7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#1214 Határozott fellépés. -
#1213 Solo a punk kideknek való :D -
#1212 Te a top3-ba se kerülsz be mit beszélsz? -
#1211 2 kill top 3ba...GET A GRIP -
#1210 Újra nyertem egy kört szólóban (végre :D). Eu szerón. Igaz, nem sok öléssel. Sikerült végre a Groza-t is megszerezni, hát nem gyenge :D
Link. -
Gabe18 #1209 Az én igazán nagy bajom, hogy megsebezni meg tudom az ellenfelet, de "bevégezni" a dolgot már ritkán.
Számtalan alkalom van hogy egy tűzharcban én is, ő is talál többször, de a végén rendre én fekszem meg.
A legidegesítőbb mikor az első 1-2 lövés még ráadásul az enyém is, és onnan bukom be, mert el tud szaladni/bújni aztán mikor mikor már vissza is lő, onnan baj van.
Vagy mikor megy a kocsival elkezdem lőni, 3 vérfröccsnős találat is meg van mire elhúz, de nem hal meg bele. Én megyek autóval, 2-es mellény + sisak kombóval, és két lövésre kilőnek a mozgó járműből...
Szerintem nem érzem a lövéseknek azt az ütemét amivel még gyors is, de nagyjából egy helyre megy. Amit ráadásul még az is befolyásol ugye milyen cuccokat találsz rá, vagy milyen célzó/scope van éppen rajta. -
sata75 #1208 Kipróbáltam US servert. Első körben 2. lettem, a másodikban első:)
Most este néztem LIRIKet. Ember nagyon jól játszik, átjött EU-ra douban agárkodni. 3-4 kör alatt 50-be se kerültek be:)
Szóval lehet valami abban, hogy amcsik bénák.. -
Nagydög #1207 Az lehet, de ez mar nekem is megfordult a fejemben mikor korabban nemely youtuber az Azsiai szerveren kalandozott, es korulbelul ugy nezett ki, mintha felalomban levo csecsemok ellen jatszottak volna. -
Zozo0122 #1206 Nem tudom, én csak hülyültem, viccből írtam :D -
#1205 Én még régebben próbálgattam az ázsiai szervert. Tény, hogy könnyebb ott érvényesülni, de durva késések vannak ott viszont az tuti. Meglövöd az ellent shotival, beadja a vérzést aztán kb 1-2 másodpercre rá írja ki, hogy kill :D
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.07.11. 14:44:25 -
Nagydög #1204 Lehet, hogy csak klissesen gondolkodom, de az o kunsztjuk inkabb az MMO es az RTS. Nem? -
Zozo0122 #1203 Fura, hogy könnyűnek írjátok az ázsia szervert :D Azt gondolná az ember, hogy Dél-Koreában és Kínában már vannak olyan pro teamek, amik tökéletes alakzatban szállnak le az ernyővel, és sérülés nélkül végigviszik az alakzatot egyhuzamban 10 winnel és hasonlók :D
Ugye azt szokták mondani, hogy ha azt hiszed, hogy bármiben is jó vagy, akkor gondolj arra, hogy Kínában van egy 10 éves kis srác, akinek máris jobban megy, mint neked :D -
ratgab #1202 Nem mértem, de semmi késést nem érzékelt eddig a 8 ismerősöm közül egyik sem. EU-n nagyobb laggok és késések szoktak lenni, mint ott.
Lövések késés nélkül oda mentek eddig mindig ahova szántuk. -
#1201 Kétlem, hogy @undY1ng tényleg 50000-re gondolt volna... ;)
Ezt csak azért írom, hogyha mondod, hogy "nincs akkora", akkor esetleg valami megközelítőt mellédobhatnál, hogy mekkora is szokott lenni az a ping. Toleranciája ugye mindenkinek más erre is.
Ázsiai szerverek meg nagyon változó távolságban és útvonallal jöhetnek ide, nem tudom itt milyen. -
ratgab #1200 Ha hiszed ha nem nincs akkora ping. Ugyanúgy ahogy az amcsi szerveren sincs akkora ping. Az is simán játszható. Ha bemegyünk squadozni AS szerverre szinte mindig nyerünk. Könnyedén. Mondom Duo-ban 9 killel végeztem (EU szerveren még közepes játékosnak se mondanám magam) és nyertem meg egy kört. Aztán következő körben 6 killel végeztem 2. helyen, mert nem fedeztem fel honnan lőnek.
