7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ntex #1374 Múltkor Soloban beesett pochinki közepébe a toronyhoz, odamentem az egyik házba és már akkor ketten lőtték egymást a doboznál. Megvártam míg az egyik megöli a másikat majd kinyírtam aki túlélte, vártam picit. Hallom autó jön mint a vadállat a suli felé lévő hegy felől, beszánkázik a doboz mellé, kiugrik, megy a dobozhoz, kinyírtam azt is. Megint vártam kicsit, sehol senki, lemegyek a dobozhoz már nem volt benne a cucc, ott volt az egyik halottnál. Nagyban lootolok mikor meglátom a képernyőn hogy kinéz valaki a szemben lévő ház sarkánál de mire reagálni tudtam volna már le is szedett... Na pont ezek miatt nem is megyek dropért, tök értelmetlen, annyira azért nem jók azok a fegyverek hogy megérje kockára tenni a bőrömet (főleg mikor a fos tommygun van benne amit nem is értek minek van benne a dropba, hulladék az a fegyver, annyira szórja a golyókat). Esetleg akkor ha közvetlen közelembe esik és nincsenek nálam túl jó itemek.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.26. 12:30:04 -
#1373 És milyen gyakran mész dropokra? Mert ez is olyan mint a többi fegyver minél többször mész oda annál többször szerzed meg, nekem már midnegyiket sikerült többször megszerezni, de sokszor is megyek a dropra. Egyébként AWM az kb csak akkor jó, ha a végjátékban szerzed meg, mert a 20 golyót amit kapsz könnyű előtte ellövöldözni és főleg a végén OP amikor kb 15-20-an vagytok és mindenki hasal vagy gugol a fedezékben szóval békésen lehet rájuklőni. -
#1372 Azt az event utánra érti szerintem.
Ha teljesben kijön a játék akkor nem lesz ingyenes láda, de lehet én értettem félre. -
#1371 ez a mondat kimaradt neked? :D
"We will then return to the free-to-open system." -
#1370 Ha már fegyverek akkor behozhatnák a G36-ot, illetve valamilyen orosz snipert. -
#1369 Nézz videókat, van bőven. Ha két jármű összeütközik akkor elég nagy skálán mozoghat a következmény, onnantól, hogy nem történik semmi, odáig, hogy elpusztul a világegyetem is.
Utoljára szerkesztette: horika, 2017.07.26. 10:13:18 -
#1368 Most, hogy mondod: nem. :D -
#1367 Csak ne az legyen, mint a Dayz-nél, hogy beömlött a sok ember, akik nagy része rájött, hogy azért nem minden arany, ami fénylik, 2 hét után már unalmas, kell új térkép, meg játékmód, meg minden kell rögtön, aztán telesírják a fórumokat, egymást meggyőzik, majd levonul a nép, és marad fél évente egy update, amiben van seprű, meg almaszedés. Mire a játék megjelenne, már meg is csuklott.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.07.26. 07:59:05 -
yossarianHUN #1366 Láttál már két autót összeütközni? :D -
#1365 Mi a baja mindenkinek a járműffizikával? Sztem tök oké.. A hangjuk, na az megbasz.. -
#1364 oké hogy felveri őket, de aki eléd kerül az többet már nem kell fel.. :D -
#1363 Nálam is kb ugyanez. Groza kétszer volt nálam, abból egyszer amint felvettem rövid időn belül meghaltam a red zone-ban. M24 egyszer csak, de utána rá nem sokkal meghaltam a kéken kívül, egy golyót nem lőttem vele. AMW egyszer sem volt nálam. VSS, Tommygun meg M249 lett volna párszor, de azokat nem veszem fel. Bár mondjuk az M249 nem rossz, de a halottakat is felveri olyan hangos :D -
ntex #1362 Meg remélem nem air-drop only lesz ez is mert már tele van a padlás vele... AWM még egyetlen alkalommal nem járt a kezemben, M24 is talán 3x-4x a 375 órám alatt, tiszta vicc. Persze már jó párszor megöltek velük. -
#1361 Az új fegyóról nem írtak még semmit? Remélem nem olyan használhatatlan lesz megint, mint a VSS. -
ratgab #1360 Az egyik generálja majd a másikat. Ha jön a bevétel az tárgyakból akkor lesz több pénz minden másra is a Ferrárin kívül :-) -
ntex #1359 Sztem nem ők foglalkoznak a kozmetikával, ugyanúgy mint CS:GO-nál itt is külsős emberek csinálják a skineket, ők csak belepakolják majd a játékba, az meg gondolom nem nagy meló nekik. -
Zozo0122 #1358 Mennyi dologgal tudnak ezek foglalkozni egyszerre :D Nem a kozmetikai szarságokkal meg a zombi móddal kéne foglalkozni egyelőre, hanem a játék két legnagyobb gyengepontjával, a melee harccal és a járműfizikával. Illetve jöhetne már végre az új pálya is. :D -
