7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Az egesz knock out rendszer ganéj szerintem, AR-el 3-5 találat után esik le végre a földre - ekkor mondjuk már csak 10% HP-ja van -, majd a földön csúszva szintén muszály 3-4, de van hogy 5(!) találatot is bevinnem, hogy végre alúlról szagolja az ibolyát...mindegyik lövés egyben találat is! Miért kell arra a 10% HP-ra még egyszer ugyanannyi sebzést bevinnem? Zavaró mikor nem lövöd tovább, mert rajtad kívül vannak még és kockázatos tovább lőni,de persze más kivégzi így a KILL is oda megy.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.06. 15:51:08
  • Fujiryu
    Nem így működik a rendszer. A knockért csak akkor kapsz killt ha a te csapatodból ölik meg vagy kihal a squadja. ha a knockolt embert egy másik squadból lövik le akkor azé a kill aki lelőtte. Ez igaz akkor is ha mondjuk a gyereket egyszer knockolod, felkeltik és a squadodból más öli meg végül, akkor is azé a kill aki először knockolta.
  • ntex
    Knockoltam valakit UMP-vel az előbb és enemy ölte meg a gyereket, nem kaptam meg a killt. Megint variáltak valamit?
  • Fujiryu
    Még az elején én is azt a taktikát követtem soloban, hogy ugrom valami távoli helyre ahol max 1 emberrel találkozom azt levadászom és kilootolom az egész várost és kb 3. körbe bemegyek kocsival(lipovkából georgoig elég egy firstaid és redbull). Effektív taktika. Garantált a top10 ha az elején sikerül egyedül maradnod a városban, találsz autót és amikor és beérsz a körbe a kékből 0 hpval úgy, hogy senki nem vár és fel tudod healelni magad. De persze ez a hátulütője is a taktikának, mert ha lelőnek vagy nem találsz kocsit 10-15p lootolás veszik kárba és kurva unalmas.

Szóval már inkább az a taktikám, hogy military vagy georgopol, de a lényeg, hogy minimum 5-6 ember ugorjon. Ha túlélem akkor fasza, van lootom is, ha meg meghalok akkor általában 1-2 perc után. 1-2 háznál többet nem kell lootolni, hogy találjak egy fegyvert amivel utána már megy magától. 2-3 embert kell lelőni és fullos lootod van. A hátránya az, hogy gyakran nem marad már neked kocsi és futhatsz sokat és 2-3 kill után körön kívül meghalsz(főleg militaryn) vagy megnézel 3 házat és semmid nincs és szembejön egy terminátor.

Squadban meg tényleg egy dolog a lényeg, hogy ha vannak ott ahova ugrottatok azokat hamar kifüstölni. Amint van fegyvered abbahagyni a lootolást és lerusholni őket. A legnagyobb hiba, hogy lootolás miatt elmész a többiektől és addig lelövik őket vagy téged. Meg persze ha sajnálod a másiktól a lootot vagy csak magadnak lootolsz. Egyszóval az önzőség nem kifizetődő.

Mi pl szoktuk azt is csinálni, legalábbis én, hogy a végén ha nagyon szar helyen vagyunk, hogy futnunk kell a körön kívül fedezék nélkül hátramaradok és a kéken kívülről kilövök annyi embert amennyit tudok és akik fedezékből kiszednének minket. Így én tuti meghalok, de a squadból nagyobb eséllyel élik túl. Tudom pár ember itt megveti ezt a taktikát, de nincs is jobb mint futkorászó csirkékre lövöldözni :D
  • Zozo0122 #1170
    10 fő alatt :) Rank.
  • sata75
    Tegnap néztem egy streamben, hogy az egyik srácnál AK+M4 rengeteg lőszerrel, a társánál meg egy pumpálós shoti...
    Asszem értem miről beszélsz:)
    És mi az az R10?
  • Zozo0122 #1168
    Én úgy szoktam, hogy ahogy leszállok, figyelem, hogy jönnek-e a közvetlen közelembe. Ha igen, rögtön felkapok egy fegyvert és ráfutok, jó eséllyel el is intézem, mert lootol. Utána kicsit nyugodtabb vagyok. Átnézem a környezetemet (mondjuk egy házcsoport) és jó eséllyel meg is vagyok belőle, nem sírok már, ha nincs rögtön scope-om meg ilyenek, elég nekem egy shoti meg egy AR, ha vna egy red dotom már örülök, sokat számít. Aztán megindulok olyan irányba, ami elkerüli a gép vonalát. Ha van olyan helyzet, hogy ölhetek viszonylag biztonságosan, akkor megteszem, a srác jó eséllyel killotolt nekem addigra 5-10 házat. Sokkal jobb így szerintem.

