7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Istenem de jó volt, 2 bukó után váltani NA ra. Meg is lett a Duo Win elsőre :D
    De ezek az amcsik vmi istenek gyökerek. Querry mellett voltunk fent a hegyen, néztük esik a drop de necces helyre, hagyjuk. Be is állított a Dacia egyből, mi inkább behúzódtunk a kör szélére hegytetőn. Poénból elszóltam magam, hogy milyen jó lenne ha ez a két gyökér házhoz hozná az Airdrop-ot. Nem teljes másfél perc telt el, előttünk átvág a Dacia és megáll kiszáll a két paraszt nekünk háttal és lehasal lőni. Hát mondom elmegyek jósnak! Egy tárból legyaktam mind a kettőt és hoztak nekem egy hangtompis, extended magos, cheeckpados 8x M24 et. Konkrétan azzal a fegyverrel hoztam le a maradék kört haverom csak a jó spotter szerepét töltötte be a csipa mellé :D
  • Fujiryu
    Gondolom. De ahogy nézem 10 év alatt nem sok minden változott és az ősBF-es keménymaggal még mindig igazságtalan az internet
  • Prince23
    Patch note - magyar
  • bosco05 #371
    Vagy lehet hogy nem 20 forintos alaplapi hangkártyával nyomom és azért nincs hang bug :) Meg van eszem. Utoljára írom le a tippem. Ha lagol az NA menj EU-ra és fordítva. Amúgy meg vegyetek hangkártyát :) Nem kiválasztott vagyok, csak azzal állok neki gamelni , amivel kell és ha látom , hogy valami szar, akkor a megoldást keresem, nem hümmögök :D Nem rád vonatkozik, csak a mentalitásomról írtam :)
  • HTS s3rg1nh00
    te úgy hiányoztál ide,mint terminátornak az üdülési csekk! :D :D
  • Metalmilitiakid
    Hú vazze már húzom is az I'M WITH STUPID -> pólómat :D
  • Fujiryu
    Na tegnapelőtt én is leszedtem a játékot és egész megtetszett. Szóval ha valamelyik noobnak van kedve duozni vagy squadolni egy pm-et nyugodtan dobjon rám.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazi noob vagyok mert fps-hez évek óta nem nyúltam kell valaki aki carryz :D
  • Rocco27
    Te valami kiválasztott lehetsz...nálad a hangok sem buggolnak és a laggok sem okoznak akkora problémát a játékodban.

Steamen is, itt is és ismerősök is szídják a szervereket. Igen valamikor az EU, valamikor az NA a jobb.
    Norman fejtsd már ki légy szíves a véleményed a szerver laggokról. Ő már azon van , hogy lehet lerakja a játékot egy időre. Nekem is megfordult már a fejemben, csak jelenleg nincs más játék ami érdekelne...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.23. 22:42:46
  • Zozo0122 #366
    Átmentünk mi is NA-ra. Ég és föld. 3. alkalomra sikerült duoban nyerni. Minden lövés rendesen volt regisztrálva és talált. Sokkal magabiztosabbnak éreztem magam. Már csak soloban nem sikerült nyernem, ott egyelőre 3. hely a csúcsom :)
  • bosco05 #365
    A te kezedben lehet tökmind1 :D (csak vicc no offense). Amúgy leírtam már erre is a megoldást. Amikor az EU szar át kell menni NA-re. Amikor az NA szar, át kell menni EU-ra. A kettő együtt eddig csak kb 2x volt szar nálam, pedig nekem lassan 250 órám van benne. Teljesen játszható az egész. Nem mondom, hogy jó, de annyira nem rossz, mint mondod :)
  • TDC Geronimo
    Megjött a patch note
  • TDC Geronimo
  • HTS s3rg1nh00
    az NA szerver feltűnően simább,mint az EU.hallottam már olyat is akinek ott magas a ping,de szvsz még mindig inkább legyen nagy a pingem és késsen egy picit,mint az iszonyatos pocket loss ami miatt el is vesznek a csomagok EUn.
  • Nagydög
    Ez csak olyan szinten igaz, mint Murphy torvenyei: egesz addig megbizhatoan mukodnek, mig nem akarod a sajat hasznodra forditani oket. Ahogy egy ismeretlen bolcs megfogalmazta, ha eso csinalasi szandekkal mosod le az autod, hiaba faradsz.
    Nekem ugyanis mar tobbszor megtortent, hogy szamitva arra, hogy elsore ugysem szall be, automatikusan ketszer nyomtam. Termeszetesen gyorsan beszallt, aztan ki.
  • Nagydög
    Nem azert, hogy neked beugassak, de tokmindegy, hogy melyik fegyver es kiegeszito mire valo, ha a jatek nem mukodik megfeleloen, akkor choke fuzert is hordhatsz a nyakadban, akkor sem er semmit.(vagy inkabb kiszamithatatlan, hogy mennyit er) A morgas pedig leginkabb emiatt van, de az is csak zarojelben, mert mindenki tisztaban van vele, hogy a jatek meg messze nincs kesz. Ezert volt fura nekem a tegnapi elso jatekom az NA szerveren, mert nem ereztem ezt a folyamatos bizonytalansagot a jatekban.
    A loot miatti dunnyoges meg nem annyira a jatek miatt, inkabb az univerzum ellen van, mert ha bizottsagot alakitanank es ket hetig tanacskoznank sem mindig tudnank olyan valtozatosan kik..ni a jatekosokkal loot ugyben, mint egy szimpla random number generator.
  • Madi92
    Yupp.
  • HTS s3rg1nh00
    valamiért mindig pontosan kétszer kell nyomni az F-et beszálláshoz.ne kérdezd miért,minden jármű így működik nálam jelenleg.
  • Szabi #357
    lehet majd a levegőben is irányítani a motort.. belegondolni is rossz, hogy hányszor fogok stunt közben meghalni

