Fallout 76

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Igen, arrol beszeltem. 😊

A TES VI es a Starfield iden max QA szintjen lesz jelen, ahogy tegnap Howard mondta a BGD TES25 paneljen (bar szerintem a Starfieldbol kapunk majd infot a #BE3-on, az egesz promo arra van felepitve - allnak a Bethesdas karakterek a mezon es nezik a csillagokat), mas nincs.

Az ESO Elsweyrt nagy durranas lesz iden (mint minden ESO Chapter), de az ZOS produkcio es honapok ota be lett jelentve, plusz ket het mulva PTS-sen teszteljuk.

A Blades fog iden kijonni, amelyrol jok a visszajelzesek de az "csak" egy mobilos game egyelore, meg akkor is, ha kesobb jon konzolra (ps, swtich, xb), jon pcre es VR eszkozokre is.

Es mas nincs.

Ami a "csunya veget" illeti, mi lehetne? Torli mindenki a meglevo Skyrim verziokat a Steam fiokjabol es kozben streamen kozvetiti es anyaz? 😄 Az elmult honapokban el lett mondva minden kutyanak, senkihazi tehetsegtelen fasznak a Bethesda, foleg a FO76 es a Creation Engine megtartasa utan, majd ezek utan meg mindig remego szajjal varja mindenki az ujabb bejelenteseket? Van ott baj akkor, nem kicsi...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.30. 14:49:57

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lwb
Ingyen Morrowind már volt a napokban. Ha képesek kiállni nagy semmivel, annak csúnya vége lesz...

PiszkosFred
Semmi sem lesz, par sorsolas, ingyen morrowind es ennyi.

lwb
Ha lesz is remaster, akkor sem ilyen mélységben. Fallout 4 engine-jével kapod tökugyanazt. Jobb felbontás, animációk, grafika, azt' ennyi.
De a 25 éves TES évfordulóra se ártana valahogy készülniük és remélem, nem a Blades-szel ...

PiszkosFred
Amen a Fallout3 remasteredre! 😊 Volt is ezzel kapcsolatban pletyka es nemi leak tavaly, de azota is csend van.

Fallout3 remaster 5* akkora innercityvel, harcban álló felekkel (5+) amikhez újfent lehet társulni,parancsot teljesítő npc-k. Na úgy még talán menthető a renomé.

lwb
Hines szerint sem TES6, sem Starfield nem lesz E3-on bemutatva. Kérdés, hogy mi a fene lesz akkor? Csak FO76 dlc-k meg roadmap? Mert minden más játék (Rage 2, Doom Eternal, Wolfenstein Y😎 már be lett jelentve és mutatva - sokszor. Képesek kiállni a pódiumra 0 újdonsággal? Pláne a 25 éves évfordulóra? Legalább egy remaster kéne a korábbi TES-ekből vagy FO3-ból vagy akármi. Bármi.

A FO76 roadmapből nem lesz állva tapsoló közönség, az biztos. Bladesből sem, ami amúgy EA-ben már ma is kint van.

Már keresem is hol nézhető vissza 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

PiszkosFred
Az elobb vegetert BGD FO76 panelja alapjan, meg ha kimondva nem is volt, de minden gesztus es fel mondat erre utalt amikor a oszi/kora teli wastelanders updaterol beszeltek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.29. 19:56:10

Ezt honnan veszed biztosra?

PiszkosFred
Na, akkor telen jonnek az npck, most mar szinte biztos 😊

Btw a CDKEys.com-on 2.673 Ft-ért meg lehet venni a kódot most - elvileg működik is, legalábbis a Launcher-ben lehetett vele regelni 😊
Ezt a folyamatos kidobalast en se tapasztalom mostanaban. Egy ideig csinalta, de miota WIFi-rol atalltam kabelre (kb 2 honap), azota talan egy alkalom volt, de akkor is az egesz jatekot bezarta, nem tokolt holmi dc-vel 😊

