7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#1494 motor fizika is sokkal jobb. Olyanokat lehet farolni vele :D
Járműveket már alig lehet felborítani. Amúgy jött most is egy patch -
#1493 a fű szebb update után -
ntex #1492 Nekem am ez a 15 euró bevétel bőven elég kárpótlás hogy hanyagoljam kicsit a gamet amíg rendberakják :D -
#1491 de a ládák működnek az a lényeg! -
Ferrari23 #1490 A játék egy nagy rakás fos lett a patch-től, lagol, kifagy, hang is lagol minden lagol nagy kalap S****r -
#1489 Most költöttem el 24K credit-et hétfőn, ha ezt tudom, hogy ezeket ezért lehet vásárolni akkor most azért ki lehetett volna szedni a játék árát ebből :D -
#1488 Biztos nekik ez annyi pénz, mint neked egy gombóc fagyi. -
#1487 Pénzt? kerestem 5€ 2 ládával lol ezeknek akik megveszik mi bajuk van? -
#1486 170euróért eladott valaki egy lila szoknyát xD -
undY1ng #1485 Remélem ez a gyors patch orvosolta is ezt a fos problémát. -
kombány #1484 Valaki pls súgja meg a gamescom-os ládákat hol lehet venni és mennyiért? -
undY1ng #1483 :DDDDDDDDDDD FPP módban 15 FPS a játék. Harcnál egyszerűen lehetetlen ölni, mert a csicska beálló kép előjön... úristen de fos. -
#1482 Test szerveren is ez volt ott mindenki azt hitte a test szerver terheltsége miatt, de úgy látszik nem... Ezért nem 1 napot kéne ilyen patcheket testelni...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.03. 13:46:48 -
ntex #1481 Most meg teljesen elszállt a hang a játékban mindenkinél, szaggatott mint az állat ilyen helikopter hangzással. Nem értem hogy jött ez nekik össze, de amíg nem jön hotfix én ezzel nem játszok... -
ntex #1480 Jött két új fajta ingyen nyitható láda a patch-el + a Gamescom-os kulccsal nyitható, mindkét láda a steam marketen is eladható és folyamatosan csökken az áruk minél több lesz. -
#1479 Fb csoportban azt írják, iszonyat lagok és fps drop-ok vannak. Remélem csak átmeneti. -
#1478 Ládák? Amiket a vörös zónákba dobnak le? -
#1477 Ezmiezezez?
Új láda? Pénzt lehet keresni vele? $$$$$
Meséld csak el nekem hogy is lehet ezt megcsinálni? A hétvégém pont szabad... -
ntex #1476 Na. Pozitívum, új ládákkal már kerestem 15€-t steamre. Tetszenek az új animációk mikor bandázsol a karakter vagy iszik pl. Ami negatívum hogy lehet hogy a karbantartások miatt de masszív fps dropok + lagok vannak a játékban, amik eddig nem voltak. Nálunk előbb nem volt hangja a Buggy-nak pl. csak a lengéscsillapító csattogását lehetett hallani.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.03. 13:11:05 -
Rocco27 #1475
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.03. 00:07:29 -
undY1ng #1474 ?? -
#1473 Nagyon janky ez az fps nézet még. Animok, fegyvermodellek, kamera, fegyver helyzete. Ezen még rengeteg meló lesz, hogy normális fps mód legyen belőle. Marad TPS egyelőre nekem. -
#1472 vagy lehet tanulni a cs:go példából és jó adag lejátszott meccs után egy overwatch-szerű rendszer ami mondjuk bp-vel jutalmaz ha megnézted és eltaláltad ki mit csalt. -
sata75 #1471 kb arról, hogy mindenki mindenkit reportolni fog. ---> elhalmozzák őket vizsgálni valóval ---> eltűnik a sok véristván jelentése között a valós gond. done...
vagy win-win :) -
ToMy_ #1470 Nekem meg olyan szaga van az egésznek, hogy megrendezett cicaharc volt, egyik részre a marketing, másik részre meg az "igenis törődünk a júzerekkel, és nem számít kiről van szó, a banhammer lecsap" kinyilatkoztatás volt a cél. Win-win.
Kíváncsi leszek, hogy a beharangozott report fícsör miről fog szólni... -
#1469 bőven megérte a hírverés miatt :D -
#1468 sokszor tps módban se tudod honann lőnek rád közelről, na fps módban még annyira se... Hang közelről tök bugos, vért se látod meg a becsapódást se nagyon. Általában, ha rád lőnek csak forgolódsz, hogy merről kaptad -
undY1ng #1467 Hol lehet az FPS módot kipróbálni?! -
#1466 brutál lagos a test már, szerintem jól tele van -
#1465 3 napot kapott, de ez már hetek óta volt -
Zozo0122 #1464 Hány nap ban jár teamkillért? Doc elvileg már streamel a sajátján. -
#1463 Amúgy tps nézet jobb egyelőre. Jó nézni karit, jók az animok, már jöttek heal animációk is. FPSel még lesz meló. -
ntex #1462 1-2 napon belül, a következő nagy patch bekerülésével. -
T800 #1461 Srácok, mikorra várható az ONLY FPS nézetű szerverek bevezetése? Valaki tud fix dátumot? -
#1460 hát erre van a test szerver + ez az első próba fpsre betanak is nevezik a menüben még. Előbb csávó lőtt ki ház ablakából valaki másra. Simán belopóztam mögé és lecsaptam :D TPS nézetben már rég látott volna, ahogy a lépcsőn jövök fel -
#1459 Írták, hogy fps nézet bugos még kicsit, ha kicrash-elsz tps nézetbe tesz vissza pl. :)) -
Rocco27 #1458 Tyűűű, már nagyon várom, hogy kipróbálhassam!!! -
#1457 Na toltam 3 kört fps szerveren. Van még mit csiszolni fps nézeten pl fegyver elhelyezkedése stb, de kurvajó lesz ez :)
toggle lean is van végre. Csávóval harcoltam, ő kő mögött én fa mögött. Mindkettőnknek peakelni kellett hogy lássuk a másikat, sokkal élvezetesebb a harc így. Járműfizika is sokkal jobb, kis huppanók nem dobálják már meg járművet annyira. -
#1456 Nekem bizonyos szinten jobb, bizonyos szinten hasonló, gyengébb gépem van a tiédnél (i5-4440, 750ti 2gb, 8GB DDR3, SSD)
1920x1080-ban a beállítások low és medium (inkább low) beállításokkal 35-50 fps körül tud jelenleg, többet nem.
Még várnék vele, amíg mind a jobb, mind a gyengébb géppel rendelkezők is javulást tapasztalnak. -
undY1ng #1455 Sajnos még elég optimalizálatlan... sok network lag detected és képbeállások.. Erősebb konfigról írom ezt.