Fallout 76

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
A pályadizájn meg a zene az ami tetszik ebben a játékban. Legalább azok jók. A grafikusok minőségi munkát végeztek.

Vajon milyen lenne ez a játék szingleként? Lenne mégegy fasza Fallout játékunk.

Na ezért rágtam be a Bethre. Elvették a lehetőséget.

Cserébe nem látom a fejlődést mert a bugoktól még mindig felmegy a vérnyomásom, a jövőbeli tartalmak meg számomra semmitmondóak.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Legalább a grafikus designereik jó munkát végeznek... tetszenek ezek a plakátok, mindig olyan hangulatosra meg tudják csinálni a körítést....

Lehet hogy tul optimista vagyok de szerintem idovel jol kinovi magat,mint a gta v.......az se mai gyerek es megis fejlesztik.....
No, ez elég ígéretesnek hangzik. Idei roadmap, ha még valaki nem látta.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

na a töltési idő drasztikusan csökkent!
Ez valszeg PC-n is működik, viszont hiába teszem m.2 ssd-re, borzasztóan lassú a betöltés és kizárt dolog hogy ezzel szenvedjek 😄

xboxon megy csak teljesen ki kell lépni a játékból (ami mondjuk nem fél perc inkább 5-10)
PA nem így szereztem volt pár hely amit magamtól megtaláltam és azokra vissza-vissza néztem
de ha plastic, ballistic fiber, vagy ólom, acél kell akkor tökölődök egy órát mire szerencsém lesz és nincs kilootolva
Szerver ugrálás már nem játszik.

ja és ami nagyon zavar, hogy rendkívül könnyű csalni egy PA settet összehozol max egy óra alatt ha tudod hol spawnolnak ha épp nincs szerencséd szerverugrás aszt kész
ugyanígy a bánya helyek is fel vannak fedezve csak leteszed oda a campet aszt dől a junk vagy urán vagy akármi
vendorok szintén
ritka alapanyagok farmolására ott a YT és kénytelen vagy használni mert műanyagot nem találsz szinte sehol, műanyagot! bazz
jó mondjuk oda pont elvezet a küldi de ballistic fibert horror magadtól találni és ott rohangálsz egy szál semmiben mert a páncélt leszedték rólad
én is elvagyok vele a bugok annyira nem zavarnak
viszont engem azért valahol frusztrál, hogy egyáltalán nem azt kaptam a nem kevés pénzemért amit ígértek
minden élő szereplő játékos lesz oké
de az ember azt gondolta így lehetsz fegyverkereskedő, doki, pék, fodrász stb
ebből zéró
azt mondták a játékosok akár egész városokat húzhatnak fel
nem, hogy várost egy normális campet is nehéz építeni vagy hatékony és lóg minden a levegőben vagy kiéled a kreativitásodat a térkép egyik távol eső szegletében aszt ott örülsz neki mert magaddal vinni nem tudod
azt mondták ha NPC nem is lesz rengeteg holotape, terminál lesz
ez igaz de a francnak van kedve 5 perces holotapet hallgatni mikor közben épp hátba lövöldözik
vagy félórát olvasgatni egy terminált miközben ott állnak mögötted 5-en, hogy húzz már onnan a picsbe
maradt a hent, loot, repeat
a loot egy idő után tök felesleges mert eladni a szarságaidat nem nagyon tudod a stash meg tele
ehhh... nem is folytatom
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.02.14. 13:13:52
PiszkosFred
Johet teljes wipe is, nem zavar, egy ideje elengedtem a jatekot teljesen.

Amit lehet, kihoztam belole, a hulyesegei ellenere en sokaig elvoltam, szorakoztato volt bizonyos resze, bejartam a teljes terkepet, szerintem a kuldetesek 80%-at megcsinaltam, es ennyi. A raforditott penzt reszemrol nem bantam, azt szamomra boseggel megszolgalta, igy ma mar maximum hetente egyszer ha belepek es lovoldozok picit, ha esetleg olyan a hangulatom, vagy jon egy patch es megnezem, mi valtozott. Mivel nem latom, hogy lenne gyokeres valtozas a kozeli jovoben, igy az ev vegi (ha tartjak az utemtervet) modok megjeleneseig nyugdijaztam.

