7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Vannak ilyen óriás pech szériák, elmúlik. kicsit rá kell pihenni aztán mehet tovább.
  • Gabe18
    Mai termés. 6 meccs, 1 kill...
    Gyakorlatilag képtelen vagyok olyan döntést hozni ami jó lenne. Ha bent maradok ki kéne jönni, ha kijövök a házból már a bejáratnál vár, ha leugrok mögé az emeletről már bezárja az ajtót mire rálőnék, ha a Kar98 + 8x távcsővel lövöm a távolabbi embert bejön mögém a másik az automatával.
    De a csúcs az volt mikor az esős pályán a bezárt ajtót nyitva fel tudott lopakodni hozzám az emeletre hogy nem halottam meg.
  • bosco05 #1532
    EU-n kívül még az NA ami értékelhető, de az is mérföldekre az EU-tól, a többi szerveren gyakorlatilag szefosok játszanak. Ott lehet tényleg nincs annyi csaló :D
  • bosco05 #1531
    Eleve együtt mennek be, van TS meg Discord amit akarsz, ez nem old meg semmit :)
  • Zs0lt1
    Ez az FPS nézet bejön nekem is, bár még nem az igazi. Mondjuk szerintem a jobb klikkes lövést ki kéne venni, mert szerintem tök felesleges.

Nekem a legutolsó patch óta elég rossz laggjaim vannak. Megmozdítom az egeret és érződik, hogy lassabban reagál. Ráadásul ez másik játékokban nem jelentkezik. Eléggé idegesítő, hogy nem lehet gyorsan reagálni, nagyon sok esetben vesztettem el fegyver párbajt emiatt ami rohadtul idegesítő.
  • ntex
    Ezért mondtam hogy soloban ki kéne kapcsolniuk a tetves kommunikáció lehetőségét, tök felesleges, semmi értelme. Meg úgy alapból az egész játékban, csak csapaton belül lehessen kommunikálni azt ennyi. Persze biztos nehéz lenne nekik megcsinálni.
  • Running
    Az EU játékosok sokkal agresszívabbak, sokszor az ölésre mennek rá, ledobás után is ha látják van ott valaki, felvesz egy fegyvert és ront rád rögtön. AS, NA szerveren jobban ellootolgatnak, kényelmesebben, lassabban játszanak. Persze van kivétel, de általánosságban így vettem észre. Ja és EU-n kegyetlen jól lőnek és ügyesen.
  • jan5650
    Szerencsére én még nem találkoztam egyértelműen Cheaterrel. Volt pár érdekes szitu, amikor olyan kapás fejlövést csináltak rám hogy csak lestem, de ezt csak a szerencséjüknek tudom be. Rámkapta a célkeresztet, és pont úgy szórt a fegyver hogy headshot lett belőle. Előfordul az ilyen. Többnyire solo-t tolok, de még nem találkoztam ilyen teames játékosokkal sem.

Általában ledobáskor kerülöm a kedvelt/ugrással könnyen megközelíthető helyeket, próbálok a repülőgép útvonalától legmesszebb lévő nagyobb városba eljutni. Így elég nyugisan fel tudom magam komoly szintre gearelni. Néha-néha előfordul, hogy valaki hasonlóan trükközik mint én, de az általában később érkezik autóval, szóval értesülök róla időben. Kétes kimenetelű harcokat kerülöm, csak akkor nyitok tüzet, ha egyértelműen én kerekedek felül, pl. hátulról. Elég orv dolog, de hát erről szól a játék. Mivel az elején a körön kívül nem sérülök túlságosan, ezért többször lootolok még körön kívül is, persze csak ha van kocsi a közelben. Így egyrészt nagyobb eséllyel tudok jobb cuccokat összeszedni mert több időm van, kimaradok az elején a nagyobb hentelésekből is, illetve a tapasztalatlan játékosok nemigen szoktak számítani rá, hogy valaki a körön kívülről jön szűkülés után akár még 1 perccel is.
    Ezzel a taktikával simán be lehet jutni TOP10-be. Általában viszont nem érem meg a Rank1-et. Talán eddig 3 vagy 4 alkalommal voltam Rank1. Itt már nagyon az számít, hogy kire szűkül rá a kör :(

Haverral nyomtunk kb. 20 Duo meccset, hasonló taktikával. Ha az elején nem szednek ki fegyvertelenül, akkor viszonylag könnyen be lehet menni ott is TOP10-be jó csapatmunkával és helyezkedéssel.

