7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Running
    Tarkovot feladtam soloban, kemp és squadban játszó mészárosok miatt. Rém unalmas egy játék jelenleg és baromi lassan halad a fejlesztése. Szerintem.
  • TomStorm
    Én Tarkovon vagyok rajta ez mellett.
    Mind a kettő ugyanúgy tetszik(Nagyon!)
  • TDC Geronimo
    Sokan nem fognak annak sem örülni, hogy már lowon meg very low árnyékon is van árnyék épületekben. Ugyanolyan sötét, mint medium és felette.
  • Szabi #2211
    Battle-Bus xD
  • TDC Geronimo
    100 players. One giant map. Last player standing wins. Fortnite Battle Royale comes to PS4 Sept. 26

na kezdődik. Jönnek a copyk :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.12. 16:04:34
  • TDC Geronimo
    Remek. Liven már egész elfogadható volt, de ez most nekem nagyon szar
  • Spaceghost
    Na ez azért fura, mert nálam pont fordítva. Valamikor júniusban volt egy patch ahol nagyon szépen futott, aztán következő patchekkel egyre szarabb lett, ezzel a patchel, meg most még jobban is fut, mint eddig bármikor. Úgyhogy ez megint gép válogatja kinél hogy fog futni.
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem redditet nem vagyok egyedül.
  • Ozzyehh
    nekem foliage and shadow very low többi Ultra 1080p nem nagyon tapasztalok fps droppot, csak ritkán
  • Rocco27
    Ha ki is fagy, attól még egy álló testnek vagy ha meghalt egy ládábak maradnia kell a pályán.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 15:36:27
  • TDC Geronimo
    optimalizáció viszont nem jött össze, valamit jól elkúrtak. -20 fps kb livehoz képest. Liven kb yasnaya volt az egyetlen hely, ahol 60 fps alá mentem. Most a nyílt terepen is alig van meg 60.
  • jan5650
    Ha kifagy a játékos a teste nem marad ott?
  • Running
    Nálunk is kb így pörög ESO mellett pubg, vagy bf1.
  • TDC Geronimo
    Köd az elég durva.
  • Ozzyehh
    Én úgy csinálom, hogy ha meguntam a wow-ot vagy letudtam a napi questeket akkor nyomok 1-2 kört és így nem fullad unalomba az egész a kevés kontent miatt
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2017.09.12. 14:25:51
  • Running
    Lehet kifagyott nem? Nem lépett vissza.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.12. 14:03:31
  • jan5650
    Tegnap este 0:30 körül játszottam egy utolsó meccset, ahol elég furcsaságba botlottam:
    A Shelter-től nem messze balra az út mellett van egy kis bódé, aminek 1 ajtaja van. Azt hiszem EZ az.
    Körön kívül voltam, eléggé elkésve, Boosterrel rohantam a szűkülés fele, amikor megláttam egy srácot előttem, aki éppen kényelemes lootolt a völgyben lévő kis épületeknél ITT. Mivel még messzebb voltam, gondoltam közel futok hozzá, és megkínálom egy UMP-vel. Már majdnem odaértem, mikor a srác felfutott a dombon és bement abba a bódéba és magára csukta az ajtót. Pár másodperc múlva már én is a közelben voltam - közben folyamatosan figyelve a bejáratot -, és lefeküdve vártam a pillanatot, amikor kijön onnan. Tudtam hogy csak ez az egy bejárat van. De ő nem jött. A kör már elég rendesen evett, gondoltam egye-fene gránát híján berontok és az automata UMP megoldja. Beléptem és a srác sehol nem volt! Se holla, se láda, semmi, tök üres volt a bódé! Mi a fene? Létezik teleportálós cheat?
  • Running
    A játék nem való jelenleg mindennapi játékra, ahhoz kevés a kontent. Mellette pl lehet Bf1-ezni, habár az meg agyatlan lövölde, de időhúzónak elmegy.
  • Rocco27
    Többen azon agyalunk, hogy újra pihentetni kellene a játékot. A nagyobbik baj nekem, hogy most nincs más ami ilyen szinten lekötne...
  • Rocco27
    Azt már meg sem említem, hogy hihetetlen ez a loot rendszer. Egész este beszoptam a játék elején. Átnézek 3-5 házat és csak pisztolyt - nagy ritkán sörétest - találok, míg az ellenségek AK-val üldöztek szinte mindig....

