7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2414 Lesz megint heti peccs.
Players,
Today we look at what we have changed and fixed in our 27th weekly patch.
This patch will be deployed to the Test Servers on Wednesday, September 27th KST, and to the Live Servers later if everything is stable.
Early Access – Week 27 – Patch Notes
UI/UX
Enhanced breathing animation in the Spectator mode
Added a new feature in the Settings to adjust the zoom-in and zoom-out speed of the World Map
Bug Fixes
Fixed a bug that made the shadows disappear mid-game
Fixed a graphic bug related to players who left the game inside of the starting airplane
Fixed a bug that prevented users from seeing the full alias of their teammates
Improved the synchronization between player aim and spectator aim
Fixed a bug to accurately display teammates' marker direction in Free Look mode
See you in-game,
The PUBG Development and Community Team -
ntex #2413 Mintha a CS:GO nem lenne tele olyan csalókkal akik okosan, nem túlzásba véve használják a csalásokat. Ebben a játékban is bőven nagy előnyre tehetsz szert egy egyszerű wall vagy radar hackel, tehát tudod pontosan hol vannak az ellenfelek, mert rá tudsz készülni és nem ér teljesen váratlanul ha felbukkan vagy épp tudod hogy ott vár téged a következő sarkon vagy melyik ház melyik szobájában van. 100% biztos vagyok benne hogy itt is játszanak olyan csalók akik nem annyira pofátlanul tolják mint a pörgő aim vagy falakon át lelövöldözők és társaik, hanem módszeresen becserkészik vele az ellenfeleiket és szimplán profizmusnak tűnő játékstílussal irtanak le mindenkit akik a közelükben vannak. Még mindig azt mondom hogy itt sem mindenki szent és tiszta mint ahogyan te is gondolod, többen csalnak itt is mint gondolnád... Plusz a kibanolt csalók mennyisége nem egyenlő azokkal akik így ügyeskedve próbálnak vele előnyre szert tenni. Mert bizony a BattleEye sem fog meg mindent, ez a statokból is látszik akiket a statok alapján banolnak ott egyértelműen kimutatható, de ha egy csalás nem kiszűrhető BE-vel és nem csinálsz vele 10 meg 20-as kill arányt tehát ésszel használod ki, kb az életben nem kapnak el.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.26. 15:02:33 -
#2412 Szerintem a csalók többsége elég hamar lebukik. Nem kell hozzá sok gém, hogy egy egyszerű algoritmus kiszúrja az 50% feletti headshot ratiot, 70% feletti winratet és 50-es KDA-t. Az ilyenek napok alatt lebuknak játszanak kb 20 gamet. Szóval kár az összjátékos számban nézni, mert hiába jön ki, hogy a megvett játékok 1%-át használták csalásra attól még nincs minden game-ben egy csaló. Pusztán azért mert akik nem csalnak nagyságrendekkel több játékot tolnak mint a csalók. Ahhoz, hogy valaki úgy csaljon, hogy ne derüljön ki ahhoz nagyon jól kell játszani és a cheatet is tudni kell használni, a többség lebukik egy hét alatt és vesz egy új játékot 30 euroért vagy nem csal és játszik normálisan. -
ToxiMaxi #2411 Hozzáteszem, hogy én még nem találkoztam olyannal akiről biztosan megmondhatnám, hogy cheater. Voltak érdekes halálok de nem állíthatom biztosan, hogy azért haltam meg mert ő valamilyen cheat programot használt. Viszont én nem vagyok az aki azt állítja, hogy mivel én nem találkoztam ilyesmivel ezért ez nem is létezik.
