3201
Fallout 76
  • Kroki105
    Van egy zöld (füves?) építhető padlóelem az atomboltban. Arra lehet növényt pakolni? Búza, kukorica.... Még nem vettem meg, de ettől is függ, mert 500ért elég kevés hogy zöld.
  • Kroki105
    Miért, te melyik filmben láttál olyat hogy nem?
    De végülis van benne igazság, csak kicsit fura, ugye az f4-be a vöröske mindent szétszed már a puskájával.
    Nem dramatizáltam, a tényeket írtam.
    A rakétánál tényleg azt hittem, ott is lesznek majd ilyen világító szarvasok, meg állatok legalább (a golfpályás ghoulokból kiindulva). De tényleg semmi se volt. Az az egy bosszocskácska meg rögtön megdögölhetett, mert az az egy hely volt jelölve a piros körben, nem lehetett nehéz kiszúrni hol van. Majd legközelebb kevesebbet "tollászkodok" a táboromban, miután kilőttük a rakétát
  • Paradoxon74
    Ne dramatizáld túl :)

Tény, hogy a sniper stílus nem mindenhol hasznos megoldás, de könyörgöm: egy rakétasiló lerohanásánál mégis mit vársz? Melyik filmben láttál (okés, Chuck Norris és Steven Segal kivételével) olyat, hogy ezer ellenfél ellen elég egy szem ninja? Ha überbrutál SárkányGenyaAsszony az ellenfél, akkor értem én, hogy egy szál bugylibicskával szeretnéd kiszedni belőle az afrikot, de tank ellen se mész messzire egy Desert Eagle-lel, bármennyire is az a kedvenced :) ezzel nem ellent mondani akarok, csak szerintem a megközelítés kicsit más.

Szóval, igen vannak hibái, de szerintem ha nem akarsz EndGame event-eket, akkor tök jól el lehet bulizni vele - én élvezem a SpaceMarine stílusú hangulatot :) Ha kell még nuke-quest, szólj, én élveztem, mehetünk még egy kört

A nuked területhez: szerintem vagy 20 embert betettél a hintába, hogy a NagyBüdösSemmi közepére dobtad be - elképzelni nem tudták, mi a franc az oka, hogy valaki odacsapott egyet, azóta is keresik szerintem a neten a TITKOT

btw: ma nem tudom, mi volt de beugrottam reggel eladni és három nukit durrantottak el a szerveren, minháromszor SBQ is jött és kb 5-7 percig éltek - esett 3 prime plan is, de sajnos egyik sem GatlingGun-hoz :(

• Kroki105
    Csak egyszer csalódnék pozitívan ebben a játékban! (Mondjuk az már megvolt, mikor megláttam hogy a fotókat használja töltőképernyőnek)
    Kénytelen vagyok, muszáj, és kötelező gatlingszerű űrhajóágyúkkal menni a legerősebb dögök ellen. Ez hihetetlen baromság, kötelező páncélos gatlinges lovagnak lenni ha akarsz valami komolyabbat. Arra például egyik agytröszt sem gondolt, ha pl a kedvenc puskámmal kilövöm a szemét a repülőragyának (vagy bárminek), az lepottyan, aztán széjjelverhetem egy husánggal? Akár..! Nem, a hatalmas élményt az kell hogy adja, hogy 10 lovag ész nélkül tolja bele az ólmot, aztán egyszer majd csak leesik. Hát nem fantasztikus élmény?
    Próbáltam a puskás harcot erőltetni a robotok ellen a silóban is. Az igazság hogy leküzdhető lenne vért izzadva, elvégre az lenne a végső küldetés, de egy gatlinggel ujjgyakorlat. Vittem a Dragon puskát, és a levert, de inkább csak nézőként voltam jelen, aki még a computerpaneleket sem találta meg a sötét sarkokban.
    A Dragon puska a játék leghasznavehetetlenebb fegyvere, az kiderült. Nagyot sebez, az ok, de mire betölt újra, addigra a megrongált assaultron nem csak újraépíti magát, hanem kioperálja a vakbelem is.
    De nem is logikus ez a fegyver. 4 csöve van, és 500at sebez, ellenben az egycsövű társával, ami 400at. Na most nem vagyok egy matekzseni de a 4x400=500 -as egyenletben nekem valami sántít. Az már túl op lenne, gondolta a népszerűédesanyjú készítő, és megtette 500nak úgy, hogy a töltőanimációkor azért 4szeres időben élvezhetjük, amíg újratölt, ami miatt egy hasznavehetetlen szar lesz.
    Van a fegyvereknek egy érdekes tulajdonsága, a kopás, elfogy a csík, javíthatod. Na ez ennél a fegyvernél úgy van megoldva (valószínű, mert hihetetlen gyorsan tönkremegy) hogy mind a 4 cső +1 lövésnek számít. Én olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy two shot fegyverem volt. Szerintem az is plusz lövésnek számít ebben az esetben, gyakorlatilag 8 lövést eresztettem meg 1 ravaszhúzással. (és igen, bent van a kopásgátlókártya az int stat alatt.)
    Próbálok nem egyenkaraktert csinálni, de nem lehet mást, csak gépágyús őrültet játszhatsz
    A sok rinya után amit már letoltam az előző kommentekben is, ki kell mondjam én is (sajnálattal) : HIHETETLEN SZAR EZ A JÁTÉK!!!
    A másik oldalról azért ott van az is, hogy szerintem jól szórakoztunk amíg letoltuk a rakétakilövős küldit Paradoxonnal. Jó, kimondom, ő csinálta, kinyírt mindenkit, én meg töltögettem végig a puskám serényen, ami ráadásul pikpak szétesett A végén sikerült a rakétát is kilőnöm a pálya közepére, ahol gyakorlatilag semmi sincs. De egynek jó volt!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dobd el rögtön, ha kedves az életed!

