3201
Fallout 76
-
#1961 Gratula!
Johet a kovetkezo rang (possum), bar az hosszabb lesz, sokkal :) -
Irgum76 #1960 megszereztem végre a hátizsákot
nagy örömömben le is gyártottam egy 50-est
aztán megvettem atomból amit kinéztem magamnak a my stuffs-os gyönyörűséget
aztán gyárthattam le még egyet mert nem upgradelni kell a simát hanem egy vadi újat gyártani
de örülök végül is mókás kis küldetés sorozat volt szórakoztatott
nem annyira mint a pálinkafőző küldetés de az eddig a legjobb küldetés
szóval biztató az irány remélem őszre jó kis sztorikat kapunk -
Irgum76 #1959 megvan!
a két mellső lábát szétlőttem sörétessel így ott gubbasztott szegénykém
kicsit adtam neki 10 mm-esel aszt két ütés a stingerrel
a többi már gyerekjáték de azt majd holnap -
#1958 Mukodik :) Legalabbis jo par hete mukodott, en akkor csinaltam meg, amikor hosszabb szunet utan megint elovettem a jatekot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Irgum76 #1957 ja azt láttam én is, hogy ott még bujkálni is lehet a kunyhóban -
#1956 Bocs, nem panzio, hanem a Palace of Winding akarmi kinai pagoda melletti temeto az, annak a parkoloja. -
Irgum76 #1955 áh szuper
ezt a trükköt még nem olvastam, láttam sehol pedig nézegettem párat -
#1954 Darald le a "medvet" 4-5% koruli hpra barmilyen fegyverrel (csak ne nyird ki!), majd fogd meg a syringert, de ne lojj vele - beleoszulsz :D - hanem puskatussal verd le a maradekot. A lenyeg, hogy az legyen az aktiv fegyver, es azzal okozz sebzest, amikor megolod. Szerencsere a "bash" tokeletes megoldas arra.
Van egy lowlvl medve az egyik panzio melletti parkoloban, 20+ szintu, azzal gyerekjatek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.01. 22:33:10 -
Kroki105 #1953 Azt olvastam valahol, hogy azzal elég egyet belelőni, aztán ledarálhatod mással is. Max ha nem igaz, keresel másik brumit. -
Irgum76 #1952 a hunter akarom még csinálni csak a stringer vs mackó cinkes -
Kroki105 #1951 köszi szépen mindkettőtöknek
Jaja, most kivételesen volt annyi eszem, gondoltam rá
Mindig a hülye ragasztóhiány a gond. Mikor még nem voltam 50, egy idő után már nem is javítgattam a páncélt, csak dobtam el mikor széttört. -
#1950 orulok, ha sikerult :)
A hunter meg az athlete challenge az, ami konnyu es gyors, ha a hatizsakra hajtasz. -
Irgum76 #1949 ja és ha van egy kis eszed nem úgy mint nekem előtte leveszed a páncélt
még szerencse, hogy volt mindenből a spájzba így a három törött részt megtudtam javítani -
Irgum76 #1948 én csak bementem a farmer handykhez (úgyis kellet trágya) aszt hagytam hagy gyapáljanak mikor meguntam ütöttem őket tussal
első jelvény megvan
kösz még egyszer Fred -
#1947 Gyors megoldas:
- az xbow plan ott van a cserkszek taboraban, a kantintol picit fentebb van egy loter, ott az asztalon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- gyarts par lvl1-es xbowt
- rakd be a quick slotokba oket
- keress par 40+ ellenfelet
- vedd elo az elso fegyvert, lovoldozz (lvl1-es nagy sebzese nem lesz) es engedd, hogy ussenek (kozben persze stimpak, hogy ne halj meg)
- vedd elo a tobbit is idovel
- repair es kesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.01. 22:13:31 -
Irgum76 #1946 itt vannak a válaszok -
Kroki105 #1945 Nézegettem a neten a hogyésminteket, de egyelőre a kézzelfoghatóbb dolgoknak álltam neki, fotózás, nyílpuskázás... még nincs
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.01. 21:57:16 -
Irgum76 #1944 az írásbelihez megvan a puska? -
Kroki105 #1943 Ok. Igen, én is olvastam, oda is álltam 4 pirosfejű korcshoz (lefordítottam magyarra), gyertek, üssetek, de nem moccant a kis csík. Lehet az volt a baj, hogy level 1esekkel próbáltam
Ütöttem egy fát is vele, de nem volt hatásos. Nem értem, mert ha üresbe puffogtatsz, akkor is romlik (gondolom)...