Kb 200 oram van benne es meg mindig motival, plane hogy kb egy het mulva ujabb tartalom erkezik, questek, stb.
Ismerősömnek amd-és gépe van, őt gyakran kidobja a játék. Nem tudom, hogy ez minden amd-és gépen általános vagy nem...
disorder14
Tegnap este pl. kb. 2 óra játék alatt egyszer sem vágott ki. Nyilván, van aki érzékenyebb erre, az egyik munkatársam már akkor refundol ha valami miniatűr textúra glitch-et fedez fel, és elkönyveli játszhatatlan hulladéknak 😊 Pedig ha tudná, hogy mennyi mindentől fosztja meg magát ilyen hülyeségek miatt 😊
1 szó mint száz, tegnap pl. tök jól elvoltam, és a közösség is tök pozitív. Pl. az egyik küldi ilyen tower defense szerű cucc volt, ahol tuti elvéreztem volna kb. 7-es szinten voltam. Erre jött egy 75-ös csávó full enclave-es power armorban, és segített teljesíteni, + az összes loot-ot meghagyta nekem. Úgyhogy egyre jobbak a tapasztalataim 😊

Mintha nekem az derengene igy kozel fel ev tavlatabol h a Beth oldalan aktivalhato/ott vett kukcsokhoz volt automatan beta hozzaferes mig a viszonteladois cuccoknal marhara nem.
Aztan amekkora hanyas volt itt launch-kor (is) siman elkepzelhetonek tartom h azota is csesztek ezen az elven valtoztatni mert ezernyi mas van elobb meg mindig a prioritasi listan.

#1510 F:NV-hoz nem tul fair/erdemleges viszonyitani ugyanis mint a TESO az a Skyrim szellemi es grafikai gyereke lett (dizajn es egyeb megoldasok) addig a F76 a 4-ese ami meg sokkal inkabb fps mint rpg. Igy tehat ez is azt viszi tovabb es ezert gaz h ha az ember elunja az A-bol B-be maszkalast es koztes pew-pew-pew-ket akkor biza lofasz nem marad ami lekosse mert mas tartalom nincs a jatekban.
PiszkosFred
Tegnap jott a onalloan kezelt survival mode (pvp), na az ad egy komoly adrenalin froccsot a jatekhoz - mar aki valasztja, mert tovabbra is opcionalis a pvp 😊

Köszi az infókat, igazából még mindig szenvedek, hogy mi legyen. Néztem pár videót, igazi PVP még mindig nincs benne csak egy játékmód (ahogy én láttam.) így nem tartom túl izgalmasnak a dolgot. Jól néz ki, meg poén minden, imádom a Falloutot de valahogy ez mégsem olyan még amivel el tudnék lenni. Várok még 1-2 nagyobb updatet hátha, meg ha esetleg steamre kerülne akkor látszódna, hogy kb. hányan vannak online, az úgy megnyugtatóbb lenne mint így, vakon beleugrani a semmibe 😊
PiszkosFred
Akkor nem tudom. En ugy gondolkoztam, hogy en pl digitalisan rendeltem elo 0day a bethesda.neten, es ott csak ugy tudtam ezt megtenni, hogy az "amerikai boltot" valasztottam (a bethesda storet), mert Hungaryt vagy barmi mas kozeli orszagot valasztva csak a retailert engedte kivalasztani, nem volt digitalis vasarlasra lehetoseg (cenegas boltokat meg hagyjuk, szegenyek ugy elszalltak, hogy dragabbak mint barmi mas viszontelado a piacon). Ezert gondoltam azt, hogy esetleg a retailer szinten csomagban kiszort kulcsokat - amelyet a CDKeys is kinal - csak a launcherben fogja engedni, mig a sajat jogon arult bethesdas kulcsot az account management reszben is engedi.

De akkor nem ez lesz a magyarazat 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.26. 22:33:12

Szerintem sem region lock. Valamikor olvastam hivatalos help.bethesda support oldalon, hogy ha nem megy az account.bethedsa oldalon a kulcs aktiválás, akkor menjenek át a sima bethesda-ra dashboardra, de ha ott sem, akkor "direktbe" a Launcherbe is lehet.

szerk:
Közben megtaláltam itt.
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2019.03.26. 22:20:13
Nem hiszem mert régiókra osztva árulják.

PiszkosFred
Regio lock valoszinuleg.

