7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Nagydög
    Az elore eldobalt fegyver azert eleg lutri, mert sosem tudod elore, mi van a ladaban.
  • TDC Geronimo
    Most volt nemrég 5...

Bluehole announced that PlayerUnknown’s Battlegrounds has sold more than six million copies in four months since its Early Access launch on March 23, 2017 with peak concurrent users, again surpassing the 422,000 mark with 422,618 simultaneous players at one time on Steam.
  • Zozo0122 #1412
    De ha kell a drop, akkor szerezd meg ésszel. Ha messzire esik, gyorsan menj oda kocsival, ha úgy látod első vagy, állítsd jó szögbe az autót, dobd ki a gyengébb fegyvered, még az odaúton szedd le róla a kiegeket és így tovább, készülj rá. Odamész, tab, kiránt, tipli.

Vagy. Menj a közelbe, bújj el, és tarts rá. Csak 1-2 embert kell majd megölnöd, a többi már nem fog odamenni, mert bár elindultak, de hallják, hogy háború van a dropért, ergo tuti megelőzték őket, így feladják és mennek tovább.

Az, hogy odaérsz egy dropra 1 perc késéssel és beleszaladsz a csapdába, nyilván halál. Nem rád értem, hanem általánosságban.
  • ntex
    Full az ilyen Grimmmz féle halhatatlan mindent bárhol bármikor lelövő terminátoroknak kedveznek amúgy ezekkel az only airdrop fegyverekkel (minden tiszteletem a skilles játékosoké amúgy, csak én pl. mint átlag játékos rohadt ritkán úszom meg hogy egyáltalán bele tudjak nézni abba a kurva dobozba anélkül hogy ne lőjenek le valami random helyről), akik amúgy is jók mindennel, pláne ha ezek a fegyverek a kezükbe kerülnek :D
  • Gabe18
    Ezt a csak dobozos cuccokat tényleg meg kéne szüntetni. Nem értem hogy kis százalékban mért nem lehet bárhol.
  • ntex
    Vagy a kör szélét letartók egyike :)
  • Gabe18
    Igen, sokszor ha kicsit messzebb vagy a körtől, onnan már csak rohanás az egész, mert mire beérsz az aktuálisba, már menni kell a következőhöz egyből. Ahol aztán az első háznál lelő valaki az ablakból...
  • yossarianHUN
    Erről van szó. Ilyen "nem találtam semmi mást, úgyhogy ezt használom" fegyvernek jó, csak épp ezért kár új fegyókat lemodellezni. Pláne airdroposnak.
  • Nagydög
    Azert en eleg sokat latom jatekban, meg vegulis minden fegyverre igaz, hogy csak akkor hasznalod, ha nincs jobb. De az jogos, hogy a battle rifle kategoria pillanatnyilag kicsit mostoha gyerek.
  • yossarianHUN
    Az éppen nem, csak épp az SKS is tök fölösleges, nem is használja senki, csak aki nem talál mást. Messzire egy single fire-re állított AK-val (vagy bármilyen AR-rel) jobban jársz a nagyobb tár miatt, Kar98-cal a nagyobb sebzés miatt, közelre meg értelemszerűen minden sorozatlövő fegyverrel. Gyakorlatilag ugyanúgy csak dísznek van a játékban, mint mondjuk a revolver.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.07.28. 14:02:53
  • Nagydög
    Vegulis, eleg lenne minden kategoriabol egy fegyver.
  • TDC Geronimo
    megint ládás fegyver. Tiszta idióták ezek.
  • yossarianHUN
    Ezt mondjuk nem értem, mi értelme berakni, mikor ott az SKS. Ráadásul airdrop only...
  • undY1ng #1401
    Még olyan hülyeségre is gondoltam ( :D ), hogy barátnőm nézi néha a tv-n ahogy tolom ( vagy fordítva, mert ő is nagy hc pubg-s) és akkor ugye másik monitor és ez venné le a teljesítmény...
  • ntex
    Nálam is így működik Win7 alatt. Minél többet játszol újraindítás nélkül annál jobban tele szemeteli a ramot amíg teljesen fel nem zabálja és játszhatatlanul el nem kezd laggolni (pár meccs után előjön előbb utóbb). Memória használaton is lenne még mit optimalizálni nem csak a teljesítményen.
  • undY1ng #1399
    Úgy látom mégiscsak igazatok lesz, hogy kell az a 16 GB ennek a játéknak... 85% Ramot eszik meg 2 játék után. Gondolom ilyen, hogy mert 1 éve van fent a Win 10, az nagyon nem szemetelhette magát szét annyira, hogy így működjön.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.07.28. 10:26:26
  • ntex
    Air-drop only lesz ez is szokás szerint, hogy rohadna meg. Nem értem mire jó ez hogy minden használhatóbb fegyvert csak a skilled rambók által megszerezhető dropokba pakolnak bele folyton
  • Wreck86
    Roller XD
  • Szabi #1396
    bringa adná, de akkor már lehessen egykerekezni és ugrálni :DD
  • SötétBarom
    Én annak örülnék, ha lenne valami mindenhol fellelhető, de nem túl gyors jármű.. Bicikli mondjuk, vagy nem tudom.. Gecire utálom azokat a köröket, ahol rohanok 5 percen át, és SEHOL egy kibaszott autó, vagy motor..
  • Running
    Pofás darab, tudjuk dobozos lesz e?
  • Zs0lt1
    Itt az új fegyó: Mk14 EBR. 7.62-es lőszer kell bele.

