7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• bosco05 #294
    Nincs mit, remélem beválik :)
  • Piko888
    köszi szépen, meg is rendelem
  • bosco05 #292
    Én most cseréltem le az Asus Xonar U5-öt, amit NEM ajánlok senkinek. Katasztrófális a minőség és egy szenvedés az egész. Egy sima Sound Blaster Audigy FX-re cseréltem PCI-E tökéletesen működik és még driver is van hozzá. Hangzásban a Xonar kicsit jobb, de ami szopás van vele nem éri meg. Az SB-t berakod driver fel és gyögyörűen fut.
  • Piko888
    Ajánlanál egy hangkártyát, mert pont ezen töröm a fejem
  • bosco05 #290
    De és ezt én is tapasztaltam, LVL 3 sisak LVL 3 mellény és 1 hit voltam KAR-al. :D Valszleg egyébként kaptam két másikat amit a lagtól nem láttam, de számtalanszor előfordult már velem is ez. :(
  • bosco05 #289
    Akkor leírom harmadjára is (úgy látszik mostanában mindenki nagyon felületesen fórumozik). Szóval olyan VAN, hogy egyáltalán nem hallod, ellenben olyan nincs, hogy fent hallod és lent van, vagy jobbra hallod és balra van. Utóbbi jelenség csak SPECTATE módban van, illetve kocsiba ülve tud megfordulni. Minden más esetben beazonosítható helyről jön a hang, vagy NEM jön a hang egyáltalán, ha LAG van.

UI.: A Razer audió cuccait hát hogyis mondjam, nem véleményezném, ahogy az SS-t sem, nem akarok senkit megbántani, a Sennheiser 60k fölött már meg is szólal, de egyébként egyik sem ér egy vashuszast sem, ha az 5 forintos Realtek HD Audioba dugod. Tényleg csak egy javaslat, de mindenkinek erősen ajánlom legalább a 10k-s kategóriából vegyen egy hangkártyát, mert vödör sz*r az összes alaplapi integrált.
  • TDC Geronimo
    jövő heti nagy patchben az új fegyver

VSS

• Metalmilitiakid
    Szeretem amikor valakinek a fegyver damage úgy működik mint a World of Tanks ban, hogy +/- 25% sebzése lehet. 90+ os életem volt full életes Lvl. 3 sisakom, a gyerek egyetlen Kar98 hittel kinyírt fejre. A damage panel szerint kb 66 ot kellene sebezni. Bezzeg ha én lövök testre AWM el és utána még 2 UMP lövést is bead az kevés...
    Tudom, hogy nem hiteles a damage panel, de nem pont az lenne a lényege a Lvl. 3 sisaknak, hogy az az egyetlen sisak ami mindenképp megment egy fejestől ?
  • Torzonborz
    Ismert hiba, devek tudnak róla. Hivatalos fórumon is egyfolytában riportolják.
  • Metalmilitiakid
    Én is az előtted szóval értek egyet, 6-an játszunk együtt és mindegyikünkkel volt már olyan, hogy az ember 2 méterre sprintelt és semmit nem hallottunk belőle. De néha ritka extrém esetekben még akár kocsi hang is eltűnik. Fülesek pedig van Razer, Steelseries illetve Senheiser is, szóval nem hiszem, hogy csak nálunk lenne a probléma.
  • Axsys
    Javított link: https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/6c0nou/first_person_only_custom_games_18_games_a_week/
  • Rocco27
    Remek ötlet, ezt én is díjaznám. A Reddit linked hibás.

Bár hiába volt pl. a DayZ-ben is ilyen, sajnos nagyon kevesen voltak FPS/Hardcore módban - legalábbis az összes játékoshoz viszonyítva. Azok akik szeretik, sosem fogják felfogni ép ésszel, hogy az a csalás amit a kamerával csinálnak mások ellen, úgyanúgy visszafele is érvényes és csakis kizárólag a szerencsén múlik, hogy a fal/ablak/domb/épület/játmű/stb. melyik oldalán vagy, hogy kukucskálj anélkül, hogy bárki észrevenne. De még ha tudnak róla sem érdekli, csak ő leshessen...
    Undorítócmikor messziről ráfutsz egy autóra és 2 méterről kibéz és bumm a fejbe. Végig nézte, ahogy te mész fele, de te nem láttál át a járművön...és ezért mekkora noob vagy már...
    FPS módban lehetne fejet is forgatni, ami nagyszerű lenne és valóságos is, persze nem 180 fokban hátra...Ilyen a DayZ-ben is volt. Járműveknél pedig értelemszerű, hogy szükség van külső nézetre, de embernél egy ilyen játékban én tiltanám.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.19. 10:29:44
  • Axsys
    Egy streamer indított egy kezdeményezést redditen, FPS módban lehet csak játszani.
    Egy hátránya van ugye hogy amcsi, ezért a játékidő beosztás nekünk elég gáz.
    Reddit post
    https://discord.gg/unc98TQ