ntex #1357 Jah hát arról nem is beszélek hogy folyton visszadobál mikor be ready-zünk, volt hogy 5x-6x rá kellett nyomnunk a ready-re mire bedobott minket játékba :D
#1354: Amíg nem adnak bármiféle játékbeli előnyt én pont leszarom a kozmetikai szarságokat, CS:GO-ba is csak nyerészkedésre használtam őket eddig is
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.25. 19:03:40 -
#1356 fps-el nincs gondom, de a játék nem tölt be elsőre, általában 4-5 refresh ui-t kell nyomnom.. :-/ -
ntex #1355 Egyébként nálatok is szarabbul fut a játék egy ideje? Mikor bejött az új patch a repülőn pl. 60+ fps-em volt, most meg megint 30-40 van mint előtte, meg durva fps ingadozások vannak játék közben is. Ugyanazokkal a beállításokkal játszom mint eddig. WTF?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.25. 19:02:04 -
#1354 Players,
In case you missed it last week, due to complications with a client crash bug last week, we need to push the monthly update to the 3rd of August. We will, however, have a small patch this week, which will mainly address bugs you have reported. We are also working on resolving the issues seen on the servers over the past week and we ask for your patience as we get them fixed.
Early Access – Week 18 - Patch Notes
Fixed a bug where characters got stuck in doors after partially destroying them
Fixed a bug causing the door Interaction UI to appear even after doors were completely destroyed
You can now use consumables while browsing the inventory during a reload
Fixed a bug where characters could not pick up items while running despite seeing the looting animation
Fixed a bug where characters would shake in spectator mode while running
On August 3rd, we will be adding the following to the game in our monthly update.
1st Person server options are coming to NA and EU SOLO & DUO game-modes
FOV Slider for the 1st person view will be added to the game
A new rifle will be added to the game
Today I also want to talk about character customization, our plans for Gamescom this year.
We’re aware that many of you want new in-game skins to further customize your character. While we won’t be rolling out the full system until we move out of early access, we would like to provide more content as well as test the basic crate & key system we want to implement in the final version of the game.
On August 3rd, we will be launching three new crates. All three crates will contain items inspired by the Battle Royale movie, some of which you may have seen in our older artworks. The first and second crates, named the Wanderer Crate and the Survivor Crate, will be free to open. Each of these crates will include one set of the themed clothing, on top of other cosmetic items. The third crate named the Gamescom Invitational Crate will have the most diverse pool of themed clothing.
At Gamescom this year we will be holding our first offline Invitational. We will be inviting a group of the best BATTLEGROUNDS content creators, and run events each day for the duration of the convention. We will also be holding daily qualifiers so attendees at Gamescom will get a chance to compete in the GAMESCOM PUBG INVITATIONAL!
We have implemented a very basic key and crate system for this test. You can use your Battle Points (BP) to buy the crate on the REWARDS page. While the Wanderer Crate and the Survivor Crate will be free to open, the Gamescom Invitational Crate can be opened with a key which you can buy for $2.50 each.
Proceeds from the sale of the keys to open the Gamescom Invitational Crate will be used:
To provide funds needed to organize the event
To provide a prize pool for the invitational winners
To support a selection of charities
Once Gamescom is complete, on August 27th, the Gamescom Invitational Crate will be no longer available and removed from the game. We will then return to the free-to-open system. The Gamescom Invitational Crate, Wanderer Crate and Survivor Crate will be tradeable on the Steam Community Market going forward. Keys for a Gamescom Invitational Crate purchased on the Steam Community Market will still be available to purchase in-game.
The GAMESCOM PUBG INVITATIONAL will be livestreamed on official PUBG channels. Stay tuned on Facebook and Twitter for more details over the coming weeks!