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.07.28. 07:27:50
  • ntex
    BAZDKI... Ez az én szerencsém :\

Végre volt egy rohadt AWM a kezemben a játékban élesben először, igaz csak négyes scope-al, Squad-ban voltunk, egy gyereket one-hit fejjel knockoltam vele, egy másikat le nulloztam. Oda esett mellénk még két doboz, pont jöttek rá mikor lőni akartam beszart a szerver "Host connection closed" vagy mi a tököm és mindenkit levágott...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.28. 00:46:14
  • undY1ng #1391
    Nem értem, de nálam folyamatosan vannak képbeállások....
    Top 10-ben voltam és hallottam, hogy jön a gyerek. Én voltam előnyben és az első lövésem után képbeállás 1 másodpercre ami halálos is volt.
  • undY1ng #1390
    Mostani patch mit hozott? Whats new-nál semmi értelmeset nem találtam...
  • ntex
    Egyébként véletlenül nem azért olyan könnyű az elején más régióban játszani mert 0 ratinggel indulsz? Ha nyersz párat és feljebb kerülsz ott is ugyanúgy nehezebb enemy fog jönni idővel.
  • SötétBarom
    +1000
  • Zs0lt1
    Az a baj az ázsiai szerverrel, hogy olyan, mintha botok ellen mennél. Ilyen könnyen még sosem nyertem. Lelövöm az egyik arcot, ott megy el mellettem pár méterre a másik, rám se bagózik, simán lelőttem azt is. Inkább az EU szerveren esek-kelek, mintsem, hogy nálam gyengébbek ellen menjek.
  • Zs0lt1
    Ezek a szerver gondok elég gyakoriak lettek sajnos. Most sem lehet csatlakozni. Remélem ezen javítanak azért, mert elég idegesítő ...
  • SötétBarom
    Eddig 3 kört játszottam AS-en, abból kétszer 2. lettem soloban :D
  • Running
    Tegnap a 8 éves unokaöcsém 20 perc alapok átbeszélése után 2. körre lehozott egy 2. helyet icipici segítséggel AS szerveren úgy, hogy az utolsó csak azért nem halt meg, mert összesen 1 pisztolya volt 15 golyóval meg egy motorossisakja és az utolsó életben maradt emberre 2 golyó maradt a tárban. Ha nem előttem csinálja, nem hiszem el, hogy ilyen létezik.
  • SötétBarom
    Az, amikor egy full random squadből mindenkinek van mikrofonja, és a 4 különböző országból játszó ember a meccse végére annyira összehangolódik, hogy lehozzátok death nélkül a játszmát, az nagy feeling :)
  • Nagydög
    Impressziv, amit Robertsek osszeraktak eddig, de nem vagyok benne biztos, hogy a Star Citizen valaha az igereteknek megfelelo, jatszhato jatek lesz. A Squadron 42-ra tobb eselyt latok.
  • TDC Geronimo
    Semennyire. RNG a sebzés is, ahogy a loot. Ebből sose lesz esportra alkalmas játék, de szerintem battle royale nem is való arra, mivel tele van RNGvel
  • ntex
    Ilyen borzalmas tickrate-el (25-30) és desync-el (vagy hogy is mondják, mikor két különböző, erősen eltérő pinges ember találkozik, lövi egymást és össze-vissza mennek a hitregek) nem tudom mennyire lesz ebből jó esport játék. Még gyúrni kell ezen nekik mindenképpen.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.26. 16:19:38
  • Gabe18
    őőő...akkor ennyit a véleményemről...

"augusztusban rendezik az első hivatalos e-sport versenyt"
  • Gabe18
    Én azt nem hiszem hogy ez a játék bedőlne most már. Persze nyilván lesz visszaesés. Amit viszont kizártnak tartok, hogy az a terv összejöjjön hogy ez hivatalos e-sports game legyen. Ez annyira messze van attól a stabilitástól, kiegyensúlyozottságtól ami ahhoz kéne, hogy elképzelhetetlennek tartom.
  • Running
    Ez szomorú sajnos. Mondjuk személy szerint nekem annyira nem számít, Starcitizen-ig ESO, mellette elfér pár kör bohóckodás ezzel is. Mondjuk aki jelenleg nonstop ezzel tolja, annak pár hétnél több nem lesz ebben a játékban.
  • TDC Geronimo
    nem a communityvel van a baj, hanem kezdi tolni a 180at a bluehole meg playerunknown a kezdeti ígéretekre
  • TDC Geronimo
    early access alatt