7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ntex
    Ennél a játéknál hiába raksz be delayt, a lassú játékmenet miatt még 1-2 perc delay-el is lehet tudni kb hol jár a streamer. Folyamatosan mozgásban kéne lennie, nem mindenki rusholós módon játszik a streamerek között sem.
  • Axsys
    Jajj ne álszenteskedjetek már ennyire a streamerekkel kapcsolatban, mindjárt ejtek 1-2 könnycseppet énis.
    Aki nem akarja, hogy lesnipolják és nyugodtan akar játszani az betesz egy minimális delayt és meg van oldva a többiek meg vállalják, hogy igenis van 1-2 paraszt aki poénből rájuk fog szállni.
    Ez minden játéknál így volt eddig is legyen az fps, rts stb vagy akár póker. Nem is értem, hogy ezzel kapcsolatban minek próbálnak meg szabályokat hozni, aki ügyesen csinálja nem tudod úgysem rábizonyítani, hogy snipeol aki meg látványosan csinálja az nyilván poénból amit az emberek egy bizonyos része értékel bizonyos része nem.
    Én pl jót röhögök rajta, ennyi :-)
  • ntex
    Látnád mi megy a magyar PUBG facebook csoportban... Komolyan mondom szánalmas nyomorékokkal van tele a csoport, akik a kill meg win countra hokiznak egész nap. Feltettem oda is a képeimet amit lejjebb beraktam azt jöttek egyből a hűde nagy highok irkálni hogy ezt minek kellett kiraknom meg kb 8 killel inkább bújjak el a sarokba stb :D Ugyanúgy mint a CS-s community, a magyar PUBG community is tele van nagypofájú, szánalmas "ki ha én nem" 15-20 éves senkiházikkal (akinek nem inge nem veszi magára ugye...). Bár gondolom nagyrészt ez annak is köszönhető hogy rengeteg szuperhigh CS-s elkezdett ezzel is játszani és jött velük a community színvonal. Lehet ki is lépek abból a szarból inkább... És ja, PH-n is megtalálható 1-2 ember ezek közül biztos vagyok benne akik folyton ott is osszák az észt meg a "skillt"
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.09. 15:12:06
  • Gabe18
    A H1Z1 egy arcade shooter, ez meg egy kicsit lassabb, reálisabb megközelítés. Nem full realisztikus, de inkább arra próbál menni a játékmenettel, fegyver viselkedéssel, stb...
  • T800
    Srácok gondolom nem én vagyok az első aki felteszi ezt a kérdést, ezért nem is várok el több oldalas választ , viszont baromira érdekelne hogy mi a különbség ez a játék és a H1Z1 king of te hill-je között? Az oké, hogy a grafika, de alapjáraton mindkettő ugyan az. Azt is ahogy néztem játssza 150k player általában. De mégis, ha valakit mind a kettő érdekel, hogy tud különbséget tenni, illetve választani, hogy mi az ami jobb, stabilabb stb?

Köszi!
  • Running
    Nem értem egyesek szerint miért kéne jobban számítania a kill-nek. Prohardveren is ezen rugóznak állandóan. Végre egy játék, amiben nem az a cél, hogy a napi 8 órát kockuló 13 éves pistát kell agyonlőni, hanem minél tovább túlélni, akárhogyan. Battlefield-el is mindig ez volt a gond, ott sem a zászlóhúzás érdekelte a sok lámát, hanem, hogy szép legyen a k/d-je. Remélem nem hallgatnak a sírásra, ha igen, akkor meg külön szerveren k/d-zhetnek nyugodtan.
  • Zs0lt1
    Előre kijelentették, hogy a kill nem számít semmit, miért ne kempelne mindenki? A 2- kvali első meccsén ott voltam egyébként. A kör közepén kempeltem egy ideje egy házban kb egy ump-vel meg egy energia itallal :D Ki kellett mennem vc-re, meg hoztam a konyhából italt, mire visszajöttem megtaláltak, néztem top14-be kerültem :D A másik három meccsre be se mentem már, teljesen értelmetlen.