Ja és úgy látszik megjelenés után megszűnnek az ingyenládák. Kezdődik itt is a greed
Na nembaj a szakadt trikót megtarthatod. Release után meg berakják a fizetős skineket, amik már ezer éve készen vannak, mert kibányászták őket rég fájlokból.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.07.25. 18:31:59 -
#1353 Na de mit ad a rácsos ablak a sima helyett?:D
Plusz problémát ad, mert nem olyan egyszerű azt összehozni, de akkor meg főleg nem értem:D -
#1352 most őszintén,láttál már olyan játékot ahol volt ilyen és jól volt megcsinálva?ez még mindig early access és faraghatnak rajta rengeteget,bugot jelenteni nekik egy dolog de nem kell túlpörögni,főleg ha egyszerű a megoldás-arrébb hajolsz vagy hátrébb állsz. -
#1351 Rácsos ablakra egyszerű, de nagyszerű megoldás, ami nekem 80% ban beválik, hogy odaállsz célozni és eldőlsz valamelyik oldalra ( Q és E) és pont kidőlsz a középső általában zavaró rács alá. -
#1350 Felmerül a kérdés, hogy ha nem tudják jól megcsinálni, minek használják egyáltalán... -
#1349 mondjuk egy ex-bf2 magyar válogatottnak nem mondanám,hogy szarul lő! :D :D
a rácsos ablak pedig egész egyszerűen technikai korlát,amiről azt hinnéd hogy egyszerű lemodellezni/lekódolni az programozói vagy tervezői szemmel sokszor kész rémálom.idegesítő,de jelenleg ehhez kell alkalmazkodni,ha lesz jobb akkor nagyon fasza lesz,ha nem akkor meg majd okoskodunk (és bosszankodunk közben,sokat :D) -
ntex #1348 Azért a mérlegnek két oldala van. A jól lövők akik nem szeretik ha nem nyílt mezőre szűkül mert sok helyen lehet kempelni és a rosszul lövők akik meg a nyílt mezőt nem szeretik mert amint megmozdul leszedik a jól célzók. Én nem mondom pocsék célzónak magam mert azért el tudom találni amit kell de nem mindig sajnos. Viszont jobban preferálom az olyan szűküléseket ahol azért van fedezék bőven, mert hiába lehetnek több helyen kemperek, azért mégis csak nagyobb a biztonság érzet plusz van időd körbenézni a terepen a fedezék mögül. A mezőre szűkülésnek főleg azért nem látom semmi értelmét mert általában nyílt mezőn nagyon kevés fedezék van, volt olyan köröm hogy két fa és egy szikla volt bent a körben és voltunk 8-an... ott max a fűbe lehetne elbújni de ugye mivel a játék talán 50 méterig rendereli ki a talaj növényzetét a fűben kúszásnak sincs semmi értelme mert egy tőled 100 méterre lévő fa mögött álldogáló enemy simán látja hogy a mezőn fekszel a semmi közepén te meg persze nem látsz ki scope-olva az előtted összevissza álló fűszálak miatt. Ez is inkább balansz problémának tekinthető, mert aki kint fekszik a fűben egy mező közepén egyértelműen hátrányban van emiatt.
A másik ami rohadtul irritáló az a rácsos ablakok. Esküszöm nyakon basznám aki kitalálta őket, mert ha ilyen ablakból kell kilőni az esetek 90%-ában a rácsot / ablak szélét lövöm telibe az enemy helyett. És most ne gyertek nekem azzal hogy máshová kell állni, mert sok helyen a szituáció vagy az enemy pozija nem is teszi lehetővé hogy úgy helyezkedj hogy ki lehessen lőni normálisan. Szerintem nem csak én találkoztam már olyan esettel ami elég gyakran megesik, hogy ha túl közel állsz az ablakhoz felhúzza a fegyvert a karakter (pedig mondjuk tök ésszerű lenne hogy ki lehetne dugni a fegyver csövét a rácson és úgy lőni akár plusz támasztékot kapva a rács által. Ha messzebb állsz már lehet nem látsz rá a célpontra rendesen vagy egyáltalán nem, de ő persze simán kokit lő neked akadálytalanul amíg azzal szerencsétlenkedsz hogy megtaláld a megfelelő pozit hogy ki tudj lőni azon a kurva rácson...
A másik a gránát röppályáját jelölő piros csík is kurva félrevezető sokszor. Van olyan hogy a csík egyértelműen jelzi nekem hogy be kéne repülnie a gránátnak a kis négyzet ablakon de persze hogy bele akad az ablakkeret szélébe és lepattan... -
-
#1346 Ha városban van a vége azon múlik, hogy kinek van szerencséje a körrel, mert az nyer akinek nem kell mozognia. Párszor ért már véget Pochinkiben a játék, izgalmas és killekben gazdag, de ha folyton neked kell mozogni akkor tuti halál, mert mindenhol kemperek vannak.
