7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Hehe egy hc gamer gépben már 2 éve alap a 16 GB, az SSD meg legalább 6 éve...Utóbbit azoknak írom akik még 2017-ben is HDD-vel szenvednek...
  • undY1ng #2253
    +8GB vétel (tehát összesen 16) után úgy fut mint a vaj. Úgy tűnik manapság már kell ekkora ram mennyiség. Egyszer nincs képbeállás inventory megnyitás után, vagy csak képfagyás.
  • Sunsetjoy
    Oké, nem azt mondom, hogy mindenki így éri el, de azok, ahol több ezer méterről csinál killt, úgy érhetőek igazán el gondolom:)
  • Nekrofil
    Én már lőttem 945métert, mindenféle trükk nélkül :)

https://www.youtube.com/watch?v=YeSVUH-51HY&index=1&list=PL6gIPWhpnUurzF-RgtQE1i-wrYkpxrsh-
  • TomStorm
    Na ez az SSD jó ötlet volt.Most nagyon szépen működik!
  • Running
    Mert mindkét játék teljes volt, már amennyire. Több térkép, játékmódok stb. Itt egy játékmód, egy térkép és tök mindegy mennyire rng a játék, mennyiféleképpen lehet játszani, akkor is ennyi. Szerintem normál játékkal max 2 hónap van benne jelenleg. Majd ha szépen feltöltik a kontentet, lesz több is.
    Szerintem ez az egyik nagy visszaütője az EA játékoknak. Az ember megunja, mire megjelenne, és a többség nem is néz már vissza, mert lesz új EA játék, így eltelhet egy csomó idő és csak fékész, harmadkész játékokkal játszottál.
  • Zs0lt1
    Egyénként most jut eszembe, teljesen megszűnt a kifagyásos network lagos cucc szerencsére, bár még csak egy kört mentem az éles szerón.
  • Zs0lt1
    Mondjuk én is így vagyok vele, ha beállítom, hogy eu, megyek egy kört, visszarakja as-re :D
  • Zozo0122 #2246
    Nem, EU-t. De én három szerveren játszok, mikor hol van kedvem :D
  • Zs0lt1
    M16 szinten van szerintem a mini, csak kicsit pontosabb.

Most nézem, nektek is Ázsiát dobja fel alapból a szervereknél?
  • Zs0lt1
    Olyan sokat azért nem játszok vele, hogy kiégjek. Annó bf-et napi 6-7 órát toltuk még sem égtünk ki vele, cod4-et is éveken át.
    Ráadásul mostanában sokkal több a sikerélmény, mint régebben az a poén.
  • Zozo0122 #2243
    Na, első blikkre jónak tűnik a patch. Először is: most nincs netlagom. Azonnal hoztam is egy solo wint, úgy futott a game, mint az álom. Utána rögtön nyomtunk egy squad második helyet, de lehet, hogy csak azért buktuk el, mert a csapatból ketten is elsőre próbáltuk ki a Minit és nem vettünk fel jobbat. Hát, nem lesz a kedvenc fegyverem, se nem elég erős, se nem elég gyors. :)
  • TDC Geronimo
    Elkezdtünk tpsbe játszadozni megint. Sokkal polírozottabbnak tűnik a játék, mint fps nézetbe. Az még mindig elég meh. Sok új anim van, amiket belső nézetből alig vagy sehogy se látni.
  • Madi92
    Kell játszani mással is. Ha csak ezt nyomjátok, akkor persze.
  • TDC Geronimo
    nem szarabb csak égsz ki
  • Zs0lt1
    Szerintem minél többen veszik ezt a játékot, annál szarabb lesz :D
    Régen még egy negyed éve is, milyen jókat játszottunk már, még a nagy laggok idején is. Sokkal jobban élveztük, mint manapság.
  • Running
    Battlefieldekben sem emlékszem, csak lekaszált mezőkre. Aljnövényzet ott még alacsonyabb is, mint itt, emlékeim szerint. Nincsenek emlékeim derékig érő növényzetről, egyetlen játékban sem.
  • nortsen
    Ok grafikai balfaszság, lehetne nagyobb is, de pár 100m-ről már úgy sem látszik.
    Pl zoomolás közben megjelenhetne ott, ahova nézek.
    Van olyan játék amiben ez jól működik?
  • Running
    Jó, értem, hogy alacsony növésű, meg nem éri víz gyakran, csak az esetek 10%-ban, de akkor se magasabb, mint a fű. Lehet ez is grafikai okok miatt ekkora? Mondjuk biztos nem egyszerű élethűre csinálni, mert ESO-ban ennél 10x gázabb a búzamező, illetve inkább nevetségesnek mondanám a kivitelezését.
  • nortsen
    De ott is kicsi. ;)
    Mondjuk a fű meg túl magas, kéne rá pár tehén.
    Én azt utálom, hogy hiába bujkálok ezekben, messziről olyan vagyok, mint kopasz puncin egy szőrszál. Azonnal észreveszik :)

