7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ratgab
    Ami számomra még durvább, hogy totál más stílusban játszanak mint az európaiak. Szinte semmi agressziót nem tapasztalni ázsiai szervereken. Ha csata van és el tudnak inkább menekülnek, autóznak és nyílt terepen megbújnak. Sőt még akkor se lőnek rád, ha tiszta célpont vagy (volt olyan squadban, hogy a srác kb 3-unkat tudta volna úgy lelőni, hogy észre se vettük volna, de ő inkább nem lőtt így a következő szűküléskor észrevettük és vége volt).

Duóban is volt olyan, hogy a játékos egyértelműen észrevett, rám fordult, lefeküdt a fűbe amikor már én is észrevettem, de ahelyett, hogy rám lőtt volna inkább elszaladt. Igaz ekkora már én lőttem őt és a kör is közeledett.
  • Sunsetjoy
    Jah, csak egy rts-ben nem megy arrébb az, amire kattintani kell. Meg nem is célozni kell, hanem kijelölni, vagy rákattintani a célállomásra. A billentyűkkel meg a menük között cikáznak és parancsokat adnak ki. Nagyon más, egyértelmű.

Vannak azok a ritmusjátékok is, amikben még nagyon ott vannak, ott is gyorsaság és betanult mozdulatok játszik. Ha hirtelen elkevernék alóluk a zenét valami másra, kevesen tudnának átállni :D

Az amcsikról meg nekem a konzolos-fps jut az eszembe, valahogy úgy gondolom, hogy ott arra vannak ráfeküdve az átlag playerek.
  • Nagydög
    A hangok idonkent bibisek, de nem csak ez van az ugyben. Ha radlonek akkor hallod golyo hangrobbanasat es a tavolsagtol fuggoen csak kicsivel kesobb a fegyver dorreneset, merthogy a golyo(legalabbis a karabelyok es mesterlocesz fegyverek eseteben) gyorsabb a hangnal.
  • undY1ng #1251
    Tovább nyomva az ázsiai és jenki szervereken, szinte mindig megvan a top 10. Pingileg is minden rendben, hihetetlen, hogy mennyivel "lassabb" a reakciójuk ezeknek a játékosoknak (főleg itt az ázsiai egyedekre gondolok akik billentyűzettel játsszák a Starcraft-ot úgy, hogy nem is látod, hogy it csinálnak).
  • ntex
    Engem csak a gránát hangereje zavar. Egy ideje ha pár házzal arrébb is robban a gránát, olyan hangos mintha ott robbanna előtted. Egyrészt meg is ijedek tőle állandóan, másrészt nem lehet megállapítani hogy milyen messze robbant ha nem látod.
  • TDC Geronimo
    A hangok csak messziről nagyon jók. Ahogy közelről lőnek rád olyan mintha a fejedből jönnének. Esélytelen megmondani honnan lőnek. Ezt megcsinálhatnák, mert ezen kívül szinte semmilyen hit feedback nincs így csak hang alapján lehet meghatározni honnan lőnek
  • kigyi
    Ugyanígy gáz a rácsos ablak és a függöny! Igen azon sem lehet átlőni...
  • Jabar
    Na, most sikerült "beverekednem" magam top10-be, bár csak 1 kill-el. :D

Ugye ebben a játékban nagyon fontos a hang, mind irány mind távolság meghatározására. Ti találkoztatok olyannal hogy a fegyver hang ami leszedett közvetlen közelről jött de nem volt ott senki? Már nagyon kicsi volt a kör, kénytelen voltam átvágni egy tisztáson, kúsztam, erre elkezdett valaki lőni, de hang alapján közvetlenül mellettem viszont senki sehol, nem is instant haltam mert nem talált el minden lövése.
    Amúgy jópofa, izgalmas játék. Pár dolgot (4 játék után még gondolom messze nem láttam minden gondot) ha javítanak fasza lesz, pl lépcső korlátnál állva mindketten, én lefelé, koma felfelé lőtt, de kb favágónak is mehettünk volna mert a korláton kívül senki nem kapott ólmot. :D
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.07.16. 11:38:48
  • Jabar
    Oké, köszönöm.
  • Nagydög
    A gyakorlo palyan vagy. Lehet gyakorolni a cifra karomkodast, mikor valaki ledurrant az egyetlen olyan sarokbol, amerre epp nem neztel, a megfulladast a kekben, a bazi nagy es teljesen indokolatlan borulast jarmuvel, es persze a rendkivul cifra, teljesen sajat es teljesen egyedi elbaszasokat, ami utan az ember a fejet fogva sirva rohog.