Azt gondolom, hogy a replay rendszer bevezetésééig (lesz ilyen ugye?), sokkal okosabbak ezen a téren nem leszünk, a speed hack-et persze könnyű kiszűrni de a többit, illetve az okosan cheat-elő embert már sokkal nehezebb. Viszont ott van az is, hogy rengeteg ember idegből jelenti fel a másikat mert az lelőtte, ezzel jócskán megnehezítve a készítők feladatát, hogy megtalálják a tényleges csalókat. Jó lenne egy olyan statisztikát is látni, hogy mennyi reportból jött össze az a 150k bann. Lehet sok milliós szám lenne.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.09.26. 13:59:44 -
ToxiMaxi #2410 Addig, amíg megvan a megfelelő mennyiségű játékos, aki tartalommal töltse meg a szervereket, addig nem érdekük olyan bann-t adni, ami valakit majdnem véglegesen kitilt, mert ha újra megveszi a játékot, az is egy bevételi forrás a készítőknek. Tehát ebben egészen addig nem lesz változás, amíg ijesztő méreteket nem ölt a csalás. -
#2409 Jah, úgy gondoltam :D -
Rocco27 #2408 Túlélőjátékokban még durvábban hat a csalás mint egy ilyen 1 kör egy élet játékban. Itt max. 5-35 percet veszítesz el az életedből, ott napokat vagy akár heteket is.
Ott a Rust pl. 10 fős csapatban 1 főt kineveznek csalónak és végig "bokkolják" az egész szervert. 1 hónapig (WIPEIG) királyként élnek. Ha nem bukik ki, akkor tovább is tarthat a jólét. Lebukik? Semmi baj, elővesz egy tartalék játékot, amit valszeg korábban akciósan vett meg, szereznek egy új undetected csalást a köv. kinevezett csalónak a csapatban és ez így megy körbe és körbe hónapokig és élnek királyként a szervereken ahol megfordulnak...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.26. 13:49:10 -
Nagydög #2407 Ehem... 10 millio koruli az osszjatekos. Egymillio korul jatszanak egyszerre. -
Rocco27 #2406 Egy egyszerű példa, miért jó csalni a csalónak.
Naponta végig csal 5-10 játékot hetekig, esetleg hónapokig mire lebukik és kitiltják. Addig is folyamatosan nyer és teli torokból üvölti mekkora egy lúzer noob vagy, mert alulmaradtál. Csal éjjel, csal nappal és elégedetten nyugtázza mekkora egy király. Lebukott. A ládák árából amit a folyamatos jó játékokból gyűjtött, már vett másik accra valót és még lehet el is adott néhány példányt, ami esetleg lehet fedezi a napi betevőt is egyes országokban.
Szóval akkor most próbálja meg bárki megcáfolni, hogy a példában szereplő csíterünk nem élvezte ki a játékot minden porcikájában. Végig jól szórakozott és még pénzt is keresett...
Én ezért rühellem, ha belekeverik a mocskos mikrotranzakciót a játékokba, mert nem csak a sima csalók jelennek meg, akik minden áron felül akarnak kerekedni a jobb játékosokon, hanem az is aki pénzkeresés miatt csal, amiből lehet még több van, mint az előző típusból... -
undY1ng #2405 Miért nem lehet a legjobb smg-re (uzi) legalább egy red dot-ot tenni? :( -
#2404 Mióta én játszok, kb április vége fele, azóta folyamat bugos a spectator nézet. Volt, hogy javítottak rajta, de kizártnak tartom, hogy szándékosan ilyen szar :D
A csalókról. Legutóbb valami 150k-t írtak. Az is kicsivel több, mint a 10%-a az össz játékosnak. Ráadásul, mivel viszonylag elég hamar vissza lehet szerezni a játék árát ládákkal, ezért akiket bannoltak, egyből meg is vehették. -
Rocco27 #2403 A spectator mód mindig is bugos volt és teljesen mást mutat mint amo történik. Mikor meghallsz és kiugrik a kamera belőled mögéd még a hang is ellentétes lesz. -
Rocco27 #2402 Én már láttam Speedhacket. Együtt futottam valakivel, aki legalább 1.5X - ha nem 2X gyorsabban - futott mint én. Egyikőnknél sem volt fegyver és egyszerre indultunk el, de mégis ott hagyott a picsába többször is. Mikor rákérdeztem meg nevetett..erről írtam itt már korábban.
