7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2334 Hali..segítsetek,hogyan tudom beállítani,hogy az eu legyen az alapértelmezett,mert nekem mindig ázsiát dobja be,és még annyit,hogy célzáskor fps mód legyen ezt hol állítom be?
Köszi!
-
#2333 Három új járművön dolgoznak. Ebből az egyik:
-
#2332 Ez állat volt. :D -
Ferrari23 #2331 Sikerült... -
Ferrari23 #2330 Itt már minden bugos? :D
Tegnap este játszottam, majd utána kikapcsolatam a gépet, most benyomtam játszani akarok, erre írja, hogy telepíteni kell a játékot. Nézem steamen és tényleg nincs telepítve, azt mutatja, de közben telepítve van SSD-re. Többi steames játék meg másik meghajtóra :D Hogy tudom steammel megértetni máshol van, eddig nem volt neki ez gond.
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.09.21. 17:46:11 -
Rocco27 #2329 PUBG élőszereplős kisfilm :
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.21. 14:41:31 -
Zozo0122 #2328 Úgy kell azt :D Ki tud borítani, amikor nem önhibámból ölnem halomra. Mert ha én vagyok béna, akkor nincs gáz, kilépek és következő. -
#2327 Heti Pubg sírásunkat add meg nekünk Uram... -
nortsen #2326 Ügyes. 1,2-ben elmagyarázod a 3. pontot. -
Zozo0122 #2325 Ergo a sebességüket tekintve még minimum egy év a rendes megjelenés. Teljesen érthető, mert
1, Ez a játék közel sincs kész.
2, Ezt így nem lehet kiadni. Én sem merném olyasmi állapotában, ahogy most van. Nem fog ez megjelenni 2017-ben...gyakorlatilag nincs olyan fázis a játékban, ami készen van.
3, Az anyjuk picsáját. Most is jó meccsem lett volna, ha egy random fps-drop miatt nem ölnek halomra, mint egy ebet. Pedig fullos cuccom volt. Ismét, mert azonnal behúztam autóval Georgopol kikötőt. -
#2324 AMAból kiderült ezek lesznek releasere kész
So, just to clarify what we will actually 100% be adding for full release:
User interface rework.
Profound debugging of the vehicles physics. (This will be an ongoing process continuing after full release)
Bullet physics rework.
Audio mix and volume rework.
Client heavy optimizations. (This will be an ongoing process continuing after full release)
Network code, predictions and tempo management heavy optimizations. (This will be an ongoing process continuing after full release)
Improving servers stability, and increase in performance and tick rate. (This will be an ongoing process continuing after full release)
3D Replays.
Vaulting.
Again, I just want to remind everyone that full release of the game doesn't mean we stop development. We are building out a service that we intend to improve on over the coming months and years, and even if we don't get everything into our full release, we will be working to add any missing features in the months and years following our move to 1.0 -
Rocco27 #2323 OFFLINE BATTLEGROUNDS...köszi bacca meg.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.20. 20:10:56 -
#2322 nekem karbanyót ír -
#2321 Ja 3-at toltam utána connection closed. Játékos szám is visszaesett úgylátom.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.20. 16:51:20 -
Zozo0122 #2320 Indítsd újra. -
undY1ng #2319 Király ez a be se lép a játékba. Folyamatos connection closed. :D Másnál is? -
#2318 Lehet kérdezni PU-tól:
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/719pbv/iama_playerunknown_ama/ -
ToxiMaxi #2317 Nem hinném, hogy az SG fórumot olvasnák de én egyébként Fuji-nak a hsz.ére válaszoltam. -
#2316 Lehet, nem kellett annyit tesztelni, ezt a hetit. -
#2315 Lehet tölteni a heti peccset. Nem azt mondták, hogy többet akarnak tesztelni, azért lesz kevesebb frissítés? -
#2314 volt határidő erre megadva?nem hiszem,addig meg ne b@szogassuk őket,hadd reszeljék a játékot nyugodtan. -
Zozo0122 #2313 Ja, ez nevetséges. Amúgy aki nem tanulja meg a nagy ugrást, az jelentős hátrányban van jelenleg ebben a gameben, ez tagadhatatlan. Néha egyszerűen túl nagy az előnye annak, ha kiugrasz egy emeleti ablakon, vagy egy nagyobb kőfalon át megmenekülsz miközben üldöznek. -
#2312 "You may no longer modify ini files to set a key bind for multiple actions on the same key"
Szerintem ez a legnagyobb vicc az egészben. Valszeg könnyedén nem tudják megoldani az ablakból kiugrálós bugot (mert azt a mostani nagy patchben igérték), ezért megcsinálják ezt. A poén az, hogy nem is kellett az ini fájlban szarozni ahhoz, hogy két helyre ugyanazt állítsd.