CDkeys.com egy teljesen megbízható weboldal mert üzletként működnek nem kereskedők oldala mint a g2a és társai, itt nem verhetnek át lopott kártyás kulcsokkal. CDkeys-en vásároltam én is elővételbe, akkor is ez a szabály volt hogy bethesda oldalán nem szabad aktiválni, igazából nem érdekel miért nem mert működik és azóta is tudok játszani nyugodtan 😊

Nem tudom miért nem engedi a hivatalos oldalán, de nekem is cdkeys-es, és launcherből aktiválva rögtön ment.
Én itt vettem, nekem jó, ennyit tudok mondani. A többi a te döntésed...
De vajon miért nem engedi a hivatalos oldalán az aktiválást? Más kulcsoknál (kicsit drágábbaknál) viszont nincs ilyesmi kiírva... Nem valami fake key ez?
malter
Én december környékén vettem,és azota Fo4et el sem inditottam,szoval bugok stb ide vagy oda van valami varázsa ami leköt jo ideig😊
Letöltöd a Launcher-t ott kell aktiválni, nem a Bethesda oldalán. Ennyi az egész! Én is itt vettem anno.
Viszont érdekesség: DO NOT redeem on bethesda.net. Redeem this code directly through the Bethesda Launcher to gain access to the game.

A legtöbb eladónál ez ki van írva, vajon miért? Ez csak nekem tűnik gyanúsnak?

Pl : https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-76-pc-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
Köszönöm, akkor veszem is meg 😊
PiszkosFred
Sajnos nem, egy ideje mar nem kovetem a szurkezonas oldalakat. Ha nem a steam/origin/uplay/humbli/stb-n akarok venni valamit, akkor rendszerint ranezek a isthereanydeal oldalra es az ottani viszonteladoi arakra.

Cdkeys megbízható, bátran ajánlom!
Sokan veszik a játékot, mivel az allkeys shop oldalon a top 25 eladásban benne van, sőt hónapok óta a top 15-ben. Most kicsit lejjebb ment, de így is ott a top eladásban.

Akik fikázzák azok még rajt ülnek a negatív hype vonaton és dumálnak badarságokat. Én 11 euróért vettem, annyi pénzt bőven megért, főleg így hogy ennyi tartalom bővítés lesz!
Szia! Köszi!

Ez az oldal mennyire megbízható? (G2A-n kívül csak steamen vásároltam eddig.)

Van személyes tapasztalatod?
Én tudok, válogass
Tudsz tippet adni, hogy MrDevil koléga honnan lőhette le 3400 Ft-ért a játékot? G2A-n 5000+ jelenleg.
PiszkosFred
Okes, felfogta, de kezded tulporogni megint a dolgokat, picit nyugodj le kerlek. Koszonom!

molnibalage83
Ha engem bármilyen - és nem AAA-nek csúfolt cucc - vágna ki így asztalra ilyen rendszeren, akkor én azt a szart vágnám ki kukába és refund. Főleg a kiadás után X hónappal...

Valahol egészen elképesztő, hogy odáig süllyedt az ipar, hogy működésképtelen termékeket lehet kiszórni a piacra.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.26. 13:00:58

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

PiszkosFred: Köszönöm a válaszod! 😊 Kedvet kaptam hozzá még így is. A lényeg, hogy van benne tartalom! 😊
MrDevil: Hol 3400 Ft?? Tudsz adni egy linket?
disorder14
Pár napja vettem meg, mert kíváncsi voltam rá nagyon, hogy milyen. Nagy Fallout rajongó vagyok, de a 76 most eléggé kiábrándított. Nyilván nem a játékmenet, mert csak pár órát játszottam még vele, és ez alapvetően tetszik, de hogy ennyire iszonyat bugos legyen valami még így több hónappal megjelenés után az valami arcpirító. Egyrészt, rossz a hang, mert csak recseg ropog, alig hallani valamit a beszédből. Utána olvastam, nem találtam hasonlót, én meg akármit csinálok nem lett jobb. (persze csak ebben a játékban jelentkezik, ráadásul a menüben minden jó, amint betölt a session akkor kezdi el). Ami viszont még zavaróbb, hogy az eddigi kb. 2-3 órás játékmenetem alatt úgy 4-5ször dobott ki a játék mindenféle hibaüzenet nélkül.
Egy biztos, ha a hivatalos áron, ~14-18e Ft környékén vettem volna meg akkor nagyon dühös lennék, de így, hogy beszerezhető szinte a töredékéért (4 ezerért vettem) így azt mondom, hogy megérte, mert a bugok ellenére sem érzem azt, hogy egyből uninstallt kéne nyomnom.
Utoljára szerkesztette: disorder14, 2019.03.26. 11:58:32

MrDevil
Figyi ha szereted a Fallout világát akkor nyugodtan vedd meg, 3400 Ft-t bőven megér így hogy már sok mindent javítottak benne, ma jön a PVP szerelmeseinek egy survival mod is.

