7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Christusz #1454 Üdv mindenkinek !
Elgondolkodtam a játék megvételén de az optimalizálás miatt nem merem megvenni.Kerestem erre a konfigra videót de csak jobb VGA-láttam videót.
Valakinek tapasztalata hasonló hardverrel ?
Köszönöm.
A gépem
i5 2400 ,Sapphire radeon 7850 2gb OC ,8Gb ram,SSD -
#1453 ez jó :) -
ntex #1452 Aztán benézel az ajtón és hátbalőnek kintről :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.02. 09:48:16 -
#1451 Testen éles a patch. 5.3gb -
#1450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1449 We need to push the Public Test Server update to tomorrow. Unfortunately, the test server build is not stable enough to roll out. Apologies.
-.- -
#1448 squadba később jön, amikor teljesen implementálják fp módot. Még lesz vele meló. -
#1447 előző havi is nagyon jó volt -
#1446 Ha minden hónapban ennyi érdekesség jön, akkor nem lesz ok a panaszra. -
ntex #1445 Ja most lesznek benne nagyon hasznos dolgok is kivételesen. Amiknek én kimondottan örülök azok a crash utáni visszajövetel lehetősége, ez már rohadtul hiányzott, meg a normális report system is. A performance improvement remélem nem olyan lesz mint az előző hogy mikor bejön érezhető lesz a javulás aztán később meg lassacskán elvész... 1st person játékra kíváncsi leszek, tuti játszani fogom. Mondjuk azt nem értem miért csak solo meg duo-ban van, akkor squadra miért nem tudták megcsinálni? Lehet kevés a szerverparkjuk
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.01. 12:42:57 -
#1444 azért ezek a havi patchek odabasznak -
ntex #1443 Ezek a videók arra jók hogy az emberek ezekre is jobban odafigyeljenek, mióta láttam azt hogy volt aki felborult autókba benne marad álcának én is lecsekkolom hogy ül e benne valaki :D Mostantól az ilyen bokorban álló autókat is meg fogom nézni kétszer is :D -
Nagydög #1442 -
#1441 Havi peccs -
#1440 na megjött
-
Zozo0122 #1439 Ne érts félre. Én is szeretem, ha izgalmas a meccs. Én most azokról beszélek, akik szándékosan rámennek olyan killekre, amikből szinte biztosan nem jön ki élve, csak azért, hogy egy számmal nőjön a killcount.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.31. 17:49:11 -
#1438 Hát marha izgalmas lehet végig bujkálni egy kört csak hogy nyerj. Én inkább megyek militaryra egyből, leszarom, ha halok csak legyen eksön -
Zozo0122 #1437 Igen, sokan a killre mennek ebben a játékban :D Annyiszor hallom, hogy úhh, meghaltam, de legalább öltem kettőt :D Pedig ha...nem bocsátkozott volna harcba az utolsó kill előtt, hanem továbboson, akkor még élne és így tovább. Nekem pl. van 1 killes solo winem :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.31. 16:35:08 -
#1436 havi patcben fov slider 1st personba. jelenlegi 80 max 103 lesz
-
Madi92 #1435 Ameddig a játék nem jutalmazza hogy te a körbe mész meg megnyered, addig ne is várjatok mást. Igen, fasza érzés nyerni de egy idő után unalmas lehet sokaknak ezért lövöldöznek hogy legalább történjen valami. -
#1434 Rendszeresen így halunk meg, frag-re mennek, nem a túlélésre. Mi próbálunk mindig bejutni, a gyökerek meg szarnak mindenre, csak legyen frag. Mondjuk a játék nem tiltja, csak hát na, olyan mint battlefield conquestben nem zászlót foglalni, hanem kempelni, szabadni szabad, csak gáz. -
#1433 Pont ezért szoktunk mi is kicsit vissza az EU-ra, de már gondolkozom erősen hogy visszamenjek NA-ra. Egyre többet van az EU-n, hogy semmi ok nélkül rontanak nekem vagy szándékosan keresik a harcot mikor simán lootolhatnának, NA-n ez annyira nem volt szokás. Meg a másik ami mostanában népszokássá kezd válni EU-n, hogy megállnak kint a körön kívül egy fánál és lőnek engem bent aki már épp beért, majd meghalnak kint, mikor simán befuthatnának a körbe mögöttem... -
ntex #1432 Én az ilyeneket amúgy örökre eltiltanám a steamről is. Aki ilyen szinten megrögzött csaló, annak nincs helye a multiplayer communityben. -
Zozo0122 #1431 Kéne egy ilyen steam kommandó, nem ban kell, hanem verés :D A ban után ugyanúgy csalni fog :DD -
#1430 Egyszerű, aki skilleződni szeretne, meg kapkodni, rohanni ott az eu szerver, aki meg ráérősen játszana, nyugalomban, jóval kevesebb kapkodással, arra meg ott van az as, na szerver. Mindkettőnek megvan a maga szépsége. Sokszor inkább meghagyom az eu-t az idegbeteg 15 éveseknek, öreg vagyok én már ehhez. -
#1429 Különben ennyi az egész
-
#1428 Ez az amit úgy neveznek : dropshoot a csgo,r6 siege meg még pár ilyen típusú játékban divat már régóta. Jönnek át ide is a csgo-n nevelkedett 5-15 éves kis srácok és itt is ugyanaz lesz (előbb-utóbb) mint ott. Ha már egyszer jönnek a fizetős ládák...már rossz! -
ntex #1427 Ez a csávó most ölt meg minket duoba a sulinál úgy hogy a felettünk lévő szinten állt és falon keresztül lőtt fejbe mindkettőnket.
