Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TES VI es a Starfield iden max QA szintjen lesz jelen, ahogy tegnap Howard mondta a BGD TES25 paneljen (bar szerintem a Starfieldbol kapunk majd infot a #BE3-on, az egesz promo arra van felepitve - allnak a Bethesdas karakterek a mezon es nezik a csillagokat), mas nincs.
Az ESO Elsweyrt nagy durranas lesz iden (mint minden ESO Chapter), de az ZOS produkcio es honapok ota be lett jelentve, plusz ket het mulva PTS-sen teszteljuk.
A Blades fog iden kijonni, amelyrol jok a visszajelzesek de az "csak" egy mobilos game egyelore, meg akkor is, ha kesobb jon konzolra (ps, swtich, xb), jon pcre es VR eszkozokre is.
Es mas nincs.
Ami a "csunya veget" illeti, mi lehetne? Torli mindenki a meglevo Skyrim verziokat a Steam fiokjabol es kozben streamen kozvetiti es anyaz? 😄 Az elmult honapokban el lett mondva minden kutyanak, senkihazi tehetsegtelen fasznak a Bethesda, foleg a FO76 es a Creation Engine megtartasa utan, majd ezek utan meg mindig remego szajjal varja mindenki az ujabb bejelenteseket? Van ott baj akkor, nem kicsi...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.30. 14:49:57
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De a 25 éves TES évfordulóra se ártana valahogy készülniük és remélem, nem a Blades-szel ...
A FO76 roadmapből nem lesz állva tapsoló közönség, az biztos. Bladesből sem, ami amúgy EA-ben már ma is kint van.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.29. 19:56:10
Kb 200 oram van benne es meg mindig motival, plane hogy kb egy het mulva ujabb tartalom erkezik, questek, stb.
1 szó mint száz, tegnap pl. tök jól elvoltam, és a közösség is tök pozitív. Pl. az egyik küldi ilyen tower defense szerű cucc volt, ahol tuti elvéreztem volna kb. 7-es szinten voltam. Erre jött egy 75-ös csávó full enclave-es power armorban, és segített teljesíteni, + az összes loot-ot meghagyta nekem. Úgyhogy egyre jobbak a tapasztalataim 😊
Aztan amekkora hanyas volt itt launch-kor (is) siman elkepzelhetonek tartom h azota is csesztek ezen az elven valtoztatni mert ezernyi mas van elobb meg mindig a prioritasi listan.
#1510 F:NV-hoz nem tul fair/erdemleges viszonyitani ugyanis mint a TESO az a Skyrim szellemi es grafikai gyereke lett (dizajn es egyeb megoldasok) addig a F76 a 4-ese ami meg sokkal inkabb fps mint rpg. Igy tehat ez is azt viszi tovabb es ezert gaz h ha az ember elunja az A-bol B-be maszkalast es koztes pew-pew-pew-ket akkor biza lofasz nem marad ami lekosse mert mas tartalom nincs a jatekban.
De akkor nem ez lesz a magyarazat 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.26. 22:33:12
szerk:
Közben megtaláltam itt.
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2019.03.26. 22:20:13
A legtöbb eladónál ez ki van írva, vajon miért? Ez csak nekem tűnik gyanúsnak?
Pl : https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-76-pc-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
Akik fikázzák azok még rajt ülnek a negatív hype vonaton és dumálnak badarságokat. Én 11 euróért vettem, annyi pénzt bőven megért, főleg így hogy ennyi tartalom bővítés lesz!
Ez az oldal mennyire megbízható? (G2A-n kívül csak steamen vásároltam eddig.)
Van személyes tapasztalatod?
Valahol egészen elképesztő, hogy odáig süllyedt az ipar, hogy működésképtelen termékeket lehet kiszórni a piacra.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.26. 13:00:58
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
MrDevil: Hol 3400 Ft?? Tudsz adni egy linket?
Egy biztos, ha a hivatalos áron, ~14-18e Ft környékén vettem volna meg akkor nagyon dühös lennék, de így, hogy beszerezhető szinte a töredékéért (4 ezerért vettem) így azt mondom, hogy megérte, mert a bugok ellenére sem érzem azt, hogy egyből uninstallt kéne nyomnom.
Utoljára szerkesztette: disorder14, 2019.03.26. 11:58:32
Tippre,
- Az egyik azt mondja, hogy nyilvanvaloan csokkent a jatekosok szama, de meg mindig tele a terkep/server es meg mindig sokan jatszanak vele, rengeteg az ujonnan erkezo.
- A masik erre azonnal reagal majd a kommentre es elmondja, hogy ne hazudj te fasz, osszvissz nem jatszik vele harom ember, es amugy is, a Bethesda tatott szajjal rohant be a faszerdobe ezzel a bukott szarral.
- A harmadik az agymosott kommentelo, aki azt sem tudja mirol van szo, igy a gondolatait fomalo es iranyito streamer velemenyet szajkozza majd, legyen az epp' pozitiv vagy negativ.
Na ebbol allapitsd meg! 😊
Ami engem illet, en beleraktam kozel 200 orat, aztan meguntam es azota be sem leptem, csak max 1-2 hetente megnezni, mi valtozott. Szep volt, jo volt, ennyi volt.
A vilag nagyon jol ossze van rakva, elmeny minden zugot felfedezni, folyamatosan erzed, hogy erdekel "mi van a sarkon tul". Viszont amikor mindent lattal es mindenhol jartal (kb. 100+ ora utan), akkor jon az erzes, hogy hat akkor ez ennyi volt - legalabbis reszemrol jott, mert nem maradt mas, mint a bombak dobasa es az elite lenyek farmolasa, amely kb annyira szorakoztato szamomra, mint az arokasas a decemberi fagyban.
Nekem megerte az arat, mert jo par hetig nagyon jol elvoltam vele, igy batran ajanlom barkinek, aki szereti a felfedezos posztap "walking simulator". jatekokat, rengeteg easter eggel es vicces szituaciokkal. NA DE, ha valaki tartalmas sztorit keres, interaktiv es sztorit befolyasolo donteshelyzetekkel, urambocsa' felveheto, menedzselheto es nemtol fuggetlenul megdughato tarsakkal, nagy erzelmi katarzissal a sztori vegen, na az felejtse el a jatekot, mert ez nem az! 😊
Köszi!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Hogy áll a játék a megjelenése óta? Még mindig ordít a hibáktól, vagy már játszható állapotban van?
Sok időre le tudja kötni az embert?
Köszi a válaszokat előre is!
Szükségem lenne 5 db Pure flourescent Flux-ra. Ebben van valakinek tapasztalata, hogy a legkönnyebb farmolni a hozzávalókat? Elvileg glowing fungus adja atomos területen, de vhogy nem jött össze a találkozás eddig. Más típusúak jöttek már, de ez nem.
Ha esetleg van eladó valakinek, egyeztethetünk is 😊
Köszönöm!