7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ratgab
    Láthatod úszva hogy ott torlasz van, láthatod csónakból hogy ott torlasz van és simán visszafordulhatsz (mert ha torlasz van ott vannak kempelők is).

Annyiszor láttam már olyat, hogy a gyerek bent volt már a kékbe, vagy épp a seggébe volt a kék fal, de futás helyett inkább kinyírta az ellent. Szóval még az se számít igazán, hogy hova szűkül a kör.

Egy rád nem számító ellenfelet hátulról szénné lehet lőni nagyon könnyedén. Aztán meg lestek, hogy honnan jött a lövés.
  • Szabi #333
  • TDC Geronimo
    Nem csoda, hogy állandóan fölé lőttünk...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.22. 17:25:29
  • sata75
    Hasalok a fa mögött bambulok a dombrol lefelé, kis nesz jobbrol. Látom rohan felém Retard Jack, odaér és mellémfexik...? Kapott egy csatot a hajába...
  • ntex
    Tegnap én azért estem ki 10. helyen soloban mert az egyik város köré igazodott pont a kör, a kék jött mögöttem, át kellett sprintelnem rohadt nagy sík és nyitott terepen ahol fa is alig volt, le is szedtek kb félúton az egyik házból, hiába szaladtam cikkcakkban. Eléggé meg tud sokszor szopatni a játék. Amcsik meg retardáltak :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.22. 12:06:58
  • Metalmilitiakid
    Na mondá az úr próbáld ki az NA szervert. Most vagy mák/placebó volt, vagy csak ennyire kretének az amcsik. Kb 2 hete nem tudtam szólót nyerni most meg első meccsen egy 7 killes win. Érdekes. Ilyenek, hogy a 3 gyerek is úgy próbált 10 embernél túlélni hogy a vízben úszkáltak fel alá, kettőt én öltem meg belőle. Az utsó kill is olyan volt,hogy 1v1 ben a gyerek megpróbált átszaladni egy 30 méter nyílt terepen mikor nekem volt fedezékem és pontosan tudta hol vagyok. Miért ?
  • ntex
    Hát ezen besírtam :D

Egyébként fasza a game, én is beruháztam rá :D
  • Rocco27
    Soloban is megcsinálom és ki is rabolom!
  • Rocco27
    Ezzel csak az a probléma, hogy a kör a Military Basere zsugorodott. Ergo senki nem jön vissza hátba lőni!
    .
  • TDC Geronimo
  • Metalmilitiakid
    Ja meg dobják elé a füstöt, de mindig későn :D
  • HTS s3rg1nh00
    nekem az a kedvencem,amikor ezt duo-ban próbálják és meglepődnek hogy kikerüljük őket a francba :D :D
  • ratgab
    És akinek van egy csepp esze az csónakkal megy át Military-be és jól fenékbe durrant benneteket..Egyébként átúszni se túl bonyolult dolog.
  • Rocco27
    Az úttorlasz felállítva!

