5 csillagos kartyat a Strength csoportbol nem fogsz tudni hasznalni, ha nincs 5 pontod a Strengthen (es igy tovabb).

Elso karakernel erdemes 50 korul atgondolni, hogy mi-merre-hany-meter (van sok remek build epito oldal, stat es perk tervezovel) es aszerint osszerakni a vegso buildet. Masodik/sokadik karakternel mar elore elkeszited a buildet es celiranyosan fogsz fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 16:12:44

Nálam is van már néhány ilyen technical data izé. Ezzel hol lehet mit kezdeni, és miért?
Gondolkoztam hogy bedobálom a robotnak, az égett könyveket is bevette, de aztán megtartottam, hátha...
Erről a golyóbisos puskáról változott a véleményem, a sebzése bőven megéri a soká töltést. Persze biztosan lesz jobb, de "lekaszáltam" vele egy horda mutánst. Egy távcső nem ártana rá.
Mi van ha elérem az 50et? Akkor már nem ad a statpontokhoz? Gőzöm sincs hogy jól osztogattam e a pontokat, lesz e még nekem tetsző kártya. Logikusan 5ös szint kellene minden statból legalább, mert egy kártya szintje max 5 lehet. Pl fegyvercraftolásnál lehetne cserélni.
Thx 😊
PiszkosFred
Keleten a Ventura (? - vagy Ventrue, vagy ilyesmi) kikepzotaborban van az egyik BoS bazis, ott adtam le epp a soros Technical Data-t. Ilyenkor vegigjarom a laktanyat (van sok military ammo bag (Ballistic fiberrel)), es ott volt az egyik footlockerben. Aztan vittem a fegyverraktarbol is par nagyobb csuzlit, amelyeket (uj mod tanulasanak remenyeben) az udvaron levo munkapadoknal lebontottam, pechemre, az elobb talalt DC Hidedal egyutt...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.25. 11:47:49

Hello!

Köszönöm a próbálkozást 😉 Hat tonna SB guano-t áttúrtam már, a mobokat a szagommal nyomom le, de nem jött még egy sem. Láttam egy júzert, aki 2222-ért adott egyet, annyit nem ér az egész, majd összejön egyszer.
Merre találtál amúgy?

>>> Jut szembe: ha esetleg vkinek van, vennék/cserélnék Gatling Gun Prime receiver Plan-t, esetleg mod-ot! <<

Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.06.25. 11:42:12
éjjel kipróbáltam befoglalni egy WS-ot
hát nagyon megváltozott ott tökölődtem rohangáltam a kitermelők között mondjuk jóval több depozit van mint volt
és a junkyard is sokkal junkosabb ami nekem nagyon bejött
de max óránként jött a wave nem 15 percenként mint régebben
a kitermelők meg alig adnak valamit a junk meg már nem junkot termel hanem junk alapanyagot így kevesebb is esik belőle
szóval többet én max befoglalom felveszem a jutalmat az első wavért aszt magára hagyom
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.06.25. 10:05:27
Sunsetjoy
A múltkor beléptem, a táborom ott van, ahol a térképen a Forest rész benyúlik a Savage Divide-ba (mint Afrika szarva, úgy néz ki az a rész). És mikor léptem be? Amikor kb. a táborom volt a középpontjában egy nagy vörös körnek...
Szépen ki is haltam fél perc alatt 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lehet maradnom kellett volna víz mellett, így csak 12 db jön egy "aratással" a 6 kutamból. az ólom lehet jó cucc tölténygyártani, de árban nem olyan magas.
Ahogy nézem az olaj még amit drágábban vesz a robot. Csak azt nem tudom, hogy azt is 10esével csomagolom, vagy 15? Majd meglesem.
Az kellene esetleg víz mellé, bár a térképen olyan talán egy ha van. Van olyan patak, amit pl nem jelöl a térkép, szóval lehet van több ilyen hely is.
Viszont az is igaz, hogy nálam mindig az a baj, hogy kifogy a robot a kupakból, csak ezért nem költöznék el.
39 vagyok, de nem bírtam ki hogy ne építsek, sajna már limitnél vagyok. Remélem ez a 11 szint még ad + helyet a telken.
PiszkosFred
En csak tippelek, de szerintem ket dolog befolyasolja az egeszet. Alapbol a terkep nagyjabol stimmel, viszont utana a respawn mar fugg, hogy
- milyen szintu jatekos van a kozelben
- milyen szintu jatekos inditott egy Eventet, amely esetleg oda mutat az adott kornyekre.