Nem latom ertelmet az esz nelkuli WS vagy SQ farmnak, csak azert, hogy tizzel tobbet sebezzen a puskam egy olyan vilagban, ahol a pvp nem letezik es ha letezne, akkor sem erdekelne? 😊 Barmelyik masik shooterben ezt megteszem, itt kosz, nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

én a karakter szintet is mindenki zéróról egy új világban új fősztorival mindennel
nem nagyon látom értelmét annak, hogy ha végigvitte a sztorit akkor ő most lvl100-as vagy 250-es
minek? lövöd a nukot gyakod a scorchot aszt kész?
PiszkosFred
Teljesen egyetertek. (Bar Todd es a BGS csapat mar reg nincs aktivan a jatek kozeleben, ok csak a premierig dolgoznak egy-egy jatekon, kozvetlenul utana mennek a kovetkezo projektre (vszinuleg a Starfieldet hegesztik), a FO76-on mar csak az ex-BattleCryos csapat maradt, ok gyartjak a tartalmat es tartjak fenn a jatekot, tobbek kozott ezert is vettek meg oket.)

Mondjuk en nyomnek egy komplett wipeot is a targyakra, stb. es kezdene mindenki nullarol, csak a karakterszinteket megtartva. Nagyon sok EA jellegu online jatekban bevett szokas, itt sem halna bele senki. Csak hat elotte rendbe kellene mar tenni a biztonsagi reszt es kiszurni minden trukkozesi lehetoseget, mert addig kurvara semmi ertelme 😊

na egy újabb próbálkozás:
dupe
kíváncsi leszek hányan reklamálnak majd, hogy legálisan összegyűjtött cuccaik helyett üres stash ládát találnak majd

az egész játékra ráférne egy komplett reboot kirúgni a fejlesztők 80%-át Todot elküldeni a picsbe és helyükre profi modereket felvenni akik tudnak sztorit írni, 3d modellezni, értelmetadni a játéknak
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.02.14. 09:40:05
Sunsetjoy
Ez érdekes egy füves domboldal😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

hát ez kellemetlen
pláne, hogy csak dekorációnak szántam
próbálok egy kicsit junkos kinézetet adni a campnek
de se a szélmalmot se a sátrat nem tudom a tetőre tenni
a létrákat meg addig forgattam amíg teljesen értelmetlen lett a használatuk
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.02.02. 17:41:00
PiszkosFred
Ugy fest, hogy igen. Sajnos alapelemnek veszi es nem engedi meg akkor sem, ha utolag kerult be es vannak boven tamfalak es foundationok mellette, amelyek megtartjak a tobbi elemet.

létrákat tényleg csak úgy lehet eltüntetni ha szétszedem a kecót darabokra?
köszi már megtaláltam
de lehet, hogy most megint helyrepofozzák amit elbénáztak
pl.: bobby pin megint lett súlya stb
Bulkot nem használja fel, bontsd szét.

ja planek szinthez igazítása jó ötlet volt
végre nem csak használhatatlan szarokat dobál random vettem is egy szobanövényt (elég csúnya) 180 capsért 200-ra tartotta de lealkudtam
aszem a bartel perket is módosították
én most leginkább csak költöztem-építkeztem és kifogytam az alumíniumból
mondom jól van farmoljunk úgyhogy kipróbáltam az új vats-ot is kicsit fura de használhatóbb mint volt ami konkrétan zéró volt
na megyek vissza lepakolok nézem stashben ott van 7 bulk alumínium csinálhattam akármit felvettem, ledobtam a földre vissza ő akkor sem akarta felhasználni a bulkból
PiszkosFred
Akkor inkabb mar az eredetit linkeld, ne a dacos ovodai hulyegyerekek szintjere lezullesztett gemszart.

"Performance: Several additional improvements have been made to in-game performance." Na vajon megéri e kipróbálni hogy szaggat e még nálam... 😊

Ezek szerint van itt élet - már azt hittem, én öltem meg a fórumot... 😊
A bug javítás mindig jól jön, a nerfelés meg szintén kellett. Mostantól nincs irreálisan erős fegyver.

Hú mostani patchnél azért kitettek magukért a srácok:
Patch notes
tapasztalatok?

(már ha nézi még valaki a topikot)
Sziasztok!

