7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#454 Játékosbázis folyamatosan nő. 191k tolja jelenleg steamen, új csúcs. 3 Millát elérték már vajon eladásokban? -
ratgab #453 Ne is idegesíts....Most jöttem egy második helyes solo meccsből....Ha nem VSS van nálam szénnélövöm a gyereket, de az volt nálam csak. Egy AK vagy egy m16, m4 és vége van...Kint volt a mezőn semmi fedezék nélkül...
Mondjuk én is elcsesztem mert ha nem kezdek átfutni a kör mögötti fához akkor meglehetett volna.
-
Rocco27 #452 Ugyanez az ablakoknál, korlátoknál, rácsoknál! -
ntex #451 Plusz az imént duo-ban mi is belefutottunk szövetkezésbe, a hidat két duo team lezárta teljesen, nem lehetett átmenni tőlük, le is szedtek minket. Az egyiket legalább sikerült elütni hogy pusztulnának éhen. -
ntex #450 Azért fasza dolog mikor fps nézetben kihajolok a fal mögül, elvileg simán ki kéne tudnom lőni és akkor látom miután lekattintom hogy az összes golyó elakadt a ház sarkában. Aztán csodálkozom hogy nem kapja a lövéseket az enemy. A másik meg most legutóbb úgy crashelt ki a játék hogy még a videókártya driver kernel is összeomlott miatta. -
yossarianHUN #449 Köszi :) Szerencsém is volt a végén, az utolsó ürge meglapult egy bokorban, és nem vettem észre. Viszont volt olyan balhere, hogy mikor elfordultam, belém tunkolt egy egész tárat, de a felét mellélőtte, így le tudtam kaszálni amíg tárazott. Mindazonáltal azért úgy éreztem, hogy a múltkori, 10 killes második hely után ennyi szerencsét megérdemeltem :) -
Rocco27 #448 8 KILL and WON! Very good comrade!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 13:40:22 -
yossarianHUN #447
Végre valahára. Már kezdtem azt hinni, sose lesz meg az első. -
Rocco27 #446 Jó neked! Nekem/nekünk szinte majdnem mindíg laggolnak a szerverek (EU/NA). A tárgyfelvétel és az ajtó nyitás néha nagyon durván...
Amúgy a játék nekem is szebben/simábban fut frissítés óta.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 01:45:10 -
#445 ma toltuk elég sokat és marha jók voltak szerverek most. Instant volt ajtónyitás, beszállás autóba, item felvétel. Bárcsak mindig ilyen lenne. Be is húztunk egy squad wint -
#444 ma megölt egy zsíros kenyér, egész pontosan a 01-es példány.. :D -
Nagydög #443 Epp most mentem egy kort. Eddig nem nagyon lattam, fegyvert loszer nelkul spawnolni, de most eszakon a loteren talaltam egy Vectort, amihez egy darab loszer se volt. -
#442 Jelenlegi észrevételek a patchel kapcsolatban. Jobban fut kicsivel, bár eddig se volt számomra vészes. Sejtem low end gépeknél feltűnőbb. Főleg NA szerveren tolom most, szóval ezt véve alapul. A találatok sokkal konzisztensebbek, AK ból végjátékban is elég 6-8 golyót kilőni 1 emberre akár automatán is (nem 3 méteren), mert jóval kevesebbet vesznek el a lövések. Az AK alapból OP lett, jelenleg kedvenc fegyverem az M416 mellett.
Sajnos VSS-t még nem találtam,de a legtöbb sniper ami a kezembe került szintén jóval pontosabbnak érződik. A 4x és 8x scope al tényleg eltűnt a felé lövés.
Viszont ami furcsa, hogy patch óta sokkal randomabb a loot, lehet csak nem volt szerencsém abba a kb 10 meccsen, de azok az alap helyek ahová általában ugrani szoktam és egy elég jó lootal lépni azok szinte teljesen kihaltak. Viszont random kis fakunyhókban találok Kar-t, AR eket és társai. Sikerült kijönnöm egy olyan helyről ahol 4 emeltes és 3 sima ház van 1 fegyverrel és vest nélkül, eddig ilyen nem nagyon volt. -
yossarianHUN #441 Amikor kiszállsz a lassan guruló autóból, és valamiért a játék úgy gondolja, hogy közvetlenül az autó elé rak ki, nem mellé, így a saját verdád azonnal elüt... Priceless. -
Zozo0122 #440 Akkora netlag van, hogy a játék is szabályosan kiírja. -
Zozo0122 #439 Azt miért nem jegyzi meg ez a kurva játék, hogy nekem NEM kell az EU szerver? NA-n akarok játszani, de mindig visszaállítja minden meccs előtt. -
#438 -
Nagydög #437 Ugyanez, de gtx970. Nem egy faklyasmenet. Az atlag fps rendben lenne, csak eleg durva dropok vannak. Ellenben egy SSD, vagy tobb memoria talan segithet, mert sokszor hallom nyikkanni a vinyot fps dropnal. -
#436 Üdv!