A szervezés katasztrofális volt, az egész rendezvény átgondolása is. Jófejség, hogy akartak indítani egy ilyen kupát, de ez a játék még nem alkalmas erre sajnos.
  • ratgab
    Sose lesz paytowin a játék. Ezek csupán kozmetikai dolgok, mint ahogy CSGO-ban is, de ezt már Running leírta.
  • ratgab
    Streamer sniping kb olyan, mint ha osztott képernyőn játszanál haveroddal és te megnéznéd ő hol van, ő meg nem nézné meg te hol vagy. Sima csalás.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.09. 09:22:03
  • ratgab
    Ment a válasz is. :-)
  • Wreck86
    Mekkora skill lesz, mikor épp lesed a házat, hogy hol bújkál az enemy és elrongyol melletted egy csillámpóni fejű, majom testű valami. :D
  • Running
    Skinek lesznek csak, sokan buzulnak rá minden játékban. Előnyük nem lesz, de sokkal cukibbak lesznek a karakterek. Emiatt no para, szinte biztos, 99%, hogy ez később sem fog változni.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.09. 08:40:12
  • T800
    Sziasztok!

Érdekelnének ezek a fizetős ládák, hogy vajon mit terveznek még a jövőre? Ilyesmire gondolok, hogy valódi pénzért megvehető skinek,fegyverek,ruhák stb...

Benne van a pakliban, hogy egyszer majd P2W lesz a játék? Vagy ez teljességgel ki van zárva? Ha igen, akkor mi az a határ amíg elmehetnek a fejlesztők?

Megvenném a játékot, de kicsit félek ettől megmondom őszintén..

Köszönöm a választ előre is mindenkitől! :)
  • Running
    Nem, de biztosan te se hőbörögnél, ha téged szívatnának ezzel ugye?!
  • ntex
    Ez elég hülye felfogás, ne haragudj. Képzeld a streamer helyébe magad. Ő is nyugodtan akar játszani annyi különbséggel hogy nézhetik közben mások hogy játszik. Lenne pár nyomorult aki mindig ugyanabba a játékba akarna becsatlakozni ahol te vagy és mindig tudnák hol vagy, folyton téged keresnének és próbálnának megölni elsősorban. Te így mennyire tudnál nyugodtan játszani annak tudatában hogy tudod hogy vadásznak rád és tudják hol vagy és nem tudod mikor fognak lecsapni rád? Szerintem neked is eléggé elmenne a kedved a játéktól hamar, ha mindig név szerint ugyanazok ölnének meg sok alkalommal teljesen váratlan időközönként.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.09. 02:07:21
  • bosco05 #1559
    Jó de azért nem a streamer a hibás, ha valaki faxkalap, azért nehogymár ide jussunk :D Köcsög keci minek streamel... Vaaaagy, nem kell snipeolni.
  • Christian88
    Ugyanakkor nem kötelező streamelni. Mindennek megvan az előnye/hátránya
  • bosco05 #1557
    Szerintem egyébként nagyon rosszul állsz a témához. Ők szórakoztatnak embereket azzal, hogy játszanak és ahogy játszanak, sokan showt csinálnak belőle, de nem azért, hogy egy f*szláma megnézze hol van és lelője majd húzogassa rá a 3 centis pélót... Nem kell irigyelni a streamereket :)
  • bosco05 #1556
    A stream snipingot mindenhol büntetik és abszolút csalás.
  • Rocco27
    Mennyi hiba van még mindig a játékban...Az utolsó mai játékomban (Squad) kilőtt egy erősen aimbot gyanús egyén, de az ablak már nem ugrik fel akarom e jelenteni és ha igen mire vagy nem.

A szabályzatban lévő Streamer Sniping meg egyenesen szánalmas, hogy csalásnak minősítik. Tény, hogy nem fair, de ha bármelyik Streamer Celeb úgy dönt, hogy élőben közvetíti a saját játékát, akkor viselje a következményeit annak.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.08. 23:22:52
  • ntex
    Mai termések eddig, ezen kívül egy második hely, meg 5-6 rosszabb:

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.08. 18:07:36
  • Gabe18
    A hétvégi TheVR-os kupa selejtezőjén ki is vágta a biztosítékot egyeseknél hogy ebben a játékban ölés nélkül is lehet eredményt elérni...

