7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Ironman2
    Frissités megjött!
  • Ironman2
    Repülőben az a kocsmahangulat amíg nem ugranak.DDD Tegnap az egyik menetnél vagy 5 féle zene szólt egyszerre
  • Rocco27
    Köszi, épp valami ilyesmit akartam keresni és kinyomtatni poszter méretben a monitor mellé. Van egy A3-as nyomatóm hozzá.
  • Pyotr
    Egy kis segitség
  • Normen76
    Üdv Piko888 !

Ha még nem késő, válaszolok ak érdéseidre:

- Játszhatsz egyedül (solo) egy haveroddal kettesveb (Duo), vagy 2-3 másik haveroddal Squadban.
    - Egy nyertes van ha szólóban tolod, ha csapatban vagy duoóban mész akkor a csapat, vagy duó nyer. Ha hárman maradtok a végére azonos csapatban akkor hárman nyertek. Ha 4 fős szakaszban indulsz, de a csapatból csak te maradtál, győzhetsz squadban egyedül is ha mindenki más meghalt :)
    - A cuccok random kerülnek spawnolásra. Mindig mást fogsz találni uyganazon a helyen, de vannak jobb és rosszabb loot helyek. Ahol Hight loot van, ott nagyobb eséllyel találsz komolyabb cuccokat, vagy simán többet. A járművek közül van néhány fix Spawn pont (garázsok) de a többi jármű szintén random kerül a pályára.
  • TDC Geronimo
    Holnapi updateben meg is történik
  • Ironman2
    Avval szopatják a jónépet hogy flashbangelnek folyamatosan mikor már alig vannak a körben,tegnap LIVE-ban láttam,nekem még nem volt hozzá szerencsém.A flashgránáttól kidob a játék,mert ez a hatalmas bug még mindig benne van.Annyi lenne az egész hogy kiveszik a flashgránátot a játékból.
  • bosco05 #247
    Vagy jobban tudom, mint az akit kérdeztek :) Nincs ilyen a játékban higgyétek már el nekem hát :D
  • Piko888
    Helló!
    Ma vettem meg a játékot, most töltöm le.
    Pár kérdésem lenne, bocsi ha alapvető:
    Csapatban vagy egyedül lehet játszani vagyis egy győztes lehet vagy több is?
    Kb mennyi idő egy kőr?
    A cuccokat mindig random helyekre dobja, vagy a pályán mindig ugyanott vannak?

Köszi, Piko

• Rocco27
    1. Story:
    Kis kör közepére menve motorral több épület közelébe érve találok egy Airdroppot, ami ki van pakolva. Valószínűleg kempel valaki a kiválasztott épületek valamelyikében. Újra Airdrop és a nagy csinnadratta alatt befutok egy házhoz ajtajához. Látom a Muki már bent figyel és észre is vett. Behajolok a hangtompítós, bővített táras AK-val az ablakon és leadok néhány kisebb sorozatot fejére. Látom egyik sem ment túl a falon (már megint), ezért hátra lépek néhányat és messzebbről újra behajolva lövök fejre, de ekkor már Isten tudja miért szakadozva lőtt az AK-m és alig találtam el...majd hopp egyetlen egy sörétessel leszedett (korábban nem talált el).
    Ok kilő ez tiszta, de nem értettem, hogy a fegyverem Autóra állítva miért lőtt kb. úgy mint az M16 Burst módban. Látott már ilyet valaki?

Story 2:
    Szombat éjszaka 3 alkalommal is pórul jártunk az EU-s szervereken. Viszont ezúttal nem a hagyományos laggok miatt azaz a zéróhoz közeli TickRate miatt. 3 fővel játszottunk és eljutottunk már majdnem a végső körig. "Full gear" volt mindenkinél. AK, M4, Shotgun, Kar98 vagy SKS, minden földi jóval felszerelve, teljes páncélzatban és rengeteg Mediccel egyszer csak "Host disconnectced blablabla..." azta ****. Annyira tutitk voltunk, hogy ennél tutibbak már nem is lehettünk volna. Még a poziciónk is tökéletes volt, fedezékkel voltunk ellátva, beláttuk a terepet is. Három ilyen és ehhez hasonló játékunk volt, háromszor vágott ki a fene egye meg.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.15. 19:27:26
  • Ironman2
    Látom egyre többen tolják a steam társaim közül is.Majd csinálunk egy közös meccset is
  • yossarianHUN
    Ja, közben leesett, hogy én valamiért "correctly"-t olvastam. Akkor rejtély marad. Még a fejlesztők se tudják :)
  • yossarianHUN
    A fejlesztőbácsi nem ezt mondja :D
  • bosco05 #241
    nincs
  • TDC Geronimo
    Szerintem jelenleg tuti nem. A leaderboards is elég bugos, nem hinném, hogy skill alapján keres meccset
  • yossarianHUN
    "Matchmaking should match you to similar skills, he wasn't sure if this is currently implemented, but it is definitely intended"

