3201
Fallout 76
  • PiszkosFred
    Kell neked a BoS bunker tetejen allni, ott leharapja a fejed az SBQ :)
  • Kroki105
    Hát ez a játék....!
    Azt hiszem ennyire még sosem vesztettem el a fejem.
  • PiszkosFred
    Talan itt irta valaki, de lehet, hogy FB-n/DC-n vagy redditen, miszerint a lenyeg az, hogy akinek hazon belul egy ajto mogottvan a kereskedelmi masinaja, azt jobb elkerulni, mert ki tudja mi var rad :) Es van benne igazsag ezek szerint. (bar en meg nem jartam igy)
  • Kroki105
    Jaja, gyorsutazol egyet és megoldódik. De itt a folytonos sugárzási sebzés miatt nem volt lehetséges.

ALTf4 ig nem jutottam el, még próbálkoztam volna gránáttal (próbáltam a játékban megoldani), csak ugye ahogy írtam belehaltam a kísérletembe.
    Amúgy nem tudom hogy van e értelme reportolni. Úgy értem, ez is egy taktika, nem figyeltél, megszívtad, oda a lootod (ha a csillagos puskám veszi így el, na ott már haragba lennénk). Legközelebb figyelni fogsz.
    Bár nem tudom hogy oldotta meg, abba lehet valamennyi csííít (akkor megérdemelné hogy repüljön), mert nem értem hogy kapcsolt be a láng, ami szétlőtte a vendort, ami újjáépült (talán ő építette újjá fentről). De egyáltalán miért lőtte szét a vendorgépet? Vannak kérdőjelek Mindegy, most már óvatosabb leszek.

Meglett a hátizsáknövelő cucc is. Már 7 badge volt nálam, mikor eszembe jutott, hogy a pipboy egyel kevesebbet mutat a valósnál (MERT BUGOS). Ekkorát még nem csalódtam ebben a játékban, mint ennél a hátizsáknövelőnél. +60 ugyan a teherbírás (nagyon jó, 380 lettem), de jó fallouthoz méltóan ennek is megvan az ára. -60 energia res, és -60 sugárzás res. Jó, akkor nyald meg! De magyarázzuk meg logikailag, mert ez nem teljesen érthető. Ha még a fizikait csökkentené (megérteni nem érteném akkor se, de nem csodálkoznék ennyire), de a sugárzás ellenállást? Szóval ha több málhát cipelek, könnyebb meghalni a sugárzástól? Mert ugye egyszál gatya nélkül hónapokig bírnánk egy szivárgó reaktor közelében, de ha felhúzunk egy hátizsákot, akkor szinte azonnal meghalunk.
    Gyakorlatilag lenullázta a rad rest, 40 volt előtte. Az úgy fest, hogy töltök vizet folyóból, és +5 rad, ha véletlen beleesnék, láthatnám a hajam ahogy leúszik a folyón.
    De probléma egy szál se, volt még vagy 10 meglépetlen szintem, kihoztam a radot +10re. Azután eszembe jutott, hogy ezt megoldhatnám felszereléssel is. Uccu neki, volt 240 legendary ticket (pont ennyi volt), az 4 páncéldarab. És hú, és há, és juhé, meg haha, és kijött egy +25 rados karvédő!!! Büszke voltam magamra, majnem kapott egy puszit az a vakondbanya is, mert adott egy jót. (Hogy miért banya? A ruházata eléggé nőies)
    Persze megint van csattanó, a szokásos: nem igazán működött. (Kórusba kérném, 3, 2, 1 : MERT BUGOS!!!!) (nem csak a csapdásanyuka csuklott ezen az estén) Hiába írt +25 radrest a háromcsillagos statoknál, nem adta meg a +25öt, nem írta hozzá. Elbasztam a ticketeket, a többi 3 pácéldarab még ennyit sem ért.
    Aztán egy vendornál sikerült venni 2k -ért egy 3 csillagos marine armor darabot, az alapból +30at adott. Drága no, de van már vagy 10k-m, belefért, meg kellett is.
    Visszaállíthattam a kártyákat, statpontokat is, ahogy volt, a 40resemet. Vagy 10 szintet elcsináltam a retkes puttony miatt. Hogy állna bele a görcs...
    Már csak az a kérdés hogy a többi táska statot azt pluszba lehet feltenni, vagy külön lehet csak használni őket. Gyanítom csak külön működnek, cserével, hogy örüljek is egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.20. 11:27:52
  • Irgum76
    nekem múltkor volt olyan, hogy teszek-veszek a camp körül
    egyszer csak puffogtatnak mondom ki ez és mit akar?
    erre látom, hogy egy szerencsétlenre ráspawnolt a ház ott kiabált nekem segítségért
    hát mondom ilyen velem is megesett de hogy aktivitizzem le neki, hogy gyorsutazzon rá a campre és kiszabadul
    így én gyorsutaztam és valahogy kiszabadult a delikvens
  • Paradoxon74
    Olvastam mar ilyenekrol a hivatalos forumon is...

