Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Madi92 #79 Kis történet. Eléggé a pálya szélén értem földet, de láttam, hogy még 1 muki a közelben landolt.
Átkutattam a közeli házat, kar 98 8x scope meg 25 lőszer. nyami.
Elindultam megölni a mukit. Na ő is ezen volt, mert pisztollyal elkezdett lőni, de úgy, hogy azt sem tudtam hova meneküljek hirtelen.
Azért sikeresen befutottam valami fedezékbe.
Vissza is lőttem bőszen, csak még sosem lőttem 8x scopal és lövedék esést nem tapasztaltam még ki, szóval csávó el tudott menekülni.
Akkor realizáldott bennem, hogy 3 percem van beérni a safe zonába, ami meglehetősen messze volt.
NA uccú neki. Pont a zóna szélén jártam már, mire megjött a pizzám.... Akkor elkönyveltem magamban, hogy mire visszaérek halott leszek.
De nem. Sőt még safe zónába is beértem letávcsöveltem 2 játékost és a vég-leszámolásra is odaértem egy járművel, de ott már gyenge volt a kar98.Így is top 10. :D