A másik X-akta közben eszembe jutott. Utolsó 2 körnél jártunk és tengerpartra szűkült a Mylta Power mellé. Az egyik végen a MP irányába a szikláknál 3-an elbújtak, a járművük elárulta őket. Elsőt földre küldtem, másik kettőt szarrá lőttük, vérzett is, de túlélte. Talán földre került mégegy. A lényeg hogy sziklák között elbújtak gyógyítani magukat, de úgy hogy ketten a hátukat mutatták tetőtöl talpig. 3-an kilőttünk vagy 100 db. 5.56-ost, elméletileg nem maradni egyetlen egy ép testrészük sem, ennek ellenére mintha egy láthatatlan fal lett volna mögöttük, mert egy golyó sem talált. Láttam, ahogy hátüuk mögött becsapódik valamibe a golyó, de láthatatlan volt. M4 4X Scoppal és hangtompítóval marha könnyű célpontok voltak. Nekik felénk kellett jönniük a fehérbe és mindenképpen ki kellett lőnünk őket, a többi amúgy is előttünk volt a domb mögött ami takart minket. Majd azok idejöttek, a csapat közben kihullott, bár egyiküket leszedtem még, de a amásik rámrohant és vége lett. Fene se érti ezt.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.26. 10:57:20 -
#2401 Aszem ez direkt van így. -
#2400 Ott a pont!
Bár egy kis megjegyzés ezzel kapcsolatban: "amit az ember annak él meg, hogy eltalálja az tulajdonképpen a mellélövés"
Én azt tapasztaltam, hogy spectatorként nézve te mást látsz mint az akit nézel. Én szinte mindig úgy látom, hogy sokkal mellélő , közben meg végig eltalálja, és 3-4 lövés után már fekszik is. Mintha egy kis csúszás lenne. A célkereszt nálam a célponttól balra van általában 2-3 mm-re, viszont nála pont az ellenfelen. Intröszting... -
ratgab #2399 Ebben is valószínűleg van némi igazság. -
#2398 Láttál már speedhack-et? Felismerhető ha egy játékos gyorsabban szalad, mint a két személyes motor full gázon. -
#2397 Az meg hogy valaki gyorsabban ér oda mint te számítasz rá nem speed hack... -
#2396 Ez csak tapasztalat. Squadozni gyakran szoktam random 4. emberekkel és amikor meghalok bőven van ideőm spectatelni. Innen a tapasztalat, hogy amit az ember annak él meg, hogy eltalálja az tulajdonképpen a mellélövés, amikor fedezék mögül szedik ki az az, hogy másik irányból lövik le vagy amikor egy lövésből fejes miatt sír valaki akkor tulajdonképpen az már a 4. lövés volt amit ráengedtek. Ezek a történetek amit ide leírnak emberek igen nehezen nevezhetőek hitelesnek, sőt többségében ki vannak színezve. Főleg azért mert ennek a hisztinek az az oka, hogy könnyítsenek a lelkükön.
Az hogy nem tudsz kidobni egy gránátot egy lukon de befelé megy, az egy bug amit már ezerszer leírtak hogy javítanak. Ilyenkor nem még 4 gránátot kell rádobni, hanem hagyni a picsába és odébbmenni. Ugyan úgy ahogy van olyan kerítés amin csak egy irányba lehet átlőni. Ott se a játék a hibás ha tudod, hogy van ilyen és beletunkolsz két tárat amikor tudod hogy nem megy át rajta.
-
#2395 Fuji majd megmagyarázza, hogy igazából ti voltatok bénák, az ellenfél meg egy igazi pro és egyébként előfordulnak szerencsés lövések. Csalók meg alig vannak a játékban, shroud-ot élőben nézve is csak kétszer találkoztak 2 óra alatt speed hack-es arcokkal. -
#2394 Ezzel a gránátdobás mechanikával még nem vagyok kibékülve teljesen, vagyis inkább a gránát és tárgyak reakciójával. Vannak ezek a nagy hangárok amiken 2 nagy nyitott ajtó van, bent csak hordók meg dobozok, fent körbe pedig meg egy rácsos rész. Na ott a rácsok közt ránézésre egy jó 30 centi szélte fél méter magasság van. 3 frag és 1 stun úgy pattan vissza be róla,hogy már próbáltam különböző módon célozgatni őket és egyszerűen nem, mind visszajött. Kintről a gyerek dobott 3 fraget mind bejött. Egyet tudtam kidobni úgy, hogy a falat dobtam meg közel a sarokhoz és visszapattanóból érdekesen az első kiment csont nélkül. Ide azért vmi konzisztencia lehetne, hogy ha ki nem megy akkor be se jöjjön vagy fordítva. -
Rocco27 #2393 Nos ezúttal olyan csalóval találkoztunk, hogy mindegyikőnk álla leesett. Mai story.