Kempelni vagy nem kempelni: az itt a kérdés!
  • DarkHorSe
    http://pubg.hu/2017/07/10/reshade/

Szebb színek, ha volt mar akkor sry
  • Running
    Írtam privátot neked.
  • ratgab
    Egyszer egy sunyi játékos beszívatta az egész squadot. Ajtócsukogatásról jutott eszembe. Általában nagy biztonsággal lehet tudni, hogy melyik házban van az ellenfél ugyanis annak ajtajait becsukják. A játékosok 90%-a a kilootolt házat nem csukja vissza (én vegyesen szoktam....hol nyitvahagyom, hol visszacsukom).

Ebben a konkrét esetben találtunk egy kisebb házcsoportot ahol az összes ajtó nyitva volt. Kör vége felé jártunk, tehát be is vágódtunk átfésülni a helyet hátha maradt még valami használható, illetve 1-1 jó kis kémlelő és sniper pozíciót keresni. Felvágtatok a 2. emeletre és puff már kaptam is headshotot. Úgy mentem be a házba, hogy fullra nyitva volt az összes ajtó. A srác direkt nem csukta be így teljes nyugalommal ballagtam föl.
    A másik két csapattársam is kinyírta egy lépcsőfordulóból....végül a 4. csapattag tudta nagy nehezen leszedni. Tanulságos volt a dolog.
  • ratgab
    Minap úgy lettem fpp solo módban második, hogy a kör kezdetétől egészen 30 túlélő játékos eléréséig egy darab hangtompítós pisztolyom volt végig és némi gyógycucc. Aztán az utolsó körben lévő házban találtam a felszerelésem nagy részét.

Érdekes szitukat tud szülni ez a játék. Ez egyébként egy nagyon izgalmas és érdekes kör volt.
  • Rocco27
    Visszatértem a vakációról! Közel 1 hónap után végre kipróbáltam az FPS módot. 8. lettem. Nagyon tetszik!
    Hiába volt tuti a bemenetelem szemből jó fedezékkel a végső körbe, egy retkes Sniper inkább kint maradt és kempelt a kék körön kívül, majd mikor elé kerültem észrevett helyezkedés közben. Na majd a következő. :D
  • ratgab
    Ez nagyon sunyi. Ellenben nagyon okos taktika is.

Én nem szeretném ha esetleges tűzerő előnybe kerülne az ellenfél, így én ezt általában nem várom meg. Ellenben maximálisan elismerhető taktika. :-)
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Arról esetleg tudtok valamit, hogy mikor lesz optimalizálva a játék?
    Vagy az majd csak a végén, mikor mindent, amit szerettek volna "belepakoltak" a csomagba?
    Köszi,