Egyébként ha jó fejek lennének, akkor ezt csak akkor vennék ki, ha a vaulting bekerült a játékba.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.09.19. 12:18:35 -
#2311 -
#2310 Jah és háttérképnek:
-
#2309 Van megint heti patch o_O
Players,
Today we look at what we have changed in our 26th weekly patch.
This patch will be deployed to the Test Servers on September 19th KST, and to the Live Servers if everything is stable.
Early Access – Week 26 – Patch Notes
UI/UX
Added the following feature to the Map Help section on the World Map: Marking your character's current position (Default key set to Insert)
Other
You may no longer modify ini files to set a key bind for multiple actions on the same key
Bug Fixes
Fixed a bug that enabled angled foregrip to attach to Tommy Gun
Fixed a graphic bug regarding building locations
Fixed an animation bug that appeared when a character used healing or boosting items in the driver's seat
Fixed a bug that did not cancel a player's reload if the character was knocked out during the reload
Fixed a bug where an uncooked grenade could explode if a character was knocked out while holding it
Fixed a graphic bug that would cause a black box texture to appear while scoped when Anti-Aliasing was set to Low or Very Low in the Settings -
ToxiMaxi #2308 Mondd ezt a készítőknek, akik a mostaninál élethűbb lövedék, jármű fizikát ígértek. Vagy ott van a vaulting, ami szintén a mostaninál realisztikusabb de szinte biztos, hogy az ejtőernyőzés is realisztikusabb lesz. -
#2307 Köszönöm a leírást, az ember mindig tanul. :)
Van egy olyan ami a keletkezett nyomás hatására egy rugót hátra tol és az "visszaüt", ezzel ellensúlyozva a vállra terhelő erőt.
Lehet, sőt biztos hülyén írtam le, de mivel látom értesz a dologhoz így fogod tudni miről írok. :D -
nortsen #2306 Az, hogy mi mennyit üt, az sok mindentől függ:
A fegyver nem játék
És természetesen ez igaz lehet a találatra is, még ha ez nem is arról szól.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.18. 21:51:04 -
#2305 Szerintem egyszerűbb lenne elfogadni, hogy ez egy játék és nem a realizmust elvárni. A számítógépes játékok arról szólnak, hogy a játékélmény oltárán feláldozzák a realizmust.
Ha annyira reális játékot akartok akkor menjetek Tarkovozni aztán ott kiélhetitek magatokat. -
Zozo0122 #2304 Ez a videó így ide szerintem túl durva azért. Nem nekem, meg én már láttam is, de ja... Ki tudja ki nézi a topicot akár csak látogatói szinten, de ez a videó nem fake, kb. 1 éve történt ez az eset. A kék kabátos pasi védte az életével a nőt, és helyben meg is halt. Na mind1, majd egy erre járó modi kiszedi. -
Nagydög #2303 Ez csokkenti a szovetek roncsolodasat(valamennyit a sajat roncsolodasaval igy is ellop) ezzel noveli az atadott mozgasi energiat, de akkor meg mindig nem ertunk kozel se a tokeletesen rugalmatlan testekkel kivitelezett szamitashoz itt alabb.