En tuti Alt+F4 vagy relog opciot valasztanek, akkor nem dobsz el semmit ;) es lehet report-olni is a playert
  • Kroki105
    Mi a tegnapi nap tanulsága? Soha ne menj be olyan házba, amelyik nyomópadlós zárral nyílik! Én bementem, csak hát történetesen ez az f76 egyik legnagyobb ge(csillagcsillag)jének háza volt. A jóember 300+ on unalmába új lootszerzési taktikát eszelt ki. Egy elzárt kockába mentem be, ahol volt ugyan vendorgép, de üres volt, a kifele nyomógomb a padlón pedig nem működött. Ő felettem állt páncélban a rácsozott emeletipadlón, és a hangos cuppogás egyértelművé tette hogy mit csinál, miközben engem nézett, ahogy vergődök (ne kérdezd hogyan, megoldotta ). A földön le volt helyezve pár radioaktivsugárzó, nem láttam még olyat, de szép lassan kinyírt volna. Gyorsutazás nuku, lődöztem ugyan, de nem sebződött a kérója. Egy plazmagránáttal átsegítettem magam a túlvilágra (persze nem magam akartam kinyírni, hanem a sugárzókat, meg a lángszórókat céloztam, csak hát eléggé kétbalkezes vagyok, és belehaltam. De psszt, ez maradjon köztünk! ) Nagy lootja nem lett, mert nemrég indultam hazulról, de a lelkem megsebződött.... hogy így beszopattak. (Rendben, elismerem, az anyukáját minden bizonnyal a sürgősségire szállították a hirtelen és naggggyon heves csuklásroham miatt. De én sem vagyok tökéletes sajna.)
    Aztán még visszamentem, és bosszúból belelőttem a házfalába olyan kettőt, megdobtam a generátorát egy gránáttal (egyiknek se lett baja, ha aggódna valaki), és elloptam az udvaráról egy dinnyét, majd szégyenemben integetve elszaladtam.
    Történet vége...
  • Kroki105
    A beállításokat varázsolgattam már ezerrel, úgy nagyjából most jól állok. Néztem nexuson is beállításokat. A vidkártyám bőven jó, csak a proci gyengébb.
    Árnyék az tényleg idétlen a minimumon. Akkor miért nem off?
  • Paradoxon74
    Ez nálam is előfordul néha, de szerintem nem gépfüggő. kb. 3 hete gép upgrade volt, full W10 reinstallal, azóta nem találkoztunk - remélem, így is marad :)

Ha tudod, az árnyékokat vedd a minimum +1-re (min-nél ótvar nagy fekete pacák ugrálnak nekem), az sokat dob a teljesítményen. Ha sebesség problémád van, az ablakban futtatást szerintem ne erőltesd - pláne, ha nem sűrűn jön elő.

Nekem a Launcher egy folyamatos örömforrás, változatos meglepetései vannak időnként. Pl elindul és nem aktív a 'paly' gomb. Vagy elindul a játék és fekete képernyő, az F76 elmegy háttérbe, ahonnan csak folyamatos ALT-Tab és szitkozódás hatására lehet elővarázsolni.

Esetleg, ha vmiért kilépek (hangkártya kimenetet pl. hiába váltok elindított játéknál már, tojik figyelembe venni) és visszalépnék, mutat egy szépen formázott fityiszt, jöhet a restart.
  • Kroki105
    Jaja, f4 nél is néha előjött nekem. Szegényeket már annyit kritizáltam, de ha ez már vegasos hiba, hogy nem lehetett megjavítani? Amúgy meg jogosnak érzem, hisz pénzt kérnek érte, nem is keveset.