Az Officer on Deck küldetéssel kapcsoltosan lenne pár kérdésem. Csinálnám, de a Bethesda istenei nem akarják, hogy meglegyen. 5/10 megvan, de öltem már le két Legendary-t, hogy nem adott semmit, illetve az Enclave-s bányás event is megvolt 1x, de azért se adott semmit. Ez csak a "szokásos" bug-fuck vagy valami van, amiről nem tudok és rosszul csinálom?

Köszönöm!
Illetve: valaki fagyott már be úgy PA-ba beszálláskor, hogy semmit se tudott csinálni, az ESC se működött, de az ellen lőtte és sebződött? 😄
Köszi
ez jó hír, azt hittem valami glics már megint gyorsan gyártottam is egy raklappal
igaz rühellem a power armort de sajnos néha muszáj használni
PiszkosFred
Igen.
- Fusion Cores: Fixed an issue where Fusion Core generators were producing cores at a slower rate than intended. They are now back to 8 cores/hr.

Hi,
PC-n is 8db fusion core-t ad óránként a fusion core generáló???
mert így igen vicces eredetileg 3-at adott azt mondták ez túl táp vegyük vissza 1db/órára most meg felemelték 8-ra...
én mondjuk nem bánom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a fene, nem midenki Budapesten lakik? 😊

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.14. 15:58:41

Rendes vagy, de nem utazok 200km-t, abból már most is kijön egy dobozos verzió. 😄 (Le is zárnám ezt a tradet, nagyon off 😊 )
PMezz ha érdekel, napközben Budapesten a corvin negyedben oddadom a tokot 😄

Bár kicsit későn, de köszi az ajánlatot! Nem hiszem, hogy élni fogok vele. A FO4-t is 2,5 után vettem meg 😄 , igaz abból volt virágbolti verzió, ebből meg ilyen nem lesz. Lehet mégis csak kifizetek majd egy ilyen kulcsot. De nem sürgős, főleg, hogy mostanában nem is nagyon játszok.
Mióta felment az új update 15-20 fps-em lett...előtte volt 40-50 körül.<#conf>

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

köszönöm 😊
Köszi, frankó lett.
Hi,
elkészült a videó a campemről:
ITT
Eljössz érte odaadom a dobozt (már ha a CD tokra gondolsz) ha csak ez hiányzik neked a boldogsághoz - nehogy kiadj érte pénzt 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.09. 14:09:50

Cdkeys.com -on most 11 euró sincs a játék.. 😊
PiszkosFred
Bethesda.net-en is esett az ara a BF kornyeken, ezert is jon hamarosan egy kompenzacio az eredeti 1-2 resszel.

Ami persze megint a tipikus 2018-as bethesdas szopoalarc esete (ingyen is osztogattak anno / aki szereti a sorozatot megvette mar / aki meg uj jatekos, az sosem fog leulni az 1-2 resz ele), de hat ez van, utolsokat rugja a PR reszleg odaat, nekik mar ugyis mindegy.

Ha megveszem, az dobozos lesz - a többi is úgy van meg 😊
Nem csak az MM-ben volt annyi, majd mindenütt a Bethesdán kívül 😄 De most mindenütt visszakúszott.
Köszi, kíváncsi vagyok.
majd felveszek egy bejárós videót
egyébként nem egy nagy szám de nekem megfelel

igazából egy raider sztájl objektumra vágyom de olyat szerintem egyenlőre nem lehet kreálni
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.01.08. 17:45:31
allkeyshopon még mindig 13 euro (igaz ahhoz nincs doboz)

twitch.tv\mnk_official

Az AKCIÓs ár ugye azt jelenti hogy csak egy ideig annyi - amennyi.

Amúgy kétlem hogy a mediamarkt árbeállító kommandója azért akciózta le az árat, mert a metacritic review alapján úgy döntöttek hogy a játék nem ér annyit amennyiért árulják... sztem pont egy húzócímet kerestek amit ki lehet plakátolni hogy akcijóóóóó!

Ahh, most voltam a MM-ban és a tavaly év végi 8ezres ár visszakúszott 17ezerre 😮 Ennyit javult volna az imázs vagy ?
(Jó költői volt 😊 , csak nem kicsit lepődtem meg)