Konkretan a keleti reszen belefutottam mar olyan helyszinbe (epuletbe, barlangba, stb.) ahol lvl6-9-es scorched bizbaszok voltak, azok, akik a kezdo zonaban szoktak spawnolni. Mikozben par meterre toluk, egy masik helyszinen 68-as szupermutik vagy charred ghoulok voltak tucatjaval. Sot, whitespringet is irtottam mar ugyki, hogy lvl9-es ghoulok voltak ott, pedig 50+ legendarykert mentem oda picit grindelni. Na persze a kovetkezo spawn mar az volt 😊

Szoval szerintem egy picit hasonlo elven mukodik, mint a Skyrim spawnja, vagyis alapbol van egy bizonyos fix allomany, aztan azok ledaralasaval a spawn mar kulonfele tenyezok alapjan erkezik (bar a Skyrimben meg ekkor is volt egy tol-ig, ami miatt nem volt az, hogy lvl10-eskent 68-as ghoulok esnek neked egy nem endgame teruleten).

broman191
Az a gond hogy ez a térkép erősen elméleti, közben a gyakorlatban meg kb. 15-ös szinten ott volt előttem az 50+ deathclaw az Ash Heap elején is, amikor 35-ös voltam akkor meg jöttek néhol a 40-es, 50-es ghoulok...a világ többi részén is totál hullámvasút hogy mi fogad az egyik utcasarkon és mi a következőn. Az egyik pillanatban még dominálod a harcteret egy tucat low level enemy ellen, aztán 50 méterrel odébb meg kiszív valami speckó endgame bloodbug. Nem tudom hogy a környéken mozgó high level playerek húzzák-e fel az ellenek szintjét időnként vagy csak úgy eleve ilyen tough love kib4szásra épül a dizájn...mondjuk pl. a Borderlands 3 esetében képesek a fejlesztők megoldani azt is, hogy ugyanabban a meccsben 2 különböző szintű player egyszerre különböző szintű gépi ellenfeleket és lootot lásson, tudjon önfeledten szórakozva érvényesülni, különféle újratermelődő f*cky helyzetek menedzselése nélkül. Igaz nem a Beth fejleszti... <#idiota> Ebben a formában talán jobb is lenne elfelejteni a szintezést, ahogyan pl. az AC Origins/Odyssey esetében is inkább negatív a hatása mint pozitív...de azoknál legalább betartják a térkép szerinti szintezési feltételeket. Valahol azért jár a keksz a 76-nak is...bizonyos állatok ugyanolyan alacsony szintűek a térkép egyik és másik sarkában is, nincs olyan mint az AC receptje szerint, hogy az egyik percben még 1 hitelek valami low level pumát, aztán véletlenül átlépek egy területi határt és 50 méteren belül egy ugyanolyan, de high level puma 1 hitel engem...igaz a legrosszabb esetben a 76-nál az ilyen bármikor megvalósulhat, leginkább a térkép függőleges felezővonalától keletre távolodva. <#buck>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2019.06.24. 19:05:49

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

PiszkosFred
Hogyne lehetne eladni! Alapbol 3 kupak, Hard Bargain perkkel 4 kupak, +buffokkal 5 kupak, veszi a robot siman.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PiszkosFred
De, de, sokan panaszkodnak erre 😊 Ezert is mondom mindig, hogy a cel elsodlegesen mindig az 50-es szint, addig csak kill es eventek, mert egy, 50 utan mar tudsz boldogulni mindenfele, ketto, 50 es feletti szinten kapott jutalmak megmaradnak es ha mazlid van, akkor hosszabb tavon is.

A szintek igy alakulnak egyebkent:

na jah a caps collector tényleg hülyeség így mert legalább lenne több doboz de elvétve akad
néztem videót hogyan legyünk könnyen gyorsan gazdagok 76-ban címmel ott benyomták a bobbleheadet és végigjártak egy utat amit már vakon is megcsináltak volna
így működik a dolog de ehhez vagy végig kell vizslatnod minden zugot a pittyegős perker vagy csalsz és mész a videó alapján
most, hogy járom a bázisokat sokan ráálltak a vízbányászatra 5-ért veszi darabját a vendor így van akinek a campje 6 ipari víztisztító meg egy ágy
de ha jól tudom pc-n nem lehet eladni
talán a szeszfőzde még jó lehet főzöd a töményet megcsinálod molotownak és már adhatod is el
Meg eszembe jutott még egy idiótaság: Miért nincsenek jelölve a questek szintkövetelményei?
Nagyon lelombozó, mikor csinálod a küldit, felénél jársz, vagy épp a végénél, és ott hirtelen bevillan egy számodra még ölhetetlen akármi. (Nálam Mr Getsy... ööö Gutsy volt már nem egyszer, aki szétgéppuskázott a francba, csak pislogtam.) Vagy ha ügyes vagy, talán meg tudod ölni, csak oda az összes lőszered, ha egyáltalán kitart a végéig.
Már többször jártam így, semmi értelme nincs... De akkor miért van így???<#nemtudom><#nevetes1>
(és az a gyanúm, hogy 100ból 99 ember így gondolja, csak ők kevesebbet nyafognak nyilvánosan<#idiota>)
Na az lehet, ott nem kutakodtam utána. Amúgy nem 50es ugye volt (van), nem lett volna nagy kár érte. Volt már nekem is vagy 6 keretem a dobozomba, de kihajigáltam őket, mert kellett a hely.
Amúgy én nem vagyok annyira PA párti, perkekkel gyűjtöttem a sok defet. STR es def, AGI-s def, meg most szedegetem az END-us def kártyákat. Szutyok páncélzattal is megvan már a 200 def, így nem kapok ideggörcsöt, ha széttörik néha egy armordarab, és nincs ragasztóm épp. <#nyes> Lehet hogy nem optimális a perkelés, de a szellő azért nem dönt le lábról.
PiszkosFred
> Ha pedig így van, akkor a kártya kábé annyit ér, mint szarnak a pofon.