A fagyás tegnap nem jött elő, kikapcsoltam az összes háttérben futó folyamatot, lehet ez segített. Vagy csak épp szerencsém volt. Mondjuk annyira nem gyakori a dolog szerencsére.
    Eljutottam enklávéjékhez, abban a bunkerben érezhető kicsit hogy nem a legmagasabb az fps. Másik hely pl a golfpálya a ghoulokkal. Ezeket a helyeket nem kedveli a számítógépem. Meg a toxic valley hasonló, de az annyira nem vészes.

• PiszkosFred
    Az csak bug, amikor leszedi a tenyleg szukseges X megat/gigat (de nem 65 gb-t) akkor vege is es mehet a PLAY.
  • Ryder62
    Szia!

Nekem dettó ugyan ez volt a New Vegasnál. Egyedüli megoldás az az volt hogy csináltam egy újraindítást. 10 percig szevedtem mire feladtam, a játék állandóan előtérben maradt. Nem találtam más megoldást.

A launcher nektek is 60+ gigát akar letölteni? Ez bug vagy valami új fícsőr? A vicc az hogy ezt mind pluszban kéri. 4 giga helyem van, és további 64 giga szabad helyet kér. Állítólag csak 11 gigás az update.

• Kroki105
    Van a házunkhoz egy terminal, ami mutatja hogy milyen dailyk vannak. Abban nekem van 3, 2 a cserkészek robotjai, 1 pedig a piás robot. Itt lesz még több ilyen daily is, vagy csak ez a 3?
    Plusz van egy alert opció is a terminálon, az pár napja nem mutat semmit. Ki akartam próbálni, el is kezdtem, de akkor huss egy dc (vagy épp befagyott), a quest pedig az enyészeté lett. Azóta üres ez a menü, nem lehet újrakezdeni.
    Most is volt egy karbantartás. Vajon mit rontottak el jobban vele? Tegnap már a terminálon is duplázódtak a küldik, meg egy rakat itemből is kettő lett az inventorymban. A megcsinált questekért meg nem adott kupakot meg xp-t. Meg vagy 3 powerarmort is jelzett az inventory. Volt itt minden
  • PiszkosFred
    Hja ertem, azt hittem a win adja meg magat ilyenkor. A talcan jobb klikk es ugy inditva, vagy akar egy ctrl+alt+delt nyomva es ugy inditva, de a feladatkezelonek elvileg mindig latszodnia kellene, pont az ilyen dolgok miatt. Nem tudom, hogy nalad miert a jatek "moge" rakja be.

Mondjuk Kissssss0 tanacsat is erdemes megnezni, miszerint hogy ablakban futtasd! En is ugy szoktam, windowed full screenben, mert bar igaz, hogy ilyenkor picit romlik a teljesitmeny par jatek eseteben, de sokkal konnyebb alttabolni, bongeszni, stb. jatek kozben mast csinalni :)
  • Kroki105
    A lényeg hogy a win nem fagy ki. Ha a windows gombbal kilépek a játékfagyásból, alul látható lesz a tálca. De csak az, mert a képernyőn a befagyott f76 lesz látható. Nem vagyok egy ilyen számítógépguru, de azért próbálkoztam, tettem a tálcára (tálca, ki a picsa nevez el egy csíkot tálcának?) egy gombot, ami régen volt asszem a win7be, hogy törli a képernyőről a dolgokat, de az sem működik. (ok, csak megpróbáltam na, hátha.)
    De mondjuk ha elindítok egy böngészőt a tálcáról, akkor az el is indul, csak a fagyott f76tól nem látszik.
    A feladatkezelőt is el tudom indítani, de az f76ot (ha egyáltalán a folyamatok közt van) nem tudom kilőni, mert nem látom a... már leírtam mitől.
    Ahogy Kissssssssss0 (eskü számoltam az esseket, de golyózik a szemem) írta, nem lehet eltüntetni.
    Olyan mintha ki lenne lépve, még a vidkártya is visszaáll normálba, lelassul, majd leáll a venti ha lehül normálra.
    Tényleg nem mai a processzor i5-4690 amit látok kiírva. Majd meglesem amit ajánlottál, de egyelőre még nem tudom hogyan kell.