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.28. 16:31:56
  • Irgum76
    köszi a pontosítást
  • PiszkosFred
    Elvileg 50 szintenkent kijelolhetsz majd egy darab SPECIAL ertekeket, amelyhez kapsz egy legendary perket, amely egy, marha eros lesz, ketto, azt is szintezheted es harom, az osszes tobbi karaktered is megkapja az accounton. Retroaktiv a dolog, vagyis jelen allas szerint egy 100-as szintu kap 2 darab, egy 350-es szintu karakter kap 7 darab ilyen perket, stb.

De, mindez egyelore csak koncepcio, messze meg a megjelenes es igy valoszinuleg rengeteget fog meg valtozni.
  • Irgum76
    illetve itt egy másik JuiceHead-től amiből megtudhatunk mindent ami a privát szerverekről elhangzott kb 5 szó...

amit viszont nem hallottam egyikőjüknél sem az az unique perkek amiket lvl 50 fölött lehet szerezni és leosztható másik karakterednek is
    de ezt lehet teljesen félreértettem
    majd Fred kijavít ha nem így van

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.07.28. 09:18:34
  • Irgum76
    ha valaki más is lemaradt volna itt az összefoglaló dátumokkal
  • Irgum76
  • scomcomputers
    Köszi sikerült...nálam volt...
  • Irgum76
    közben néztem yt-on de ott is ott volt nála már a kendő
    akkor jutott eszembe, hogy akkor indul a küldetés ha egy sister hulláról leveszed ezt a kendőt
  • scomcomputers
    Köszi..na majd megnézem, de nem emlékszem rá...
  • Irgum76
    ha jól emlékszem nálad kell legyen
    korábban megkaptad
  • scomcomputers
    PiszkosFred és Kroki105 .....köszi, de ezeket hol találom. maszkot,szájkendöt,stb ...
    Szóval inni kell..

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.27. 20:21:27
  • Irgum76
    ja ja ez már az én ízlésem nagyon faja!
  • Andule
    Hat banyek ez iszonyat bejott , marhara tetszik ez a Junktown stilus.
  • Irgum76
    lemaradtam az élőadásról most néztem meg felvételről
    de nem sokat árultak el a privát szerverekről
    meg úgy általánosságban sem nagyon adtak ki infót
    de Kroki örülhet augusztus 20.-tól ki lehet tenni a bobbleheadeket meg a magazinokat dekorációnak
  • Kroki105
    A másik kérdést nem is figyeltem, sry. Szerintem alkoholista vagy, le kéne húzni egy üveg sört. Vagy kigyógyulni az addictollal. Azt hiszem az agyógyszer rá.
  • PiszkosFred
    Az lesz az, irja is a jobb oldalon felul, hogy "while wearing a veil".
  • Gibor
    Veils of secrets asszem.
  • Kroki105
    Elég az álarc is. Vagy szájkendő, vagy nem tudom hogy hívják. Nekem csak azzal is nyílt.
  • PiszkosFred
    Vedd fel a ruhat (maszkot/fatylat)! :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.27. 18:37:31
  • scomcomputers
    Hali segítsetek már nekem,szemben az a paraván hogy nyílik ki,mert itt megakadtam...Köszi...

