7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2294 Nem akar ez a játék ennyire hc lenni. HC-nak ott van a tarkov. -
#2293 Szerintem ő arra gondolt, hogy akit ELTALÁLNAK ezek a lövések. -
Nagydög #2292 Probaltad valaha valamelyiket? Ha nem dolsz ra rendesen a soretes az otodik lovesre mar eleg erosen kibillent, de a falnak nem vag senkit, pisztoly meg meg annyira sem. -
#2291 badluck :D -
Zozo0122 #2290 Igaz :D Pont tegnap volt egy olyan, hogy soloban kergetett a gyerek buggyval, nekem Daciám volt. Meguntam, a tengerparton keresztbe tettem a (Priust) Daciát, kicsit hátrébb álltam, hogy ne üthessen el, ha nekem löki, és megsoroztam a gyereket. Hát nem az lett, amit elképzeltem: simán átjött a Dacián keresztbe, az felrobbant, ő meg úgy elütött, hogy a tengerbe szálltam :D -
Zozo0122 #2289 Azért egy shoti keményen falnak vág, sőt egy erősebb revolver is. Persze nyilván nem Tarantino féle alkotói túlzásra kell itt gondolni, hogy a levegőben repülsz 3 métert :D -
#2288 A lőfegyvertől (és nem robbanószertől) való repkedés fizikai képtelenségétől eltekintve a többi még jöhetne is :)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.09.17. 21:09:34 -
#2287 tekintve a járművek jelenlegi fizikáját,10 éven belül nem reális az elképzelésed... -
Zozo0122 #2286 Pisztolylövéstől mondjuk megtándorodna. Közeli shotilövéstől nekiszállna a falnak. AR sorozattól megremegne, majd földre esne. Mesterlövész puskától földre zuhanna. Gránáttól elrepülne és így tovább :D Nem kéne amúgy, hogy nagyon realisztikus legyen, csak legyen valami.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.17. 20:30:54 -
#2285 Elrepülés? Nem tántorgásra gondoltál? -
Zozo0122 #2284 Ez jól hangzik, hogy max 1 knock. -
#2283 Itt egy reddites topik, hogy mit is ígértek megjelenésre és mennyi mindent kéne 3 hónap alatt bepakolni -
Madi92 #2282 Én meg azt, hogy akiket knokoltak ne rohangásszanak újra 10sec múlva.
Kéne valami HP csökkenés vagy csak egyszer knockolhatnak vagy használni kelljen az élesztéshez 1 firstaidet. -
Zozo0122 #2281 Egyébként ebben a játékban a legnagyobb game changer az lenne, hogy akit eltalálnak az kap egy kis staggert a fegyver erejétől függően. Simán beférne egy elrepülés egy nem halálos közeli shoti lövéstől is. Ez nekem nagyon hiányzik, meg a csapdák, pl. medvecsapda, taposóakna, kifeszített konzervek, amik jelzik, ha a házba lépnek és így tovább :D Ezeket nagyon szívesen látnám a játékban. -
Zozo0122 #2280 Network lag: én játszom EA, NA és AS szerveren is. HA van network lagom, akkor mindegyiken van, ha nincs, akkor egyiken sem. Nekem MOST nincs lagom, most szerencsés vagyok. Előző patchnél volt, előtte megint nem, azelőtt játszhatatlan szinten. Vannak, akiknek most van network lagjuk. Nyilván totálszar potato az egész, változó, hogy kinek milyen setup és gép mellett mikor dobja be.
Erről magyarázok mióta. Mázli, hogy most nagyon fullosan megy a játék, de nem kétlem, hogy lesz olyan patch, ami majd agyonvágja ismét az egészet. Tippre az új map - tuti nem készülnek majd fel arra, hogy MINDENKI ott akar majd játszani. -
#2279 Az kiábrándító, hogy 20 ember alatt valaki egyáltalán ránéz a dropra :D -
Rocco27 #2278 Nem értem ezt a retkes játékot. A játék végén (kis kör 5-8 emberrel) mi a rákért dob még mindig airdroppot????????????????????
