Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon milyen lenne ez a játék szingleként? Lenne mégegy fasza Fallout játékunk.
Na ezért rágtam be a Bethre. Elvették a lehetőséget.
Cserébe nem látom a fejlődést mert a bugoktól még mindig felmegy a vérnyomásom, a jövőbeli tartalmak meg számomra semmitmondóak.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
PA nem így szereztem volt pár hely amit magamtól megtaláltam és azokra vissza-vissza néztem
de ha plastic, ballistic fiber, vagy ólom, acél kell akkor tökölődök egy órát mire szerencsém lesz és nincs kilootolva
ugyanígy a bánya helyek is fel vannak fedezve csak leteszed oda a campet aszt dől a junk vagy urán vagy akármi
vendorok szintén
ritka alapanyagok farmolására ott a YT és kénytelen vagy használni mert műanyagot nem találsz szinte sehol, műanyagot! bazz
jó mondjuk oda pont elvezet a küldi de ballistic fibert horror magadtól találni és ott rohangálsz egy szál semmiben mert a páncélt leszedték rólad
viszont engem azért valahol frusztrál, hogy egyáltalán nem azt kaptam a nem kevés pénzemért amit ígértek
minden élő szereplő játékos lesz oké
de az ember azt gondolta így lehetsz fegyverkereskedő, doki, pék, fodrász stb
ebből zéró
azt mondták a játékosok akár egész városokat húzhatnak fel
nem, hogy várost egy normális campet is nehéz építeni vagy hatékony és lóg minden a levegőben vagy kiéled a kreativitásodat a térkép egyik távol eső szegletében aszt ott örülsz neki mert magaddal vinni nem tudod
azt mondták ha NPC nem is lesz rengeteg holotape, terminál lesz
ez igaz de a francnak van kedve 5 perces holotapet hallgatni mikor közben épp hátba lövöldözik
vagy félórát olvasgatni egy terminált miközben ott állnak mögötted 5-en, hogy húzz már onnan a picsbe
maradt a hent, loot, repeat
a loot egy idő után tök felesleges mert eladni a szarságaidat nem nagyon tudod a stash meg tele
ehhh... nem is folytatom
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.02.14. 13:13:52
Amit lehet, kihoztam belole, a hulyesegei ellenere en sokaig elvoltam, szorakoztato volt bizonyos resze, bejartam a teljes terkepet, szerintem a kuldetesek 80%-at megcsinaltam, es ennyi. A raforditott penzt reszemrol nem bantam, azt szamomra boseggel megszolgalta, igy ma mar maximum hetente egyszer ha belepek es lovoldozok picit, ha esetleg olyan a hangulatom, vagy jon egy patch es megnezem, mi valtozott. Mivel nem latom, hogy lenne gyokeres valtozas a kozeli jovoben, igy az ev vegi (ha tartjak az utemtervet) modok megjeleneseig nyugdijaztam.
Nem latom ertelmet az esz nelkuli WS vagy SQ farmnak, csak azert, hogy tizzel tobbet sebezzen a puskam egy olyan vilagban, ahol a pvp nem letezik es ha letezne, akkor sem erdekelne? 😊 Barmelyik masik shooterben ezt megteszem, itt kosz, nem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem nagyon látom értelmét annak, hogy ha végigvitte a sztorit akkor ő most lvl100-as vagy 250-es
minek? lövöd a nukot gyakod a scorchot aszt kész?
Mondjuk en nyomnek egy komplett wipeot is a targyakra, stb. es kezdene mindenki nullarol, csak a karakterszinteket megtartva. Nagyon sok EA jellegu online jatekban bevett szokas, itt sem halna bele senki. Csak hat elotte rendbe kellene mar tenni a biztonsagi reszt es kiszurni minden trukkozesi lehetoseget, mert addig kurvara semmi ertelme 😊
dupe
kíváncsi leszek hányan reklamálnak majd, hogy legálisan összegyűjtött cuccaik helyett üres stash ládát találnak majd
az egész játékra ráférne egy komplett reboot kirúgni a fejlesztők 80%-át Todot elküldeni a picsbe és helyükre profi modereket felvenni akik tudnak sztorit írni, 3d modellezni, értelmetadni a játéknak
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.02.14. 09:40:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
pláne, hogy csak dekorációnak szántam
próbálok egy kicsit junkos kinézetet adni a campnek
de se a szélmalmot se a sátrat nem tudom a tetőre tenni
a létrákat meg addig forgattam amíg teljesen értelmetlen lett a használatuk
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.02.02. 17:41:00
de lehet, hogy most megint helyrepofozzák amit elbénáztak
pl.: bobby pin megint lett súlya stb
végre nem csak használhatatlan szarokat dobál random vettem is egy szobanövényt (elég csúnya) 180 capsért 200-ra tartotta de lealkudtam
aszem a bartel perket is módosították
mondom jól van farmoljunk úgyhogy kipróbáltam az új vats-ot is kicsit fura de használhatóbb mint volt ami konkrétan zéró volt
na megyek vissza lepakolok nézem stashben ott van 7 bulk alumínium csinálhattam akármit felvettem, ledobtam a földre vissza ő akkor sem akarta felhasználni a bulkból
Patch notes
tapasztalatok?
(már ha nézi még valaki a topikot)
Az Officer on Deck küldetéssel kapcsoltosan lenne pár kérdésem. Csinálnám, de a Bethesda istenei nem akarják, hogy meglegyen. 5/10 megvan, de öltem már le két Legendary-t, hogy nem adott semmit, illetve az Enclave-s bányás event is megvolt 1x, de azért se adott semmit. Ez csak a "szokásos" bug-fuck vagy valami van, amiről nem tudok és rosszul csinálom?
Köszönöm!
Illetve: valaki fagyott már be úgy PA-ba beszálláskor, hogy semmit se tudott csinálni, az ESC se működött, de az ellen lőtte és sebződött? 😄
ez jó hír, azt hittem valami glics már megint gyorsan gyártottam is egy raklappal
igaz rühellem a power armort de sajnos néha muszáj használni
- Fusion Cores: Fixed an issue where Fusion Core generators were producing cores at a slower rate than intended. They are now back to 8 cores/hr.
PC-n is 8db fusion core-t ad óránként a fusion core generáló???
mert így igen vicces eredetileg 3-at adott azt mondták ez túl táp vegyük vissza 1db/órára most meg felemelték 8-ra...
én mondjuk nem bánom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.14. 15:58:41
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.09. 14:09:50
Ami persze megint a tipikus 2018-as bethesdas szopoalarc esete (ingyen is osztogattak anno / aki szereti a sorozatot megvette mar / aki meg uj jatekos, az sosem fog leulni az 1-2 resz ele), de hat ez van, utolsokat rugja a PR reszleg odaat, nekik mar ugyis mindegy.
egyébként nem egy nagy szám de nekem megfelel
igazából egy raider sztájl objektumra vágyom de olyat szerintem egyenlőre nem lehet kreálni
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.01.08. 17:45:31
twitch.tv\mnk_official
Amúgy kétlem hogy a mediamarkt árbeállító kommandója azért akciózta le az árat, mert a metacritic review alapján úgy döntöttek hogy a játék nem ér annyit amennyiért árulják... sztem pont egy húzócímet kerestek amit ki lehet plakátolni hogy akcijóóóóó!
(Jó költői volt 😊 , csak nem kicsit lepődtem meg)