Jabar:
Nem. Eppenseggel ugy vannak kialakitva, hogy minel egyenesebben vezessek a visszarugast a lovesz vallaba. Ezert volt elorelepes az M16 a korabbi AR-ekkel szemben, mivel a cso es a valltamasz gyakorlatilag egy vonalba esett, igy a visszarugas kevesbe emelte fel a csovet.
Van pelda arra, amit mondtal, epp a jatekban is. A Kriss Vectorban van egy ellensuly szeruseg, amit a zavar hatra mozgasa lefele mozdit, ezzel csokkentve a cso emelkedeset.
Hazifeladat: Megszamolni a becsapodasokat a videoban. A fickonak talan valami kisebb fegyvere van, a rendorok szinte biztos, hogy 9 mm-est hasznalnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2302 Még pár hsz, és ott fogunk tartani, hogy a lőszer egy helyben marad a levegőben, az elsülő fegyver meg hátracsapódik 1000-el. Keep it up, men. Csak viccelek.
Sztem azért egy dologban nincs igazad, Nagydög, nem élő szövetbe csapódik a lövedék, hanem Vestbe, ami - jobb esetben - másképp vezeti el az energiát, mint az élő szövet. (Tömörebb szerkezet, kevesebb rácsmozgás, emiatt nagyobb lendületátadás) Szerencséjére, és pechjére a delikvensnek. -
#2301 Bár sosem voltam túl jó fizikából, de tudtommal a fegyverek úgy vannak kifejlesztve hogy az erő nagy része más irányba el van vezetve és nem a lövész vála/karja kapja meg, persze gondolom fegyvere is válogatja. -
Rocco27 #2300 Az érzés mikor földet érés után az 1. ház kilootolása után szinte készen állsz a harcra (S12K + SCAR-L 8X scoppal, sok lőszerrel, LvL2-es táska és mellény, nadek, medicek) és felmész a tetőre, hogy levadászd az egyetlen egy embert aki a városodba ugrott és HOST CLOSED CONNECTION-al kivág a POTATO szerver --->
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.18. 18:25:20 -
Nagydög #2299 Nezd, tudom, hogy varazslatnak tunik, de csak egyszeru fizika. A talalat kisebbet fog lokni rajtad, mint a loveszen. A lovesz egyben megkapja a lovedek mozgasi energiajat(hatas-ellenhatas). A celponton viszont a lovedek es a celpont szoveteinek alakvaltozasa(a randa luk az ember testeben pl.) felemeszti ezen energia egy reszet, a tobbibol lesz a lovedek-celpont kozos renszer mozgasi energiaja.
Ha nem szamolunk a roncsolodasi veszteseggel(ami jelentos), akkor egy .500 S&W Magnum lovedek kevesebb mint 0.3 m/s(1 km/h) sebessegre gyorsitana egy 50 kilos embert becsapodaskor. -
Zozo0122 #2298 Én arra gondoltam, hogy akit eltalálnak...de nyilván ha fél méterről mellkasba lőnek shotival,akkor nem zuhansz el :Ddd Én pl. tuti helyben tűrném, talán még a kis söréteket is kiszedegetném szemöldökcsipesszel. -
Nagydög #2297 Azt tudom, hogy arra gondolt, csak a celpont-lovesz relaciot kihagytam az elso hsz-bol, mert trivialisnak gondolom. Az arra adott valaszodbol meg azt hittem, megse annyira trivialis. -
#2296 Mondom Ő arra gondolt.
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy az elejétől fogva hülyeségnek tartottam: "A lőfegyvertől (és nem robbanószertől) való repkedés fizikai képtelenségétől eltekintve..."
Tudomásom szerint Newton egyik törvénye alapján ahhoz, hogy a megtámadott/lelőtt elrepüljön, a tüzelőnek is pont ugyanúgy kellene elrepülnie ellentétes irányban... -
Nagydög #2295 Khm... Szerinted a fizika mai allasa szerint, hogy erheti nagyobb erohatas a celpontot, mint a loveszt?