7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#94 pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.04.27. 20:15:15 -
#93 dafuq -
#92 dat scope.. :DD
-
#91 nekem ott 30, de ott mindenkinél fosul fut. Egy helyen van a 100 ember -
Madi92 #90 Akkor megint az amd húzta a rövidebbet. :D
Pl az elején a repülővel medium lowon 20 fps körül mozog.
-
#89 hasonló gép mint tied csak 1060as kártyám van 6 gigás -
Madi92 #88 És milyen masina kell ehhez?
Van olyan is, hogyha bizonyos dolgokat magasra veszek, akkor nem tölti be időben a ház textúrákat, így be sem tudok menni. -
#87 50-60+ fps ultra/highon -
Madi92 #86 Kinek hogy fut a játék? Néha ugy érzem hogy jelentos hátrányban vagyok azokkal szemben akiknek megvan a fix 60 vagy több. Nálam még akkor is beröccen ha kivételesen több fpsem van mint 60. -
#85 Igazából ha volt fegyverem már nem nagyon vettem fel melee-t, de így már értelme is van. Riot Shield XD -
#84 Eddig nem vetted?! Alap cucc :D -
#83 Ezután a videó után ha találok frying pant-t tuti felveszem :D -
#82 Ennek a csávónak kurvajó highlight videói vannak. Itt a legújabb :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.25. 21:17:44 -
#81 -
#80 Thursday, April 27, 5PM KST/1AM PDT/8AM UTC and is expected to take approx. 1 hour to complete.
Early Access - Week 5 - Patch Notes
Client Performance Improvement
Improved the drop in FPS when firing a gun or driving a vehicle
Gameplay
Rolled back the item spawn balance
Reduced the amount of health lost when a character is ejected from a flipping motorbike
Bug fixes
Fixed a bug that caused the door to open towards the player
Fixed a bug causing incorrect lighting on the 2x scope
Fixed a bug that caused loot to be not shown in the inventory when a character first obtained it
Fixed a bug that caused crossbow attachments not to show up in the vicinity pane
Fixed a bug that caused the sound to stutter
-
Madi92 #79 Kis történet. Eléggé a pálya szélén értem földet, de láttam, hogy még 1 muki a közelben landolt.
Átkutattam a közeli házat, kar 98 8x scope meg 25 lőszer. nyami.
Elindultam megölni a mukit. Na ő is ezen volt, mert pisztollyal elkezdett lőni, de úgy, hogy azt sem tudtam hova meneküljek hirtelen.
Azért sikeresen befutottam valami fedezékbe.
Vissza is lőttem bőszen, csak még sosem lőttem 8x scopal és lövedék esést nem tapasztaltam még ki, szóval csávó el tudott menekülni.
Akkor realizáldott bennem, hogy 3 percem van beérni a safe zonába, ami meglehetősen messze volt.
NA uccú neki. Pont a zóna szélén jártam már, mire megjött a pizzám.... Akkor elkönyveltem magamban, hogy mire visszaérek halott leszek.
De nem. Sőt még safe zónába is beértem letávcsöveltem 2 játékost és a vég-leszámolásra is odaértem egy járművel, de ott már gyenge volt a kar98.Így is top 10. :D -
#78 Én mindjárt megyek dolgozni, szóval nem fog most menni sajnos, most 3 hétig délutános leszek, szóval hétvégén esetleg. -
Madi92 #77 Ajaj, akkor a rosszat adtam meg. :D Majd akkor felveszlek ha hazaértem és akár nyomhatjuk is. -
#76 Imádom néha ezt az RNG-t, egy helyre estünk egy gyerekkel de ő volt messzebb mindentől, mire beért az első házba én már a 3. ba mentem. 0 fegyver de érdekesen 3 fajta lőszer.... Ő az első házból sisak, mellény, pisztoly backpack el is kezdett üldözni, még 1 házat megnéztem mielőtt végre utolért, természetesen ott se volt fegyver.... -
#75 Én se mondom ezt így kerek számra, de kb eddig 3 alkalommal volt hogy szó szerint diavetítéssé vált a játék, kiléptem be és folyt mint az álom. De ez sok minden miatt lehet, hogy neked nem csinálja nekem pedig igen, más win, más driver, más progi fut mellete..... -
#74 Érdekes nekem 8gb rammal sose volt gond. 3-4 órát is simán tudok egyhuzamban játszani minden gond nélkül -
#73 Csalókat én még nem láttam a játékban, legalábbis nem volt olyan pillanat amire nem azt mondtam volna, hogy lagg vagy én voltam balfasz. Főleg hogy azért bőven még early access a gém.
Megpróbáltalak felvenni, nemtom téged találtalak-e meg, mert a steam névre amit írtál semmit se talált a steam :D -
#72 A cucc felvételre ami hasznos:
-A kör elején sajnos laggol amíg sokan lootolnak egyszerre főleg ha többen estek egymás mellé. Kb 3 perc után én nyomát se szoktam ennek látni.
-Másik dolog amit 90% ban használok, nem "F" el veszek fel, hanem odaállok a cucc felé "Tab" és jobb katt vagy bal kattal behúzom, sokkal gyorsabb és nem laggol. Csak akkor "F" elek, ha kör elején leesik valaki egy házba velem és gyorsan kell nyúlni de néha még itt is inkább tabbal mert ha ő földön mellé mozdítja az egeret én gyorsabban kirántom a pisztolyt.