PUBG statjai
Sajna videó nincs, gondolom akkor baszhatom is a reportot. Pedig a steam adatlapján is látszik hogy megszállott csaló genyó, van már egy banja amit két napja kapott
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.30. 20:43:26 -
#1426 Próbálta már valaki ezt a solo vs squads dolgot? Az előbb próbáltam eu szerón, hát nem gyenge :D
Ha rálősz egy emberre általában négyen lőnek vissza :D -
#1425 újabb hét, újabb rekord...
-
ntex #1424 Meg mi ez az új divat amit nyomnak random playerek mostanában? :D Lő a gyerek és hirtelen random lefekszik a földre lövés közben? :D Melyik nagy streamertől látták vajon ezt? Csak nem Anthony? -
#1423 Nem tudom volt-e már, de a fickó illetve pár segítője felszedtek 100 air droppot.
-
Gabe18 #1422 Az éjjel megtört a jég...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igaz hogy AS szerver volt, úgyhogy lehet csak a vakok közt lettem a félszemű úr, de akkor is. "Csak" 99 óra játék kellett hozzá. De asszem azt az utolsó kill-t sosem felejtem el.
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.07.30. 12:58:20 -
ntex #1421 Tegnapi sztory:
Squadban ketten maradtunk egyik társammal, szűkült a kör és kiautóztunk Yasnaya mellett lévő híd után lévő kis házakba. Ott kempeltünk kicsit, majd kiestünk a körből, tovább kellett mennünk. Elindultunk a kék mentén kerülőbe, majd belefutottunk egy négy tagú squadba akik futottak befele a körbe, nem vettek minket észre. Beszéltük haverral hogy utánuk megyünk majd hátba lőjük őket. El is indultunk, jó 100 méterre futottak előttünk a dombon felfele. Egyszer csak az egyikük megfordul majd abban a pillanatba fejbelőtt SKS-el és knockolt. De komolyan olyan gyorsan kaptam a fejest hogy mire felfogtam hogy az egyik gyerek megfordult már le is térdeltem. 1-2 embernek hihetetlen milyen reflexei vannak ebben a játékban is. Csak azt nem tudom hogy az ilyenek miért nem magasabb ratingen játszanak és miért kerülünk össze velük.
Volt egy másik bosszantó halál ami duo-ban történt, bent voltunk egy két szintes házban amiben U alakban lehet feljönni az emeletre. Jött ránk egy duo, egyik gyerek futna fel a lépcsőn a korlát fölött ellőttem UMP-vel. Erre másik gyerek ugyanúgy benéz rám a lépcső aljánál de addigra én is pozit váltottam, elkezdem lőni az összes golyó elakad a korlátban, ő meg egy laza M16 bursttel a korlát két ága között fejbe nyomott és kifeküdtem, pedig ha nem akadnak el azok a szar golyók őt is lelőttem volna.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.30. 12:32:50 -
Ferrari23 #1420 Vannak érdekes dolgok, én pl azt bírom, amikor 3x belelövök AK-val és bebújik fedezékbe, majd onnan kinézve 1x!!!! lő és lehasalok :D Duó társam is járt így tegnap 1 lövés AK-ból és feküdt. De nem tudom mikor akarják kijavítani a tepsis meg stb támadást is mert az is vicc, hogy tepsivel pofán bax 1x és halott vagyok, de pisztolyból bele kell lőni 5-öt mire meghal az ember :D -
#1419 Én nem olyan rég kezdtem, de már számomra is kiderült, hogy a sebzés és találat totál rng ebben a játékban. Szóval emiatt nem izgulnék annyira. Szerintem jelenleg inkább azzal küzdenek, hogy legyen elég szerver ennyi játékosra. Kemény hogy hetek alatt nő millióval az eladott példányszám. -
Rocco27 #1418 Még jó, hogy nyaralni vagyok, legalább van pár nyugodt hetem. :D
Bár reméltem jobb lesz a játék 1 hónap szünet után, de szomorúan olvasom, hogy kezd rosszabb lenni... -
ntex #1417 Én nem tudom de ebbe a játékba egyre több furcsaság van amúgy.