Aztán letoltam egy eventet, ott már kb az 1/6oda lement. -
Irgum76 #1942 nekem bejött amit Fred javasolt és elég ha egy kicsit lemegy -
Kroki105 #1941 Ok, majd szólj!
Az a baj, hogy nagyon muuszáj állandóan a doboz tartalmát lesni, mert nagyon telik. Ha még legalább 200 egységgel nagyobb lenne... -
Kroki105 #1940 Én is ezt a crossbowos marhaságot csinálom, pont kipottyant egy "fullhpéra dupla sebzéses" drágaszág. Amúgy kaki, mert csak lvl 15, de gondoltam elkoptatgatom. A kérdés, hogy muszáj a durabilityt 0-sra redukálni, vagy ha előbb javítom is beszámít? Sose gondoltam, hogy az idegesít fel hogy nem akar kopni egy fegyver, és nem az hogy jaj, már isméét javíthatom. -
Paradoxon74 #1939 Ha van ára a junk-nak, akkor simán adható el, nem is kell bulkolni (ha nem 0 van ott, akkor menj a droidhoz és csapd a hóna alá az egészet). 1-2 pénzt adnak az ilyenekért /db, én múltkor tartottam kirakodóvásárt, azóta is még vannak eladó vackok.
Ezt a wanted-es mókát megbeszéljük, most épp nem aktuális, de a közeljövőben összedumáljuk. -
Kroki105 #1938 Egy bőröm van, azt odaadhatom. Még nem tartok ott, hogy kéne.
Ha lehívsz egy segélyládát az égből, és kinyitom, wanted leszek... Szomorú tapasztalat. Nem kell ölni hozzá. Vagy gondolom, ha kinyitom a bezárt ajtódat...
Van ez az azbeszt cucc, az mire jó? Még "bulkoni" se lehet, már van 700db Kidobnám, csak nem tudom jó lesz e még. -
Paradoxon74 #1937 még egy, ami érdekel/vennék: DeathClaw hide kell még 4 db :), ha bárkinek van fölös, ne tartsa magában -
Paradoxon74 #1936 YW :)
Csak akkor lett volna értelme, ha Wanted vagy - de mivel ez nem következet be, a kinyírásod sem volt indokolt :)
Köszönm a gesztust, de csak Gatling és melee, amivel nyomulok, meg van egy oldalfegyver handmade, de abba már ultracite lőszer kell. 5mm-ből meg 3000+ rohangászom mindig, mert zabálja a cuccot.
Jut eszembe: >>> továbbra is keresek Gatling Gun prime receiver plan-t vagy mod-ot <<< :)
A posta nem rossz ötlet, de ha már a kereskedésből is sápot vonnak, ez tuti nem támogatott ötlet részükről.
-
#1935 Vagy a Messenger eventek robotjai, esetleg a beszelo mutans kereskedo, vagy ott vannak a dronok, a szallitmanyokat is azokkal viszik jobbra-balra, amig le nem lovod (meg a ventibird kiseroket). Ad pont eleg lehetoseget a "lore" :) Sot, ev vegen akar a visszatero NPC-k kozott is lehetnenek postasok, lasd a Kevin Coster fele sok-sok evvel ezelotti posztapokaliptikus The Postmant :) -
Kroki105 #1934 Ejj de legalább egy szaros posta lenne a játékban...
Adni akartam cserébe a cellákat, de aztán láttam hogy gatlinggel nyomod. Legyártottam a töltényeket, de nem tudom elküldeni. Vicces ez a postahiány, simán lehetne például egy posta abban a nagy házban, ahol a robotok árulnak ezt-azt.
De amúgy ki is hozhatnák házhoz. Ez meg egyáltalán nem valóságtól való elrugaszkodás, mert van a robot, amelyik állandóan azzal jön hogy nyertem, a legnagyobb csata közepén is átadja (pl) az arany karórát. Ezt megtehetné a postával is esetleg, bár a postafiókos megoldás jobbnak tűnik. -
Kroki105 #1933 Meglett mindkettő! Thx még egyszer
Nagy boldogságomban lemaradt hogy te is megölsz. De bármikor vagy, találkozunk, és meghalok érted...