Duoban/Squadban a csapatérdek az első. Lootoljuk a környezetet és ha megyünk valahova, akkor együtt megyünk. Ha megölünk valakit, akkor együtt megyünk rá több oldalról. Az olyan dolgokat, hogy leszállunk két helyen és majd tali, vagy nagyvárosban szétszéledünk, én nem szeretem. Csökken a hatékonyság és nem lehet egymást védeni. Mit lehet tenni, ha leszednek, a társad meg 200 méterre van? Semmit.

Én már rájöttem arra, hogy mi a legnagyobb hiba ebben a játékban. Mármint a játékosok részéről. Legalábbis szerintem: a kapzsiság. Már szándékosan figyelek rá, hogy ne legyek kapzsi, de néha nehéz megállni. Gondoljatok bele, hányszor látjátok a következőket:

- Egy squad úgy lootol, hogy szét vannak széledve, gyakran egészen addig, amíg már bőven a körön kívül vannak.
    - Emberek ráúsznak a vízbe ejtett dropra, mikor minden irányből lőnek.
    - Emberek lootolnak R10 alatt, ahelyett, hogy max a healt kikapnák az emberből gyorsan.
    - Egy egész squad ráfut a dropra, ahelyett, hogy minimum kettő fedezi őket. Mindenki a jó cuccot akarja, ahelyett, hogy m,egbeszélnék, hogy most enyém, legközelebb tiéd.
    - Squad/duo és még azt sem beszélik meg, hogy kinél mi van, mert az önös érdek erősebb. Mondok példát: tegnap láttam egy srácot 4x scope az M16-on, a társának a Kar-on nem volt semmi. Erről ennyit. Vagy megölöm a gyereket, gyorsan belenézek, semmi heal. Megöljük a társát, ott van nála 4 first aid kit. :D
    - A már csakazértis ölök, mert a kill count számít embereket hagyjuk is :D Bár ha reménytelen a helyzeted, akkor miért ne :D
    - Vagy: meglát valakit a gyerek és azonnal lő. Egyedül nem fogja megölni, mert a társai felszedik. Csak azért lőtt, hátha valami csoda folytán sikerül és övé a kill. De ha mindenki becélozza őket és sortűz, az mindjárt más azért. Annyira jó, amikor 4v4 van és tudod, hogy azért nyertetek, mert ti voltatok jobbak, jobban működött a csapat és senki nem hullott el.

Szerintem squadban a lövéseid pontossága, a saját egyéni skilled, és az egyéni killcountok rohadtul másodlagosak. Együtt kell menni és védeni egymást. Sokkal erősebb egy négy közepes játékosból álló squad akik jók együtt, mint egy olyan, ahol van mondjuk egy lead aki próbálja irányítani a többit, de azok még a szavát sem fogadják meg. Vagy nem is értik, mit akar. Vagy mindenki egyénileg nagyon jónak tartja magát és arra megy, hogy neki legyen a legtöbb killje.

Másik kérdésre:

Inkább a jó pozi, de fegyverfüggő. R10 alatt halál a ház, ha nem oda szűkül, meghaltál :D Ha squad van, akkor kőr széléről ügyeskedés. Duoban minél jobb lövőpozi. Soloban simán eljátszom azt, hogy felborítok egy autót és lazulok benne, vagy elbújok egy sziklán és nézem a műsort :D

• ntex
    Ti amúgy mennyit szoktatok lootolni? Kezdek rájönni hogy szinte totálisan felesleges lootolással tölteni az összes időt, azért hogy 10 perc lootolás után hátba lőjenek valamelyik házból vagy bokorból és csak az ellenségnek segítettél összeszedni a cuccokat kb. Sokkal érdemesebb összeszedni annyi cuccot ami elég ahhoz hogy megölj 1-2 ellenséget és elszedni másoktól a cuccokat, nem?