Optika ugyben: tenyleg jobb klikk. Ne tartsd nyomva! Ha nyomva tartod, az ez a fel ADS, amit mar lattal.
  • Jabar
    Üdv!
    Megvettem én is a játékot, jópofa.
    Eddig messze nem jutottam de nem baj. :D
    Lenne kérdésem viszont.
    Rakok a fegyverre red dot-ot vagy épp távcsövet de nem változik jobb kliknél, nem jön be a távcső, ez mitől lehet?
    Van itt valami gyakorló pálya ahol ki lehet próbálni a fegyókat, optimalizálgatni a beállításokat?
    Köszi.
  • Running
    Kipróbáltuk mi is, valóban EU a legkeményebb, aztán NA, majd AS. EU szerveren időnként olyan csapatmunkák vannak, olyan játékosokkal, hogy jobb inkább elkerülni minden játékost, mert szanaszét szednek.
  • ratgab
    És az AS szerver ebből a szempontból még jobb. Oda kb. lazítani járunk fel.
  • Gabe18
    Szó volt itt róla hogy az EU szerveren kívül esetleg nagyobb sikerélményekben lehet az embernek része.
    Én megmondom őszintén nem nagyon hittem ebben, miért lenne az USA játékos bázis érezhetően gyengébb mint az EU? De miután youtube-on egy videóban Kodiak is ezt mondta (őt/őket szoktam nézni mostanában), mondom miért ne tegyek egy próbát.
    És bár eddig csak pár meccs tapasztalatból mondhatom, de van ebben valami. Én nem tudom, de mindenre mintha egy kicsit több idő lenne. Mintha én tudnám itt felvenni a jobb pozíciókat, és az ellenfelek sétálnak bele a csapdákba. Mintha sokszor rosszabb döntéseket hoznának egy éles szituációban, mint az EU szerveres játékosok.
    Ma még egy 5 killes 3. hely is összejött, ami nálam nagy szó, mert talán egyszer volt összességében ennél jobb erdményem (7kill, 2. hely) még vagy 2 hónapja...
    Érdekes...
  • Zozo0122 #1240
    TheVR Jani kapott PUBG tagságot és custom szervert :D Most is állatkodnak, elég vicces :D Be lett állítva, hogy csak melee fegyver van a pályán...na igen, csak elfelejtették a dropokat kivenni, és 1-2 ember elszabadult Grozával meg M24-gyel :DDD
  • HTS s3rg1nh00
    az extasys kenguru is hiányzik.meg Boxer,de ő mostanában a kormánynál van vezető pozícióban...
  • ratgab
    Win 10 esetén a kijelentkezés is segít.
  • Running
    Még Joebácsi, meg Meow betéved oszt meg is vagyunk.
  • Nagydög
    Oreg am az apad fule!
    Csak eleg regen szulettunk.
  • KaOz
    Én még nem szántam el rá magam a vásárlásra, csak nézegetem a videókat. Nem merem bevállalni, még. :D
  • HTS s3rg1nh00
    lassan átnevezhetjük a topikot "Kiöregedett Battlefield 2-es öregapók" névre
  • Ferrari23
    Az érzés, amikor csapni akarsz pár kört és egymás után kétszer fagy ki, de úgy, hogy csak RESET gomb segít....
  • TDC Geronimo
  • Running
    Addig nézegettem a játékot, hogy csapattársakkal kipróbáltuk. Fogalmam sincs, hogy miért, de ez a játék tényleg jó, és nevetséges, hogy NA, Ázsiai szerveren is totál játszható. Escape From Tarkovot hülyére veri, mondjuk az jóval HC-b irányvonal.
    Szóval visszavonom amit mondtam, tévedtem, ebből még akár lehet is valami, ha tolják az update-eket. Köszi az itteni fórumozóknak, hogy meghoztátok a kedvem a pozitív sztorikkal.
  • Gabe18
    Már csak azért is necces a dolog, mert láthatóan a saját karakter animációjába marha sok energiát fektettek. Kedvencem mikor a S686-ot hasalva újratöltöd, és a karakter kifordul oldalra hogy megcsinálja a mozdulatot.
    Illetve itt az új ablakon/tereptárgyakon való kiugrás/átugrás.
    Hát ezekből fps nézetben semmit sem fogsz látni.
  • yossarianHUN
    Nekem sokkal izgalmasabb és érdekesebb a TPS nézet, de be kell látnom, hogy valszleg jobban fogok járni az FPS-sel. Egyszerűen nem tudom megszokni a célzást TPS-ben, a TPS-FPS tranzíció is mindig megzavar, külső nézetes célzásnál rohadtul zavar a perifériámban vonagló karakterem. Egyszóval a TPS nézet izgi, újszerű és egzotikus, de képtelen vagyok normálisan játszani, ha azt kell használnom. Jelenleg meg ugye ha nem használom, masszív hátrányba hozom magam a többiekkel szemben.
  • Zs0lt1
    Én bízok bennük, eddig nem nagyon kúrtak el semmit, szóval ...
  • TDC Geronimo
    az a baj a játékban minden 3rd personra van designelve. Nincs rendes fps kamera se, mozgás is tök furcsa fps nézetben. Rengeteg meló lesz mire játszható lesz rendes fps nézetben
  • SötétBarom
    Adom. Nagy királyság lenne. Nem is értem miért a third person az alap..
  • TDC Geronimo
    Ehavi update nem jön csak augusztus elején
  • Ferrari23
    Hát a közel harc érdekes az tuti :D Az is nagy volt mikor elején földet értünk befutok a hangárba, az ellenfél pedig a hangár másik oldaláról fut. Elfutottunk egymás mellett de én futás közben ütöttem egyet, ő semmit nem csinált csak elfutott mellettem, és nekem ment le életem 3-4 cm-t :D
  • Zozo0122 #1223
    Jah, a melee fight borzalom. Olyan esetekben, amikor neked van kézifegyvered és az ellenfélnek nincs semmi fegyvere, vagy nincs ÉPPEN elővéve, és a közelébe tudsz lopózni, simán lehetnének egy gombos kivégzések, hogy megelőzzék ezt az agyatlan kapálózást. Ha elő lenne véve az ellenfél fegyvere, akkor egyszerűen nem lehetne aktiválható a kivégzés, ennyire egyszerű. Az ugró ütés meg nevetséges, úgy egészében, de azt amúgy is tervelik nerfelni elvileg. Nem is értem, hogy jöhetett az az ugró ütés ötlet. Egy olyan ütést csak képzett harcos tud végrehajtani, és akkor sem úgy néz ki, ahogy le van animálva.

