7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ntex #1334 Az oké csak ha nyíl egyenesen futsz sokkal könnyebb célpont vagy mert gyorsan és könnyen kiszámítható az enemynek hogy hová kell lőnie hozzád képest hogy el is találjon (bár nem hiszem hogy egy jól célzó játékosnál sokat számítana hogy cikázva futsz előtte). Általában én is úgy futok hogy random balra jobbra futok az irányomban. Kivéve persze ha nagyon gyorsan kell elérni egy helyre pl. a nagyot sebző kör elől. -
#1333 Az emberek nagyja tényleg nem hord pisztolyt. Illetve a pisztollyal futással 0.02 m/s al vagy gyorsabb ( OCD egy teljes videót szentelt ennek, hogy minden fegyverrel letesztelte), mint melee vagy semmivel a kezedben. Igaz hogy gyorsabb, de vmi iszonyat távot kell futni ahhoz, hogy számítson.
Szerk.1.: Többet nyersz azzal, hogy ha tudod, hogy dombon felfelé ugrálva kell futni vagy hogy tökéletesen egyenes úton futsz a célodhoz és nem ilyen jobbra balra mozogva ahogy pár embert látok.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.07.24. 04:39:06 -
#1332 Mondjuk én alapból dobom a pisztolyt, mert használhatatlan és a görgővel való fegyverváltásban csak útban van :) -
Zozo0122 #1331 Az miért van, hogy a játékosok 90%-a úgy fut, hogy elteszi a fegyverét? Lehet, hogy néhány embernek itt is újat mondok vele, de úgy futsz a leggyorsabban, ha előveszed a pisztolyt :) Csomószor lehagyom a csapattársakat, és akkor sem vágják le a szitut. Biztos azt hiszik, hogy boostoltam. -
#1330 -
#1329 A feeling amikor úgy nyersz Duo-t 1v2 ben hogy ledobsz egy Frag-et a legszűkebb körben és az egyik gyerek sérül kicsit a másikat meg a lökés kiküldi a körből és abba hal bele :D -
#1328 Én azt szeretem amikor teljesen inkompetens csapattársakkal kell lehozni a Win-t. Pl. tegnap leugrottunk duo-ban, csapattársam elsőnek talált kocsit nem is lootolt semmit és a balfasz nem elütötte saját magát a kocsival... Mire mentem volna felszedni a másik épületből lelőtték. De végül 8 killel egyedül lehoztam :D
(igen Serginho te voltál az :D ) -
ntex #1327 Mikor leérkezel a tetőre az enemyvel, felveszed a pisztolyt de nem tudod eltalálni mert jobbra balra teleportál előtted míg kilövöd rá a tárat de ő betáraz táncolás közben és minden probléma nélkül lelő, az kicsit kibassza nálam a biztosítékot. Majdnem összetörtem a G400-asom
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.22. 19:20:13 -
#1326 Nice try xD -
#1325 -
#1324 Tegnap éjjel kb 40 óra után megvan az első chicken dinner! :D
Juhú
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2017.07.21. 15:07:40 -
undY1ng #1323 XDDDDDDDDDDDDDDDDD Ott én is kiégtem!! -
#1322 Az volt a legkomolyabb, meg a csávó hangja, ahogy távozásra szólítja fel a srácot. -
fofoe #1321 Az a nadráglevetetős rész... uh még most is sírok :D -
#1320 -
fofoe #1319 Szerencsétlenkedés: Dombtetőn társsal tanakodunk, hogy ezt elbasztuk túl messzire szűkül, nincs jármű nekünk annyi. Erre felbukkan egy jármű elég lassan megy. Elmegy mellettünk utánalövünk a két srác meghal benne, jaj de jó megússzuk van járgány... de a járgány a vezető halála után szépen lassan gurul lefelé a lejtőn... épp csak annyira gyorsan gurul, hogy 10 méterről tudjuk sprintben követni, de nem érjük utol, majd jön a kék és halál :) -
#1318 Nem. Talán a következőben -
undY1ng #1317 Vault már lesz? -
#1316 Heti patch elmaradt, havi patch 2 hét múlva jön. -
#1315 Kedden haver megvette a játékot, így az elmúlt két estét (este 6-tól éjfélig) végigcsapattuk Duo-ban.