• Gabe18
    Az éjjel valami tragikus szerverre tévedtem, vagy nem tudom az utolsó patch nyírja ki szerencsétlen játékot, de ilyen eddig még nekem nem volt.
    Autóval elindul felém, én elkezdem lőni a vezető oldali részt, közben oldalazok hogy ne tudjon könnyen rám fordulni a kocsival. Erre mikor a kép szerint a kocsi még vagy 10 méterre van tőlem és amúgy is elgurulna mellettem, egyszer csak el vagyok ütve... Elsőre azt hittem hogy mögöttem vagy oldalról is jött egy kocsi és az csapott el, de nem.
    Van még hova fejlődni...
  • Rocco27
    Szánalom a köbön, nem elég hogy SOLO-ban 2-3 fős csapatokkal találkozol, már DUO-ban is csinálják.
    Story: elfoglaltunk egy jó helyet, bejött lootolni hozzánk egy 3 fős társaság. A társamat - Jason - végül megölték, ezért egyesével kivégeztem mind! Egyiket kilootolva már hallom, hogy újra közelít egy jármű. Elbújok, majd rájuk támadok, tűzharcban egyet megöltem, a másikat padlóra küldtem erre a kilő egy 3 cimborájuk (WTF megint!!!!!!!!!!).
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.21. 14:50:30
  • Laza
    ad-hoc jelleggel vagyok esténként (ált 21 után), akik csapatnák csapatban vegyenek fel :)
  • bosco05 #317
    Armában se ölte meg a játékmenetet, alig használtuk.
  • Normen76
    Heroes & Generals-ban egész jól működik. Vannak gyalogsági és harckocsi aknák. Bár a két játék közt elég jelentős a külömbség :). Szerintem beleférne 1-2 csapda, vagy akna. Vagy inkább hagyjuk az aknákat, de lehetne egy kifeszített drót ami hangjelzéssel jelzi ha valaki belopózott az épületbe, vagy vakító gránátot indítana be, esetleg a sima frag gránát fityegne a drót végén ami már amúgy is a játékba van :)
  • yossarianHUN
    Jobb is. Nagy fun lenne, ha egy fullosan felszerelt józsika bekempelne sniperrel egy házba a kör közepén és még jól körbe is aknázná.
  • bosco05 #314
    Ilyesmi egyelőre nincs tervben. Armában (amiről ezt koppintják ugye :D ) csak pár akna volt, szerintem itt se kell többre számítani a végére, de ki tujda :)
  • Zozo0122 #313
    Elfogadva :) Most még melózok egy órát (itthon), de utána csapathatjuk!
  • Madi92
    Bejelöltetek sztimen, de még nem fogadtad el. Pedig kéne 4. ember a squadba :D
  • Zozo0122 #311
    Nem tudjátok, hogy nincs tervben véletlenül csapdák felállítása, aknák telepítése és ilyesmi? Néha úgy bevédeném magam hátulról...:D
  • bosco05 #310
    Az a baj, hogy a kártyák meg kütyük között 2 év van ha a legfiatalabbat meg legöregebbet nézem és mondom DGX-től U5-ön át két U7 ugyanúgy xart be. Akkor minden széria rossz :D Am ha egy hétig lett volna nálam és tesztet kellett volna írnom én is istentettem volna mert állat hangja volt, de 1 hónap után már jönnek a gondok.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.05.20. 02:14:33
  • Rocco27
    A hardver hiba gondolom széria hiba. Sajnos bármivel előfordulhat, ez sorozatgyártás átka...Szoftver probléma viszont új nekem. Kár.

yossarianHUN: hehe jó csapda, én a hídon szoktam elszedni azt amit a szigeten gyűjtöttek. Plusz járművet is kapok, bár legutóbb pórul jártam. A kör a seggembe volt és a keleti híd után a lopott járműből (UAZ, én motorral mentem a hídra) kifogyott az üzemanyag, a kör meg természetesen az észak nyugati sarokra csökkent. Na mondom valaki lőjön már le, innét már felesleges tovább mennem...Na mindegy az iskoláig (körig) felfutottam és már alig volt életem. Az a kevés Medic is elfogyott amit szereztem. Ha esetleg lesz egy jármű talán...volt is, de felborulva. Látom fut egy Muki hozzám közel, de a körön belül. AK elő, 4x zoom rajta, lövök - találat, lövök - találat, lövök - találat (mind mellkas és fej között), Muki megfordul fejest oszt. Na legalább vége a szenvedésemnek.

