Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ezt a trükköt még nem olvastam, láttam sehol pedig nézegettem párat
Van egy lowlvl medve az egyik panzio melletti parkoloban, 20+ szintu, azzal gyerekjatek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.01. 22:33:10
Jaja, most kivételesen volt annyi eszem, gondoltam rá <#nevetes1>#nevetes1>
Mindig a hülye ragasztóhiány a gond. Mikor még nem voltam 50, egy idő után már nem is javítgattam a páncélt, csak dobtam el mikor széttört.
A hunter meg az athlete challenge az, ami konnyu es gyors, ha a hatizsakra hajtasz.
még szerencse, hogy volt mindenből a spájzba így a három törött részt megtudtam javítani
első jelvény megvan
kösz még egyszer Fred
- az xbow plan ott van a cserkszek taboraban, a kantintol picit fentebb van egy loter, ott az asztalon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- gyarts par lvl1-es xbowt
- rakd be a quick slotokba oket
- keress par 40+ ellenfelet
- vedd elo az elso fegyvert, lovoldozz (lvl1-es nagy sebzese nem lesz) es engedd, hogy ussenek (kozben persze stimpak, hogy ne halj meg)
- vedd elo a tobbit is idovel
- repair es kesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.01. 22:13:31
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.01. 21:57:16
Ütöttem egy fát is vele, de nem volt hatásos. Nem értem, mert ha üresbe puffogtatsz, akkor is romlik (gondolom)...
Aztán letoltam egy eventet, ott már kb az 1/6oda lement.
Az a baj, hogy nagyon muuszáj állandóan a doboz tartalmát lesni, mert nagyon telik. Ha még legalább 200 egységgel nagyobb lenne...<#zavart1>#zavart1>
Ezt a wanted-es mókát megbeszéljük, most épp nem aktuális, de a közeljövőben összedumáljuk.
Ha lehívsz egy segélyládát az égből, és kinyitom, wanted leszek... Szomorú tapasztalat. Nem kell ölni hozzá. Vagy gondolom, ha kinyitom a bezárt ajtódat...
Van ez az azbeszt cucc, az mire jó? Még "bulkoni" se lehet, már van 700db Kidobnám, csak nem tudom jó lesz e még.
Csak akkor lett volna értelme, ha Wanted vagy - de mivel ez nem következet be, a kinyírásod sem volt indokolt 😊
Köszönm a gesztust, de csak Gatling és melee, amivel nyomulok, meg van egy oldalfegyver handmade, de abba már ultracite lőszer kell. 5mm-ből meg 3000+ rohangászom mindig, mert zabálja a cuccot.
Jut eszembe: >>> továbbra is keresek Gatling Gun prime receiver plan-t vagy mod-ot <<< 😊
A posta nem rossz ötlet, de ha már a kereskedésből is sápot vonnak, ez tuti nem támogatott ötlet részükről.
Adni akartam cserébe a cellákat, de aztán láttam hogy gatlinggel nyomod. Legyártottam a töltényeket, de nem tudom elküldeni. Vicces ez a postahiány, simán lehetne például egy posta abban a nagy házban, ahol a robotok árulnak ezt-azt.
De amúgy ki is hozhatnák házhoz. Ez meg egyáltalán nem valóságtól való elrugaszkodás, mert van a robot, amelyik állandóan azzal jön hogy nyertem, a legnagyobb csata közepén is átadja (pl) az arany karórát. Ezt megtehetné a postával is esetleg, bár a postafiókos megoldás jobbnak tűnik.
Nagy boldogságomban lemaradt hogy te is megölsz. De bármikor vagy, találkozunk, és meghalok érted... <#idiota>#idiota>
Kell még a hátizsákhoz a world küldikből 3. Plasztikból kell sok a nyílpuskához, van egy jó plasztiklelőhely, watoga iskola. Marha sok jött be rövid idő alatt. Meg volt egy jó event is bent, cukorkagyűjtés. Ez játékosok elllen megy, bár nálam nem volt ellenfél, így kénytelen voltam nyerni... Özön ghoul jött, kupakot is droppoltak, fasza céllövölde volt.
A puska skillre gyúrtam, természetesen a 3 csillagos fegyver, ami esett, egy sétapálca volt. Majd célzok vele, és hozzámondom hogy pú-pú-pú
erre gyakjuk a mörlok queen a kedves férjével és a pereputtyával és cseszik beadni az atomot
nézzük mind a ketten csak az utolsó lövésre kaptuk a killt egyikünknek a deathclaw másikunknak a királylány volt meg annak ellenére, hogy csapatban győztük le mindkettőt
A lényeg hogy vízben kell újraéleszteni az egyik kihívásnál. Agyon is lőhetlek, bár partytársat nem hiszem hogy lehet.
Te mondjál időt, mikor ráérsz. Nekem most jó bármikor. (nagyjából)
Aztán elvittem a sikoltozós táborba, de hiába volt rajtam a Stealth-os PA, engem kóstolt be mindig a sok scorched, a csalinyúlra tettek magasról. Nekiálltam püfölni őket, akkor nagy nehezen méltóztattak visszaütni, de nagy macera volt így is 😊
Szóval, fel tudom ajánlani a lvl2 ajándékfrag karaktert, csak egyeztessünk, mert épp nyaralás van, gépközel csak ritkásan 😊
Én ezen a nnéven futok
Hopp, lemaradt a válasz az 1917-re.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.01. 13:52:32
kösz a tippeket
1, engedd, hogy teged ussenek, lojenek es akkor a kezben tartott xbow allapota is romlik.
2, mindenkeppen vedd ki azokat a "smith" perkeket, amelyek csokkentik a fegyverek seruleset ha aktivak
3, van a kinai palota eszakkeleten (valami Palace of wind akarmi), annak a kulso reszen van egy loter, ott mindig van egy hasznalt xbow, vedd fel es javitsd meg azt, egynek jo 😊
4. esetleg "bash" jellegu tamadassal tamadj, talan attol is hasznalodik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.01. 12:26:04
kilőttem vagy 300 nyilat és meg sem érezte
a lábtörlő glicset próbáltam még annyit értem el vele, hogy elveszett a lábtörlőm...
a camp fire-öst meg nem próbáltam mert nagyon hülyén néz ki, hogy a tűzből nőlnek ki a gazok
ez az? :Resort Planters
Szívesen, de egy kis szervezést igényel 😊
(erre is jó volt a hordár acc 😊 )
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.07.01. 08:44:10
Szoktam WS-t foglalgatni, de annyira nem csípem, mert ha jönnek a hullámok, késztetést érzek megvédeni mindig, de van hogy épp akció közbe kér fel... <#idiota>#idiota>
Meglett az 50, most új lakhelyet vadászok. A dzsungelben találtam jót, csak olyan nagyon messze van. Egy rakat kupakot buknék, ha odaépítenék. Haza hiába free az ugrás... Bár a fene tudja, napi 1400 ból ki kéne jönni simán.
Azt is észrevettem, hogy az építés egy gömb belsejében történik. Azt hittem henger, és mehet magasra is, de sajna nem.