3201
Fallout 76
-
Irgum76 #1921 a nyílpuskát hogy lehet könnyen, gyorsan leamortizálni?
kilőttem vagy 300 nyilat és meg sem érezte -
Irgum76 #1920 ez kellemetlen :(
a lábtörlő glicset próbáltam még annyit értem el vele, hogy elveszett a lábtörlőm...
a camp fire-öst meg nem próbáltam mert nagyon hülyén néz ki, hogy a tűzből nőlnek ki a gazok -
#1919 Neve becsapos, ez nem az, amire gondolsz. Egyelore nincs hasznalhato "ultetolada" a jatekban, azok, amelyek egyes helyszineken lathatoak, azokbol nincs sajat bazisra lerakhato verzio. -
Irgum76 #1918 van valami terv amibe ültethetem a kukoricát stb pl tetőre?
ez az? :Resort Planters -
Paradoxon74 #1917 Hello!
Szívesen, de egy kis szervezést igényel :)
(erre is jó volt a hordár acc :) )
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.07.01. 08:44:10 -
Kroki105 #1916 Tudna valaki segíteni egy felélesztésben? Nehéz elmutogatni, hogy dögölj már meg légyszi, a quest azt szeretné, hogy élesszelek föl. -
Paradoxon74 #1915 Összesen 4-et tettem ide. Vagy a Lone Wanderer vagy a Hard Bargain 3 + Travel van betéve :) -
#1914 Azaz. En speciel mindig belovom, ha korbe akarom ugralni a jatekosok boltjait. -
Paradoxon74 #1913 30% kedvezmeny a tavolsagi busz arabol :) -
#1912 Illetve, az ingyenes utazasok mellett PC-n - ha hasznalja az ember a perkcserelos addont -, akkor erdemes egy pontot aldozni a Travel Agent perkre is, mert akkor azzal tud sporolni par kupakot. Ami nyilvan nagyobb mennyisegu kupaknal nem szamit, de ha nincs sok, akkor az igy megsporolt 5-10 kupak mar jo, ha a zsebben marad egy-egy nagyobb ugrasok utan :) -
Paradoxon74 #1911 Nem a WS a lényeg, hanem hogy az is ingyenes fast travel, ha behúzod :) -
Kroki105 #1910 Menj már! Tényleg ingyé van 76os! Ezt nem figyeltem, köszi szépen! Mindig tanul az ember.
Szoktam WS-t foglalgatni, de annyira nem csípem, mert ha jönnek a hullámok, késztetést érzek megvédeni mindig, de van hogy épp akció közbe kér fel... -
Paradoxon74 #1909 Vault 76 is free és ha befoglalsz pár WS-t stratégiai pontokon, akkor tiéd az egész világ óccsóé':D -
Paradoxon74 #1908 Amúgy ez a baj ezzel a random kártya rendszerrel. Ilyet még sose kaptam a 154 alatt, ellenben van vagy 10 olyan kártyám, amiből úgy van duplikátum, hogy már ki volt maxolva -
Kroki105 #1907 köszi, akkor majd ezt választom következőnek.
Meglett az 50, most új lakhelyet vadászok. A dzsungelben találtam jót, csak olyan nagyon messze van. Egy rakat kupakot buknék, ha odaépítenék. Haza hiába free az ugrás... Bár a fene tudja, napi 1400 ból ki kéne jönni simán.
Azt is észrevettem, hogy az építés egy gömb belsejében történik. Azt hittem henger, és mehet magasra is, de sajna nem. -
Irgum76 #1906 lehet
ezzel a perkel
kettes szinten már tuti megmarad
ahogy így nézegetek videókat nagyon sokan a kenguru ugrást lockkolják -
Kroki105 #1905 Mutációt lehet valahogy lockolni? Olyat kaptam, ami felezi az energy damage-em, de kapok 100 energia rest. Ez nagyon jónak tűnik. -
Paradoxon74 #1904 Egy gyors körkérdés: a tadpole/possum challenge-ekből ki mennyit csinált meg, már ha...?