No, akkor most mégis van skill MM?
  • TDC Geronimo
    Na találtam kis összefoglalót pár dologról, ami elhangzott streamen

Smookie also stated: New weapon will NOT be the AN-94. New weapon will be comming out next update.
    Smookie also reinstated that leaderboards are meant to be reset every month and he is unknowledgable to why they still have not been reset.
    Ranking systems / rewards and achievements will be implemented but not soon
    Smookie speaks on Character Customization
    2X Scope outline will be made thinner.
    Ability to draw on the minimap is not planned (Answered by Community Moderator)
    New drinking Animation is comming next update, all healing and boosting items will be recieving their own respective animations and will leave a trace in the game world for a small time.
    Kill distribution is being adjusted
    Extra uses for Melee weapons will certainly not be happening anytime soon
    KillCams, Death replays will be added! (For solo mode)

First person only is unlikely to be available until launch or very late early access. They're not happy with how a lot of the animations work in first person and need to address before releasing
    An FOV slider will be added
    Matchmaking should match you to similar skills, he wasn't sure if this is currently implemented, but it is definitely intended
    They're aiming to add vaulting in June update. Jumping will remain but be more like skipping so you can jump across containers but you won't gain the same height you do now
    Vaulting should allow you to climb quite high, he gave a distance but I didn't catch it
    The new circle is confirmed as an additional stage, rather than, say, showing the next circle position; they're still looking at balancing later circles
    I asked about male / female hitboxes; he got distracted giving the answer, but seemed to be the only difference is visual
    Community manager confirmed full auto bug is being worked on
    Additional stats are a possibility but not priority (they're already tracking kills by different weapons types but it's just not displayed)
    He personally is keen on allowing healing in cars, but dev team is worried about abuse (constantly driving, switching positions etc)
    Working on ways to improve viability of pistols: "will want one in end game"
    Keen on using pistols while driving
    Vector is considered top tier SMG, so rarer
    Getting in/out of car animation will be added but not high priority
    Looking at adding a full auto pistol (not CZ-75)
    Sound overhaul due fairly soon - I took this to be the different volumes etc
    Crossbow is getting two additional distance dots added for 100m and 200m as well as some kind of manual range finder
    Plan to balance taking times for boosts: energy to remain 4 sec; painkillers 6 sec; Adrenalin 8 sec
    pending change to melee will allow you to charge the attack and based on movement direction will do one of three: left swing; right swing; overhead/onehand swing
    They will release proper details about item stats at release
    An announcement will be made about consoles soon
    They're considering how to deal with prone in grass beyond draw distance; may use arma method of floating model /into/ the land based on distance
    The new maps will be released a couple of months apart
    Weapon skins are planned (or at least being considered, I don't remember)
    They're considering how to deal with pickup / drag. Want a balance between not being instant but not as slow as current
    Oh yeah, and takedowns will be added
    Also they're pretty damn good, with 2 randoms most of the time, they won like 5 or 6 games including a sniper/melee only custom match
  • TDC Geronimo
    Nem nagyon lassul a játék népszerűsége, sőt... Ma elérte a 175kt steamen.
  • Szabi #236
    amikor összeáll végre egy használható szett és érzed hogy mindjárt meghallsz.. xD
  • TDC Geronimo
    Epic segítségét is kérték netkód ügyben ezt mondták
  • Nagydög
    Remelem, mert valamit nagyon eltalaltak vele. Igazan kar lenne, hogy ha alapveto technikai problemakon verezne el.
  • bosco05 #233
    Mik azok amik ingyenesek és bizonyítottak már? A Unity-re gondolsz? Csak mert az messze nem ingyenes és a bizonyítástól is távol van szerintem (lásd Rust-al mit szívnak Geryék). A legjobb erre a játékra a RAGE lenne kb, de az nem eladó. Az UE4 is tökéletes, csak érteni kell hozzá, lásd ARK. Ez a játék alacsony büdzséből indult, de már van pénz programozókra, meglátjuk vesznek-e fel :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.05.14. 17:26:45
  • Nagydög
    Na jo, de epp erre a reszre nem volt szukseg, hogy egyertelmu legyen, ez igy nem fog mukodni. Ahogy Yossarian irta, lehet, hogy erre az enginere futotta(bar nekem ugy remlik, van jopar, ami akar ingyen hasznalhato, es mar bizonyitott), de annak csak akkor van ertelme, ha mar akkor lehetsegesnek lattak a korlat kesobbi atlepeset.
  • TDC Geronimo
    Tetszik milyen közvetlen ez a csávó is a streambe és tényleg válaszol mindenre.
  • Torzonborz
    "Ehhez azert nem kell aprolekos teszteles" Te figy, az aprólékos tesztelés most megy. Mi csináljuk. :D
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.05.14. 17:03:37
  • bosco05 #229
    Az előzményeket is elolvastad? Tedd meg, kösz.
  • Szabi #228
    remélem, hogy igen, de amúgy visszanézhető :D
  • Nagydög
    Ha csak lassu lenne, de viszonylag gyakori, hogy csak az animot jatsza le, fel meg cseszik venni.
  • TDC Geronimo
    Ja meg fognak kezdeni valamit a tabos behúzós lootolással, mert az egyelőre bug, de a felvevő anim meg lassú, úgyhogy a 2 között próbálnak majd valamit kitalálni
  • Szabi #225
  • TDC Geronimo
    Tegnapiról volt, amit beraktam. Pár dologra emlékszem mostaniból pl hogy vaulting jövő hónapban jön és nem lassú lesz, hanem "smooth", mint a battlefieldekben pl. Bullet penetrationre azt mondta július. Melee kivégzések júli/augusztus, de mostani updateben már lesz melee változás.
  • yossarianHUN
    Állítólag ezek az engine korlátai. Gondolom a kezdőtőkével nem volt pénz egy jobb tick rate-et lehetővé tevő engine-re. Ami mondjuk aggasztó, mert egy teljes engine csere szinte kizárt.
  • Nagydög
    Igazabol azt nem ertem, mi volt az elkepzeles ezzel a tick rate-vel. Ehhez azert nem kell aprolekos teszteles, hogy kideruljon, elfogadhatatlanul keves.
  • yossarianHUN
    Lesz valami összefoglaló erről? Érdekelnének a válaszok, de streamet nézni nem nagyon tudok most.
  • TDC Geronimo
    Tegnap is tolta :D
  • Szabi #219
    az otthoni géming laptopján jól fut a BF1, de a PUBG nem.. ezért inkább bement a munkahelyére játszani vasárnap.. oookééé :-)
  • Normen76
    A játék nagyon ígéretes, de amíg a tickrate nemhogy 20 alatt van, de átlagban 10-nek is örülhetünk, addig jobb ha elfogadjuk, nem azon múlik hogy mennyire lövünk jól, vagy mennyire vagyunk óvatosak, hanem azon, hogy épp kinek van akkora szerencséje, hogy a lövése nem csak a kliensen fut le, hanem eljut a szerverig is. Szinte minden csatában van rá példa, hogy beugrok a fedezék mögé és vígan csapódnak belém továbbra is a találatok, vagy kitolok egy tárat valakire és talpon állva röhög rajtam.. "Nézd a noobot úgy megijedt hogy lőni sem mert".. aztán leküld egy fejlövéssel, mert kb. semmi nem ment át a másik oldalra abból amit lőttem :)

