7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2374 Nekem már van 5 csíkos, kb 4 sárga pólóm, meg kb 5-6 szürke farmerem, meg pár egyéb haszontalan cucc. :)) -
nortsen #2373 És iszonyat változatos és nélkülözhetetlen dolgok vannak benne. :)
-
#2372 Heti reset van. -
antiqueA #2371 Üdv! Két napja van meg a game, úgyhogy had kezdjek rögtön egy balfasz kérdéssel. Az első nyitott dobozom ára, ha jól emlékszem 700 volt, a következő pedig 1200 vagy 1400 talán. Ennek az ára hetente resetelődik (a neve miatt gondolnám) vagy folyamatosan egyre drágább?
-
#2370 Én nem mondtam soha, hogy jó vagyok, pro, 3 hónap alatt kb ez a srác volt a 3. akire azt mondtam, hogy valszeg aimozott. Ennyi. Sok? -
#2369 Megjelenés óta 150 ezer egy ilyen népszerű játékban szerintem lófasz (bőven 10 millió feletti eladás). Már 1.5 milliónál jár a peak játékosszám és 600ezer az átlagos játékosszám. Továbbra is azt mondom, hogy túl alacsonyra teszitek a lécet amikor cheatert kiáltotok, mert nekem is van a játékban 500 órám és ha 3-mal ha találkoztam, már sokat mondok. El kell fogadni, hogy vannak emberek akik ezerszer jobban játszanak és céloznak. Nézd meg shroud streamjét, hogy miket lő és hogyan kezeli az egeret. 180 fokban megfordul milisecundumok alatt és kioszt egy fejest. Aki CS:GOról jön át és ott magasabb ligában játszott simán porig aláz hobbigamereket vagy olyanokat akik LoL-ról vagy WoW-ról jöttek át. El kéne már felejteni ezt a faszságot, hogy ha valaki kioszt két-három fejest egymás után akkor az már cheater. Nem tudom miért hiszitek azt, hogy 30+ évesen munka után alázni fogtok ebben a játékban amikor tele van vérpistákkal és CSGO és COD veteránokkal. -
#2368 Majd amikor 4 hét múlva 150 ezer bannál járnak, majd gondolok rád, hogy ebben a játékban minden csak szerencse kérdése. -
#2367 Húúú, én imádom a végjátékot!
Az fekszik nekem a legjobban. Ha eljutok top10-be, akkor nagy eséllyel meg is nyerem :D Imádom! -
#2366 Múltkor velünk is megesett ám, hogy aimbotoztunk. Duoban futunk a dombon ilyen 30 emberrel hátra és jön egy kocsi. Én kilőttem az egyiket Karral a kocsiból ami szépen gurult tovább, majd a gyerek hátrahagyva a társát okosan tovább ment. Haverom a fákon keresztül megeresztett egy kar lövést csak úgy vakon és beadta. Headshot és meg is van a kill. Na aztán ez még semmi, utána jön mégegy kocsi aminél ugyanezt eljátszottuk
Persze mondanom se kell, hogy a következő körben még a házat se sikerült eltalálnuk amiből lőttek ránk, annyira elhasználtuk az összes szerencsénket erre a 4 lövésre
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.25. 09:04:00 -
#2365 Egyébként engem ami egyedül zavar ebben a játékban az a végjáték, amivel nem tudom mit lehetne kezdeni. Általában 5-6 ember kúszik a fűben és reménykedik benne, hogy nem pont Ő lesz az akinek a háta mögött jön valaki észrevétlenül és lövik le, vagy nem pont az ő fejére esik egy random gránát. Múltkor is minden faszán ment duoban, leszámítva, hogy a társam megmurdált, de silencer volt még a tökömön is, fűruhával szóval nem panaszkodtam csak gyűjtöttem a killeket. Utolsó 5 ember már, amikor észreveszek egy duot, hasalva sikerült downolnom az egyiket, másik fedezékből próbál megtalálni, hogy honnan lőttem és ekkor 3 méterrel a hátam mögül egy gyökér lelő. Best feeling ever -
#2364 A héten ismét találkoztunk egy aim-ossal. Út túloldalán nem közel engem fejessel előtt az emeleten instant, duos párom rögtön utána kapta a sajátját a 2 golyóból. :))) -
#2363 Vagy tölts le egy aimbotot és próbáld ki azzal. Ha annak a segítségével se adja be a golyókat akkor valóban a szerverrel van a gond, ha meg beadja akkor játszottál egy jót. Egy próbát megér. Esküszöm ha emiatt bannolnak veszek neked egy zsír új PUBG-t. -
#2362 Szerintem senkit nem érdekel itt a mindennapi sírásod, napi 5 élménybeszámolód. Heti egy bőven elég lenne. Köszi.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.25. 08:48:26 -
#2361 Szerintem is ideje lenne már valami más után nézned mert ez káros az egészségre. Vagy bízhatnál abban, hogy az élet is egy szar szerveren fut és aki a fegyvert fogja a fejedhez, hogy ezzel a játékkal játszál hiába talál el, nem fogja beadni. De tényleg menj játsz vmi mást, mert egy FPS-ben ha meghjalsz az nem az élet igazságtalansága, hanem ilyen a játék.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.25. 08:46:19 -
#2360 "Egy haverom emiatt már jegelte a PUBG, egészen a megjelenésig, egy másik meg áttért a Fortnite-ra, állítása szerint sokkal jobb."