PiszkosFred
Hat, kemeny faba vagtad a fejszedet, ha forumokon akarsz tajekozodni valamirol 😊)

Tippre,
- Az egyik azt mondja, hogy nyilvanvaloan csokkent a jatekosok szama, de meg mindig tele a terkep/server es meg mindig sokan jatszanak vele, rengeteg az ujonnan erkezo.
- A masik erre azonnal reagal majd a kommentre es elmondja, hogy ne hazudj te fasz, osszvissz nem jatszik vele harom ember, es amugy is, a Bethesda tatott szajjal rohant be a faszerdobe ezzel a bukott szarral.
- A harmadik az agymosott kommentelo, aki azt sem tudja mirol van szo, igy a gondolatait fomalo es iranyito streamer velemenyet szajkozza majd, legyen az epp' pozitiv vagy negativ.

Na ebbol allapitsd meg! 😊

Ami engem illet, en beleraktam kozel 200 orat, aztan meguntam es azota be sem leptem, csak max 1-2 hetente megnezni, mi valtozott. Szep volt, jo volt, ennyi volt.

A vilag nagyon jol ossze van rakva, elmeny minden zugot felfedezni, folyamatosan erzed, hogy erdekel "mi van a sarkon tul". Viszont amikor mindent lattal es mindenhol jartal (kb. 100+ ora utan), akkor jon az erzes, hogy hat akkor ez ennyi volt - legalabbis reszemrol jott, mert nem maradt mas, mint a bombak dobasa es az elite lenyek farmolasa, amely kb annyira szorakoztato szamomra, mint az arokasas a decemberi fagyban.

Nekem megerte az arat, mert jo par hetig nagyon jol elvoltam vele, igy batran ajanlom barkinek, aki szereti a felfedezos posztap "walking simulator". jatekokat, rengeteg easter eggel es vicces szituaciokkal. NA DE, ha valaki tartalmas sztorit keres, interaktiv es sztorit befolyasolo donteshelyzetekkel, urambocsa' felveheto, menedzselheto es nemtol fuggetlenul megdughato tarsakkal, nagy erzelmi katarzissal a sztori vegen, na az felejtse el a jatekot, mert ez nem az! 😊

Mekkora a játékosbázis? Igaz, hogy minimálisra csökkent? (Azért kérdezősködök mert tervezem a megvételét, viszont még most is drágállom, szóval ha sz*r akkor szeretnék őszinte válaszokat is! 😊)

Köszi!
PiszkosFred
Neked igen. Neki nem. Pont.

molnibalage83
Ez a kijelentés totál önellentmondás. Az NPC-k és a történet miatt volt szerethető pl. a NV is. Ennek hiányában FO-ról beszélni kb. a paródia kategória.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

PiszkosFred
Plusz hamarosan jon steamre es jonnek a modok is.

Szia, a bugok szerintem 90%-a eltűnt és teljes mértékben játszható (megjelenéskor is az volt mondjuk) és a tartalom is kezd gyarapodni. Szerintem le tudja kötni az embert pár száz órára simán, ha szeretted a korábbi fallout részeket és nem zavar hogy nincs emberi npc akkor ez a rész is tetszeni fog.

Sziasztok!

Hogy áll a játék a megjelenése óta? Még mindig ordít a hibáktól, vagy már játszható állapotban van?

Sok időre le tudja kötni az embert?

Köszi a válaszokat előre is!
Talán a kezdő játékosoknak segít ez a videó

Sziasztok!

Szükségem lenne 5 db Pure flourescent Flux-ra. Ebben van valakinek tapasztalata, hogy a legkönnyebb farmolni a hozzávalókat? Elvileg glowing fungus adja atomos területen, de vhogy nem jött össze a találkozás eddig. Más típusúak jöttek már, de ez nem.

Ha esetleg van eladó valakinek, egyeztethetünk is 😊

Köszönöm!