Mai esetek egyike:
Duo, kör szokás szerint szopatott és elfuttatott volna minket Pochinkitől Mylta Powerig mert folyamatosan arra szűkült. Jármű természetesen sehol az ég világon. Kiérünk a suli melletti panelházaktól kicsit lentebb jobbra az úthoz, megláttam egy kék Dachia-t az úton ami eléggé kint volt a puszta közepén. Szóltam is társamnak aki kicsit lemaradva jött mögöttem hogy kifutunk, beülünk és elmegyünk akármi lesz. Közben megláttam hogy tőlünk jobbra 2 játékos úgy 300 méterre elkezd lefele sprintelni a domboldalon pont az autó irányába, gondolom ők sem akartak gyalogolni. Szóltam havernak, mondom könnyű prédák, két fa volt csak ami mögé bebújhattak, meg úgyis mi érünk oda az autóhoz előbb. Az autó mögött volt egy kis szakadék, tökéletes fedezék volt nekünk. Elkezdtük lőni őket, persze beszaladtak egyből a fák mögé, mindkettő full előttünk úgy 100 méterre. Lőjük azt aki folyamatosan peekelgetett meg lövöldözött ránk, kb 15 sec sem telt el, egyszer csak havert oldalba lövi a másik gyerek a közeli fa mögül ami tőlünk már közel és teljesen balra volt. De hogy a srác hogyan került oda, mindkettőnk számára érthetetlen, mert simán látnunk kellett volna ha kifut a srác és ránk akar kerülni mivel tök sík volt a terep. De ő egyszer csak kinéz ránk balról mintha odateleportált volna komolyan :D Ennyi idő alatt nem is kúszhatott át a gazban mert ahhoz rohadtul messze volt.
Meg akkor nem említem ma hányszor volt hogy pl. gyereken telibe a célkereszt, bőven 100 méteren belül, AK-val rálövök 4x scope-al és mintha nem is rá lőttem volna, 0 találattal elhúzódik fedezékbe, majd visszanéz rám és rögtön fejest lő nekem :D Komolyan kabaré néha amik vannak itt hitreg téren is megint. Az fps-em is kevesebb lett valami oknál fogva a legutóbbi nagy patch bekerülése óta, ezt főleg a repülőnél érzem. Mikor bejött a nagy patch faszán 50 alatt nem láttam az fps számlálót repülőn. Azóta eltelt pár hét ugye és azt vettem észre hogy a repülőn megint 35-40 fps-ek vannak, tehát mintha frankón eltűnt volna az az optimalizáció amit beraktak. És más is tapasztalta ezt, a PH! PUBG topicjában is írták többen hogy náluk is mintha eltűnt volna egyszer csak a patch által hozott plusz és visszább esett az átlag fps. A gépemen azóta semmit nem változtattam, még drivert sem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.29. 01:08:50 -
Gabe18 #1416 Ez valami agyvérzés hogy, belenézel abba a k....a távcsőbe, becélzod az embert a szomszéd házban, 8x scope rajta gyönyörűen, rálősz vagy hatot, semmi hatás, ő meglát és két lövésből kivégez.
Ja hogy te végig a saját ablakkeretedbe tunkoltad a töltényeket...
És utólag már tudod, hogy "ja tényleg ebbe ilyen van", de ott az adott pillanatban ki a rosseb számol ezzel?!
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.07.29. 00:39:56 -
Ferrari23 #1415 Soloban qrva könnyű AS, szinte minden körben top 10 ben vagyok, de duo-ban viszont ezt nem érezni annyira....