A jobb alsó sarokban az a pezsgő pohár mit jelent...még új vagyok nem régen kezdtem neki...
    Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.27. 18:32:10
  • PiszkosFred
    - privat szerverek?
    - hamarabb jonnek, mint sem gondolnatok.
  • Kroki105
    Bocs hogy iderakom, de itt volt róla szó. Sikerült levideózni Oberlandot, nem egy Látványsziget, de ez se rossz egynek. Operatőrnek még mindig pocsék vagyok Néha át kellett rakni TPS - be, mert amúgy nem bírom a forgást...
  • PiszkosFred
    kb. most
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.27. 17:00:54
  • PiszkosFred
    En raerek, idom mint a tenger, kivarom. :)
    Ma lesz az egy oras FO76 eloadas, ha mazlink van, a Wastelanders mellett esetleg esik arrol is szo egy fel mondat erejeig.
  • Irgum76
    ha majd jön...
    a privát szereverek a lista végén voltak és azóta a lista csak egyre hosszabb a lyukak tömködése miatt
    illetve eléggé ködösítettek körülötte, hogy hogy is lehet majd privát szervert létrehozni, modólni
  • Kroki105
    Reméljük igazad lesz!
  • PiszkosFred
    Ahogy jon a mod tamogatas a FO76-ba, szerintem nem lesz akadalya, hogy lecsereld a karakter default arcokat egy moddal. A modhoz meg nem kell mas, csak a faceripper szeru import/export utility. Sokat szopunk, mert a motor majdnem ugyanaz, mint a FO4, ami nem erre lett kitalalva, viszont ez (modolas) esetben elony lesz.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.26. 21:23:11
  • Kroki105
    kösz ja, közeledünk a 100 hoz...

Nem tudom hány mod van fenn, 100- nál több. Érződik is, mikor építőmódba váltok 10-15 sec eltelik mire minden elemet betölt. Hihetetlen fura volt, mikor f76 ba gombnyomásra váltott.

Na igen, a karakterkinézet. Idióta dolog, hogy nem engedték a skineket át a f76ba, mert ugye a 2 játék egy és ugyanaz. Még (az alap) Nate skin hulláját is megtaláltam a játékban egy powerarmorba tuszkolva. Mondjuk azért ennek is van egy másik oldala, hiába lehetett volna áthozni, marha sokan használnak/használunk f4 be modokat a karakter skinekhez (én mondjuk az összes f4es companont is átalakítottam). Modok nélkül az én karakterem egy cseppet sem hasonlított volna.
    Én is úgy gondolom, hogy hiányzik az a karakter. Idétlennek tűnik, de belegondolva a filmeknél is előnyt élvez az a film, amelyikben a kedvenc színészed szerepel. (Mondjuk nekem nincs olyan hogy kedvenc , de olyan azért akad akit jobban kedvelek. Az ő filmjeiknél, ha a végén nem is nézem meg, általában utánanézek hogy ez mégis milyen.) Falloutot meg kínoztam 1-2 éve, megszerettem a karaktereket, szívesen folytattam volna a 76ot a 4es szereplőjével(skinjével).
    Egész jól sikerült, a 76osban elkészíteni elég macera lenne:

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.26. 21:10:31
  • Paradoxon74
    Ott a pont, rossz helyre ment a reply ;)

• Irgum76
    bocs én csak belekotyogtam
    Krokié az érdem :)
  • Paradoxon74
    Azért meg pláne grat, hogy volt türelmed ennyi móddal mókolni :)
  • Irgum76
    ja hát ez nem egy szupadupa hanem vagy 100 különféle mod kombója
  • Andule
    A legtobb F4 epitomod az a vilagban mar meglevo hazelemeket tesz elerhetove a jatekos szamara, mar a sima Homemaker egy masik kategoriat jelent a vanillahoz kepest.

#2158 vegigneztem megegyszer most a 100-ert ;) amugy meg
    btw csesszetek meg a kepeiteket a hazikoitokrol mert nagyon meghozzak a kedvem h ismet letoltsem (csak tartok tole megint meddig elveznem)

F4ben szemelyesen olyan 2-300 orat tolthettem el epitkezessel 2,5 vegigjatszas alatt ugy h nem elveztem kulonosebben, plane nem ugy mint Kroki :D es igaz az vhol h megepitetted es absz semmi celja nem volt de itt legalabb valoban mas is lathatja ha arra jar. (viszont uj jatek kezdesnel rogton hianyzott meg az a bindzsa kinezet is amit elozoleg osszebarkacsoltam :) )
  • Paradoxon74
    Most néztem meg. Ezt te csináltad? odab*sz csúful :)
    Gondolom, valami supa'-dupa' móddal, mert az alap F4+DLC-kben ilyen építőelemeket nem láttam :)
  • Kroki105
    Igen, a hozzáértésem azért nem az igazi.
  • Irgum76
    nem vagy egyedül a furi halál szindrómával
  • Irgum76
    OBS-t használsz felvételre?