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.05.23. 12:06:04
  • ntex
    Ne érts félre, nincs én nekem semmi problémám a játékkal, csak azért írtam amit írtam mert néha szerencsétlen vagyok és még bőven csak ismerkedős fázisban vagyok a játékkal, ez előtt még sosem játszottam ehhez hasonlóval sem. 20 órám van eddig és az 53 meccsből kb 45-öt duo-ban meg squadban toltam :D Fingom nincs még hol lehet általában jó lootot találni, nem néztem ezeknek utána. Duo-ban már két alkalommal voltam top10-ben, egyszer azért estünk ki 3. teamként mert az autónál nem akart beszállni, már áthaladt rajtunk a kék, spammeltem az F-et hogy szálljon már be, beszáll a kari, elindul az autó majd magától kiugrik. Be akartam megint szállni de olyan gyorsan ment a kör meg a HP lefele hogy meg is haltunk mindketten miattam, pedig az a meccs meglett volna szvsz, nagyon jól álltunk.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.23. 11:52:24
  • Zs0lt1
    Ezzel anno DC-ben mennyit toltuk te jó ég :D
    Remélem itt is legalább olyan jó lesz!
  • ratgab
    Ez tök jó, köszönöm az infót.

Neked is köszi HTS.
  • Rocco27
    Grat!

Sörétes helyett már mi is az SMG-t favorizáljuk, hasznosabbnak itéljük.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.23. 08:57:02
  • Szabi #352
    csütörtökön jön az oldalkocsi mentes motor is
  • bosco05 #351
    Lesz hasonló megoldás, elviekben majd ilyen 2d nézetben is le lehet követni ki mikor merre járt, végig tudod majd pörgetni az egész meccset.
  • HTS s3rg1nh00
    jön a killcam,ha jól emlékszem 1-2 hónapon belül.tegnap el voltam átkozva,5x lettem második meg harmadik :D
  • ratgab
    Ez a csgo-s sebzés kiírás nem rossz ötlet. Én egyébként egy visszajátszási funciónak örülnék nagyon, ahol meg tudnám nézni, hogy honnan lőttek ki, vagy hogy látta az ellen az általam vagy a team által állított csapdákat, esetleg hogy sétáltunk mi be egy csúnya nagy pofonba. Igazi akciófilmes jeleneteket lehetne újranézni. Valószínűleg sose fog megvalósulni, de én például nagyon kíváncsi lennék az ilyen szituációkra.