A kék változását úgy értettem, hogy nyár előtt nem volt ilyen szigorú a kör zsugorodása. Mindig tudtam mikor és hogyan zsugorodik és mennyit sebez. Az esetek többségében kezelhető volt. Max. akkor haltunk bele, ha feltartotttak vagy nem volt semmi medic vagy jármű a pálya végéről átfutni.
    Most ha tele vagyok mediccel sem tudok befutni gyalog mert öl, ha pedig szélén vagyok és a legtávolabbi pontra zsugorodik a másik oldalra szintén akkor pláne öl (elég gyakori). Járművek sokszor olxan helyen vannak agyon spawolva, amerre ember se jár. Ahol meg kellene nincs vagy kevés van. Előtte teljesen magabiztosan haladtam előre a cél fele. Hallottam olyat, hogy azért lett ilyen, hogy csökkentsék a kéken kívüli kempelést. Igen, sokszor szívattak azok minket, de ez még nagyobb szívás ami most van.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 13:18:43
  • Szabi #2194
    a bandázs a karakter kezén marad egy ideig :D
  • Running
  • Running
    Mi tegnap 40 perc után inkább kiléptünk, mert oda-vissza dobált mind a kettőnket a szerver, pedig kb 4 kört mentünk, és minden körben ez volt.
  • Rocco27
    Jónak tűnik a változások listája, de ajj vártam valami komolyabb szerver optimalizálást is, de nem, továbbra is a "potato" szervereken fogunk laggok között harcolni.
    Tegnap pl. egész este végig laggolt a játék EU-n. Befagyott a játék 5s-re majd amikor ki írta volna, hogy "Network lagg detected" - harc közben persze - el is tünt és folytatódott a játék. Többieknek mikor kimondták, hogy náluk nincs lagg, rögtön menetrendszerűen meg is jelent az álltalam is tapasztalt szerver lagg...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 13:04:29
  • TDC Geronimo
    Na gyors teszt. Belső nézetes animok javultak. Ejtőernyőn leérkezésnél is látni, több fegyvernek a pozíciója jobb lett. Lean sokkal jobb, járművekben a fov/belső nézet sokkal jobb. Ami viszont nem gondoltam volna, hogy ennyit dob a gunplayen az az új recoil animok. Sokkal jobban néz ki a gunplay és sokkal jobb érzés is a lövés és az ADSezés is. Gránátdobás is jóval gyorsabb és "szmútabb". Heal itemeknek is van már hangja ami szintén sokat ad a polírozáshoz. Ja és igaz hangfalon vagyok most, de szerintem az eső halkabb
  • Running
    Ha tippelnem, ezekből 2-3 dolog bekerül még decemberig, többre nem hiszem hogy lenne idejük. Én mondjuk reménykedem a sivatagi pályában is, azért hosszabb távon nem túl izgalmas ugyanazon a térképen rohangálni. Ha lenne 2-3 térkép, az jobban kitolná a játékidőt, mint pár új javított fícsőr.
  • Szabi #2188
    stalber környékére az új városon kívül sok egyéb kisebb-nagyobb épületcsoport is került a pályára
  • TDC Geronimo
    Hát valószínű, de nem erről volt szó korábban. Új ui, vaulting, bullent penetration, új bullet fizika, 2d/3d replay, új karakterkészítő. Ez csak pár dolog ami eszembe jut.
  • Szabi #2186
    megjelenés ugyan már, kb. 11 millió eladott példánynál járnak.. és ez még csak pc.. a mai játékos rekord is már millió fölött van :DD
    (1,063,952)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.12. 11:52:13
  • Running
    Vagy sok minden csak a megjelenés után kerül be.
  • TDC Geronimo
    nincs semmi fpp improvement? meh.. Most is írják hogy ki akarnak jönni idén, de annyi minden hiányzik, hogy biztos nem fognak
  • TDC Geronimo
    vaulting akkor december kb :S
  • Szabi #2182
    Added a new town, East of Stalber
  • Sunsetjoy
    Longest kill: 981m
    A csávó ezzel a 146. helyen áll longest kill tekintetében... longestkill list

Ja, és tudomásom szerint még mindig úgy számolja, hogy a delikvens meghalásakor (és nem downolása, amikor kúszik és éleszthető) számolja a távolságot, szóval lelövöd messziről, elhúzol kocsival jó messzire, és mire meghal, jönnek a méterek...
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.09.12. 08:56:27
  • Running
    Patch notes
  • Zs0lt1
    Megjött a peccs a teszt szeróra 5 gb már lehet tölteni.

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.09.12. 06:45:44
  • Madi92
    No-no. A repülőben két sor van. Belülről csak az egyiket látod, kívülről mindkettőt.
  • Zozo0122 #2177
    "Megoldás". Na ez a facepalm. Egyébként én tényleg bugnak gondoltam, valószínűleg átsiklottam afelett, hogy ez "feature". Régen bele lehetett nézni a repülőbe, ami adott valamekkora taktikai előnyt, mert pontosan meg tudtad számolni a még fenn lévőket.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.12. 01:58:30
  • Maala
    Yep, miielőtt vissza tudtál menni TPP-ben az FPP-re. Aztán jött ez a megoldás.
  • TDC Geronimo
    Remélem a srácok kőkeményen dolgoznak a netkódon is, mert az még mindig katasztrófa