A 1st person szerver ötlet amúgy bejön. Várós, szerintem sokkal parább lesz úgy játszani :D
  • undY1ng #1222
    Azaz?
  • Zs0lt1
    Good news everyone! 1st person servers are coming to @PUBATTLEGROUNDS in our next monthly update!

Király! Kíváncsi leszek rá nagyon, ha jó lesz én már csak azon fogok játszani.
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.07.13. 12:35:37
  • Ferrari23
    Vannak azért oltári nagy baromságok még mindig a játékban. Leszállok felkapok egy machetét látom fut oda egy cimbora az erdőből, ő hamarabb földet ért, szóval nincs nála semmi :D Mondom megyek lecsapom (a házba is bemehettem volna valami fegyverért míg odaér) machetével sima ügy, elkezdem ütni ő ököllel és én haltam meg pedig még ugrásból se ütött csak simán öklözött :D:D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.07.13. 12:23:33
  • Normen76
    No, ez a Club szinte nekem van kitalálva :) Kivévea : "megfelelsz akkor a szabályzat elolvasása után a Facebook csoportunkon keresztül tudsz csatlakozni." Nincs facebook :)
  • cody1994
    OLDS Gamer Club!

Olyan játékosok jelentkezését várja, akik iskola vagy munka miatt egy klán kötelezettségeit nem tudják vállalni, de szabadidejükben szeretnének egy rendezett, felnőtt és kulturált emberekből álló csoportban játszani.

A klubban, jelenleg ezekhez a játékokhoz találsz társakat: R6 Siege, CS:GO, PUBG, és megjelenés után CoD WWII, saját privát TS szerverrel várnak mindenkit.
    Továbbá, a már most szép létszámnak köszönhetően, lehetőség van klubon belüli privát versus játékokra is.
    Igény, és megfelelő létszám esetén, akár házi bajnokságokat is rendeznek. Kérdéseiddel bármikor tudsz fordulni a segítőkész adminokhoz.
    Részletes infókért keresd az OLDS weboldalát!
    www.oldsgamerclub.hu
  • TDC Geronimo
    Azért elég durva mit fejlődött ez a játék 10 hónap alatt :O

• undY1ng #1216
    Lehet tényleg igazatok van a jenki szerverekkel kapcsolatban! Harmadik nekifutásra.
  • Zs0lt1
    Majd szólj ha lesz saját szókincsed és nem azt a balfaszt majmolod :D