Kb úgy tudnám elképzelni, mint a csgo visszajátszási funkciót: X-Ray-el..váltogatással a játékosok között..Érdekes lenne.
  • bosco05 #348
    Shotiból a kétlövetű visz a legmesszebbre, choke-al halálos elég messzire. A pump shoti tényleg csak close range. Ha már öt-hat lépés távolság van akkor iszonyat szór.
  • Metalmilitiakid
    Meglepően most nagyrészt egyetértek azzal amit írtál. Nekem is még csak 90+ órám van és igaz nagyrészt Squad és Duo-t tolok csak néha Solo-zom, ami valljuk be drop pont és taktika terén ég és föld. De kb 3. meccsem óta úgy tolom, hogy 2. monitoron ki van rakva a térkép rajta a loot zónákkal járművekkel és társai.
    A loot RNG-vel nincs bajom azt megszoktam, de a shotikat szinte elvi szintem kerülöm már mostanában, csak legvégső esetben tartom magamnál, mert engem a shotival öl meg a netkód RNG. Az esetek 90% ban ha shotival lövök az ellenre az nem hal mert nekem pont az az 1-2 lövés veszik el, ez vmi személyes átok lehet sztem, már megtanultam élni vele :D Squad ban is nem egyszer előfordul hogy pumpással choke al kb 6-8 méteren rálövök az emberre kettőt (én képemen 2 hit testre), befordul a sarkon, mondom havernak, hogy nullos csak rusholja le és kiderül max 1 hitet kapott azt is félig, mert neki 4-5 hit UMP/Uzi-t még bele kell lőnie.
    Mostanában már a Crossbow-t is felveszem a shoti helyére, ennyire nem bízom benne :D
    Építő jellegű dologként. Solo-ban igazán lehetne olyan, hogy halál után rendesen kiírja mint cs-ben, hogy te 82in3 at adtál és 100in2 t kaptál. Sokszor rávilágítana hogy mi az isten fasza történik a szerveren :D
  • bosco05 #346
    Egyébként nem azért, hogy itt nagyon beugassak bárkinek meg minden, de pl ntex te 53 meccset mentél, ebből 2 win, ami egyébként nem is olyan rossz és grat hozzá meg minden,de! Nem bántásból remélem tudod mi a Choke shotira, vagy hogy az adott fegyverek közt mi a különbség, vagy, hogy hol vannak a loot spawnok, melyik város mit tud, előnyök hátrányok stb... Csak arra akarok rávilágítani, hogy sokan olyan dolgokra panaszkodtok, amik tulajdonképpen a lényegét képezik ennek a stílusnak és különösebb ismeret nélkül megállapítotok ezt azt, amit persze lehet, csak nem érdemes, mert elég nagy hányada csacskaság :) Ha pl egyenletesen osztaná el a lootot az annyira lenne dögunalom, hogy elmondani nem lehetne. Nem itt olvastam, de rengeteg helyen panaszkodnak, hogy így gyors a kör úgy gyors a kör, meg ennyit öltem annyit öltem mégse nyertem. Ezektől én személy szerint kifeszülök :D Ez egy last man standing (vagy duo vagy squad ugye), aminek nyomokban sem a kill a lényege. Sajnos a sok H1Z1 player behozta ide ezt a mentalitást és mi armások tátott szájjal nézzük, hogy emberek leszarják a kört, inkább öl ötöt egy meccsen és kiesik negyvennél, mintsem megpróbáljon nyerni. Borzalom! A sok kritika helyett én inkább megtanulnám a játékot úgy igazán normálisan. 200-300 órával 50-60 nyert meccsel azt mondom üljön le az ember és mondja el mi a gondja, legjobb ha a fejlesztőknek is megírja de két nap játék után? És tényleg nem bántásból írom ezt, csak tökre látszik (és mondom mégegyszer nem feltétlenül itteni hsz-ekben, vagy nem csak..), hogy sokaknak még csak a belekóstolgatás volt meg, de már tudják a megoldást :) Abszolút játszható a játék, ha az EU lagol el lehet menni NA-re, az általában olyankor jó és fordítva. Vannak problémák ezt mindenki tudja, de ez nekem kicsit úgy jön le amit sokak írnak, hogy egy focis példánál maradjak, még egy egyeneset nem rúgott a labdába senki, de már mindenki tudja mi a baj a focicipővel és hogy miként kéne másképp varrni a focilabdát, meg mekkora kéne legyen a pálya és a kapu, hogy jó legyen a meccs. Bocs ha valakit megbántottam, nem állt szándékomban :)
  • bosco05 #345
    Ettől szép az egész! Ez nem csgo, hogy megveszed a kezdőn, vagy cod, hogy kiválasztod menüből mivel akarsz menni. Ez a lényege, hogy lutri :) Van hogy két ház és end game loot, van hogy egy város a tiéd és hiányzik a scope, vagy a supressor, vagy a lőszer, vagy egy jó helmet.
  • ntex
    Egyébként néha tényleg botrányosan szarul osztja szét a lootot a játék. Itt a legutóbbi játékomban vagy 10 házat át kellett néznem mire találtam egy nyomorult level 1-es kevlart, mázlimra nem kellett futnom mire kétszer szűkült a kör különben kevlar nélkül kb egy hit lettem volna, máskor AK - M16 - SCAR -t nem lehet találni sehol egyszerűen. Vagy én vagyok lassú és felkapják előttem. De látszólag érintetlenek a házak. mindig mert tele van más egyéb cuccokkal.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.23. 02:29:05
  • yossarianHUN
    Na, bezzeg nekem még 10 killel is csak második helyre futotta... Egyébként tényleg katasztrófa a netkód meg a hitreg, én majd visszatérek a játékhoz, ha kicsit csiszoltak rajta. Egy az, hogy sokszor alig bírom idegekkel a feszkót, főleg a meccs végi 1-2v1-2 szituációkban, de mikor gyors egymásutánban hatot lősz az egy helyben álló ürgébe, amiből három találatot regisztrál a szerver, úgyhogy persze pont be tud rohanni a fedezék mögé, az finoman szólva is frusztráló.
  • bosco05 #342
    Choke volt az övén valószínű, na meg az se mindegy melyik shotgun.
  • ntex
    Nyugi a két win között nekem is úgy jött össze hogy a megszokott landolós házamba mindkét alkalommal leszállt valaki és mindkétszer meghaltam az első 1-2 percben :D Amúgy a shoti tényleg vicc néha, nekem volt olyan hogy a csávó lábát telibelőttem mikor ugrott ki egy erkélyről, majd egy fal mögé érkezve kinézett fal felett akkor kapott fejbe egyet, ő meg visszalő egyet és leterített... Mindezt kb 3-4 méterről
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.23. 02:12:38
  • ntex
    Meglett gyorsan a második win is :D Elég easy volt az 1v1, házak között voltunk, kerestem egy jó kis bokrot, a gyerek szaladt mint a hülye, nézett jobbra balra, pont felém jött azt ledaráltam fekvő helyzetből :D