Totál más mentalitásban játszanak azon a szerveren. Alig látsz futó embert, nem kempelnek, megbújnak bokrokban, vagy hasalnak és akkor se lő rád ha tiszta célpont vagy. Ellenben imádnak kocsikázni és hátbalőni ha van rá módjuk. Tisztelet a kivételnek, de sok érzékük nincs a Pubghoz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.07.11. 09:58:09 -
undY1ng #1199 50000-es pingel? -
ratgab #1198 Dehogy vagy béna. Menj az AS szerverre. Könnyebbek az ellenfelek. Ott gyakorolj. Az EU az talán a legkeményebb.
AS szerveren még nekem is könnyedén összejön 6 kill pedig nem vagyok egy pro játékos. -
Gabe18 #1197 Azt a nyomorult gyakorló pályát mikor akarják már belerakni mindenkinek?
Mert egy vicc mennyire nem tudok én ezzel játszani, és hiába akarnék jobb lenni, úgy nem fogok megtanulni lőni hogy 15 perc bujkálás után mindenki agyonlő aki szembe jön.
Vagy 7-8 solo köröm volt zsinórba 0 kill-el. Kissé kiábrándító...
Vagy tudomásul veszem hogy én ehhez béna szar vagyok már, aztán elfelejtem. -
#1196 Mondták, hogy lesznek kozmetikai itemek, de csak megjelenés után. Itt maradni fognak a normális létező katonai camoknál, nem mennek el h1z1 irányba -
ratgab #1195 Egyetértek. A játék szépen fejlődget. A lövés is pontosabbnak tűnik számomra is. Az új mozgásanimációk behozatala új szintre fogja emelni a játékot abban is biztos vagyok.
Hogy van-e jövője a Pubg-nak? Ha bekerül még néhány fegyver (titokban várnék még egy Desert Eagle pisztolyt is), illetve a beígért 2 pálya. Az optimalizálást rendberakják teljesen illetve a network lag problémát (nálam is előfordul, hogy kiírja, hogy network lag detected és ilyenkor megáll a játék, de sokan a baráti körből is jelzik ugyanezt), valamint a betöltési problémát akkor kategóriájának simán lehet királya a játék.
Tudom vörös posztó, de ilyen játékosszám mellett a különböző ruhák és egyéb skinek kiadása előbb-utóbb kikerülhetetlen lesz. H1Z1 szintű itemrendszert vízionálok a Pubg-nál is. -
#1194 Szevasztok ! Nem tudom kinek mi a tapasztalata, de mostanában mintha pontosabb lenne a játék. Jobban bejönnek a találatok, kevesebb az elveszett lövés. Persze vannak gondok, megmagyarázhatatlan esetek, de valahogy érezhetően kevesebb. Az új loot rendszer nekem jobban bejön. Sokkal kevesebb a fegyver, ill. a jó fegyver. Szerintem jót tett a játéknak. Az emberfia már egy UZI-nak is örülni tud leszállás után.
A minap egy barátomnak építtetem kérésre egy új gépet. Erősen meg volt kötve a kezem a ráfordítható pénzmag tekintetében, és mint tudjuk VGA téren is korlátozott a választási lehetőség a bányász láz miatt, a memória árak is az egekben. Végül i5 7500, 8gb. DDR 4, és egy 1050 Ti adta a lelkét a rendszernek egy korszerű MSI B250 rendszerű lappal támogatva. Kellemesen csalódtam, gyakorlatilag vidáman hasít a PUGB a gépen a gyenge VGA ellenére. Szinte mindenhol megvan játék közben a 60+ FPS, természetesen a kezdő helyet, a repülőt, és kiugrást nem figyelembe véve. Van oylan twitch streamer aki GTX 1080 melett is 20 fps-ekről panaszkodik :)
A játék optimalizáltság szempontjából szépen halad előre. A megjelenés első napjától játszom, és bár komoly változás igazából azóta kb. semmi nem történt (1-2 új fegyver, jármű, égbolt számomra nem komoly fejlesztés), de azért érezhető egy egyenletes, fokozatos fejlesztési ütem. Szal dolgoznak a munkás emberek, persze irdatlan pénzt kaszáltak.. van is miből :). A játéknak óriási jövője van, a nyári szünet is meglátszik a létszámon, igen gyakran megy 300 000 online fölé a létszám. -
#1193 Nem elég hozzá a space és a c, a w is kell, mindhármat kell egyszerre nyomni akkor működik.
