7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Istenem...
    Egyébként van annál megalázóbb mikor 300 fokot lefogva pásztázod a környéket hasalva a bokorban, majd átfordulsz és mögötted áll valaki, aki épp a heccsátot készítette elő!? Sikerült is megtennie.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.07.19. 11:11:58
  • Zs0lt1
    Idióta :D
  • ntex
    Szerintem előbb utóbb kidolgoznak valami egyszerű és gyors report + ban rendszert. Érthető hogy amíg nem készül el teljesen a játék nyilván nem ez lesz az elsődleges, addig valamilyen szinten együtt kell élnünk ezekkel a problémákkal.
  • Laza
    Ma megint benéztem AS szerverre, hátha csak szerencsém volt tegnap, erre megint kapásból benne vagyok a top 2-ben ........ és még talán meg is nyerhettem volna, ha nem akkor fogad a képernyő közepén a buzi 'network lag detected' üzenet .... :(

• Laza
    Mondjuk az, hogy veszel pénzért egy játékot, amihez valahol a netre kitesznek valami legépelt kis szabályzatot, miközben ennek a szabályzatnak nincs beépített figyelése ingame, és videós bizonyíték alapján döntenek csak, szinte vicc.

Akkor legyen úgy, hogy tk rating alapján a játék automatikus bannol ... de még a CS-ben sem tesz ki rögtön, csak ha sorozatosan támadod a csapattársaid. 1-1 TK meg bele kell férjen még direkt módon is, hiszen ez csak egy szaros játék, amiben ráadásul még tétje sincs semminek.

Persze én is utálom, mikor 3-as társaságból negyedikként lelőnek, de rányomok egy új játékra és ennyi.
  • Laza
    Ezt velem hányszor megcsinálták ... megvárták míg felcuccolok, majd leszedtek és kilootoltak ...
  • Szabi #1288
  • sata75
    OMG igazi PAN kill:)) debeteg:)
  • Zozo0122 #1286
    Megy a Stand by me és folyamatosan friendly killek :DDDDDd
  • Malakai
    Itt talán gyakoribb is a véletlen TK (habár World of Tanksot nem ismerem), de legalábbis sebzés. Report-hoz kötik jelenleg, nincs automatizálva.
    Habár report után automatizált megjelölés azért lehetne többedik alkalommal itt is, de a bant érdemes mod felügyeletre bízni.
  • fofoe
    Hmm mi DUO-ban 2 dolgot csináltunk kétszer, amióta játszunk: 2-szer TKztuk egymást véletlenül (csak knock outra) és kétszer nyertünk. Érdekes módon mindkét győzelem, akkor történt amikor egy egy TK is volt, ugyhogy ki ne vegyék a TKt :D
    Utoljára szerkesztette: fofoe, 2017.07.18. 15:49:25
  • Sunsetjoy
    A World of Tanksban is úgy van, hogy a teamdamage/team-kill meglétét a rendszer figyeli, Két-három alkalom után (egy bizonyos időn belül) megjelöli (kék lesz a player neve) a játék az illetőt valameddig. Ha alatta/utána következő időszakban is megint csinálja, jön az első ban (1 óra). Aztán ez növekedik 1 napra, hétre, stb. Persze nem pontosan így van a folyamat, de a fokozatosság dominál.
    Persze itt még nem tartunk annál, hogy a rendszerre bízzák a TK figyelését.
  • Malakai
    "if you don't want people teamkilling in your game then please remove teamkilling from your game"
    Ezt az iditiótaságot mennyiszer hallani minden játékban, ahol van TK.

TK-kért büntetést kiosztani eleve nehéz számukra, hisz vagy van egy megfelelő videófelvétel róla, hogy direkt volt, vagy a bűnös beismeri, amikor rákérdeznek. Ha nincs videó, simán csak azt mondja: véletlen volt. Hacsaknem sorozatosan öl pl persze.
    Ha egy nagy nézettség mellett egy streamer csinál ilyet, nem kap büntit és csak röhögcsélnek rajta, azzal lényegében nem megfelelő viselkedést promotál. Minden bizonnyal nem permaban, de a ban megfelelő lépés volt.

ui.: Idézethez [quote] is kéne css. :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.07.18. 14:18:22
  • TDC Geronimo
    Nagyon beteg megint

• Zs0lt1
    xD
  • Zs0lt1
    Ezúttal a doki volt punk kid :D
  • TDC Geronimo
    punk kid volt biztos, megérdemelte! :D
  • TDC Geronimo
    :(
  • Zozo0122 #1276
    Bakker, ez így gáz, hogy engedheti ezt meg magának miközben több ezren nézik...

