7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• wudoORock
    Mikor írtam ezt a mondatot akkor a következő szituációra gondoltam: Ketten vagy négyen vagytok, a sniper nálad és a hozzájáró 15 vagy jobb esetben 30 lőszer is és találsz mellé M4,M16,SCAR valamit. Viszont a társadnál AK van.
    Sokan nem szertik az AK-t mert sorozatlövésben a legpontatlanabb de akinek mindegy vagy aki szívleli az nyilván azonnal váltson a pajtással fegyvert és ne nagy rohanások vagy harcok közbe üvöltözzön hogy "ki tud adni 7-es lőszert?"
  • Nagydög
    "Ha sniperes vagy és számodra mindegy milyen assault van nálad akkor javaslom az AK-t mert ugyan azt a töltényt használja, így is megkönnyítve a táskád menedzselését."

Ez nem hiszem, hogy szamitana. A sniperek nem nagyon eszik a loszert. Sot, en inkabb a megosztasra szavaznek.
  • wudoORock
    Nagydög: Tévedés! Teljesen mindegy ki vagy, mi vagy a leaderboardon. Elo rendszer szerint helyez el a leaderboardon viszont a játékba a várakozókat érkezési sorrendbe hívja be játékba. Amint megvan a minimum fő (kb 80) már be is dob a váróba. A nagyobb rankban lévő játékosok nem várnak semmivel se többet. Nézzél streamen Lirik, Summit, Ninja, JoshOG közül akárkit. Azonnal van meccsük, pedig ninja top 10 játékos például.

bosco05: "Viszont ennek a lényege" kinek mi :) Ha én szép K/D-t akarok és az embervadászatot jobban csípem, meg a nyomulást mintsem lootolni fél órát aztán bebújni egy házba 'reszketni' és imátkozni,hogy arra szűküljön a kör vagy hogy ne jöjjenek arra keresztbe rakott ujjakkal. Nem ítélem el a másikat, de mint írtam a harc így-is úgy-is elengedhetetlen lesz egy idő után és nem lesz mindig akkora szerencséd hogy kényelmesen hátbalövöd a réten futó gyereket egy ház ablakából.

Fegyverekhez:
    Nincs olyan hogy legjobb assault rifle. Esetleg a sniperből van legjobb mégpedig az AWM vagy versenytársa az M24 amik csak airdropba vannak.
    Shotgunok közül a legerősebb az a kétlövetű, viszont bizonytalan célzóknak inkább a félautómatákat javaslom azon belül is az S12K-t (hasonlít egy assaultra).
    Assaultok pedig abszolút szituáció függő és játék stílus függő, illetve hogy kinek mi tetszik. Eget verő különbségek nincsenek. Egyiket jobban lehet modolni, másik erősebbet lő, harmadik pontosabban lő akár automatára állítva is. Stb.