Én úgy vettem észre, hogy az OC és SA szervereken mintha gyengébbek lennének a játékosok. Vagyis inkább kevésbé vérpistikés, rambós, agresszívak. De lehet hogy csak én látom így. Rank1 Duo-s helyezésünk is egy OC szerveren volt először.
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.08.07. 10:49:46
  • bosco05 #1526
    Sajnos meg kell állapítanom, hogy ebben az FFP-ben undorítóan sokan teamelnek és csalnak. Ma 9 olyan ember lőtt le, akinek a steam accountja 20 fillért nem ér, kb 1 játék van rajta ami érdemi az a PUBG és összesen nincs meg a 10 ranked meccse amióta kijött a játék. Persze azonnal HS-t lő az összes, jellemzően AK-val. Ha motorral 200-al megyek akkor is, meg ha random felugrok egy bódéban akkor is. Nevetséges ez a sok csaló. Az alap módban 400 óra alatt nem láttam ennyit. Csak egy példa a sokból: https://pubg.me/player/never_knows7 Steamen 1 játék PUBG: 120 óra (pörgetve van, nem játékidő). F*szér kell csalni kajakra.
  • Laza
    Na, én is kipróbáltam ezt az FPS módot, EU szerveren kapásból 2. lettem :)

Mit mondjak, kiba izgalmas ... és vicces látni, hogy ebben a nézetben hogy elmennek emberek egy földön fekvő mellett is, sokkal valóságosabb volt, főleg az erdei csata a végén :)

• Laza
    Ezek a ládák, komolyan mondom ... aki valamennyire tud játszani, kapásból kiszed belőle jó pár eur-t ... hát még akik tartalékolták a pontot.
  • Gabe18
    Gondolom a top10-re igy nagyobb esélyt látnak, aztán a végén felbomlik az érdekszövetség. Vagy nem tudom...

De mennyire tipikus már. Anno a DayZ-t arra találták ki hogy a játékosok szövetkezzenek benne és túléljenek, erre boldog-boldogtalan lelőtt mindenkit még ha nem volt a kezében egy nyomorult pisztoly se, akkor is. Itt meg mindenki mindenki ellen kéne menni, itt megtalálják az összhangot...
  • ntex
    Nem igazán látom értelmét a team upnak egyébként, a végén mi történik ha azok maradnak meg? Kő papír ollóval eldöntik ki nyerjen vagy mi? :D
  • bosco05 #1521
    Csak ne teamelnének ennyien soloban. Kib**zott vicc, minden meccsen 1-2 duot-squadot látok minimum. Volt hogy 3-4 ember volt együtt, nevetséges.
  • ntex
    Teljesen megérdemelten. Egyébként nekem is rohadtul bejön az fps mód, ha bejön squadra, szerintem csak azt fogjuk tolni. Sokkal reálisabb mint ez a fél-csalás TPS nézet.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.06. 18:30:44
  • TDC Geronimo
    FPS mód miatt elég nagyot ugrott az eladás az elmúlt 1 hét alatt. na nem mintha eddig nem ment volna. 581ks peak van most előző heti 480as után
  • ratgab
    Kibővítik az FPS-t squadra akkor lesz igazán jó. Amúgy nekem is nagyon tetszik. Amit még nagyon szeretnék az a meccsek újranézése 2 és 3d-ban amit már ígértek.
  • Running
    Nekem már most is nagyon tetszik az fps (még van mit fejleszteni rajta), egyik álmom már valóra vált ezzel, már csak a zombi mód kéne 100 játékossal. :))
  • TDC Geronimo
    Amúgy normális szervereken az fps nézet már egy fokkal jobb. Nem laggolgat karakterem össze vissza meg jóval szmútabb az egész. Mint írtam van még vele meló bőven, de jó lesz az fps mód
  • Gabe18
    Van olyan? Efelett átsiklottam itt az újítás rengetegben...
    Akkor majd ma kipróbálom. Köszi.
  • bosco05 #1514
    +1 ezt akartam írni :)
  • TDC Geronimo
    Kapcsold be az új hudot. Lehet látni cuccaid, fegyvereid anélkül, hogy inventoryba mennél
  • Gabe18
    Na tényleg jók a szerverek.
    Hát ez az fps mód eléggé felforgatja a megszokott dolgokat, de határozottan tetszik. A legdurvább változás így talán a járművezésben van. Sokkal nehezebb igy vezetni a kocsikat, az oldalkocsis motor meg kb. rémálom ha lemész az útról és össze-vissza pattog a göröngyökön.
    Innentől a lehasalás is kétélű fegyver, mert ok, hogy nehezebben vesznek észre, de a fűben-bozótban semmit se látni. És így van a szeretve gyűlölt bokorkempel is, mert most már te se látsz ki rendesen , arról nem beszélve mennyivel nehezebb igy úgy elhelyezkedni hogy tényleg ne látszódj ki igazán sehol.