En is igy latom, random kartyakent megkaptam, de sosem hasznaltam. Bobbleheadben is van, az is csak erre vonatkozik sajnos.

PiszkosFred
Nem tunik el, automatikusan bekerul az inventorydba. A vicc az, hogy a fullra felszerelt PA (armor elemekkel es maggal) is csak 10 kilo, ugyanannyi, mint maga a keret onsulya, annyit meg el kell birnod. 😊

Nyilvan, ha gyujtod oket, mert olyan hulye vagy, mint en, akkor a stasht egy ido utan meg tudja terhelni az a 7-8 tipusu PA keret, de hat bizok benne, hogy idovel ki lehet rakni oket butornak is, mint a FO4-ben, es akkor majd feszabadul 80 kilo. Addig menedzselem a stasht 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.24. 16:59:52

"DC vagy nem DC, az itt a kérdés" <#wow3>
Arra is rájöttem, hogy a PA eltűnik a házból, ha újralogolsz. Móka, móka hátán! Tényleg magamnál kell tárolni egy olyan féltonnás bizbaszt? Végülis egész hihető...
Mondjuk sejtettem hogy ez lesz, de nem volt annyi eszem hogy a magot kivegyem. <#whatever>
Aztán megtaláltam a kovás puskát is (asszem így hívják, de ha nem, akkor így járt<#idiota>) Bazi nagy sebzése van, a kedvenc karospuskámnál háromszor nagyobbat üt, akit pofánver a golyó, annak tuti szétáll a füle utána. Főleg ha crittel megy. A nagyszerű benne az az újratöltés... Ki ne szeretné végigjátszani újra a Fallout 1, 2, 3, 4-et? Hát én nem! De a lényeg hogy megtehetnéd az alatt, amíg visszatuszkolsz egy új golyót a csőbe. <#taps> Ha reaload közben megcsapnak, kezdi újra az animációt, szóval ez max olyan bossölő lövésre jó, aztán csere másikra. Természetesen ezt ti már ismeritek, és tudjátok, csak azért írtam le, hogy vissza tudjam olvasni. <#idiota>
Az lenne a kérdés, hogy van e kupakgyűjtő kártya? A cap collectort néztem, de mintha az csak a kupakosdobozra vonatkozna. Ha pedig így van, akkor a kártya kábé annyit ér, mint szarnak a pofon. Összesen három ilyen dobozzal találkoztam, pedig még a jelző perket is felvettem (nem röhög<#szomoru1>), hátha csak figyelmetlen vagyok. Egyszer hallottam a jelzést összvissz. Természetesen cseréltem is.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.06.24. 16:43:30
PiszkosFred
Egyebkent olvasgatom msot a hetvegen szuletett r/fo76 posztokat es szinte minden masodik thread (kis tulzassal perszer) a DC-rol es az emiatt folyamatosan hordott szopoalarcrol szol.

Nyilvan ettol meg nem lesz jobb se neked, se nekem, se masnak, de a hiba legalabb biztos, hogy nem a mi keszulekunkben van.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.24. 13:11:52

Solid Snake
"Szerintem le sem kell írni hogy mi volt a zsákban, mikor visszalogoltam." Ja há még én is tudom mi volt benne hogyaszondja, egy köszönő levél a Bethesdától. Miszerint: Köszönjük hogy minket választott, és hogy velünk játszik ez többet jelent nekünk mint holmi brutál kis fegyó. Ami évenként ha pottyan egy halandónak. A fegyó mulandó, de az érzés megfizethetetlen köszönjük az együttműködést, és a megértését polgártárs. További vidám napot. <#email><#hehe>
Igen, ezt most már megtanultam... Több stat is volt rajta, brühühü <#violent> <#rinya>
Legközelebb úgy teszek, ahogy mondtad <#eljen>
PiszkosFred
Ha megvan a loot, akkor gyorsutazas, az legalabb ment. Meg akkor is, ha 2 meterre/ugyanarra a helyre ugrasz. Beta ota nem volt nalam ennyi DC es "server not responding" osszesen, mint amennyi a mostani hetvegen. Meg a free/trial idoszakban sem. Ez igy most egy kalap szar.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.23. 21:30:57