Táska kezelését kihagytam. Pótolom hátha érdekel valakit a meglátásom:
    Érkezés előtt/közben az ALT-ot lenyomva tartva evidens hogy forgolódunk mint a gyros folyamatosan amíg földet nem érünk. Így megtudjuk jöttek e a helyünkhöz. Ha nagyon közel jöttek akkor ami kell az egy fegyver, esetleg sisak vagy mellvért. Ezeken kívül nem kell más amíg a szomszédba trap van!Teszem azt modokért hajolgatni miközben futnak rád vagy társadra, az öngyilkosság. Ha esetleg ugyan arra a háztetőre vagy épületre estek és ő hajolgat a fegyverért és a töltényekért akkor rohanás rá és ugrás+ütés kombó fejre, ha sikerül bevinni akkor egy ütés és meghal, ha nem sikerült akkor püföld tovább mert mire betölti a fegyvert addigra úgy is meghalna ha csak a lábát ütnéd.
    Ha nyugisan megy a loot akkor fontos a tárgyak felismerése már messzebbről is. Tudd mi a különbség lv1, lv2, lv3 felszerelések közt és meylik mod mire való. Feleslegesen megállni mindenre rávinni az egeret hogy kiírja mi milyen tárgy az szintén időveszteség és amatőr dolog.
    Céltudatos lootolás: Ha AK-d van és úgy döntesz marad is kör végéig akkor az M4 puskatusát ne vedd már fel, se a grip-et. Egyszerre csak 1 assault legyen nálad, másik az shotgun vagy sniper vagy Vektor. Ha sniperes vagy és számodra mindegy milyen assault van nálad akkor javaslom az AK-t mert ugyan azt a töltényt használja, így is megkönnyítve a táskád menedzselését.
    Orvosi szarokból ésszerűen: Painkiller és energiaital töménytelen mennyiségben kell és ha nagyon sok van akkor a narancssárga csíkot a végjáték fele mindig tartsad magadon még max hp-n is. Bandage az csak a First aidtól függ mennyi kell. Például ha van 2-3 First aid akkor bandageból max 10 kell. Ha egy first aid sincs akkor max 25 bandage. Ennél több felesleges mert sose veszed hasznát, a harcok túlnyomó részében vagy meghalsz vagy te ölsz. Ha meghalsz nem kell orvosság, ha ölsz akkor jó eséllyel van az áldozatnál. (Ha meg bujkálsz akkor nincs harc...)
    Visszatérve a fegyverekhez. Csak olyan töltény legyen nálad amilyen fegyvered van, ha találsz jobb fegyvert akkor ami nem kell dobd ki. Például assaultra váltás pisztolyról vagy smgről automatikusan belerakja a kidobott fegyver tárát a táskádba, azt is dobd ki.
    Előre lootolás: fegyver modokból céltudatosan válogass, 1 legyen nálad egy adott modból és amint van hozzá fegyver csapasd is rá. Scoopokból red-dot vagy holosight tetszés szerint szintén csak 1. A 2x scoopnak nincs haszna szerintem, csak ha nincs más. 4x vagy 8x scoop elengedhetetlen. fegyver orrára legjobb a hangtompító, második a kompenzátór és harmadik a flashhider. Tárak közül legjobb az ext.quick draw, második az extended és harmadik a quick draw. Töltényből előre lootolni csak assaultot érdemes, például revolver töltényét hátha lesz AK vagy sniper valahol.
    Hullák/airdrop lootolása. Céltudatosan fuss feléjük, már útközben tudd mi kell! Ha nagyon teli vagy töltényből (150+betárazva 30-40, bőven elég) és jól állsz modokból akkor neked már csak orvosság kell, abból is energia ital, pain killer, talán first aid, esetleg scoop, hangtompító kell. Ezekre azonnal rááll a szemed és áthúzod ha van nála. Ha nincs nála akkor már futsz is tovább, ne időzz hulla felett feleslegesen.

"De én úgy szoktam hogy 2 assault és egyiket red-dot másikon 4x scoop." felesleges. Ha nem megy másképp akkor oké, de alapesetben helyzettől függően reflexből táskamegnyitás és jobbklikk a scoopra és már át is váltottál. Így marad hely shotgun-snipernek.

Gránátok közül a flashnek kb sosincs haszna, nem is használja nagyjából senki. Füst csak csapatban hasznos. Gránát viszont mindig mindenhol. Ha másra nem is akkor legalább ajtót robbantani, ezzel is megnehezíteni a kempelők dolgát.

Apró tipp ha az ellenfél a járművét használja fedezéknek: Lődd ki a gecibe! Felrobban, aki közelében áll az instant hal.

Ha gyalogos utazást választjuk és találkozunk kocsival és tudjuk hogy erre még fognak jönni mert szűkül rájuk a kör akkor a kocsinak minimum KÉT kerekét érdemes kilőni, ezzel használhatatlanná téve azt.