Kell még a hátizsákhoz a world küldikből 3. Plasztikból kell sok a nyílpuskához, van egy jó plasztiklelőhely, watoga iskola. Marha sok jött be rövid idő alatt. Meg volt egy jó event is bent, cukorkagyűjtés. Ez játékosok elllen megy, bár nálam nem volt ellenfél, így kénytelen voltam nyerni... Özön ghoul jött, kupakot is droppoltak, fasza céllövölde volt.
A puska skillre gyúrtam, természetesen a 3 csillagos fegyver, ami esett, egy sétapálca volt. Majd célzok vele, és hozzámondom hogy pú-pú-pú -
Paradoxon74 #1932 Ebbe már én is belefutottam többször. Ha partiban nyomsz le valamit, nem adja meg - a megasloth volt ilyen. Amikor volt a Fashnatch vagy mifene, vagy 5-6ot lenyomtunk, mégse számolta be. Sokkal később találkoztam egyel, egyedül és arra írta be. -
Irgum76 #1931 bazz direkt halogattam a heti kihívást a 3 nagy monsztával, hogy ketten csináljuk
erre gyakjuk a mörlok queen a kedves férjével és a pereputtyával és cseszik beadni az atomot
nézzük mind a ketten csak az utolsó lövésre kaptuk a killt egyikünknek a deathclaw másikunknak a királylány volt meg annak ellenére, hogy csapatban győztük le mindkettőt -
#1930 Encriptid event alatt mindig halnak a nepek, a birkajelmezes robot nagy irtast szokott vegezni - ha vizben hal meg vki (en ott szoktam, direkt emiatt), akkor ket challenge lesz kesz egyszerre:) -
Paradoxon74 #1929 Ha lelősz, Wanted leszel - bár nekem van egy olyan challenge a main-nél, hogy wanted-et nyírjak ki - kéz kezet mos :D -
Paradoxon74 #1928 Az oké, csak nem lehet, hogy a víztől boruljon be :) -
Kroki105 #1927
A lényeg hogy vízben kell újraéleszteni az egyik kihívásnál. Agyon is lőhetlek, bár partytársat nem hiszem hogy lehet.
Te mondjál időt, mikor ráérsz. Nekem most jó bármikor. (nagyjából) -
Paradoxon74 #1926 Víz/rad nem jó, csak szólok ;) Én is próbálkoztam, a 2. szintű hordárt próbáltam változatos módon megöletni, de a pucéran vízbedobod, majd végez vele aminek kell nem jött össze.
Aztán elvittem a sikoltozós táborba, de hiába volt rajtam a Stealth-os PA, engem kóstolt be mindig a sok scorched, a csalinyúlra tettek magasról. Nekiálltam püfölni őket, akkor nagy nehezen méltóztattak visszaütni, de nagy macera volt így is :)
Szóval, fel tudom ajánlani a lvl2 ajándékfrag karaktert, csak egyeztessünk, mert épp nyaralás van, gépközel csak ritkásan :) -
Kroki105 #1925 Hánykor vetnél véget az életednek? Ha lehet, akkor vízbe fulladj, vizihullát kell feltámasztanom az egyik world akárminél, két legyet egy csapásra. Vagyis vízben kell legyen, végülis megehet a rad is, dönthetsz, nagylelkű vagyok.
Én ezen a nnéven futok
Hopp, lemaradt a válasz az 1917-re.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.01. 13:52:32 -
Paradoxon74 #1924 Ha nem találod, szerver-ugrásokkal és 1-2 nap alatt meglehet :) -
Irgum76 #1923 igen cserkészek :)
kösz a tippeket -
#1922 Ugy erzem cserkeszfeladatokat csinalsz :)
1, engedd, hogy teged ussenek, lojenek es akkor a kezben tartott xbow allapota is romlik.
2, mindenkeppen vedd ki azokat a "smith" perkeket, amelyek csokkentik a fegyverek seruleset ha aktivak
3, van a kinai palota eszakkeleten (valami Palace of wind akarmi), annak a kulso reszen van egy loter, ott mindig van egy hasznalt xbow, vedd fel es javitsd meg azt, egynek jo :)
4. esetleg "bash" jellegu tamadassal tamadj, talan attol is hasznalodik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.01. 12:26:04