Amúgy nem tudtam ,hogy ezért ban jár... öcsém is fejbe lőtt egy tagot miután nem adta oda neki az AWM lőszert...:D Leállítom akkor az ilyen akciókról. Meg pár napja ugyanezt csinálta velem egy srác, squadban voltunk, ketten éltük túl az elején. És az egyik tag, aki még nézett minket, mondta nekem, hogy ne menjek be a házba, meg fog ölni :D Nem értettem, hogy miért ölne meg? Jobb cuccom volt, és egyszerűen agyonlőtt a srác.
  • Zs0lt1
    Eléggé paraszt volt, szerencsétlen random fickó :D
  • Zs0lt1
    Frankón nem vágom ezt az ázsiai szerver mániát. EU-ban a jobbak ellen jobban fejlődsz. Az ilyen rizs zabáló hülye gyerekek ellen nem kihívás a győzelem.
  • Sunsetjoy
    Én tegnap mentem soloban AS szerón. Csak 4 kill volt, mentem az ötödikre, az kinyírt. Valamiért volt a nevében, hogy xyz_GER (szóval az se ázsiai volt :)

Én azt vettem észre, hogy összefutok egy fazonnal, rögtön hasra vágja magát és úgy próbál célozni, lőni (tegnap 2 is ezt csinálta).
    Én meg állva maradok, az ellenfél nem mozog, lövök... Azt hiszik, hogy elbújnak az aljnövényzetben, vagy mi? :)

Szerk.: Ja, a hasravágós ellenfél nincs messzebb, mint 10 méter!
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.07.18. 11:30:03
  • Running
    Ráfért.
  • Zs0lt1
    @Gero:
    Bannolták dokot :D
  • Zs0lt1
    Nemsokára lehet nevezni :D
  • Running
    Azért nem mindig van ez így, tegnap AS szerveren folyamatosan szopóágon voltunk, mondjuk sokszor a saját bénaságunk miatt.
  • Zozo0122 #1268
    Most így az éjszaka közepén nekiálltam random squadozni AS szerón. Hát, ami itt megy az tényleg durva :D Az előbb úgy kaptam le egyedül egy teljes squadot, hogy nem tudták, hogy melyik irányból lövök, egy Dacia körül futkároztak négyen :D Sima galamblövészet volt...
  • Laza
    Gondoltam kipróbálom ezt az AS szerver dolgot ... első solo-m itt :)

• Christian88
    Ha valakinek van kedve Duo/squad- hoz engem is felvehet "MentaCukor Harry"
  • SötétBarom
    Nem kamu ez az ázsiai server dolog. Ma gondoltam adok neki egy esélyt, elsőre volt egy 5 killes köröm, aztán telefon miatt haláloztam el.. Mid-gameben találkoztam csávóval, aki alsógatyában rohangált egy szutykos pisztollyal :DDD
  • ratgab
    Nem legenda. Így működik a rendszer.
  • ratgab
    Na látod erre nem is gondoltam. Igazad lehet.
  • fofoe
    Azt is vegyétek figyelembe, hogy AS szerveren kb. 4x annyian játszanak és NA szerveren is kb. 2x annyian, mint EU-n ezért ritkábban futsz bele skilles emberekbe. Plusz a legtöbb csíter, ugye orosz, ukrán, tehát EU szerveres ;)
  • Running
    Kb 15 solo meccsből 3 első hely, 2 benne az első 10-ben, többi random. Hm... emellett vannak olyan pillanatok, hogy egy 10 perces heti balfácánok rész is kijönne. :)))
  • Laza
    Beteg egy meccs ... duo - 36 kill

https://www.youtube.com/watch?v=T9WnYhrK4fg
  • TDC Geronimo
    Szerintem ez a skill alapú MM csak legenda vagy totál rng, ahogy a játékban rengeteg minden
  • Gabe18
    Akkor én EU-ban k...a jó lehetek, a riválisok alapján...
  • undY1ng #1257
    +++ sokszorosan is! Lövöm a szerencsétleneket és inkább menekülnek de úgy, hogy azt se tudják, hogy merről jön az áldás! :D
  • Nihili
    Elvileg a játékban skill alapú MM van, ami annyit tesz, hogy próbál a játék azonos rating-el rendelkező játékosokat összepakolni. Emiatt lehet az, hogy az ember az NA/AS szervereken az elején gyengébb játékosokkal találkozik.
  • TDC Geronimo
    Ez azért elég durva

"PUBG new peak record 382,561. Beats GTA V's 360,761, earning the 4th on the top records list."