A nem annyira "grafika buzi" embereknek: Low vagy Very-Low azon kívül hogy sok FPS-t ment amin az életed is múlhat, még a játék is világosabb lesz és könnyebb kiszúrni bármilyen mozgást vagy esetleg nem úgy tölt be a fű, vagy nem olyan messzire és így könnyebb kiszúrni a kígyókat a fűben. Szóval én full very-low beállításokat ajánlok mindenkinek.
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.05.12. 22:56:25
  • Nagydög
    En csak Azt tudom elmondani az ugyrol, amit a korabban belinkelt videon egy tapasztaltabb figura allitott. Ha nem igy van, akkor nem igy van.
  • bosco05 #170
    Ez nettó baromság, top100-ban tanyáztam elég sokat a squad-al és rohadtul bedobott ugyanúgy, ahogy a duo top100-nál is azonnal talált. Nincs rank system.
  • bosco05 #169
    "Számomra többet ér egy minimum 6 killes akárhányadik helyezés mint egy 1-2 killes win. Ráadásul izgalmasabb is." Ezen kívül teljesen egyetértek :) Viszont ennek a lényege, hogy te maradj a végén. Ha 0 kill-el akkor annyival :) Statban is kb 20% a kill a többi a win rate.
  • yossarianHUN
    Na végre volt egy kezdő nudlihoz képest egész jó köröm, SCAR és UMP kombóval 5 kill. Sajnos az ötödiknél pont miután leszedtem az ürgét, rohant ki mellőlem egy házból egy másik, úgyhogy nem sok időm volt reagálni rá. Azért jó volt.
  • Nagydög
    Vector tenyleg nagyon durva(nagyon kell hozza az extended mag), de kozelre tulkepp mindegyik geppisztoly nagyon hatasos. En jobban preferalom oket, mint a shotgunt. "Fel celzassal" nagyon lehet veluk daralni, de mar elofordult, hogy UMP-vel egyeslovessel es negyszeres optikaval voltam kenytelen ugykodni.

Gepkarabelyok kozul talan a Scar a legjobb. Az AK-val annyi a problema, hogy nem lehet ra annyi kiegeszitot akasztani, es nehezebb kontrollalni.
    Sniper, szerintem SKS. Asszem az osszes tobbi erosebb nala, de ha van idod nyugodtan celozni, akkor mindegy, mert akkor ugyis fejre mesz, ha meg mozgas kozben kell loni valakire, akkor a tuzgyorsasag nagyon jol jon.
  • Nagydög
    "Rank rendszer nincs és nem is megoldható, max ha tényleg hatalmas játékos bázisa lesz stabilan."

Epp arrol van szo, hogy csak az van, igy a high rank jatekosok eleg sokat ulnek a queueban.

A netkod sajna elvezhetetlenne teszi a jatekot. Egyszeruen nem szivesen megyek bele a kozelharcokba, mert a lof..sz se tudja, mi tortenik. Sosem tudom, hogy mikor valami teljesen indokolatlan modon meghalok, akkor a masik felnek egyszeruen makja volt, cheater, vagy a nyomvat netkod miatt egesz mast lattott az egeszbol mint en.

Az elobbi termes:
    Leerkezven berohanok egy epuletbe, mar hallom, hogy valaki a nyakamba liheg, de an egy revolver a foldon. Addig kibirom, hogy ut. Felkapom, elfutok, es szepen elkezdem megtolteni. Hallatszik slitty,slitty,slitty, harom csak eleg lesz, hogy kinyirjam. Megfordulok, telibe lovom, eeees csak egy tolteny volt a tarban.

Ketoldalrol befutunk egy epuletbe, Saiga, toltes, keressuk meg. Ralovok par meterrol, de sajnos eppen felreszokken ugy masfel metert. Bevetodik egy racsos sarokba, en meg orulok, hogy mar az enyem, mert nem tud elmozdulni. Raugrok, elobb froccsenek, aztan hallatszik mindkettonk lovese, halott vagyok, headshot.

Par hazas kistelepules en berohanok egyik epuletbe, figura a masikba, szerzek egy pisztolyt, bemegyek egy masik epuletbe, par masodperccel kesobb hallom kint futni az ajto fele. Felkeszulok, az urge futasbol nyit ajtot es kozben mar haromszor el is talalt a pisztolyaval. Better luck next time. Ez utobbi eleg gyanus, hogy nem volt tiszta. Nem tudhatta, hol varom, es pillanatig sem habozott, vagy nezelodott.
  • yossarianHUN
    Ez tényleg hasznos volt, riszpekt.

Fegyverekből egyébként mire érdemes figyelni? Melyek a legjobb darabok, amikért tuti érdemes lecserélni az aktuálisat? Azt hallottam, hogy a Vector elég imba, nem tudom, igaz-e. Eddig csak egyszer találtam, de nem volt alkalmam használni, mert még előtte elpatkoltam xd
  • wudoORock
    Pár hozzászóláshoz elszórnék néhány infót:

Rank rendszer nincs és nem is megoldható, max ha tényleg hatalmas játékos bázisa lesz stabilan. 100 embert kukáz össze a játék teljesen mindegy kinek milyen statja van. A szóló, duó és squad pontok teljesen függetlenek egymástól. Mindegy milyet szerepeltél szólóba az csak a szóló statodat és rangodat növeli, a többit nem.