Hmmm... Megvolt a 3 csillagos plazmafegyver a nagy csata után, lootoltam, ott volt! De még ment tovább az event, követtem a hülye postásrobotot, nehogy kinyiffanjon. Mikor odaért a célajtó elé, jött a dc. Gondoltam no para, a lényeg a zsákban. Szerintem le sem kell írni hogy mi volt a zsákban, mikor visszalogoltam.
Én egész nyugodt ember vagyok (már amikor nem vagyok ideges), de itt már elkezdett a több még több lenni a soknál! Battlerroyal, meg édeskisfaszom? De ahhoz hülye hogy a játékmentést megoldja, a random dc kről már nem is beszélve. Szakadjanak bele a 60 eurós édes anyjukba...<#puszis>
PiszkosFred
Raktaron nem volt, de delutan talaltam egyet egy hagyomanyos zold szinu hosszukas "footlockerben". A gond az, hogy a scrap all parancs azonnal lebontja azt is leatherre, igy most megint nincs, viszont hatha segit az info. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.23. 20:07:09

PiszkosFred
Lasd Ark kezdeti szakasza, amikor a spawnpontokat korbekeritettek a draga jo munkasemberek, igy volt egy jo fel orad, mire ehehaltal, hogy mashol tudj kezdeni.

Egyebkent olvastam a napokban valahol (cikk vagy interju, passz), hogy valtozik a spawn helye a jatekos hazahoz torteno ugrasnal, pont azert, hogy elkeruljek a falba ragadast, szakadekba esest, stb.

akkor nem voltam túl messze hogy már erőpáncélban rohangáljak.

elvileg alapból kell hozzá nem tudom hogy ment nálad eddig
Sziasztok!
Kérdés az xboxosok felé... Megvettem, letöltöttem a játékot, és kb 2 hónap után nem enged belépni, mert xbox live előfizetést akar... Eddig jól elvolt nélküle, működött, mentett és jöttek a frissitések folyamatosan. Ez a vásárlás utáni "beetetés" volt és mindenképp kell az xbox live előfizetés hozzá, vagy csak nekem nem megy szólóban? Nem szeretnék előfizetni, ha nem feltétlenül szükséges, viszont ha már kifizettem érte a pénzt, és beleöltem ennyi időt, jó lenne folytatni...
Lábtörlő nincs, aza mondás hogy ha lehetnem szabályozni hova érkezzenek a delikvensek akkor sok lenne a troll

PiszkosFred
A raider power armor darabjai mar 15-20 szint korul hordhatoak, eszakon a mutansok lakta fatelep kornyeken mindig van egy-egy.

A PA keret (magaban, armor nelkul) meg korabban, talan mar 10-es szinten is hasznalhato. Legalabbis regebben lehetett, anno kezdes utan sokaig maszkaltam a keretben, ha kellett egy kis extra vedelem. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.23. 01:10:36

kösz de xbox-os vagyok
Most tervezek ledobni egy atomot sbq-re, ha gondolod gyere és meg lesz 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

köszönöm

hát akkor az nem lesz egy darabig most csak tökörészek nézegetem mások campjeit
láttam egy tök jót kemping campet 😊 sátor, kempingbútorok, tábortűz
párszor eltörtem a lábam mert hegyi campre akartam menni és hát a szakadékba sikerült spawnolni
egyszer meg leugrottam dél-keleti csücsökbe rögtön be is indítottam egy SB eventet...

a DC-ket meg megfejtettem esik, beázott az internet el is ment egy 10 percre
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.06.22. 23:16:16
Plan: Decontamination Shower

Őt keresed, SBQ dobja ha végzel az event-el.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

fejlődésről jut eszembe, mielőtt még véget ért a free trial sikerült bezsákolnom két erőpáncélvázat meg különböző fajta páncéldarabokat, a legalacsonyabb szintű amit találtam volt vagy lvl25 ha jól emlékszem.

mi a legkisebb követelmény a páncél darabok terén hogy lehessen full armorban is menni? kíváncsiságból kérdem.

azt nem lehet megadni valahogy, hogy hova spawnoljon az illető aki látogatni jön?
mint fo4-ben a lábtörlő

a másik, hogy mi a neve a rad tisztító kapunak?
olyanra vadászom

(mindjárt szintet lépek az építkezés miatt 😊 )