Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Nagydög #69 Egyelore en szerintem jegelem. Jatszhatatlan lett nalam, sarok mogott eltalal egy masodperccel azutan, hogy befordultam. Megvarom a lepcso tetejen a figurat, a lovesem isten tudja hova megy, aztan meghalok es utanna hallom a soretes durranasat. Allok egy sarokban, epp a cuccokat rendezgetem. Egy ablak van a helyisegen kicsit elottem balra. Putty, putty halott vagyok. Az eg tudja, honnan lott, vagy hogy vett eszre egyaltalan.
Attol pedig vegkepp megorulok, hogy gyakorlatilag semmit sem tudok elsore felvenni. Furas kozben: Nezd, egy akarmi. Megallok, felkapom. Loszart, majd ha mar legalabb egy masodpercet alldogaltam a cuccra meredve, akkor tudom felvenni.
Mindez valoszinuleg lag, de kib.szott idegesito.
Oh, es persze, hogy van cheat, a nyavalya essen belejuk.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2017.04.24. 20:41:25