Fegyvert vagy akármi mást felvenni F-el (gombbal) egyáltalán nem ajánlott, ugyanis ez lehajolási animációval jár. Nyitott táskával kell felé rohanni (alapesetben Tab vagy I betű) és mikor felé érsz akkor át kell HÚZNI a táskádba a földön lévő tárgyakat. Fontos hogy ne jobb klikkel vedd fel mert az szintén lehajolási animációval jár, viszont ha csak áthúzod a tárgyat akkor instant megkapod és értékes másodperceket nyersz. Ez főleg az elején mérvadó, de hulla vagy airdrop lootolásnál is életmentő lehet. Tehát húzogatást gyakorolni, jobb klikket és az F-et elfelejteni.

Repülőből három ugrási lehetőség van:
    Vagy kiugrasz egy népszerű helyen amik általában a nagyvárosok és ott eljátszod a rambo jánost ami eléggé RNG (random) faktor.
    Vagy bemagolod szépen hol teremnek a járművek és megcélzol egy olyan csomópontot ahol jó eséllyel találsz bármilyen járgányt majd elvezetsz egy olyan helyre ahova biztos hogy nem ugorhatott senki mert messze volt a repülő útvonalától - ez a biztonságos loot.
    Vagy egy kevésbé közkedvelt helyre ugrasz ahova rajtad kívül max 1-2 ember (vagy csapat attól függően szóló vagy többszemélyes játékot mész.) esik és őket vagy kiirtod vagy esés közbe a hozzá legközelebbi kis településre átfordulsz.
    Mind a három egyén és csapat függő és mind a hármat ki kell tapasztalni mert megtanulható.

Végjátékot is háromféleképpen lehet játszani.
    Belet vezetni rögtön a kör közepére és jön a hosszú unalmas túlnyomórészt eseménytelen kempelés és kivárás.
    Vagy haladni lehet a körrel, ez annyit tesz hogy a kör peremén vagy végig és csak kíséred a kört.
    Vagy sodródsz az árral és mész amerre látsz kaotikusan, vagy céltudatosan embervadászat - ez a kettő együtt jár.

Ehhez kapcsolódik a lootolás. Sok olyan magyart láttam akik a nyitott házakat ismét újralootolják. Értelmetlen! Sokkal több az esélye annak hogy nem találsz semmit, minthogy valaki a sarokba felejtett egy painkillert - ergo időveszteség és itt az idő az kulcsfontosságú.
    Az is nagy hiba ha lootolás közbe megfeletkezel nézni a pályát és emiatt fejetlenség, kapkodás lesz a vége.
    Túl lootolni is teljesen felesleges magad, ugyanis a harcolás és más játékos leölése kihagyhatatlan eleme a játéknak. Tehát ha 10-15 vagy akár 20 percig csak lootolsz és aztán lelő az első szerencsétlen aki meglát akkor csak neki segítettél. Pontosan ezt kell csinálnod neked is. Lootolj kis pár orvosságot, legyen 1 assaultod némi tölténnyel, esetleg egy snipered ha karácsony van vagy shotgun ha mersz szűk helyekre menni és te legyél az akinek lootol az ellenfél majd elveszed tőle.

Pár tíz óra játék után már illik ismerni a pályát, a dombokat, erdős részt, pusztákat és mindig a kör megjelenésével megtervezni merre kívánsz menni. Én személy szerint azt ajánlom a bizonytalanabb, kezdőbb játékosoknak hogy mindig próbáljatok minél több harcba belemenni és megtanulni lőni mielőbb és magabiztossá válni ugyanis mint írtam a harc elkerülhetetlen és a kimenetelén múlik az eredményesség.
    Számomra többet ér egy minimum 6 killes akárhányadik helyezés mint egy 1-2 killes win. Ráadásul izgalmasabb is.