Szerintem te is tehetnél egy próbát a Fortnite-al, hátha akkor azt a fórumot sírnád tele. Nem bántásként mondom, de ha ennyire nem tetszik a játék minek idegesíted magad vele minden nap? Panaszkodsz itt folyton a netlaggra, meg potato szerverekre. Ahogy már írtam, mi egy nagyobb társasággal toljuk a PUBG-t, SENKI nem panaszkodott még netlaggra, meg hasonlókra, pedig van aki tanyáról játszi, az egyik tagunk németből, a többiek pedig szétszórva magyar kis/nagyvárosban. Neked a géped nem bírja, az internetkapcsolatod pocsék,a routered nincs jól beállítva, vagy az ég tudja mi a probléma forrása. Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy a szerverek is hányadékok, de érdekes módon mi élvezzük, nagyon sokszor vagyunk #1, és soha de soha nem fogtuk a netlaggra a halálunk, vagy azt hogy nem találunk el valakit.
Üdv! -
#2359 2028. május 9. - Hűvös reggel volt, de legalább az eső nem esett. A madarak csiripeltek a fákon, pillangók szálltak a lenge szélben. Zozo-t megint lelőtték. Igazságtalanság.
Utoljára szerkesztette: horika, 2017.09.25. 08:12:47 -
Zozo0122 #2358 Csak jött egy vacsi squadban, de volt 1-2 diavetítés és egyszer ki is lőttek egy olyan szögből, amin én nem tudtam átlőni, de a fejes simán jött...:D -
Zozo0122 #2357 Retkes foshalom. Military, szálltunk vagy 20-an, felkaptam az első revolvert, 2 lövés a gyerekre. Egy mellkas, egy nyak kb. 3 méterről. Ő nem tudott rámlőni, töltötte a shotit. Harmadik lövésem nem talált (???), addigra ő betöltött, one shot kill. Gratulálok a revolverhez, komolyan :D -
Zozo0122 #2356 Ha lenne stagger bármilyen sebzésnél, akkor az élhetne a kéknél is. -
Rocco27 #2355 Én nem hiszem, hogy a kempelők ellen ez lenne a megoldás, hogy sebezzen mint állat, ha emiatt lett ilyen fostos.
Legyen homályos, hogy ne tudjon célozni befele, stb. Rengetegszer beszopom a kék miatt, pedig csak megyek bele, és nem kintről lövöm a játékosokat. -
Zozo0122 #2354 A kékkel nekem nincs bajom. (Sőt, sebezhetne többet is felőlem, hogy ne kempeljenek a kékben) Igazából tök érdekes helyzeteket tud hozni. Simán tök jó lenne, ha néha (ritkán) szűkülne a kezdő kicsi szigetre is :D Felőlem lehetne aknamező, mérges gáz, meg lövészárkok, NPC őrjáratok, állatvilág, akármi. Bármi nehezítést szívesen fogadok, ha van értelme és növeli a skill faktort és a survivor érzetet. A random bombázás annyira nem jön be, de nem rossz dolog. Pár napja összevesztem duo társammal, hogy fussunk hátha lesz kocsi, vagy beszálljunk a tuti csónakba és nagy kört tegyünk. Úgy döntöttünk, teszteljük, és lazára vesszük ezt a menetet. Én a csónakot mondtam, ő kocsit keresett. Vittem benzint is, mert a csónak azért eléggé zabálja...Én körbeértem és kikötöttem a Militaryn, és felgyógyulva harmadik lettem a game végén. Ő nagy nehezen talált kocsit, de sokkal később ért be a körbe, majd a hídon azonnal agyonlőtték :D
Nekem tetszenek (tetszenének) azok a helyzetek, amikor beugrok az első házba és egy szutyok pisztollyal kell ölnöm. (Aztán ordítok, mert belelövök egy tárat 2 méterről és a harmada nem regisztrált lövés, kösz játék, használhatatlan pisztolyok + melee.) Vagy amikor 2 banda tűzharca között kell egyedüli túlélőként átsunnyogni. Ezek jók. Most is a kedvenc időjárásom a köd, második az eső :D (Tudom, hogy ezzel valszeg egyedül vagyok :D)
-
Zozo0122 #2353 Ez megy nekem is, és nem tudom mitől. Eszméletlenül feldühít, ha bármilyen lagtól/netlagtól halok meg. A legokádékabb dolog. Pedig én még 3-4 meccsenként újra is indítom a gamet, a biztonság kedvéért. De imádja azt csinálni, hogy beakadgat tűzharcokban (effectek mediumon, de tökmind1, totál fullon is csinálja). Most network lag nincs, de nem kétlem, hogy azt is viszontlátom még :D
Ha nem lennének ilyen nyomorék gondjai a gamenek, ez lehetne a kedvenc játékom, így csak másodlagos.