Persze tudom, hogy ennek erőforrás okai vannak, de kurva idegesítő.
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.14. 12:52:28
  • Sunsetjoy
    Bőven lehet, hogy alacsonynövésű korai fajta (nem minden fajta nő meg ugyanúgy, vannak 70 cm maxmagasságúak is) :)
    Vagy megállt az idő, és mindig késő tavasszal játszódik, akkor még előfordulhat a köd is, mint látható .D
  • Zs0lt1
    Eső csak az esős pályán esik, a többin nem, ezért nem kap elég vizet :D
  • Running
    Ja még ennyi, hogy ebben a játékban a búza miért nő fele akkorára, mint kéne? :)) Nem kapott elég vizet, vagy mi?
  • Running
    Na pont ilyesmire gondoltam, zseniális lenne. Szerintem előbb-utóbb lesz, ha nem csúszik le a retyón a projekt amiatt, hogy a becsatlakozó x millió játékosnak pár hét múlva leesik, hogy egy korai hozzáférésű, fejlesztés alatt lévő játékot vett meg, minimál kontenttel.
  • Zs0lt1
    Éjszakai pálya!

kép2 - kép3 - kép4 - kép5

Kár, hogy csak fotosopp :(
  • Rocco27
    Jaja, kora reggel én is láttam! Viccelődtem is azzal, hogy beteget jelentek mára! xD
  • ToMy_
    Kijött a frissítés, 5 giga.
  • Zozo0122 #2227
    Nekem a Scar a kedvencem igazából. AK-t és M16-ot szoktam én kerülni, annyira nem állnak kézre.
  • Dency
    AKM egy fos, legalábbis távolra nem lehet lőni vele akkorát visszarúg, nincs vele sok jó tapasztalatom, közelre még csak csak. M16 fasza egy shotival karöltve. M416 szerintem jó, cuccokat meg könnyen lehet találni hozzá, tegnap 10 kill-es chicken dinnert hoztam vele, úgy hogy messzire is lőttem vele 8x scope-al killt. SCAR szintén jó szerintem még cuccok nélkül is, viszont egy red dot kell hozzá mert a sima irányzékkal szar célozni, kitakarja az ellent.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.13. 17:02:01
  • Zozo0122 #2225
    Na, ma első meccs, de lehoztuk a squad wint :) Egyik legjobb meccsem volt eddig, bár meghaltam, de úgy éreztem, hogy fel kell áldoznom magam a csapatért. Az elején a bunkerbe mentünk, gyakorlatilag az ajtóba estem, felkaptam egy M4-et meg egy Kart + 4x scope. Majdnem rögtön elkaptunk egy squadot, hármat megöltem Kar headshottal. Innentől mindenkinek fullos lootja volt, megindultunk a kis szigetre. Kicsit elszakadtunk egymástól, észrevettem 2-3 embert összebújva bújkálni egy csónak környékén, mondom ha okosan csinálom meghalnak. Ki is ütögettem őket, de a negyedik társuk oldalba kapott, csak úgy menekültem meg, hogy vagy 30 métert zuhantam a tengerbe :D Kievickéltem, gyors heal, majd mivel közben hála a negyedik emberüknek és a gyors healeknek, elkapták a squadomat, úgy döntöttem, hogy itt a pillanat, magammal viszek amennyit csak tudok, addig a squadom menekülhet vagy visszatámadhat. Egyet megöltem, egy másikat knockoltam, de darabokra lőttek. Majd spectateből megnéztem, ahogy a csapatom (akik időközben healeltek) lemészárolja őket, majd pár perc múlva, leküzdve ezeken kívül még vagy 7-8 embert, már csak egyikünk talpon, behúzzuk a wint is.
  • Rocco27
    Nice, ki tudja mennnyi van még belőlük akik nem buktak le...
    Amúgy érezhető volt hogy sok, sőt rettentő sok a csaló, mert érdekes, hogy régen szinte mindig megvolt a Top 5, nagyobb szerencsével Top 3 mégtöbbel a Win, most meg már a Top 10-ért is meg kell izzadni - ha játszik is rendesen az embet és nem csak végig sunyúl majd kap be egy fejest - majd jönnek a furcsa halálok...