• TDC Geronimo
    Én már ilyeneken nem idegeskedek. Annyira random szar az egész hitreg, hogy hihetetlen. Amit lentebb linkeltem az is bizonyítja, hogy még a célzás is tiszta bug jelenleg.
  • Metalmilitiakid
    Asszem megvolt az eddigi legrosszabb meccsem, ilyet még nem basztam... Ugrásnál kiszorítottak mindenhonnan, pedig geci messzi pontot választottam 3 iránnyal is, de minden a 3 ra ment legalább 1 ember van ahova kettő. Mondom akkor kis kanyar futás egy kicsit távolabbi pontra ahol lehetek egyedül. Az lett a vége, hogy a kör természetesen a világ végére szűkült és kocsit se találtam és olyan szinten szar lootom volt végig, hogy 34 en voltunk már csak amikor az első Lvl.1-es sisakot megtaláltam... Nem találtam semmibe 1-2 tárnál több lőszert, nem volt booster, ilyen balszerencse sorozatot még nem basztam. És persze úgy haltam meg, hogy mellbe daráltam 1-2 méterről egy embert AR-el aki komótosan megfordulva 1 hittel kibaszott a fullos 2 es Vestemmel együtt 1 shoti mellkas lövéssel.
  • ntex
    Megérkeztem én is :D

• Nagydög
    Uh... Az amerikai szerver tenyleg egy mas vilag. En ugyan nem talalkoztam hulyekkel, de ott tenyleg az tortenik, aminek kell, ha megnyomom a tuz gombot. Valoszinuleg a kezdok szerencseje, de elso jatek, 9 kill, csirke vacsora.
    Mostmar csak arra lennek kivancsi, mitol ilyen szarok az EU szerverek.
  • ratgab
    Annó még World of Tanksoztam amcsi szerveren aztán átjöttem az európaira....Amcsik sokkal, gyengébbek voltak az európaiaknál...Szóval teljesen hihető a teóriád és még igaz is lehet.