Remélem segítettem valakinek
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.05.12. 18:13:45
  • Rub3n
    Van már magyar csoport, több, mint 600 taggal. Érdemes csatlakozni, elég jó a közösség:
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Hungary
  • Nagydög
    Amugy is ugy erzem, hogy a fejlesztok kozott van aki a divat iparbol johetett. Egymas kozvetlen kozeleben hevero cuccokbol valahogy hajlamosabb a ruhakat felkapkodni, mint barmi mast.
  • yossarianHUN
    Ohh, amikor rögtön a meccs elején berongyolsz egy garázsba, csak hogy szembetalálkozz a szintén most érkezett és fegyvertelen ürgével, a kialakuló kétségbeesett ökölharc közben felmarkolod a sarokban heverő pisztolyt, majd háromszor nyomod meg az F-et a lőszerre, de a fasza netkód miatt az istennek se veszi fel, úgyhogy végül a kollega sikeresen szétüti a képedet... Priceless.

Egyébként jó a játék, csak még ki kell tapasztalnom a megfelelö taktikákat. Optimalizálás és netkód fejlesztés ráfér, de egyébként simán bestseller lehet (gyakorlatilag már most is az).
  • Metalmilitiakid
    Érdekes, egy streamer mondta a videóban, hogy van rank system és hogy jó lenne hogy ha lenne unranked mód is, ha épp egy kezdő haverjával akar duozni, hogy ne legyen szegény kezdő számára kb esélytelen a dolog, mert a streamer acca már a top100 ban volt. Meg azt is mondta, hogy egy kicsit lassabban talál már neki meccset emiatt.
  • bosco05 #159
    Így ahogy írod. Aki előbb ugrik, az hamarabb ér földet, ergo hamarabb lesz fegyvere és hamarabb is harcol. Annyi autó van a pályán meg hajó, hogy igazából édes mindegy hova szűkül a kör, ráadásul az első kört úgyse tudod hol lesz, ha a végén ugrasz és nem ott van akkor már nem tudsz mit csinálni úgysem.
  • bosco05 #158
    Az csak leaderboard nem rank system. Nincsenek rankok a játékban, csak egy helyezésed van a listán és ennyi, semmit nem számít csak jól néz ki :) Ugyanúgy 100 random embert dob be a szerverre aki épp keres. Lesz majd rank system, de az még odébb van.
  • Ironman2
    Ja elég jó pontokat ad soloban.Pár meccs után már 450-nél járok,és csak 1 killem volt.Érdekes amúgy még földet se érek,de már hallom a fegyverropogást.Ennyire kicsi lenne a map,vagy akik hamarabb kiugranak,azok már nagy előnyre tesznek szert.Bár nem biztos hogy ott kezd szükülni a kör.
  • Ironman2
    Én nem csináltam semmit,csak rejtőzködtem,és elmentem a 16.helyig.Egy házban kaptak rajta.DDD
  • Metalmilitiakid
    Érdekes dolog amúgy ez a rank system. Volt duo és squad winem is jópár, de szóló 0. 133k rankon voltam reggel, nyertem ma 2 szólót 5 meccsből és utána kb 4-5 random helyezés duo ban és egyből ugrottam 25k alá a ranglistán. Iszonyat sokat dob a solo win. Most ez alapján mostantól szólóban profibb ellenfeleket fogok kapni ?
  • Nihili
    Netcode elemzés:Battlegrounds Beats H1Z1?
  • TDC Geronimo
    Teljesen beszűkül
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.11. 16:43:50
  • colkerx
    Valaki tapasztalta már hogy a kör meddig képes szűkülni?Teljesen 0-ra is képes?
    Egyik nap ketten maradtunk egy toronyban ő a földszinten és én az emeleten és csak kívülről volt lépcső.
    Sajna pont a torony mellett lett kicsivel a kör így menni kellett de elgondolkoztatott hogy mi van akkor ha egymás felett álltunk volna és teljesen pici lett volna a kör és nem szűkült volna tovább :D
  • sata75
    Akkor ezek szeritn lehet, hogy kiváló gémer vagyok? :)
  • wudoORock
    Ha valaki nem tudná mi történik a játékban, ez a kép mindent megmagyaráz. Fontos tudni hogy ez Amcsi szerver, az EU még ennél is gázabb.
    Kis magyarázat a hozzá nemértőknek: A grafikonon a szerver tickjei zölddel és a játékosok tickjei kékkel vannak ábrázolva. A szerver tickje alig közelíti meg a 20at néha, míg a játékosok tickjei akár a 60at is meghaladják. A tick-et kb frissítés(válaszidő)/másodperc-nek kell elképzelni. Tehát amíg a szerver másodpercenként maximum 20at frissül (amit te látsz hogy a játékosok, objektívek hogy mozognak) addig a te akciód akár 60 ticket is meghaladja. Tehát úgy érzékelheted bizonyos esetekben mintha laggolnál.
    Például golyózápor alatt vagy és te már befutottál a fedezék mögé, biztonságban érzed magad de még is összerogysz, lelőttek...
    Mivel mint írtam az EU szerver még gyengébb mint az USA ezért az való igaz hogy az Amcsin jobbak a szerverek, viszont ott lehet a pinged lesz a zavaró tényező.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Ironman2
    Este néztem megint Xefiék játékát youtubon,(vagy 5 órát.D),volt ilyen hasonló eset is,amikor szarrá lötte a másikat,és meg se nyikkant,aztán az meg egy lövésre leterítette.Ajtók nehezen nyílnak az tény,nagyon sok a beakadás,pl autóból nem lehet kiszállni,de az autók,és a hajók meg ütközéskor levegőbe repülnek.Xar a fizika,nem teljesen kidolgozott.Egyébként ha valaki nem tudná még,akkor keressétek a serpenyőt,mert az szinte sérthetetlen páncélt ad a hátra,hogyha hátbalőnek,abszolút nem tudnak megsebezni,és ez nagyon jó.Sok volt a hátbatámadás,ez a legkegyetlenebb része a játéknak,mivel nem lehet ugye mindig hátranézni.