Nyílt terepen viszont sokkal jobban számít a skill és hogy hogyan helyezkedsz. Sokkal jobban szeretem a mezős szűküléseket, mert ott a kempereknek sokkal kevesebb esélyük van, mert nincs olyan fedezék ami minden oldalról takarná őket. -
#1345 Ja pont ez volt. Háznak beszaladtam a szoba sarkába, szűkült ismét, utoljára, 3-an éltünk. Erre a ház túlfelére szűkült, már ki sem tudtam jönni a szobából, instant halál. -
#1344 A spawnolt csomag akár működhetne is, de szerintem nem ezzel a jármű fizikával, mert az hogy nyomsz egy barrel rollt egy fűszálban és tetőre vágod a kocsit nem segít a gyűjtögetésben. Illetve átmenne a játék egy mégnagyobb kempfesztbe mert mindenki kempelne egy csomagot, hogy kinyírja aki érte jön és utána ő veszi fel.
Fegyverrel ugrás szerintem esélytelen, ha valaki akár csak 1 méterre alattad van akkor te konkrétan már az ernyőn meghalsz le se fogsz érni a földre.
A 10 es teamek pedig pont hogy a látványosságot vennék el a játékból, mivel 10 db 10 fős team leesne 10 helyre és szinte semmit nem csinálnának az első 15 percben és a nézők elaludnának, mivel nem támadna senki a másikra amíg fel nem lootolja magát és nem muszáj támadni. És azért 10 olyan hely ahol van jó loot azért bőven megvan.
Elviekben a jármű változás tervben van úgy emlékszem.
#1342: Én harcoltam már pár végharcot olyan helyen ahol van épület, hidd el nem jó, mindig valaki számára full esélytelen az egész. A legjobb azok a dombos erdős területek ahol esetleg kis szintkülönbség van és pár fa és szikla. Azok hozzák a legegyenlőbb végjáték esélyeket. -
#1343 Hát talán több népesült dolog kellene a térképre, hogy kevesebb esélye legyen a puszta közepére szűkülnie a körnek:D -
#1342 Nekem az egyetlen bajom, hogy a kör kreténül szűkül. Kézzel ki lehetne válogatni egy jó 50-60 spotot, ahová összezárna a végén (suliba, kórházba, konténerekhez a kikötőben, az elárasztott faluba, a romokhoz, a katonai bázisra, stb-stb, van egy csomó jó..)olyan helyek, ahol van is valami - mert őszintén szólva, a tök üres mezőn hasalás és ide oda lövöldözgetés skill szinten kb a dobókockával kisorsolással egyenlő.. -
#1341 Lehetne egy olyan mód, ahol nem a túlélés lenne a cél, hanem egy adott idő alatt random spawnolt csomagokat kellene gyűjteni és a végén, ha lejárna az idő, vagy mindenki meghalna az nyerne aki a legtöbbet gyűjtötte össze.
Nem tudom miért nem a több játékmóddal/tartalmommal próbálják feldobni a játékot az új pályák helyett.
Ranked rendszer meg lehetne olyan, hogy ha a top 10-be végzel, akkor a következő meccsig a top 10-esek az összeszedett lootjukkal ugorhatnak egy már magasabb szintű csatába, aztán ez menne feljebb és feljebb.
Esport szinten meg szerintem a 10-es teamek lennének a legjobbak, nem tudom ti mit gondoltok erről, visszább vett loot értékekkel.Egy ekkora pályán nagyon látványos lenne egy ilyen szintű taktikai csata.
Meg amit én hiányolok az a több fajta lőszertípus a fegyverekhez, páncélozott járművek, amiket nem lehet csak úgy szétlőni bármivel vagy épp járművekre helyezett géppuskák és hasonló dolgok.
Bár nyilván a konzol portolás és az új pályák mindennél fontosabbak ebbe a játékba... -
#1340 -
#1339 Mi sülhetne el rosszul ? :D
-
#1338 Nekem még ilyet se ír, 5 ből 1x bejutok menübe, ha rányomok hogy play kidob vmi error üzenetet, hogy így jártam de olyat, amilyet eddig még nem is láttam. -
#1337 Baszki, nincs elég szeró vagy mivan?
-
#1336 Na vájá azért itt keverjük a szezont a fazonnal, ha van ellen aki rám tud lőni és tudok róla nem fogok se pisztollyal se üres kézzel futni, nincs az az isten. Illetve nekem még ellen esetén is az eddigi tapasztalatok alapján a legjobb taktika, hogy kinézed a legközelebbi fedezéket és full egyenes sprint, esetleg ugrassz néha egyet, hogy kicsit megzavard a magasság célzását, de ennyi. Minél hamarabb vagy fedezékben annál nagyobb a túlélési esélyed.
Kis illusztráció egyik kedvenc sorozatból :D
-
#1335 Azért fut a karakter pisztollyal gyorsabban, mert akkor úgy hátrabassza az egyik kezét, mint az animékben a futó szereplők, amikor szaladnak a csíkok a háttérben :D