Alap laggra: Nekem van egy viszonylag jó gépem, 1060 3 GB, i5-6600, 16 GB ram. De általában 4-5 kör után ki kell lépni teljesen és újraindítani mert úgy kb a 6. körre megeszik valamiért 12 giga ramot mert nem wipel rendesen és akkor átmegyek 20 fps módba. Ez lehet nálad is probléma.
A lövések rossz helyen vannak: Esélyes, hogy te laggolsz vagy ő laggol nagyon, vagy mind a ketten kicsit vagy épp server overload van és kb minden késik (épp olvastam pakolnak be új szervereket).
A random eltalál egy elbújt helyen pedig érdekes dolog volt benne részem és én is csináltam már. Előfordul hogy a kolléga 2-3 perce követett messziről csak azt várta hogy megállj valahol és mivel már tudta melyik házba vagy csak végig kell pásztázni. SKS 8x scope al hányszor csináltam ilyet egy domboldalon feküdve :D Persze ez csak egy lehetséges magyarázat.
(fene se gondolta volna, hogy ennyit fogok írni :D )
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.04.24. 23:14:51 -
Nagydög #71 Nem szokot gond lenni. Majd megnezem. -
#70 Érdemes lenne ránézni a netedre, mert a játék 100-ból 1x ilyen és akkor se ilyen durván ahogy leírtad. Ha packet lossos a neted, akkor van egy rossz hírem, az pont ezt csinálja. -
Nagydög #69 Egyelore en szerintem jegelem. Jatszhatatlan lett nalam, sarok mogott eltalal egy masodperccel azutan, hogy befordultam. Megvarom a lepcso tetejen a figurat, a lovesem isten tudja hova megy, aztan meghalok es utanna hallom a soretes durranasat. Allok egy sarokban, epp a cuccokat rendezgetem. Egy ablak van a helyisegen kicsit elottem balra. Putty, putty halott vagyok. Az eg tudja, honnan lott, vagy hogy vett eszre egyaltalan.
Attol pedig vegkepp megorulok, hogy gyakorlatilag semmit sem tudok elsore felvenni. Furas kozben: Nezd, egy akarmi. Megallok, felkapom. Loszart, majd ha mar legalabb egy masodpercet alldogaltam a cuccra meredve, akkor tudom felvenni.
Mindez valoszinuleg lag, de kib.szott idegesito.
Oh, es persze, hogy van cheat, a nyavalya essen belejuk.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2017.04.24. 20:41:25 -
#68 Szerintem ha van se nagyon szúrod ki ebben a játékban, mert nincs killcam. Brutál távolságokból lőhetnek le szerencsével is és van azért olyan, hogy nem vesz be 1-2 találatot ő meg bemákol fejest pl. -
Madi92 #67 Hm, írtam egy rövid kis véleményt, de most nézem, hogy valamiért nem jelenik meg nálam.
No mind1.
Csalók mennyire vannak jelen?
Történt imént, hogy játék vége felé, becampeltem egy jó kis házba, hallottam jön valaki, lefeküdtem a lépcső tetejére, karabély automatán.
Jön a srác, nyílik az ajtó, bejön, nem is rám néz, elkezdem sorozni, ömlik, fröcsög a vér, erre rám fordul és én halok meg.
Előtte gondoltam is magamban, ha ez most megöl akkor törlöm magam a világból, mert annyira free kill. Hát ezek után, viszont elkapott a frász, hogy ezzel még nem szabad játszani, mert elveszik a kedvem a játéktól. -
Madi92 #66 Ha hazaértem írok egy kis beszámolót. Telefonról nehéz. -
Madi92 #65 Tegnap én is beruháztam a játékra. Eléggé bejön. Kicsit lehetne hardcorabb a sebzés mert pl kar98al gyakran nehéz a második lövést bevinni.
Ha valaki csapatban tolná: steam madi353
Teamspeaket is tudok biztosítani. -
#64 -
#63 sokszor jártam már én is így :D -
#62 A Red Zone-nak van valami logikája amúgy ? Mert most az utolsó meccsemen, ahogy haladtam mindegy merre kanyarodtam, egymás után minden Red Zone-t a nyakamra rakott úgy, hogy közel legyek a közepéhez. Szinte semmit nem tudtam lootolni, mert folyamat futnom kellett miatta.
Sejtem randomnak kellene lennie és csak én vagyok ilyen mocskos szerencsétlen ugye ? -
#61 Első ránézésre az egy AK tárnak tűnik, meg hát a mérete is elég nagynak tűnik ahhoz hogy 7 lőszer legyen benne :D Sejtem fegyver elrakás közben bebugolt az AR a képbe. -
yossarianHUN #60 Valószínűtlen, vagy ha igen, akkor valamit nagyon elnéztek a fejlesztők. Ez így nagyon nem működne azon a pisztolyon. -
#59 looool, állitólag van ilyen tár is a játékban :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#58 Sziasztok!
Most kaptam le a játékot. Van valaki aki játszana szívesen egy noobal ? :D
Egy kört letudtam egyedül és valahol 40 környékén haltam meg.
Jó lenne valakivel együtt játszani aki esetleg már ért is a játékhoz.
Steam név: MortalMilka (ha azt nem adja be akkor, agonyismyname) -
#57 azért az ellenkezője is furcsa érzés.. :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagydög #56 K... idegesito tud lenni, mikor harom egy es ketszintes epuletbol nem sikerul osszehozni egyetlen lofegyvert sem. Maskor meg rugdosom felre mar az AK-kat, de egy megveszekedett optika sincs sehol. Ilyen ez a c'est la vie. -
#55 Szerintem totál random. Nem hiszem, hogy változott