Viszont ami 100 óra tps után nagyon zavaró hogy eddig bármikor ránéztél a karakterre láttad mid van. Van ilyen sisakom, olyan táskám, amolyan golyóállóm. Igy viszont csomószor meg kell néznem hogy vettem már fel sisakot? Vagy az az előző kör volt? Milyen táskám is van? Érdemes felvenni ezt a kettest? Nyilván ez is megszokás, de most furcsa.
  • bosco05 #1511
    Konkrétan ha FPP módban bementél és bezártad a játékot majd vissza akkor TP-ben tudtad folytatni :D
  • TDC Geronimo
    ki van kapcsolva jelenleg, mert gondok voltak azzal is
  • Ferrari23
    Nem úgy volt, hogy vissza lehet menni a játékba, ha kifagy valaki? Mert ha igen hogy? Nekem csak play gomb volt...
  • TDC Geronimo
    512k user, CS-t is beelőzte concurrent playerben nemrég
  • TDC Geronimo
    Na már elvileg jók a szerverek
  • sata75
    ah, én konkrétan a romora gondoltam de ez jobb. ott csak beülök a fotelba az egyik szobában és máris derékig ér a viz, még tvt is lehet nézni közben:)
  • HTS s3rg1nh00
    igen.water town-nak hívják,mi is vízivárosozzuk tsen :)
  • sata75
    Rozoktól nyugatra a romoknál egészen jó fejeseket lehet ugrálni, sztem menjünk oda!
  • undY1ng #1503
    Így van! 40 fok van hölgyek és urak. Ha tudjátok, hűtsétek magatokat valami nem termál vízben! Mire visszatérünk, addigra már javítva lesznek a dolgok (remélhetőleg). :D
  • Running
    Mit össze nem tudnak hisztizni az emberek fórumokon, mintha más problémájuk nem is lenne, mint az, hogy bugos e a játék vagy sem. Nyár van, ezer dolgot lehet csinálni, van még 500 másik játék, ameddig ezt nem javítják. Még érteném is, ha teljes áru játékként, megjelenés után is szar lenne hónapokig, de így...
  • bosco05 #1501
    CS:GO-ban is mennyire működik már az overwatch. Ja nem. :D
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.04. 04:00:10
  • bosco05 #1500
    Playerunknown egy modder, aki kitalálta ezt a játék fajtát vagy mit. A BlueHole-nak meg az első komoly játéka igen.Már írták, hogy megtalálták a hibát, de nem egyszerű javítani és dolgoznak rajta. EA
  • Zozo0122 #1499
    Annyit írjátok, hogy gond van, hogy nem mertem tegnap óta elindítani a játékot, (csak a boxok miatt) hogy ne kapjak idegrohamot, mint a régebbi lagjaimtól :DD

Amúgy PlayerUnknown-ék / a Bluehole újak még a játékfejlesztésben? Lusta vagyok ilyen későn utánanézni, de ez az első komolyabb játékuk?
  • Gabe18
    Te jó isten, ezek mit csináltak? Az első verzió amit meg lehetett venni nem volt ilyen xar... Pedig lag ügyben már egész jól állt a dolog, de hát ez.
    Amúgy az fps nézet király lenne.
    De ez most egyelőre momentán játszhatatlan.
  • TDC Geronimo
    We believe we have tracked the source of the server lag seen today. This will not be an easy fix, so please bear with us.
  • TDC Geronimo
    tyler perrryék azért dolgoznak még éjjel is

• HTS s3rg1nh00
    annak a balfasznak se lennék a helyében,aki 517 dolcsiért akarta felrakni és 5,17ért sikerült... :D :D :D