7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• TDC Geronimo
    motor fizika is sokkal jobb. Olyanokat lehet farolni vele :D

Járműveket már alig lehet felborítani. Amúgy jött most is egy patch
  • TDC Geronimo
    a fű szebb update után
  • ntex
    Nekem am ez a 15 euró bevétel bőven elég kárpótlás hogy hanyagoljam kicsit a gamet amíg rendberakják :D
  • TDC Geronimo
    de a ládák működnek az a lényeg!
  • Ferrari23
    A játék egy nagy rakás fos lett a patch-től, lagol, kifagy, hang is lagol minden lagol nagy kalap S****r
  • kigyi
    Most költöttem el 24K credit-et hétfőn, ha ezt tudom, hogy ezeket ezért lehet vásárolni akkor most azért ki lehetett volna szedni a játék árát ebből :D
  • Running
    Biztos nekik ez annyi pénz, mint neked egy gombóc fagyi.
  • kigyi
    Pénzt? kerestem 5€ 2 ládával lol ezeknek akik megveszik mi bajuk van?
  • Szabi #1486
    170euróért eladott valaki egy lila szoknyát xD
  • undY1ng #1485
    Remélem ez a gyors patch orvosolta is ezt a fos problémát.
  • kombány
    Valaki pls súgja meg a gamescom-os ládákat hol lehet venni és mennyiért?
  • undY1ng #1483
    :DDDDDDDDDDD FPP módban 15 FPS a játék. Harcnál egyszerűen lehetetlen ölni, mert a csicska beálló kép előjön... úristen de fos.
  • TDC Geronimo
    Test szerveren is ez volt ott mindenki azt hitte a test szerver terheltsége miatt, de úgy látszik nem... Ezért nem 1 napot kéne ilyen patcheket testelni...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.03. 13:46:48
  • ntex
    Most meg teljesen elszállt a hang a játékban mindenkinél, szaggatott mint az állat ilyen helikopter hangzással. Nem értem hogy jött ez nekik össze, de amíg nem jön hotfix én ezzel nem játszok...
  • ntex
    Jött két új fajta ingyen nyitható láda a patch-el + a Gamescom-os kulccsal nyitható, mindkét láda a steam marketen is eladható és folyamatosan csökken az áruk minél több lesz.
  • Running
    Fb csoportban azt írják, iszonyat lagok és fps drop-ok vannak. Remélem csak átmeneti.
  • Norbi1990
    Ládák? Amiket a vörös zónákba dobnak le?
  • jan5650
    Ezmiezezez?

Új láda? Pénzt lehet keresni vele? $$$$$

Meséld csak el nekem hogy is lehet ezt megcsinálni? A hétvégém pont szabad...
  • ntex
    Na. Pozitívum, új ládákkal már kerestem 15€-t steamre. Tetszenek az új animációk mikor bandázsol a karakter vagy iszik pl. Ami negatívum hogy lehet hogy a karbantartások miatt de masszív fps dropok + lagok vannak a játékban, amik eddig nem voltak. Nálunk előbb nem volt hangja a Buggy-nak pl. csak a lengéscsillapító csattogását lehetett hallani.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.03. 13:11:05
  • Rocco27

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.03. 00:07:29
  • undY1ng #1474
    ??
  • TDC Geronimo
    Nagyon janky ez az fps nézet még. Animok, fegyvermodellek, kamera, fegyver helyzete. Ezen még rengeteg meló lesz, hogy normális fps mód legyen belőle. Marad TPS egyelőre nekem.
  • HTS s3rg1nh00
    vagy lehet tanulni a cs:go példából és jó adag lejátszott meccs után egy overwatch-szerű rendszer ami mondjuk bp-vel jutalmaz ha megnézted és eltaláltad ki mit csalt.
  • sata75
    kb arról, hogy mindenki mindenkit reportolni fog. ---> elhalmozzák őket vizsgálni valóval ---> eltűnik a sok véristván jelentése között a valós gond. done...

vagy win-win :)
  • ToMy_
    Nekem meg olyan szaga van az egésznek, hogy megrendezett cicaharc volt, egyik részre a marketing, másik részre meg az "igenis törődünk a júzerekkel, és nem számít kiről van szó, a banhammer lecsap" kinyilatkoztatás volt a cél. Win-win.

Kíváncsi leszek, hogy a beharangozott report fícsör miről fog szólni...
  • Szabi #1469
    bőven megérte a hírverés miatt :D
  • TDC Geronimo
    sokszor tps módban se tudod honann lőnek rád közelről, na fps módban még annyira se... Hang közelről tök bugos, vért se látod meg a becsapódást se nagyon. Általában, ha rád lőnek csak forgolódsz, hogy merről kaptad
  • undY1ng #1467
    Hol lehet az FPS módot kipróbálni?!
  • TDC Geronimo
    brutál lagos a test már, szerintem jól tele van
  • TDC Geronimo
    3 napot kapott, de ez már hetek óta volt
  • Zozo0122 #1464
    Hány nap ban jár teamkillért? Doc elvileg már streamel a sajátján.
  • TDC Geronimo
    Amúgy tps nézet jobb egyelőre. Jó nézni karit, jók az animok, már jöttek heal animációk is. FPSel még lesz meló.
  • ntex
    1-2 napon belül, a következő nagy patch bekerülésével.
  • T800
    Srácok, mikorra várható az ONLY FPS nézetű szerverek bevezetése? Valaki tud fix dátumot?
  • TDC Geronimo
    hát erre van a test szerver + ez az első próba fpsre betanak is nevezik a menüben még. Előbb csávó lőtt ki ház ablakából valaki másra. Simán belopóztam mögé és lecsaptam :D TPS nézetben már rég látott volna, ahogy a lépcsőn jövök fel
  • Running
    Írták, hogy fps nézet bugos még kicsit, ha kicrash-elsz tps nézetbe tesz vissza pl. :))
  • Rocco27
    Tyűűű, már nagyon várom, hogy kipróbálhassam!!!
  • TDC Geronimo
    Na toltam 3 kört fps szerveren. Van még mit csiszolni fps nézeten pl fegyver elhelyezkedése stb, de kurvajó lesz ez :)

toggle lean is van végre. Csávóval harcoltam, ő kő mögött én fa mögött. Mindkettőnknek peakelni kellett hogy lássuk a másikat, sokkal élvezetesebb a harc így. Járműfizika is sokkal jobb, kis huppanók nem dobálják már meg járművet annyira.
  • Sunsetjoy
    Nekem bizonyos szinten jobb, bizonyos szinten hasonló, gyengébb gépem van a tiédnél (i5-4440, 750ti 2gb, 8GB DDR3, SSD)
    1920x1080-ban a beállítások low és medium (inkább low) beállításokkal 35-50 fps körül tud jelenleg, többet nem.

Még várnék vele, amíg mind a jobb, mind a gyengébb géppel rendelkezők is javulást tapasztalnak.
  • undY1ng #1455
    Sajnos még elég optimalizálatlan... sok network lag detected és képbeállások.. Erősebb konfigról írom ezt.