Hát mit mondjak, sokkal izgalmasabb a játék mint solo-ban. Csapatjáték, taktika, sunyulás, van itt minden.
Ő még most barátkozik a játékkal, elég kezdő, én is csak kb. 35 órát toltam a játékba de EU szerveren elég jó helyezéseket szoktunk elérni. Általában a TOP10-ben benne vagyunk, sajnos az első hely még nem sikerült, de többször voltunk #2 illetve #3-dik helyen.
Párszor azért wipoeltunk, mert a játék elején pisztolyon kívül nem sikerült fegyvert találnunk. Jól érzem, hogy solo-hoz képest sokkal gyérebb a loot? -
#1314 Tegnap játszottam kb 3 órát, igaz solo-t. AS szewrveren 2x egymás után lettem második. Meg is jött az önbizalmam, EU 5 kör egymás után, 1 kill mindegyik aztán RIP.. -
#1313 Tegnap EU szerveren megint mi volt, bolond módjára lőnek ezek. Elmondani nem tudom mennyivel hc-bbb, mint a többi. 3-4 fős csapatok és úgy darálnak, hogy csak pislogok. Nem értem, miért van ekkora különbség a területek között. Mitől jobbak ennyivel az eu-sok, mint na, as? Tudom volt már kérdés, de akkor sem értem, ember-ember. -
sata75 #1312 Néztem tegnap este kicsit. Egymás után 2x tolt olyan wint, hogy csak bámultam... Idióta a csávó de játszani azt tud, mondjuk kellenek hozzá a potato amcsi srácok is:) -
#1311 doc megint streamel új accal. Stream neve jump kick, karakter neve glasswindow :DD -
#1310 Ubisoft...tudjuk milyen játékokat gyártanak...kiadják aztán olyan crap hogy még az early acces PUBG szintet sem érik el,maximum a bugok számában :D -
#1309 Na ma 10-ből 10x haltam meg kill nélkül -
#1308 A Ghost Recon: Wildlands mapon nem lenne rossz egy BR játék :-) -
#1307 Hát motoros élményben volt részünk tegnap is te csapatgyilkos, reportollak is! :D -
yossarianHUN #1306 Mondta valaki, hogy ugyanaz? :D -
Nagydög #1305 Mondjuk az engem szornyen tud bosszantani, mikor megprobalok leboxolni valakit. Akkor ugyanis picsamod latszik, mennyire durva a lag es a tag veletlenul sem ott van, ahova en utok. Ugyanez a lootolasra: Ketten odarohanunk egy Uzihoz. Felkapom. Loszert is. Toltenem meg, erre latom, hogy ott log a ficko vallan. Shit!
Es a lag meg a quick lootot is kepes elb..szni, mert rendszeresen megtortenik, hogy be akarok huzni valamit, akkor ha nem szanok ra eleg idot, akkor az eger nem fogja meg a cuccot, csak hadonaszok vele az inventory folott.
Egy dolog tagadhatatlanul sokat javult, az autoba beszallas mar tobbszor megy elsore, mint nem.
-
#1304 Annyira azért nem ritka szerintem, bár tény, hogy mostanában egyre kevesebbszer találni. M16 folyton van, scar, ak is.