A lobbyban lehet gyakorolni a konténereknél a kocsi gumikon felugrálva. Bár szokott lenni 1-2 barom mindig aki odaáll, hogy ne lehessen felugrálni :-) -
Madi92 #1192 Yupp. Csak rohadt nehéz. Nekem legalábbis. -
ntex #1191 Már értem Grimmmz hogy ugrál ki be az iskola ablakain -
Ferrari23 #1190 Ezt ti tudtátok?
Van crouch jump (guggolva ugrás) a játékban. Ha a C-t (vagy a guggolás gombot) és a space-t egyszerre nyomjátok, akkor magasabbra tud ugrani a karater, ezáltal képes átugrani olyan falakat / kerítéseket, melyeket alapból nem lehet, illetvbe így ki is lehet ugrani egy ház ablakain és hátulról meglepni a támadó(ka)t.
Kipróbáltam tegnap egy nem teraszos ház emeleti ablakát és tényleg sikerült kiugrani.
-
#1189 50 vs 50
Vicces, hogy csak 8-an lehetnek egy grpban, ezért a két csapat a felöltözöttek és a meztelenek táborára oszlott :)
Van itt káosz rendesen :)
https://www.youtube.com/watch?v=fgITpg1jzmU -
#1188 -
Rocco27 #1187 Valaki játék? -
Ferrari23 #1186 Nem tudom, hogy nem látott, de így járt :D -
#1185 Early Access Roadmap Update
Players,
Today I want to update everyone on PLAYERUKNOWN’S BATTLEGROUNDS progress through Early Access. The amount of support and feedback we have received from our community has been incredible. I want to thank you all for your bug reports, feedback and suggestions. As we continue to fix bugs, improve gameplay and add new content, it’s important to for us to deliver you a fully realized and polished Battle Royale experience as we look towards launch.
Over the past few months I have done a lot of interviews, and in many of them, I said we hoped to be out of Early Access six months after we first launched. I’ve come to realize that restricting the window to a specific month could hinder us from delivering a fully featured game and/or lead to disappointment within the community if the launch deadline is not met.
So, we have decided that we are going push the full launch back a bit from the initial six-month timeframe, but want to assure you that we are still planning a full release before the end of Q4 2017.
We will continue to push weekly and monthly updates until full launch as we want to ensure that the game we release is the best version possible. This is why we’re giving a launch window rather than an exact date. We hope this makes sense, and appreciate your understanding.
As always, I want to thank you all for your continued support.
See you in-game,
PLAYERUNKNOWN
-
#1184 remélem playerunknown-nak is lesz esze mint a valve-nak,csgo volt sale-en erre tegnap jött egyből a VACation ban wave,rá is fért -
#1183 nem mintha 30 euro sok lenne érte és kulcsos oldalakról 22-25 euroért lehet szinte mindig venni -
ntex #1182 Biztosan sokan várták a salet hogy majd le lesz árazva, hát nem lett, elfogyott biztos a türelem :D -
#1181 PlayerUnknown's Battlegrounds sells 600K+ copies during the Steam Summer Sale, despite not being discounted -
Nihili #1180 Netcode teszt újratöltve:Battle(non)sense -
ntex #1179
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.06. 21:41:13 -
Ferrari23 #1178
Az első ilyen killem :D] -
#1177 az általános tapasztalatom hogy kb. tökmindegy a loot, a lényeg a jó és szerencsés helyezkedés.. :D
buktunk már kőrt fullsilenced is, de nyertünk stock ump-vel is :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.07.06. 19:57:13 -
#1176 Nyomnék duot olyanokkal, akiknek van mikrofonja.. Random arcoktól fasz kivan. Vegyetek fel steamen, SötétBarom [HUN] -
#1175 Ha viszont a másik oldalról nézed és te kerülsz a földre akkor meg előnyös, hogy még 5 lövés kell beléd. Így találták ki a készítők. Engem is idegesít , hogy a házból ha a társai élnek nem lehet kiszedni senkit és 20 másodperc múlva kezdődik elölről az adok kapok. De ilyen a játék, ehhez kell alkalmazkodni.