A másik kérdésem hogy ti be szoktatok kempelni épületben vagy inkább egy jó poziból kémlelitek a terepet és keresitek a mozgást? Az a tapasztalatom hogy a meccs vége felé bekempelni épületet sokkal rosszabb mint kint maradni a szabadban, mert az épületeket szvsz sokkal jobban figyelik és mikor kilépsz az ajtón ha nincs egyből fedezék a közelben szinte biztos hogy agyonlőnek.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.06. 12:41:56
  • Rocco27
    Nálunk szokott lenni eső, de ritkábban.

A tegnapi Squadból (satika92, D3V1L_HUN és Stevie_Vayne) hárman jutotttunk be a végső csatára, ahol már csak maradtak ellenünk. Társaimat földre kényszerítették, mire én kibéleltem ólommal mindkettőt!

Akármennyire is kerget néha vagy gyakrabban az őrületbe ez a játék, egy győzelem itt felér egy adag droggal! Megnyugtat és totál happy leszel tőle, majd várod a következőt!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.06. 10:02:12
  • Sunsetjoy
    Tegnap vagy tegnapelőtt pont volt. Mondjuk sokkal nagyobb zuhénak tűnt, mint a korábbi langyos csöpögős...
  • Zozo0122 #1164
    Én sem láttam.
  • ntex
    Észrevette más is hogy mióta bejött az új patch nincs esős pálya? Legalábbis én azóta egyet nem láttam, pedig mentem jó párat
  • Metalmilitiakid
    Nekünk is ma úgy halt meg egy squadmate mögöttem, hogy előttem volt az Enemy, elszaladt a házam mellett úgy hogy se én se ő nem hallotta, majd benyitott a mögöttem lévő házba ahol haver volt az emeleten amit szintén nem hallottunk, az egyetlen hang az volt amikor 1 méterről hátba lőtte az emeleten a havert shotival.
  • Rocco27
    Köszi szépen ránézek a programra!

@Laza: igen, egyik veled volt, másik Gedoxal. Mindkettő izgalmas és akciódús kör volt!
  • ntex
    Volt már rá példa hogy mi sem hallottuk a közeledő enemyt, ja. Furcsa mód változik, van amit én hallok meg a többiek meg nem, van amit én nem hallok mások meg igen...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.05. 19:19:15
  • Rocco27
    A hangok újra be tudnak buggolni? Kör végén azért buktuk a Squaddal a meccset, mert az ellenség befutott mellém és sörétessel kilőtt! Nem hallottam semmi trappot fülesben.
  • Laza
    Nagyon jó és gyors az új fegyó ... tegnap egy táram volt hozzá, ablakon keresztül két egymáshoz közel lévő emberkét is ledaráltam vele egy pillanat alatt.
  • Laza
    Hopp, az egyiken még én is ott vagyok :)
  • Laza
    DrDisRespect csatornáját gyakran szoktam nézni, mert brutál ütközetek mennek arrafelé :)

Este pont élőben láttam, mikor duóban VISS cimborájával játszottak, aki nagyon brutál tolja, ezt a rész élőben láttam, vicces honnan nyeri meg a játékot, látszik, minden lépése hidegvérrel ki van számolva :)

06:14:00 -tól kb 06:20:00-ig az utolsó pár perce a játéknak, nagyon vicces, ahogy megnyeri egyedül a gamet :)
    https://www.twitch.tv/videos/156579853
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2017.07.05. 11:01:06
  • Zs0lt1
    Egy kis segédlet :D
  • Zs0lt1
    Ez nagyon király kis cucc!
  • Sunsetjoy
    EZ a te programod xmousebuttoncontrol

Programra (sőt programablakra) külön-külön szabható egérviselkedés, egymásba ágyazott egérgombparancsok, stb.
    Küldhetsz billentyűparancsot (mondjuk egy billentyűt) is egérgombbal, letilthatod a gombokat, stb.