Deadecho: igen a kapzsiság ölni képes ebben a játékban. :)
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.13. 13:16:03
  • Zs0lt1
    A Groza azért rövid-közel távra mindent ver szerintem.
  • Zs0lt1
    PLAYERUNKNOWN‏ @PLAYERUNKNOWN

.@TheBattlEye has now banned over 150,000 cheaters from @PUBATTLEGROUNDS, with more than 8,000 banned in the last 24 hours alone!

Nem elég! :D
  • Running
    :) Van amikor totál elfelejtkezik az ember a körről, főleg ha akció van.
    Egyébként tegnap shroud magyarázott az AR fegyverekről, azt mondta, hogy a mini, az m16 és AK a legjobbak, utána scarl és a legvégén a m416. M416-ra mondta, hogy felszerelés nélkül nagyon szar, ha meg totál fel van szerelve, kb olyan, mint egy m16 cucc nélkül, szerinte. Ja meg a ládás gorza is ok.
  • Zs0lt1
    Tegnap egyébként akkora nub voltam, mint az állat :D
    Egy m16 volt nálam meg egy shoti. Már eléggé a vége felé voltunk. Lelőttünk egy squadot, és láttam van náluk AK. Egész végig tartogattam magamnál egy AR kompenzátort meg egy holot, ami számomra az AK két kötelező kelléke. Láttam az egyik dobozban volt AK meg töltény. Addig szaroztam még végül nem vettem észre, hogy jött a kék kör és már annyira durván sebeződtem, hogy nem tudtam befutni a fehér körbe és meghaltam :D
  • Zs0lt1
    Pár kört játszottam csak, esős pályán nem voltam, de majd még ma este nézegetem.
  • Running
    Shroud és Sacriel tegnap duoztak teszt szerveren, este néztem kicsit, volt náluk is lag rendesen. Mondjuk vicces volt, hogy a másfél óra alatt egyszer jutottak #2-be, egyébként közép mezőny környékén lelövöldözték őket, habár nem vették annyira hc-re a figurát, inkább fun play volt.
    Ja és Shroudnak ki kellett kapcsolni a karakter megjelenést invetoryba, mert fps drop-ja volt tőle.
    Az esős pályán lejjebb vették tényleg az eső hangját? Ez már biztos?

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.13. 10:52:32
  • jan5650
    Kövezzetek meg, de ezt lehet megveszem :D
  • Zs0lt1
    Tegnap végre én is kipróbáltam a teszt szerón a cuccost. Annyi változott, hogy mostmár nem csak a kör elején van kifagyás és network lag, hanem később is párszor. Tudom, tudom "szar a gépem, a játék tökéletes" ...
    A köd az rohadt jó és ahogy van mellette a fújó szél hangja, állat nagyon. Viszont nálam nem volt fps csökkenés még a ködös pályán sem volt, 60 fps alá nem ment.
  • Running