Más. Múltkor ráfutottam egy spawnolt járműre, de valaki beelőzött és rálőttem. Lapult a jármű mögött. Kilőttem a járművet ami rögtön felrobbant, de a srác életvidáman vissza vigyorgott. Kénytelen voltam még skulót pazarolni rá. Nem igazán értem, ha valaki robbanó jármű mellett áll, hogy a szarba nem hal bele...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.20. 01:14:04
  • yossarianHUN
    Egyébként elég jó taktika az elején járművet szerezni, majd elmenni vele a kör belsejébe egy olyan helyre, ahol valszleg többen fognak érkezni egy irányból, ott letenni egy jól látható, de nem túl gyanús helyre, és meglapulni a közelében. 5-ből 4-en egyből ráugranak, ha üres járművet látnak, és már csattan is a csapda. Aljas egy dolog, de nem erről szól az egész játék? :D
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.20. 00:32:50
  • Zozo0122 #307
    Igen, tudom, de azért tartottam meg a kocsit, mert úgy szűkült a kör, hogy hegyvidéken voltunk, és viszonylag hosszú ideig a tejején kempeltem :D
  • bosco05 #306
    OFF!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugyanitt garis működő Xonar U5 eladó. Csere után még bedugtam 1-2x, de mivel a drivere egy halom sz*r és folyamatosan állítgatja magától a hangerőt, így megválok tőle. Akit érdekel hobbinak, hogy hangerővel játszadozzon nap, mint nap, annak tökéletes vétel :)
  • bosco05 #305
    Igen, de ebből lehet látni, hogy kik a H1Z1-en edződöttek :D Igazából azt akkor lövöd ki amikor kedved tartja, addig meg ha rálő más legalább tudod hol vannak a többiek. Én meg szoktam őket hagyni :D
  • bosco05 #304
    Nálunk a TS-en 4/4 xonar ment tönkre ugyanazzal a kondihibával. Én a valóságot írom és a mai helyzetet. Külön le is írtam, hogy amióta hajlandó drivert írni az SB azóta tökéletes. A Xonarnak az új drivere meg még rá is tesz egy lapáttal. Vödör sz*r a Xonar sajnos és itt volt DGX, U5, és U7 is a halottak között. Régen tényleg úgy volt ahogy írtad, le is cseréltem a kártyámat, de nem régen van hanem most van és most pont nem úgy áll a dolog, ahogy a nagy fórumozók írják :)
  • Metalmilitiakid
    Járművet kb 30-40 embernél szoktam elhagyni. 20 ember alatt olyan kocsival közlekedni mintha egy elcseszett nagy célkeresztet festenél magadra, nagyon gyorsan felejtsd el :D
  • Zozo0122 #302
    Na, most mentem eddig a legjobbat, soloban 8. hely :) Kemény meccs volt, járművel óvatoskodtam a kör szélén, de mindenkinek nagyon jó helye volt mire beértem, és több irányból szétkaptak :DD
  • Rocco27
    Mai eredmény: 1 DUO és 1 SQUAD győzelem!

Normen és jómagam a nap első meccsét rögtön győzelemmel fejeztük be. Nagyon hosszú és nagyon kemény egy menet volt. Ráadásul mindketten túléltük!

Norman, Jason és Axsys (Andrew King) és jómagam alkottuk a következő győztes csapatot. Sajnos négyből csak ketten értünk be a dobogó tetejére. A csapat fele ugrás utáni lootoláskor, keserű szájízzel távoztak el ólommérgezésben. Jason és jómagam győztesen (és élve) fejeztük be a játékot!

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.19. 23:49:03
  • Madi92
    Ts, mikrofon, itt minden van.
  • Rocco27
    Sound Blaster forever! Ja vagy mégsem! Érdekes amiket írsz. Valahogy nekem és a vásárlóknak (fórumozók, család) is ellentétes a véleményük...

Azok akik megjárták már a Sound Blaster termékekkel valószínűleg nem vásárolnak többé már tőlük. A cég már több mint 10 éve elkezdte lejáratni magát a gyatra szoftveres támogatásával. Erre egy tökéletes példa az Audigy 2 ZS körüli mizéria. A szoftveres támogatás katasztrofális volt ennél a "tökéletes" hardvernál, főleg miután kijött a Vista. Egy fórumozó csinálta meg helyettük a piszkos munkát, hogy működjön, erre a cég megfenyegette, kitiltotta a fórumról, stb. Hatalmas felháborodás is volt belőle.
    Az Asus hangkártyákat tudom, hogy nagyon dicsérik, a felhasználók is és a tesztek is. Nekem egyszer volt egy Asus Xonar Essence STX hangkártyám egy rövid ideig. Piszok jó volt és rettentően drága.

UI: örülök, hogy neked bevált, nálam sok termékük megfordult és örökre megtanultam, hogy soha többé Sound Blaster terméket.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.19. 23:17:30
  • Zozo0122 #298
    Semmi, toltam ma egy 8-3 arénát, meg léptem előre 5 rankot :D Elfér ez HS mellé :P Jaja, mindenképp vegyél, van mikrofonod?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.05.19. 22:25:37
  • Madi92
    Zozo, hát hearthstonnal mi lesz? Madi92 a steamem. : ) Veszlek felfele.
  • Zozo0122 #296
    Tiszta Stalker :D Ott imádtam, meglátjuk itt hogy szuperál.
  • Zozo0122 #295
    Sziasztok!

Nemrég vettem meg a gamet, steamen MarauderZozo néven vagyok. Marha jó ez a game. Nem nyomunk egy közös doc-ot a bannerba, ahova mindenki beírhatja a nevét, így hamarosan mindig lesz kikkel játszani esténként? :D