Én az egeremnél letiltottam vele lapozógombokat (mert nem használom, és ahogy fogom, random előre-hátra ugrál a böngészőben, stb.)
  • TDC Geronimo
    Heti patch note

Players,

Today we look at what we have changed and fixed in our week 15 patch.

This patch will be deployed to the Test Servers on Wednesday, July 5, and if everything is stable, to the Live Servers on Thursday.

Early Access – Week 15 - Patch Notes

General

Added SEA (Southeast Asia) server

Client Performance

Improved UI performance

Bug fixes

Fixed a bug that caused a character to walk through gas station wall.
    Fixed a bug that caused a character to stand on top of a tunnel after getting out of motorbike inside of a tunnel.
    You can no longer get out of a vehicle if the vehicle is blocked all the way around.
    Fixed a bug that made a teammate's weapon invisible in spectator mode
    Fixed an issue of the scope crosshair appearing blurry when post-processing quality is set to high
    Adjusted GROZA rail to better fit Holographic Sight and Red Dot Sight
    Fixed a bug that caused ammo not to drop after dropping Extended Mag with full Backpack
    Vehicle tire effects will change immediately when the vehicle is on a different type of ground

See you in-game,
    PLAYERUNKNOWN
  • TDC Geronimo
    LOL

• TDC Geronimo
  • Rocco27
    Van valakinek ötlete, hogyan lehet végleg letiltani a görgővel való fegyverváltást? Az elmúlt 20 év alatt nem volt ennyi bajom vele, mint ebben a játékban! Néha előfordul, hogy harc közben egyszer csak rossz fegyver van a kezemben és meghalok emiatt. Természetesen a Controlsban már átállítottam más gombokra, de ennek ellenére a görgő még mindig ugyanúgy váltja a fegyvert a következőre vagy az előzőre.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.04. 22:51:48
  • cody1994
    Igen van olyan 8 fele már leszek! :D
  • TDC Geronimo
    Durva lett megint :D

• Zozo0122 #1146
    Ha ez kijön, szerintem jó ideig csak ezen fogom tolni...:D Aztán majd túl nagy lesz a terhelés és megyek vissza a régire, ami simán fog futni, mert kevesen akarnak rajta játszani :D
  • Rocco27
    Friss hírek: PlayerUnknown's Battlegrounds - első képek az új területről

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.04. 10:53:20
  • Zs0lt1
    Tegnap volt egy elég furcsa bugunk. Knockoutoltam az egyiket, akit aztán felszedett a csapattársa. Majd ezután az én csapattársam meg megölte mindkettőt és az egyik kill az enyém lett :D De mindkét ember akit megölt a csapattársam már élt :D

Tuti ők voltak, mert név alapján is ok, meg a 2. ember már azonnal halt, nem maradt más társuk.
  • Zs0lt1
    És én is ^^
  • Zozo0122 #1142
    Felvettelek én is.
  • Rocco27
    Felvettelek! TS3 van? Dobok szerver címet.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.03. 22:10:51
  • Rocco27
    Tegnapi Duo termés, izgalmas volt mindkettő:

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.03. 22:08:16
  • Rocco27
    Storym: Srác ablak alá befut, a fejét látom csak, abból is csak a szemüvege teteje villan fel. Rálövök, amire leguggol, majd guggolásban kilő. WTF?!
    Újra jönnek elő a játékba a rendkívül érdekes pillanatok. Persze többnyire Soloban!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.03. 22:05:57
  • cody1994
    Üdvözletem! Valaki nem akar duozni? vagy squad ?
    Steam profile: --->ITT
  • Zs0lt1
    na kuss! :D
  • TDC Geronimo
    LUL

Úgykell! :D
  • Zs0lt1
    Ehh baszki, végre felszedtem egy dropból, benne volt a 3-as mellény, a sisak, az adrenalin cucc meg a fegyó. Erre fél percre rá, redzone és halál :(