Jah és csak, hogy kicsit kötözködjek, az M4 és az M416 (ez van a játékban) nem ugyanaz a fegyó ^^ -
yossarianHUN #1303 Egyébként én vagyok az egyetlen, aki még mutatóba se látott M4-et? Még hulláról felszedve se találkoztam vele soha. A legdurvább airdropos fegyverekkel is volt már dolgom (pont tegnap tettem rá a kezem egy Grozára), de M4-gyel még soha. -
#1302 Pont az ilyen történetek miatt szoktam le arról, hogy néptelen vagy kevéssé preferált helyekre ugorjak és még a kékben kilootoljak egy egész várost. Most a Military/Iskola/Georgo hármasból ugrom valahova és valóban high risk high reward.
3 körből egyben fegyver nélkül meghalok, de még ebben is van móka ahogy az AK-s vagy M4es gyereket próbálod leboxolni. Aztán 3-ból egyszer fegyverrel elveszítem az 1v1-et, de minden harmadikban megölök két három embert mielőtt meghalnék és kb minden 5.-ben 4-5 killel kijutok a bázisról fullos loottal. Az egyetlen probléma, hogy medekkel általában szarul állok.
De így sokkal pörgősebb a játék és lootolással kb csak az első fegyver megszerzéséig kell foglalkozni utána már csak a boxokból kell túrkálni magadnak vmi használhatót. Nem mellékesen meg ha az elején lőnek le az nem nagyon zavar, mert nem veszítek sokat és így ha eljutsz top 30-ig akkor se sajnálod annyira ha lekempelnek, mert lelőttél minimum 3-4 embert előtte.
-
Zozo0122 #1301 Hozok én is egy tegnapi ki mennyire béna storyt :D
Squad, ketten éltük túl a landolást, ledaráltuk az ellenfél négyesét. Nagyon messze voltunk a körtől, így én motorra ültem, ő meg talált egy buggyt. Tépünk ezerrel, a kör a hátunkban... Erre borultam egy rohadt nagyot, hallom, ahogy haver sikít a röhögéstől, mert végignézte. Mondom jó, ha majd veled is megtörténik én se fogom vissza magam. Kb. 10 másodpercet kellett várnom...olyat borult a buggyval, kb. 20-25-öt fordult át a kocsi, hegynek lefelé, ki a kör vonalából :DDDDD Teljesen végem volt, megborultam itt a gép előtt a röhögéstől, miközben lefelé bukdácsolva távolodott tőlem :D (Nyilván hamarosan meghaltunk) -
#1300 Most azt játsszuk, hogy ki mennyire béna volt? Mert tudok még mesélni :D -
#1299 Felszerelkezek maxra, emberrel nem találkozom, puskalövés nem durran, kényelmesen szaladok a fák között, majd hallok egy kocsit, megfordulok és paff elgázol. Na mondom, a nyugodt körről ennyit. :D De lootoltam már házat nyitott ajtónak háttal is, meg is lett az eredménye. :P
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.07.19. 13:43:08 -
#1298 Nekem olyanom volt, hogy kb 3 kilométert kellett mennem, hogy beérjek a körbe. Miután beértem megálltam, hogy gyógyítsam magam, erre valaki odajön a kocsihoz és közvetlen közelről lelőtt :D -
#1297 Az nagyon hasznos lenne mondjuk a hídkemperek ellen :D -
Zozo0122 #1296 A járművek fizikája még mindig fos sajnos. Ez a játék leggyengébb része szerintem. Örülnék egy olyan gombnak is, hogy le lehessen bukni a kocsiban...:D -
Gabe18 #1295 Én beszállok egy olyannal hogy két szar kör után, amikor egyszer végig gyalog kellett a szűkölő kör után futnod, illetve egyszer az ugrás után egyből lelőnek, végre felszerelkezel, találsz egy motort, kijelölöd az aktuális kör közepét hogy oda berongyolva végre kényelmesen levadássz pár ellenfelet. Erre a motoroddal a sima búzamezőn borulsz egy akkorát hogy a gép 3x fordul át maga körül, és miközben az emberkéd száll a levegőben, téged elér a felismerés hogy most fogok meghalni amint földet ér a karakter... És valóban.