8gb+i5 2500k+gtx770 2gb
Ezzel hogy menne ? H1Z1 King of the Kill megvan, de az tavaly még fosul futott.. meg sokat töltött.. -
ntex #435 Nos, sikerült úgy magamra csukni az ajtót a lagnak köszönhetően, hogy se ki se be. Az ajtót nem lehetett nyitni többé, ki kellett lépnem.
-
Nihili #434 Én speciel egy régi elavult konfigon játszom, ennek megfelelően elég gyászosan futott a játék. Viszont a patch meglehetősen sok teljesítménybeli javulást hozott számomra (meg is lepődtem rajta). -
#433 Valami olyasmit olvastam, hogy a feleannyi esély van megtalálni, mint a vectort. -
ntex #432 Én találtam már házban is
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.26. 14:31:50 -
#431 Házakban is van, annyira nem is ritka. Tegnap volt olyan amikor egy meccsen ketten is találtunk ilyet. -
yossarianHUN #430 Egyébként az új mordályt házakban is meg lehet találni, vagy airdrop only? -
#429 Én is inkább a szervereken érzem a javulást, bár a LOD-okon faragtak valamennyit. -
#428 FPS gondjaim nekem sosem voltak.
Viszont a teljesítmény szerintem sokkal jobb lett a patch után. Jobban adja a találatokat, a kocsiba a legtöbb esetben egy gombnyomásra beül stb.
2 hónapos játékról van szó, nem szabad teljes játékként kezelni. A fickónak ez az élete műve, erre készült már nagyon sok éve, szóval ez nem fog úgy járni, mint a többi EA game. Több hónapra be van tervezve mit fognak csinálni.
ITT lehet olvasni mit terveznek. Jövő hónapban szerver optimalizálás lesz. -
Heyho33 #427 Sziasztok!
A tegnapi patch leírása szerint sok tekintetben optimalizáltak a játékon. Ti tapasztaltatok vlmiféle fps növekedést, teljesítmény javulást?
Ui.: Még nincs meg a game. Leginkább a rossz optimalizáció tart vissza még a vásárlástól, ezért is érdeklődök. Köszi! -
Zozo0122 #426 Elvileg ja. Amúgy az előbb nyomtam vele egy 4 killes 5. helyet, elég megbízható volt közel és középtávon. -
ntex #425 Elvileg erősítették az AK-t? Most próbáltam ki, 3x kellett level 2-es sisakban lévő ellenfelet fejbe lőnöm hogy meghaljon, úgy 10 méterről :D -
#424 Effects-et low-ra very low helyett, akkor látod a torkolattüzet is. -
ntex #423 Egyébként milyen beállítással kell játszani ahhoz hogy látni lehessen a kilőtt golyót hogyan csapódik? Mert nálam rohadtul nem látszanak, emiatt rohadtul azt se tudom különböző távokra mennyire kell elé/fölé tartani.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.25. 23:48:37 -
#422 Teljes mértékben egyetértek, valami hasonlót akartam én is megfogalmazni, de már belefáradtam, mert itt mindenkinek a játék szapulása az első :) -
Madi92 #421 Viszont engem eddig soha nem dobott ki a játék crashel. Ma megtörtént az első... -
#420 Na ez jól hangzik! -
Rocco27 #419 Szerintem marha jó lett a játék ezzel a frissítéssel. Rálövök 2-3-at AK-val és megdöglik a Muki, nem földre esik ahol még 3-4 golyót igényel.
Sörétestől függően 1-2 találat és már alulról szagolja az ibolyát.
-
Madi92 #418 Én is elkényelmesedek néha a szóhasználatommal, de ez a "resi" most levitt a térképről. -
Rocco27 #417 Én resiztem a Steamet és begyorsult. -
ratgab #416 Szedi csak rohadt lassan. -
Rocco27 #415 JIPPIÉ! Épp mecsben voltam 2:58-kor még beengedett a köv. játékra.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.25. 15:20:50