Állandóan a környékemre dobja - ami persze odavonzza a játékosokat - és ez egyben a vesztemet is okozza! Bent vagyok, tuti helyem van fedezékkel és erre mindenki odanéz vagy fut...és persze, akivel tűzpárbajba kerülök, hangoskodnak és rájuk nem is lőnek...bezzeg az előző 30 percben ilyen nem történik...mintha a szerver rendszeresen ellenem dolgozna. Régen ilyen velem soha nem történt. Kiábrándító...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.17. 19:07:10 -
Rocco27 #2277 Néha sírni tudnék attól a töménytelen szarságtól ami a játékban történik... -
#2276 Házfalak pereméről való lövést nem akarják javítani? Bevan célozva az ellen lövöm, csodálkozok hogy nem vérzik, hát a fal peremén felakad minden golyó. Az ajtók nyitása még mindig bugos ez sincs javítva, valamit egy új bug is jött ezzel a frissítéssel mégpedig a fényviszonyok, egyes házakba olyan mintha egy 1000W-os reflektor lenne, annyira világos minden bennt. -
Nagydög #2275 -
#2274 AS és NA szerver játszhatatlan kb, próbálkoztunk vele, hátha nincs annyi pro, de borzasztó mennyiséget kell tunkolni emberekbe, hogy haljanak. Volt olyan, hogy squadban 3-an lőttük a lépcsőn feljövő embert és mind a hármunkat megölte, mert csak vérzett, de meghalni nem akart. Konkértan 2 ar tár és 3 sörét ment bele, mire feljutott a lépcsőn és semmi. Nem voltunk boldogak, ezután inkább eu, legyen bármilyen nehéz, ott legalább adja, valamennyire. -
#2273 Ezt már írtam, hogy 1-2x nem figyelek 10 meccsből még talán, de 5x az tuti nem. -
#2272 Szerintem tuti nem figyeltél és alapból ázsiai szerverre rakja be vagy amerikai-ra, nem eu-ra. Ekkor van lag, én is így jártam jött felém a csávó shotival egy kis házban voltam, tudta hol vagyok, mikor kinyitotta az ajtót akkor gyorsan ki akartam szaladni, elszaladtam mellette, akkor lőtt a shotival de én úgy láttam hogy mögém lőtt, viszont meghaltam. Egyébként igazán megjegyezhetné a játék hogy melyik szervert választod ki és akkor azon hagyná. -
#2271 Nem tudom miről beszélsz, ez a játék tökéletes! Nálam már AS szerveren sincs semmiféle lag. -
#2270 Ezeken az eseteken szerintem nincs mit magyarázni. Iszonyat hulladék a netkód. Nem is tudom játszottam-e játékkal, aminél ennyire random az egész. -
#2269 Most velem is megesett, hogy véletlenül játszottam NA-n és AS szerveren és hiába volt az early acces elején jobb mint az EU, most egy rakás fos. Ajtók lassan nyílnak, fegyverek lassan sülnek el, csúszkálnak az emberek és többször volt igen durva network laggom is(néha egy játék alatt 3x). Nem lehet, hogy akik itt a folyamatos network laggra panaszkodnak azok nbem az EU szerveren játszanak? Mert az utóbbi hónapban én csak EU-n nyomtam és ott ilyen problémák nem voltak. -
#2268 Figyelni szoktam, lehet előfordult, hogy visszadobott de sztem annyiszor nem ahányszor emiatt haltam meg. De olyan mintha lett volna egy erős Peekers advantage, a legszebb eset az ráadásul squadban volt. Egy ház előtt álltam úgy hogy az ablakon át néztem a benti ajtót a házban. Az ellenfél már csak egyedül volt, hallottam hogy fut az ajtóhoz már céloztam a shotit ajtóra. Semmiképp nem tudhatta hogy ott állok, semmilyen szögből nem látszódhattam és egyik haverja hullája sem volt ott. És annyit láttam csak, hogy az ajtó még csak résen volt max 10 centi, szóval még épp csak kezdődött az ajtónyitás animáció és S12k Headshottal haltam. Azt néztek a csapattársaim is specben és ők se láttak többet azt mondták. -
#2267 Nem lehet, hogy véletlen nem EU szerveren voltál? Most mindig átdobálgatja mindenfélére. -
#2266 Kezdetek óta játszom és nem volt ilyen szinte soha velem, most meg 1 nap alatt vagy 5x. -
#2265 kezdetek óta ilyen hulladék a netkód -
#2264 Volt vmi netkód változás mostanában ? Kb 1 hónapig nem volt netem és most visszatértem és sokszor járok úgy,hogy tartok egy szöget, pl ajtó, lépcső, sarok... Hallom hogy a gyerek jön felém, esetleg külső nézetben látom is de rálőni nem tudok, ahogy közel ér becélzok ugye FPS be és egyszer csak csat csat csat, halott vagyok úgy hogy én se a válla szélét se a fegyvere csövét nem láttam de neki valahogy mégis beadja. Volt már olyan is, hogy az első csattra gyorsan beljebb léptem a fedezékbe és utána még meg tudott fejessel ölni, ami azért valljuk be nem a karakterem legszélének egy kilátszó pixelje, hanem test közép. Ez valami új dolog amit én még nemtom hogy kell kihasználni ? -
Rocco27 #2263 Előfordul... -
Zozo0122 #2262 :DDDDDDDD -
nortsen #2261 Mint akik napozni indultak. -
#2260 jó,majd ha megveszed mindenkinek akkor szólj -
Ferrari23 #2259 Pár hete az egyik meccsben megterveztük a taktikát :D
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.09.15. 23:50:15 -
#2258 mini 14 nekem nagyon tetszik -
Madi92 #2257 Patvh utáni első solo játékom ködös volt. Első fegyyver meg mini14. 10 kill 2. Hely. -
#2256 Jó hogy beraktak új időjárást csak ennek megint van kb 1% esélye. Mióta livera jött még nem láttam -
undY1ng #2255 Azért nem hc, de full hd-ben simán elvisz mindent. Nekem ennyi bőven elég... És eddig is működött 8GB rammal csak ezek a remek EA játékok valahogy megeszik a gépeket (nem is tudom, hogy miért).