Ezek nagyon komoly hiányosságok, de valóban pont ezt nem lehet felróni, hisz Early A. Ez lesz kb. a legutoljára rendbe téve valószínűleg. Egyrészt mert nagyon nehéz feladat, másrészt mert nagyon sok időt is igényel. Nyugodjon meg mindneki, sokkal jobban lő mint gondolná, csak egyenlőre nem úgy számolódnak a dolgok ahogy kéne.

Ettől eltekintve szinte megunhatatlan a játék. Sikerült solóban nyernem már párszor és duóban is nyertem már párszor (Rocco27-el is egyet). Legtöbbet mostanság Duóban tolom a barátnőmmel :D Jah.. bizony ám..együtt TOLJUK duóban :D.
    Szal remek játék, de a legjobb társaságban, duóban, szakaszban. Hihetetlen helyzeteket tud produkálni ami miatt már Early Acessben is bőven megéri az árát.

Szerintem el kell fogadni, hogy gyakori elhalálozás vár ránk a jövőben is a rossz netkód miatt, a nagyon rossz tick miatt és ennyi. A biztos találat álló célpontra 20 lövés fejre. Akkor 67% hogy lefekszik :) Ennyi :)
  • TDC Geronimo
    Most is megy dev stream

Csávó folyamatosan válaszol kérdésekre.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.14. 15:39:21
  • PeeTeR
    mi az hogy "kell" :ADSADSADS
    ne vaditsd a nepet faxsagokkal kosz
  • Nagydög
    Ugy ertem, nekem nincs kidobalas, lefagyas, ilyesmi, pedig a jatek nem SSD-n van, es memoriabol is csak 8GB van.