Reméljük EU ban is lesz ilyen, nagyon jó lenne, kamerával nagyon sok mindent belehet csalni..
  • bosco05 #281
    Olyan van, hogy nincs hangja, mert lagol, de ezt írtam is. A többi viszont nálunk 8 emberből senkinél nem jelentkezik. Egy jó füles és jó hangkártya nem árt ha van a gépben, ha már játszik az ember. Egy alaplapival jóval szarabb, tapasztalat, mert 2-3 napig azzal nyomtam épp hangkari csere miatt és az ilyen öt forintos chipeknek tényleg sok ez a játék, de egy SB-vel, vagy ASUS Xonarral tökéletesen hallani mindent.

A szerverek meg már tegnap óta olyan rosszak, hogy inkább be se megyek játszani :)
  • Rocco27
    Hmm, örülök, hogy téged nem ver át a játék a rossza hangokkal, de 1-2 peccs óta nagyon sokan panaszkodnak az ismerős körömből is erre! Nem hallani, hogy rá/mögé fut vagy lépcsőn szalad. Sokszor hangtalanul közelítenek meg és ölnek meg sunyi módon. Említhetném az eső hangját is, ami van hogy csak úgy eltűnik és nem hallod - bár ez nem baj, mert rettentően hangosan esik. Szóval nem egyedi jelenségről van szó. És pont ez a ciki, agyondicsérték az élethű hangokat, erre meg tessék, total rossz irányból jönnek jelenleg...

Más, jelenleg játszhatatlan mind az EU, mind az NA szerver! Folyamatosan szívunk a laggok miatt. Agyrém...Nem, nem a mi netünkel van a baj, mielőtt tanácsot osztanál!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.18. 22:21:57
  • bosco05 #279
    Hátőőő nagyon nem. Tökre lehet hallani ki hol mit csinál, néha ha nagy lagok vannak, vagy lag switchel valaki akkor nem, de akkor viszont semmit. Én ránéznék a hangkártyámra meg a fülesemre, esetleg a driverekre a helyedben, mert nem létező jelenséget írtál le.
  • Rocco27
    Május 25.-én nagy frissítés érkezik a kliens oldalra, hónap végén pedig törlik a teljes ranglistát! Reméljük kevesebb szar ömlik a nyakunkba frissítés után, mert jelenleg minden bugos.Felettem trappol ezerrel és bumm, alsó szintről kerül mögém...teljesen bugos a hangrendszer is.

• Rocco27
    Grat!
  • ratgab
    Én 1v1-ben játszottam el ugyanazt a játék végén...
  • Zs0lt1
    Na meglett nekem is az első csirke vacsi :D
    Kis szerencsével a fickótól akit először lelőttem felvettem a kart meg a 4x scope-ot, előtte csak egy uzim volt :D
  • Rocco27
    TeamSpeak3 szerverünkre egyre többen feljárnak játékost keresni. Vegyél fel Steamen (rocco027). Én nem tudlak, mivel nem osztottad meg a felhasználó nevedet!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.17. 19:06:00
  • Axsys
    Én is csatlakoztam a játékosok táborához, akinek van kedve duozni esténként pm ben írjon rám és vegyen fel steamen.
    Vagy van valami magyar discord ahol szerveződnek csapatok?
  • Rocco27
    Nos Solo-ban az egyszeri játékos azt várná el, hogy egyfős osztagok ellen megy harcba és nem azt, hogy vadidegen játékosok 2-es, sőt 3-as szövetséget alkotnak! Remélem azok akik szövetségre lépnek Solo-ban, abban a pillanatban, hogy félrenéznek sunyi módon kilövik, de úgy, hogy még a játéktól is elmenjen a kedve!!!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.17. 19:05:17
  • yossarianHUN
    Azért, mert a solonak solonak kéne lennie. Ha te a játékmód rendeltetésének megfelelően soloban játszol, erre szembe találkozol három cimbivel, akik összepajtizva darálják le a többi kilencvenvalahány játékost, akkor gyakorlatilag esélyed sincs. Abszolút megértem a felháborodást, aki csapatozni akar, menjen squadban. Ja, hogy ott az ellenség is squadban tolja, úgyhogy nincs unfair előny? Na pont ezért csinálják soloban.