Én őszintén remélem, hogy minél előbb lesz erős konkurense a PUBG-nek, hogy adott esetben a játékostöbbség azonnal beinthessen, ha valami nem tetszik. Ez így egészséges. (a gamereknek) Ha kemény konkurensed van, akkor nagyon kell igyekezni. Nehogy az legyen, mint pl. a Blizzard esetében a HS dominanciája. Vannak ezerszer jobb kihívói, de a többéves késés miatt egyszerűsen behozhatatlannak tűnik a hátrányuk. -
Gerileveri #2352 Én otthagytam a WOT-ot.
Mostanában a WOT Blitz-el játszom :D
Amúgy tök egyszerűen azért mert, jobban bejönnek a 7v7-es gyorsabb csaták és mobilon is tudom nyomni ha éppen nem vagyok otthon.
A többi klónt kipróbáltam és nem jött be.
A PUBG-nek is mindenképpen jót tesz ha lesz konkurenciája, de igazi sikert akkor érhet csak el ha nem copycat lesz. -
TomStorm #2351 Ezt nem hiszem el.4-en maradtunk 2v2 berontottak házba beakadt az egész ahogy megláttam őket,következő jelenet,fekszek:(
De bakker fél órán át sehol nem akadt meg csak a végén
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2017.09.24. 16:39:08 -
Rocco27 #2350 Aki kitalálta a mai kék rendszer működését annak beépíteném a fejébe a palacsintasütőt...Van, hogy átmegyek rajta és elhagyom 1-1,5 méterrel és akkor is padlóra küld. Most meg fullos szetben (m4+awm) 10 cm előtte megöl, pedig kocsival próbáltam bemenni úgy hogy 20 méterre volt és felnyomtam a HP-t előtte Soloban...hiába gyógyítom magam, pár méter után újra a nullához közelít a HP-m. Régen ilyen csak az utolsó 2-4 körnél volt, most már a közepén köcsögösködik...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.24. 15:27:59 -
#2349 Hahaha
Azért egy alap aimmal rendelkezem 3000 óra csgo után, global rankkal :)
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.24. 11:35:24 -
#2348 Én vmi ilyesmire tippelnék... -
#2347 Aha hát nem tudom akkor nekem mi volt, landolás után rögtön felkaptam az m16-ot és elkezdtem lőni, lószart nem kapott. De lehet csak a szokásos lagg miatt. Na hát mindegy , vannak még érdekes dolgok.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.24. 09:17:51 -
#2346 Az még 50 méter sem volt talán :D -
#2345 Shroud a video elején egy 300 méterre zerozott red dottal akarja fejbelőni az 50 méterre lévő embert. Nem meglepő ha nem sikerül. -
#2344 Srácok ti nem tapasztaltok valami furcsát a ködös mapon? Nálam 2x is volt olyan hogy hiába lőttem az ellent, az nem kapta a hitet. Egyszer SKS-el már a map vége fele látom hogy szalad az ellen tőlem balra, nem volt messze, elkezdem lőni lövöm lövöm semmi, aztán látom hogy lehasalt mozdulatlan volt, tisztán lövök rá 2-3-at és semmit nem kap. Másik a military bázison az épület tetején lévő ellent szintén lövöm az meg vígan szaladgál, megint nem kapja, aztán nagy nehezen lelőttem 1 és fél tárból.