Nem értek hozzá, ezért lehet butyuta a kérdés, de ha ablakban játszol, nem terhelődik jobban a szgép?
  • Kissssss0 #2066
    ohh.. a jó öreg képernyőfagyás amit sehogyan se lehet kiirtani, ez már oblivion óta jelen van a TES és a fallout játékokban, az egyetlen módszer ami nekem működött hogy ablakban indítottam el a játékot amit aztán hozzáigazítottam a képernyőhöz hogy úgy nézzen már ki mintha fullscreen lenne.

aztán ha fagyott akkor csak a játék ablaka állt be, de a háttérben futó más ablakok(böngésző, feladatkezelő, stb...) továbbra is működtek.
  • PiszkosFred
    Sokszor olvastam mar sok jatekkal kapcsolatban sok embertol, de en meg nem talalkoztam olyannal, hogy annyira behalt volna a jatek es vele a rendszer, hogy csak az ujrainditas hasznalt volna (vagy a ki-/bejelentkezes). Egyetlenegy jateknal sem, maximum anno c64-en, amikor kellett varni neha 5 percet, hogy kitisztuljon a memoria (ami persze bullshit, de anno ezt mondtak) :)

Nalam ket stilusu dc volt eddig a FO76-ban:
    - Egyszer amikor megszakad valahol a kliens es a szerver kozott a kapcsolat, hirtelen megall a karakter es a vilag (forgolodni tudsz, stb., csak mozogni nem), majd le is tilt a vezerles (Server Not Responding, Controls have been temporarily disabled). Ebbol nem nagyon van visszaut, de ekkor egy rejoin utan uj sessionben mehetek is tovabb.
    - A masik pedig a klasszikus ctd, amikor se szo, se beszed, kirak az asztalra, a kliens bezar es ennyi. Egy gyors play gomb a launcherben es mar mehet is ujra a jatek.

Repair sosem arthat, de valoszinuleg nem azzal lesz a gond. En megneznem a hdd/ssd-t is, hogy nem e serult veletlenul. Esetleg a felesleges cuccokat kiszornam a hatterbol, hogy amig jatszol, ne foglalja se a procit, se a memoriat. Foleg win7 alatt. Sot, ha a procid nem valami nagyteljesitmenyu, akkor egy cpu limitert is erdemes lenne kiprobalni 96-98%-ra limitalva a FO76, hogy a maradek 2-4%-ban tudjon ervenyesulni a tobbi hatterfolyamat es igy nincs hirtelen 100%-os porges es emiatt esetleg gebasz/fagyas/akadas/stb.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.17. 18:31:43
  • Kroki105
    Nem tudom másnál is előjön e a fagyás? Olyan 6-7 alkalommal már eljátszottuk ezt is.
    Beléptem hogy eladjam a cuccaim, újrainduljon a 20 óra, és elmentem egy eventre. Aztán befagyott a kép a játékban. A zene megy tovább, de kép se előre, se hátra. Kilépni kilehet, de a háttérben ottmarad a játék. Szó szerint a háttérben marad a kép, és csak win kijelentkezéssel, vagy újraindítással tűnik el.
    Olvasgattam hogy próbáljam javítani a játékfájlokat, az megvolt. Vagy töltsem le újra, igen majd biztos mind a 60gigát mindjárt. De majd muszáj lesz egy próbának. Aztán hogy jelezzem a betesdának, hátha tudnak segíteni. (Ez volt szerintem a legmókásabb tipp)
    Van valakinek hasonló baja, és megoldotta esetleg? (Az nem ér hogy "hagytam a francba az egészet, és mással játszom")
  • PiszkosFred
    Elso vegigjatszasnal a robotos burokracian jot nevettem (neztem is, hogy nincs e valahol egy "kormanyablak" felirat?), egeszen addig, amig nem jott egy dc es kezdhettem elolrol. Aztan megint jott egy. Na itt mar anyaztam kemenyen... :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.17. 16:11:15
  • Paradoxon74
    Közben én is találtam ilyet - ha jól tévedek sunrise field-nél. Épp nevelem a Mirelurk Queen-t, felugrok a háztetőre, hogy a minionok békén hagyjanak, majd a HP elindul szélsebesen délnek és nyekk... Csendben kuvvaanyázok, respawn, vissza a tetőre mit sem sejtve. A cuccaimat nem tudtam felvenni és nyekk, történés ua. Harmadszorra előbb RákAsszony RIP állapotba, cuccokat meg bottal összepiszkáltam, amilyen messziről csak tudtam és uzsgyi, el innen a p...-be.
    Atom se előtte se utána, SB se volt sehol...
  • Kroki105
    A bug az 1000%, de hogy mi..? Jaja, ott volt, a bos kertben, de még nem volt előhíva a "madárka". A rakétát se lehetett megjavítani, az is szétesett azon nyomban ha kijavítottad.
    Egy másik playerrel csináltuk, kérdőjelezett is serényen.
    Ugyanez volt az előző két helyen is, az út közepén, meg ahol még írtam régebben. Nem nagy probléma, csak érdekességként mutattam.