Tök mindegy, hogy a végén kinyírják egymást, az már engem nem vigasztal, miután elcseszték a játékom.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.17. 19:02:55
  • Nagydög
    Ez miert baj? Bosszanto, ha az ember a rossz vegen van az ugynek, de en nem latok benne problemat. Oh, es csak egy gyozhet, tehat eleg erdekes lehet latni, ki milyen strategiat valaszt, amivel megszabadul a szovetsegestol.
  • Terawatt
    Álcázás lvl 99
  • Metalmilitiakid
    Na ilyenkor megy el az ember kedve a játéktól.... Érkeztem volna egy viszonylag repülőtől távoli pontra ahol lehet kocsi. Jött velem 3 gyerek természetesen. Mondom akkor szarni bele, észrevettem egy Buggy-t kicsivel arrébb az úton repülök arra. Következő kép játszódott le. Leért a 3 gyerek, első beugrott a Dacia-ba odagurult a 2. hoz felvette, elvitte arrébb egy kicsivel mert arra is volt egy autó, majd elhajtott a 3. hoz akit szintén felvett és elvitt a Buggy-hoz amihez én futottam, majd addigra már 3 autóval közösen elütöttek... Na erre kellene vmi report rendszer, hogy ilyen szinten összejátsszon 3 ember Solo-ban.
  • Rocco27
    Amúgy én SOLO-ba találom a legtöbb megmagarázhatatlan és furcsa dolgokat. Ott veri ki a biztosítékot legtöbbször nekem a játék.
  • Rocco27
    OMG! Végső körnél szikla mellett guggolva lőttem a társaságot csipával, mennem kellett volna, de BEBUGGOLT a karakterem a sziklába, nem engedett el, bármit csináltam semmire nem reagált, majd véletlen gránát elővettem és azonnal kioldotta, abban a pillanatban elraktam fegyverre vissza, mert jármű közelített és FELROBBANT a zsebemben a granyó. Epic Fail...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.17. 16:31:08
  • Madi92
    Egyszerűen nem basztam még ilyen játékot..
    Hibába teszek meg mindent, engem 1-2 lövésből mindig lekapnak, még úgy is, hogy én kezdem el előbb lőni, ő azt sem tudja hol vagyok, belelövök, feláll elkezd hátrálni vagy valami és közben lő és végem.
    Biztos jó lesz, de csak azoknak javaslom akik szeretnek szenvedni és vagy szuper-képességekkel rendelkeznek.
    Szeretem az ilyen gameket, szóval nem vagyok noob de ez vicc.
  • bosco05 #264
    2. rész akit érdekel :)
  • HTS s3rg1nh00
    ahhoz képest hogy az update 495 mega,nem engedte felrakni amíg fel nem szabadítottam 6,3 gigányi helyet -.-'
  • yossarianHUN
    10 kill, egy ember van már rajtam kívül, kb 10 méteres a kör, és az ürge leszed úgy, hogy nem is látom, honnan lőtt... -.-
  • Piko888
    A test serveren vagy a sima játékban nyomjátok?
    A változások mind a kettőben megjelennek, csak mert a tesz serverhez 455 mega az update, míg a simához 14.
  • yossarianHUN
    Ja, mondjuk fura, hogy miért kellett ehhez fél gigás patch.
  • TDC Geronimo
    25én jön nagy update, kliens performancera öszpontosít, júniusi meg server performancera
  • Piko888
    Köszönöm szépen, tegnap ki is probáltam, de meghaltam, mert nem értem be a zónába.
    Kamilláztam, hogy mi a fene van :-)
    Tetszik a játék, bár lehetne pár kisebb map is, ahol több az akció.
  • ratgab
    Egyet toltam én is, de én nálam nem volt lag...FPS is egész jó volt. A végéért kár...Katonai bázisra szűkült...megkerültem az egészet és felülről a szikláktól lőttek le...Elég mocsok kemp pozíciója volt a srácnak. Vannak sejtéseim honnan jöttek a lövések.. 20. lettem így, pedig ha fel tudok jutni a következő körig ez lehetett volna jobb is.

De ne sírjak tegnap 2-t nyertünk zsinórban a squaddal. Minden nap nem mehet :-)
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.16. 18:24:52
  • Nagydög
    Semmi jelentos. Nehany reszleges bugfix es elmeletileg sikerult csokkenteni a frame dropot jarmuvek kozeleben.

Egyet jatszottam azota, nagyon lagos volt es mintha egyenletesebb, de alacsonyabb lett volna az FPS is.
  • ratgab
    És mit is tartalmaz? :-)