Kb ilyen volt mint itt amikor shroud próbálja lelőni rögtön a videó elején:
-
Ferrari23 #2343 Be van kapcsolva az azonnali visszajátszás opció, mégse veszi a killeket a geforce experience. Tegnap még működött, ma tettem újra drivert rendszer telepítés miatt, mi a szar baja lehet?!?!?!? -
#2342 Ez a majd ez meg az a változat le fogja nyomni a témában én a World of Tanks játékot és az ötletből kinőtt egyéb játékokat látom felderengeni...
Kétség nem fér hozzá, voltak annak idején (és vannak azért most is) hibái az annak idején 2011-ben open beta szakaszba lépő WoT-nak is, de amikor 2013-ban openbeta lett a Warthunder (régi tankos, de mégis más), majd 2015-ben az Armored warfare (ami kicsit másabb, mert moderntankos), akkor mindkettőre azt mondták, hogy majd ez, na majd ez betesz a Wot-nak - meg hogy most majd össze kell kapnia magát a Wot fejlesztőknek.
Hogy majd átmennek oda a játékosok, és kihal a Wot...
Nos, mindkét esetben átmentek oda játékosok kipróbálni, egy részük ott maradt, egy részük visszajött, de hogy bármelyik miatt is behalt volna a Wot... nem igazán. Sok Wot játékos azért lépett le a játékból, mert megunta, vagy a fejlesztés iránya nem tetszett neki.
Mindhárom játék még mindig aktív és fejlesztik, de játékosbázis alapján még mindig a wot az első, ugyanakkor az aktív játékosok mindhárom játéknál csökkentek a kezdeti évekhez képest.
AAA fejlesztők multis játékokat multiplatformra nyomnak ki, úgy éri meg igazán. A PUBG konzolos (XBO) változatának eladásaiból kiderülhet, hogy megérheti-e valamelyiknek nyitni rá. Azért ez nem egy pörgős lövölde, mint mondjuk egy Overwatch vagy más hasonló MMoFPS.
-
#2341 Nem fognak azok perelni senkit. Addig élvezhetik ezt a népszerűséget blueholenál, amíg AAA fejlesztők nem szállnak be a BR vonatba. Utána menekül majd innen mindenki. -
Zozo0122 #2340 Ezt a játszhatatlan foshalmot. Beakadozgat, mikor a legnagyobb csaták vannak. Minden nap elküldöm kb. a fejlesztőt az anyjába vagy 10x, hogy mindig ugyanazok a problémák váltakoznak hónapok óta. Egy haverom emiatt már jegelte a PUBG, egészen a megjelenésig, egy másik meg áttért a Fortnite-ra, állítása szerint sokkal jobb. A Fortnite fejlesztőit meg most fogják perelni a PUBG-sek, azt hallottátok? :D Láttam róla cikket, de csak beleolvasgattam, annyira nem érdekel a dolog, de akit igen, az keressen rá. -
#2339 Köszi szépen!
-
#2338 Na ma én is leültem játszani egy nyaralás után, aztán minden 2. játékból crashelt, ha nem akkort network lag és csúszka szóval szar volt. Már majdnem azt hittem utolértek a problémáitok amikor kiderült, hogy a barátnőm megtöltötte az SSD-t képekkel és maradt rajta 15 MB hely. 40 Giga kép és video áthelyezve a másik vinyóra és minden ismét fasza :D -
Rocco27 #2337 Best loot ever soloban erre "Host closed connection." Direkt szivatják az embereket? Már kora reggel elmegy az ember kedve ettől a szartól...Ugyanez volt 1 hete is. Hétvégén leülök játszani és kilövik a szervert alólam.
Mi a szarért nem osztják meg a szerver fájlokat a közösséggel? Mint minden rendes játékban. Félnek, hogy jobbat csinálnak mások? Nem lenne nehéz überelni ezeket a potato szervereket. Elképzelem, hogy felmegyek a saját laggmentes EU szerveremre és élvezem a killeket 2-3 AK lövés után. Egyedi beállítások és játékmódok? Pl szívesen játszanék egy Sniper DM/TDM only in Militaryban vagy egy nagyobb városban. De ilyet lehetne csak SMG/AR-el is vagy korlátozás nélkül, stb.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.23. 10:11:52 -
#2336 Ebben a reddites kérdezz felelekben nem volt szó a mozgásról hogy valamit finomítanának rajta? PL a hirtelen mozgást,irányváltást, szerintem ez is elég bosszantó. -
TomStorm #2335 TPS módban egy jobb klikk és FPS-ba tesz vagy "V" és maradsz is FPS módban.
Alapértelmezett EU-t nem lehet
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2017.09.22. 16:18:12