Amúgy az az ID kártya vadászat, hogy bejussak a lézerajtón.... Ki volt az a félkegyelmű, aki ezt kitalálta? Sorban állás a robotoknál, meg caplatás ész nélkül. Addig a pontig fel sem vetődött bennem, hogy mekkora marhaság amit csinálok. Felhúztam egy házat (már vagy 6ot), különféle fegyvereket gyártok, javítok, generátort építek, vízszivattyút állítok fel, stb.... de egy szaros lézerkaput képtelen vagyok megbütykölni, hogy átmenjek rajta? Meg persze tele vagyok fegyverrel, gránáttal... áttörni is lehetetlen volna, igaz? A lift mögötte működik így is, úgy is. Ott álldogáltam előtte, mikor csilingelt, és kirontott rajta egy ghoul. Nagyon betojtam.
  • PiszkosFred
    Ez ugyebar a BOS "kertje", az ottani event scorched es SB-t dob rad, amig veded az erositot. Nem lehet, hogy a helyi SB bugolt be es annak a szarjaban allsz? (abban a mergezo lehelletben, amelyet a foldre szokott dobni harc kozben?) Mint a lathatatlan mutans kutyulik?
  • Kroki105
    Fölvettem a gázmaszkot is,. hátha, de nem az volt a baj.
  • Kroki105
    Nézd újra pls, priváton volt, sry
  • PiszkosFred
    Video nem erheto el. A link biztos, hogy jo?
  • Kroki105
    Lehet tényleg a netem volt, nincs kizárva teljesen, de a sorozatos f76 miatti dc-k után szerintem mindenki arra gondolna először hogy a játék a szar.
    Viszont megtaláltam az újabb hirtelen halál helyét, senki nem lő, senki nem bánt, és meghalsz, és ugyanott, és kampec, és... és most csináltam egy mesteri videót is róla. Event után is ez volt, szóval nem függ össze. A végén azért sikerült lepiszkálnom valahogy a lootomat a lépcsőről. Gőzöm sincs hogy mi ez.

Aztán hogy teljes legyen bugkörképünk, kirándulást tettünk Watoga város alatt. Nem kazamatákra kell gondolni, szimplán bepotyogtam a textúra alá, hogy megszemlélhessem e csodás települést. Ugyanabban a körzetben (nem pont ugyanott) háromszor is. A város alatt víz van, lehet pancsikolni, egész addig, amíg véget nem ér a víz, és te lezuhansz a semmibe, ahonnan visszazuhansz a földre. És meghalsz... Köszönjük hogy résztvett a Watoga városnéző túrán. Reméljük újra találkozunk!

(És hogy miért nem működik a spoiler lezárás, az is nagy talány (számomra).)
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.17. 15:26:35
  • Paradoxon74
    Pedig nálam a DC elég ritka vendég - kb annyira, mint az általam talált DC hide (egy db) :D
  • Paradoxon74
  • Paradoxon74
    Nekem volt már sodrófa SBQ-tól és Purveyor-tól is... hogy lett volna input a kitaláló outputjába...
  • Kroki105
    Tök jó ez a sok új cucc az atomboltban. Elég hülye vagyok, és megvettem a díszgazokat ezeöccázé, csak van egy kis gond: hová építsem fel? Hát akkor majd legközelebb nem leszek hülye, és nem veszem meg az új cuccot (mert elfogyott az atomom) Valami minimális bővítő lehetne, nem nagyon érzékelem az építőlimit növekedését a szintlépésekkel.