Illetve melyek azok, amik aránylag kis/közepes erőfeszítéssel elvégezhetők?
pár már megvan, de még kell néhány a kinézett cuccokhoz és vannak csúnya küldetések.
Köszönöm! -
Irgum76 #1903 köszi
én építettem egy nagyobb barakkot és azt választottam két részre a vendor welcome szekcióra és a műhely részre illetve persze a front ajtó is garázsajtó
így ezek igazából állandóan nyitva vannak csak poén lenne nyitni-zárni viszont azt nem szeretném, hogy a kedves vásárlóim esetleg bezárják magukat majd a falat szétverve távozzanak -
#1902 A garazsajtonak ket allapota van:
- ha aram alatt van, nyitva van, kapu felhuzva.
- ha nincs aram alatt, zarva van, kapu lent.
En ugy oldottam meg, hogy egy nyomaserzekelot raktam a garazskapu ele is, es bentre is. A ket nyomaserzekelot osszekotottem a fo generatorral, de egymassal nem. Igy aram alatt vannak, de az aram nem jut el a kapuba, mert nem aktivak.
Amikor megerkezek, raallok a kinti erzekelore, az erzekelo aktiv lesz, a kapu kap aramot, az ajto kinyilik, bemegyek es ekkor automatikusan le is zar, hiszen ahogy leleptem az erzekelo laprol, megszakadt az aramkor es nincs aram alatt a kapu. Ha ki akarok menni, megint raallok, megint kap aramot, kinyilik, kimegyek es megint lezarul.
Ugyanez megcsinalhato kapcsolokkal es egyeb switch jellegu eszkozzel is, de nekem jobban tetszett a nyomaserzekelos megoldas :)
Termeszetesen, ha konkretan le akarod zarni a kaput ugy, hogy senki mas ne jusson be, akkor hasznalj belepokodos megszakitot a nyomaserzekelo lap/kapcsolo helyett, mert ezeket alapbol barki hasznalhatja - ezert is irtam, hogy az egesz csak dekor jellegu, nem vedelmi funkcio.
Rengeteg mas logikai kapcsolo van meg, ami elerheto es amelyeket vagy nem probaltam, vagy nem unlockoltam, igy biztos, hogy lehet ezt meg finomitani es bonyolitani is :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.28. 12:03:17 -
Irgum76 #1901 na most már csak azt kéne megtudnom, hogy hogy lehet kívül-belül nyithatóra megcsinálni a garázsajtót
ezt találtam de nem értem mit csinál illetve miért ilyen kesze-kuszán csinálja
szóval ha valaki tud egy normális tutoriált annak örülnék -
Irgum76 #1900 ja és tök olcsó volt 150 caps körül -
Irgum76 #1899 fasza! meg is van
végre tudom nyitni-csukni a garázsajtókat is :) -
Irgum76 #1898 ja igen jártam már arra de nem egy barátságos környék
megpróbálom max majd megyünk ketten
köszi -
#1897 Kozben megneztem wikin, ott is a watogat irjak, akkor ott nezd meg (az orzo-vedo robotokkal vigyazz majd, ha nem jartal volna meg arra)
adv. power connectors -
Irgum76 #1896 klafa
akkor végigjárom a robotokat -
#1895 Van a "power connectors" es az "advanced power connectors" terv. En robotoktol vettem, az tuti - esni meg szerintem nem lattam - de hogy hol, passz. Es szerintem meg csak nem is volt draga.