M.
  • Running
    Igazából azért kedveltem meg a játékot, mert több lehetőség is van bejutni a top10-be. Nem kell óriási skill, rutin és gyakorlat, lehet kúszni mászni is, lopakodni, kivárni, taktikázni. Tudom magamról, hogy lőni már annyira nem tudok, de óvatos játékkal többször vagyok top10-ben eu szerveren is, mint nem. Ha meg izgalmat, pörgős játékmenetet szeretnék, akkor meg bele a közepébe és mehet a vadászat. A battlefield-es megyek tunkolok ugrálok, hasalok játékmenet után kifejezetten bejön ez a játékmód. Később lesznek új térképek, remélem bővített játékmódok is, akkor jó pár évig a játék is ki fog tartani. Eddig impozáns, amit havonta letesznek az asztalra, a többi fejlesztőhöz képest. Reméljük ez így is marad.
  • bosco05 #1544
    Én ezt olyan szitura értettem, ha pl ketten ugrunk mondjuk Zharki-ba :) Felső hangártól, vagy világítótoronytól pl mindent látni, de középen meg alul is van olyan ház, aminek a tetejéről mozi az egész :P Nem annyira pro-ság ez, inkább sunyiság, de na :D Amúgy is látja, hogy odaugrottam és idegesen keres általában, csak minden ajtót visszacsukok állandóan, egyáltalán nem mozdulok, aztán egy idő után megnyugszanak. Olyankor lövöm meg őket :D Gyors loot felkap aztán irány a kör :P
  • Sunsetjoy
    A random mindig hoz érdekességeket. Nekem is volt olyan, hogy fél mapot át kellett rohannom, minimál loottal (smg/shoti/pisztoly 30-60 lőszer) úgy, hogy az első kéket szinte végig kellett futnom, miközben szurkált, aztán mire odaértem, indult tovább :)
    A végén meg második vagy harmadik lettem, mert úgy kihaltak a többiek, hogy nem találkoztam csak egy valakivel, akit kinyírtam.
  • Running
    Lettem már úgy második eu szerveren, hogy egy smg-t találtam 30 lőszerrel, minden mást a többi hegy tetején kempelő játékosoktól vettem el. :))) Mondjuk a kényszer hajtott, nem a pro-ság. :)))
  • bosco05 #1541
    Igazából ha 1v1 van akkor a világ legjobb dolga levárni az első fegyverrel amíg kilootolja a várost és egy jó helyről végignézve a megfelelő pillanatban meglőni :D Én mindig ezt csinálom, elvégzi a piszkos munkát, addig belefér egy cigi meg egy kis facebook :D
  • ratgab
    Ez megint ok-okozati dolog szerintem. Mivel az EU játékosok agresszívebbek ezért két választásod van: Vagy már az elejétől kezdve bujkálsz és lesből támadsz vagy ha látod, hogy hova jött a másik esetleg az elején gyorsan szerzel valami fegyvert akkor levadászod.

Egy ideig élvezetes elbújni, de egy idő után előjön az emberből a vadász és kegyetlenül rárushol az ellenre lesz ami lesz alapon (én egyébként azt figyeltem meg, hogy a meglepetés erejénél ebben a játékban nincs erősebb fegyver....egy pisztollyal felszerelve bármikor bevállalok egy 1v1-et ha meglepem az áldozatot, mint akár egy AWM-el szemtől szemben). Legalábbis én ezt tapasztalom magamon. Ha tudom, hogy egy házon belül vagyunk ketten. Tuti, hogy előbb próbálom levadászni a másik játékost, mint elmenekülni.

Célzás: Meg tudom erősíteni. Bitang jól lőnek az európai játékosok. Ellenben minden más szerveren sokkal gyengébbek. Helyezkedésben, célzásban, kb mindenben. Az NA és a AS szerveren totál más a mentalitás. És még egymáshoz képest is.

Ha már felmerült a loot téma: Én ha már kapok egy smg-t már nyugodtabb vagyok. Városban ilyen esetben már nem lehet nagy baj. Nyílt terepen AR vagy mesterlövész fegyver nélkül viszont baj van. Mindezek alapján én ha solo-zok két dolog egyikéből választok. Bemegyek a lehető legsűrűbb helyre egy kis akció reményében, vagy elmegyek egy világvége pontra nyugodtan lootolgatni. Néha nagyon furcsa helyeken lehet találni nagyon jó dolgokat. Találtam már Kar98-at egy világvégi elhagyott kisházban, ugyanúgy ahogy 3-as mellényt. Minap meg egy beton bódé elé kihelyezett fa asztalon találtam a 4x-es scope-ot.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.08. 09:59:23
  • Running
    Kérném elolvasni újra a hozzászólást, utána pedig értelmezni, mert nem sikerült.
  • Zozo0122 #1538
    Jó volt :D Kedvencem 1:48 :DDDD
  • Laza
    Az első mondatban kellene valami furát látni? Ez egy battle royale játék, itt konkrétan az ölés és a túlélés a lényeg .... ha látom, hogy a közelembe esik valaki, én is inkább nekifutok az első fegyverrel, hiszen minden előnyt ki kell használni.
  • Zs0lt1
    1:48-nál, ki az aki úgy nyitja ki az ajtót, hogy ottmarad a közepén? :D
    Egyébként grat ^^
  • Ferrari23
    Pár nappal ezelőtti győzelmünk vége