Lefordítottam egy kis részt a patchnote-ból unalmamban:
    "Úgy vettük észre, hogy nem ártana még egy kis izgalom az amúgy is hibátlan és nagyszerű játékunkba, ezért -enyhe rajongói nyomásnak eleget téve - visszaraktuk az Fallout76 egyik legnépszerűbb elemét, a dc-t."

(megvan az esélye arra is, hogy az én netem mókázott velem, de szerencsére csekély.)
  • Irgum76
    ja akkor nem volt meglepetés mint nekem
    azt hittem ez az új koncepció, hogy darabokban tárolják a PA részeket
    de felpakoltam én is aztán mondom így már oké
    mondjuk nekem csak kettő van egy eszkavátor meg egy BH-os
  • PiszkosFred
    Fel voltam ra keszulve, olvastam a patch notest igy nem volt varatlan. Sot, ha ez az ara, hogy ne legyen bugos a kesobbiekben, akkor reszemrol rendben :) Barmikor ujrapakolok/-epitek barmit, ha ezzel eltunik egy-egy bug.
  • Irgum76
    az igen :D
    gondolom csuklottak a bethesdás anyukák :)
  • PiszkosFred
    Ne is mondd, 20 percig pakolgattam, mire lementem 890 kilorol 250re! :D
    Kiraktam egyesevel a vazakat, raraktam mindegyikre a megfelelo darabokat, visszavettem, elraktam a stashba.
    Volt olyan darab (T60-asbol), amelybol ketto-kettot talaltam az inventoryban, de nem mertem ledobni, mert ha bug, kezdhetem gyujteni elolrol. Kesobb kiderult egy fast travel utan, hogy a "szellem" T60-as darabok eltuntek maguktol, igy meg jo, hogy nem kockaztattam.
  • Irgum76
    gondolom most sem az a PA csupaszítás után
    ha jól emlékszem gyűjtöd őket

de végre van dekoráló cucc igaz ebből egy komplett virágboltot be lehet rendezni
    jó lett volna ha más dekorációs bisz-baszokat is betesznek
    de legalább olcsók
  • PiszkosFred
    Hat nem volt termeszetes a mosolyom :) De akkoriban a premier utan szinte mindig behalt a session, ha 5-6 jatekos volt egy helyen - foleg SBQ korul, az agyrem volt -, azota mar sokkal stabilabb, de meg mindig nem hibamentes, ahogy a te eseted is mutatja.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.16. 19:23:31
  • Kroki105
    Azért az a 3 mm sokkal idegesítőbb lehetett mint a 24 mm az enyémnél.
  • PiszkosFred
    Mai patch notesbol :)

Loot: Deathclaws now have a chance to drop Deathclaw Hides on death.
  • Kroki105
    ez print screennel volt csinálva, de ezek mindig fölülírják magukat? Új játék, újra 0 tól? Tegnap volt egy százas birkakecskemuflon boss, amit érdekességképp lefotóztam, de ma már sehol a kép, és ez kapta a 0át.

A vicces hogy dobott egy baton-t... 3csillagosat...egy Vatsosat... Ki a bús picsának kell egy baton? Ennél már csak a sodrófa lett volna tökéletesebb. Nagy nehezen kinyiffantom, erre baton. Persze ilyenkor nincs dc (nem mintha hiányozna)
    És ami még ezt tetézi, hogy egy elbukott event végén spawnolt be a lvl 100as birkagenya. A feladat az volt, védj meg egy kullancsot!!! Meg két másik bogarat, talán légy volt az egyik, azokra nem maradt már figyelmem, meg is döglöttek pikpak. A támadók világító grizzlyk, assaultronok, ésatöbbiésatöbbi.... Valaki igencsak fejre esett mikor ezt kitalálta. Közbe a kedves kicsi kullancska fel alá kolbászolt, hogy azért mégse nehéz legyen a feladat, hanem közel lehetetlen. A végére már lett egy társam is, de így is bukta lett. De legalább a kecskegenyát leöltük.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.16. 17:30:37
  • PiszkosFred
    > Bár azt nem tudom hogy mi lehet az ésszerű magyarázat arra, hogy valaki kilövi az atomot 10 perccel karbantartás előtt.

Ez nem tervezett karbantartas, a szerver/session fossa magat ossze, mert szar meg mindig :) En is jartam mar igy, meg az elejen.