Vagy WS-ben a foepulet kereskedelmi szarnyaban a frakcios robot vendoroktol vettem, vagy Watogaban az ottani robotoktol, vagy lehet, hogy valamelyik random robottol egy-egy allomason...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.28. 08:02:41 -
Irgum76 #1894 na jah az igaz meg ajtó kereten is csak nem szeretném bepókhálózni az egész telepet
sokkal jobb lenne a plafonról átvezetni
de még ilyen elektromos terv nem esett egyáltalán pedig már mentem keleti WS-ba is de ott is csak valami bútorok estek
azért gondoltam, hogy valami speckó helyen lehet farmolni
(eladóként sem láttam) -
#1893 Falon nem, de ablakon igen. -
Paradoxon74 #1892 http://dulfy.net/2018/12/02/fallout-76-treasure-maps-guide/
Ezzel a legkönnyebb ;) -
Irgum76 #1891 elektromos vezetékeket, kapcsolókat, és a többi elektromos izét hol lehet unlockolni?
kerestem de nem találtam csak generátorokra ad találatot az meg van
tököm tele, hogy nem lehet falon, plafonon átvezetni a vezetékeket -
#1890 Hat nemelyik felismerheto, mert sok a reszlet, de a tobbseg tenyleg felejtos :) Ennel meg az ESO kincsesterkepei is tobb tampontot adnak. Nezd meg Dulfy baratnenk oldalan a guidet, aztan szedd ossze a lootot, de csak 50-es szint utan! -
Kroki105 #1889 Vannak ezek a kincses térképek. Az Ezeken levő helyeket hogy találom meg? Egy motorbicikli meg egy hegytető egy fával nem valami konkrét támpont.
Találtam neten térképet, ahol ezek jelölgetve vannak, de az alapján csinálni nem igazán látom értelmét.
Van valami trükkje, vagy az összes térképrészletet memorizálnod kell?
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.06.27. 21:03:49 -
Kroki105 #1888 Értem, köszi! Akkor bele kell húzni, még kell 100, az az armor nagyon jól néz ki.
Elcsináltam a múltkor egy akciós bútorzatra vagy 800at. Nem mondom hogy megérte.
Igazából ha lesz armorom is, a kártyáim kközül felszabadul vagy 10-12, ami defet ad, de csak ha nincs armor. -
Irgum76 #1887 ami eddig volt limited az tényleg csak addig volt elérhető
viszont volt már amit ismét kitettek pár hét múlva de akkor is limitedre -
Kroki105 #1886 Néztem az atomshopban a koponyás PA-t, 1000 atomba kerül. Limited time 5 days! Ez most mit jelent? 5 nap múlva kiveszik, aki megvette megvette, aki nem az így járt? Vagy utána is lesz csak drágán? Nem mintha 1000 az ingyen volna.. -
Irgum76 #1885 eltűntek a scout kihívásokból?
pl nem találom a főzést amire pályáztam -
Paradoxon74 #1884 Tűzoltóság konditerem, börtönudvar - itt találsz pl. nagyobb mennyiségben ólmot. -
Kroki105 #1883 Nem tudom, én folyton ellövöldözöm az összes golyóm, pedig egylövetűvel megyek.
Most vettem meg a blackpowder puska tervét, már tudok 45öst gyártani. Amúgy nincs olyan perk, ami gyorsítja a reloadot? Annál nagyon jól jönne, de a sebzése az bitang, megvan a 2*3as puska sebzésnövelő, még az utolsó szintet meg kell vegyem háromszor, az is +20% lesz.
Remélem nem fogok mellé az egylövetű használattal. Csomó mindenki automata gépfegyverekkel nyomul. Én f4 be is csak puskáztam.
Meglett az első rovátka is a puskatuson :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kicsit besegítettek a ghoulok, meg a robotok (akik mellett elrohantam összecsinálva magam), de akkor is az én trófeám. Főleg mert egy se maradt közülük, aki igényt tartott volna rá. Sajna nem volt benne értékes cucc, csak szemét. -
Irgum76 #1882 hát én úgy tudom volt már ban mod használat miatt de lehet ez csak pletyka és valójában a dupeolás miatt volt