Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
A játék nagyon ígéretes, de amíg a tickrate nemhogy 20 alatt van, de átlagban 10-nek is örülhetünk, addig jobb ha elfogadjuk, nem azon múlik hogy mennyire lövünk jól, vagy mennyire vagyunk óvatosak, hanem azon, hogy épp kinek van akkora szerencséje, hogy a lövése nem csak a kliensen fut le, hanem eljut a szerverig is. Szinte minden csatában van rá példa, hogy beugrok a fedezék mögé és vígan csapódnak belém továbbra is a találatok, vagy kitolok egy tárat valakire és talpon állva röhög rajtam.. "Nézd a noobot úgy megijedt hogy lőni sem mert".. aztán leküld egy fejlövéssel, mert kb. semmi nem ment át a másik oldalra abból amit lőttem :)
Ezek nagyon komoly hiányosságok, de valóban pont ezt nem lehet felróni, hisz Early A. Ez lesz kb. a legutoljára rendbe téve valószínűleg. Egyrészt mert nagyon nehéz feladat, másrészt mert nagyon sok időt is igényel. Nyugodjon meg mindneki, sokkal jobban lő mint gondolná, csak egyenlőre nem úgy számolódnak a dolgok ahogy kéne.
Ettől eltekintve szinte megunhatatlan a játék. Sikerült solóban nyernem már párszor és duóban is nyertem már párszor (Rocco27-el is egyet). Legtöbbet mostanság Duóban tolom a barátnőmmel :D Jah.. bizony ám..együtt TOLJUK duóban :D.
Szal remek játék, de a legjobb társaságban, duóban, szakaszban. Hihetetlen helyzeteket tud produkálni ami miatt már Early Acessben is bőven megéri az árát.
Szerintem el kell fogadni, hogy gyakori elhalálozás vár ránk a jövőben is a rossz netkód miatt, a nagyon rossz tick miatt és ennyi. A biztos találat álló célpontra 20 lövés fejre. Akkor 67% hogy lefekszik :) Ennyi :)