szerk:legfontosabb hogy csapatjátéknál mindig maradjatok együtt,ne nagyon menjetek el egymástól,mert ha valaki elkábul,akkor nem fogjátok tudni felszedni.Legvicesebb jelenet az volt,mikor ketten beálltak fedezékbe egy vékony fa mögé,és mindkettőt simán leszedték,mert nem fértek el egymás mellett.DD

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.10. 11:41:43
  • Rocco27
    Köszi. Amúgy kegyetlen szarok a szerverek, EU-ra fel se megyünk már. Még ajtót nyitni is kész mutatvány néha. NA már nagyságrendekkel jobb, de gyakran repül a mi a szar volt ez is és most még szépen fejeztem ki magam, stb.

Egy tegnapi story: a mukit lesebezte a társam, de sajnos ő húzta a rövidebbet. Láttam a szomszéd ház ablakából, de nem volt tiszta a célpont. Így kivártam. Percekkel később sok mozgás volt a környéken, majd az én házamban szaladgált a célpontom, de egy emelettel lentebb ahogy hallottam. Kb. 5-7 perc múlva meguntam, hogy oda vissza szaladgál az ablakok között ahelyett, hogy kilootolná a társam és mikor bombázás volt odaosontam a lépcsőházba, hogy rálássak. Az ajtaja nyitva volt. Nem voltam 100% biztos benne, hogy alattam vagy 2-vel lentebb volt, de bedobtam egy gránátot a lábához mikor ráláttam. Túlélte. Rálőttem, ajtó mellé leszaladtam, második gránát ahol állt, arrébb lépett, belőttem, visszahúzódtam picit és mikor benéztem újra és lőttem AK-val. Miközben kifröcssent az összes vére 1 sörétessel padlóra küldött. 2 gránát robbant mellette és többször eltaláltam. WTF IS THIS SHIT?
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.10. 09:51:38
  • Ironman2
    Grat!
  • Rocco27
    A 13 óra játékidő után meglett az első helyezésem solo-ban! E örö e bódottá!

• Madi92
    Én a 2. játékomat azzal kezdetem hogy "mute".
  • TDC Geronimo
    Lassan jönnie kéne a heti blogpostnak.
  • Nagydög
    Uh. Es kb. 3 drop kell, hogy az ember meghallgatva az ugras elott a gepen elhangzo monologokat elgondolkodjon egy tisztasagi fajirtason.
  • Nagydög
    A fizikai motor egyelore ubergaz. mastol is lattam mar, es en is osztonosen probaltam jarmuvel ralokni a masik jarmuvet a mogotte rejtozore, de nem. Mintha sziklanak hajtottam volna, aztan osszevissza porogve felrepultem, es ugy harminc meterrel odebb erkeztem tetore. Instagib.
  • TDC Geronimo
  • Rocco27
    Rendben köszi.
  • Nagydög
  • PeeTeR