Iskola mellé többen estünk. Az egyik 3 emeletes házban 2-en lootolva beszaladt kettőnkre egy csóka a földszinten. Fegyverrel vártuk az emeleten. A társam 1 lövésre földre került, de úgy, hogy az nem mutatta meg magát, vagyis nem is látta. Többiek átsiettek és 3-an kerestük nálam. De nem találtuk ahol lennie kellett volna, csak 1 lövés a házban, 1 emberünk földön. 20-30s hatásszünet, majd ismét 1 lövés (erre emlékszem, hogy pisztoly volt, de nem Magnum) és földön fekszek - vicces, mert a lépcső fordulóban voltam, ahol még az ablakra is visszanéztem, beláthatnak e hozzám a szomszéd tetőről, de nem és a lövés is a fal irányából jött. Az is poén, hogy pucér emberre 2 fejlövésből földre, még 2 fejlövésből túlvilágra kerül az áldozat, de engem 1 kis kaliberrel (9 vagy .45mm) a földre küld. Az utolsó tagunkat is ilyen megmagyarázhatatlan módon végezte ki utánam, persze egy kis szünetet ismét beiktatva.
Senki sem értette ezt az egészet. Még trap hangja sem volt volt, csak mikor ajtót nyitott és bejött a földszinten. 4 lövés, 4 halott kis szüneteket beiktatva...
Volt még egy x-akta esetünk ma, de most nem emlékszem a storyra, midenesetre a Report az ment rá.
Amúgy személy szerint rettentő kíváncsi volnék a kitiltottak statisztikájára, főleg a régióéra. Hol mennyi csaló van, és mit használtak, stb.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.26. 00:50:00 -
#2392 Én nem igazán értem ezeket a ládákat, vettem már vagy 20 db-t szerintem csak szürke volt benne semmi más. Teljesen reális. Ennyi alatt CS:GO ban legalább kaptam 1 világoskéket csak hogy nesze örüljél. -
#2391 Ha annyira minőségorientált vagy és tennél ellene akkor gyakorold a célzást. CSGO pisztolyszerver 5 perc PUBG előtt és máris jobban fog menni és kevesebb lesz a lag. -
#2390 Azért elég sok oldal van ahol ingyen itemet ígérnek és amikor regisztrálni kell akkor a steam account bejelentkezést kéri. Persze van sok ami megbízható, de sok olyan is van ami átverés. -
ratgab #2389 Nem hiszem, hogy accountlopás a nagy része. Egyszerűen más mód nincs kivenni valós pénzben a steam walletet. Kényszerűség miatt adják annyiért amennyiért. Én is úgy számolgattam annó, hogy piaci ár nagyjából 70%-áért kell adnod valamit valós pénzért hogy reálisan valaki megvegye egy ilyen oldalon. -
Zozo0122 #2388 Köszönöm. Mintapéldaként szolgálsz és alátámasztod amit az előbb írtam. :D -
#2387 Attól még, hogy telesírod itt a fórumot azzal, hogy nem tudsz lelőni valakit revolverrel mert szar a szerver naponta nem lesz jobb a neted. Egyszerűen azért mert nem a neteddel, hanem a skilleddel van a baj csak ezt nem tudod felfogni. Én se lövök el embereket a revolverrel 3 golyóból, de ez nem a szerver miatt van hanem mert béna vagyok és pont ezért nem is jövök ide sírni és a szervert hibáztatni... -
#2386 Ezért vannak a honlapok ahol olcsóbban tudsz venni skineket pl, mert úgy ki tudják venni a pénzt, hogy a honlapon a paypalra fizetsz. Persze azoknak meg a nagyrésze accountlopásból szerzi a skint, de ki lehet így is szedni a pénzt amit ládákból szerzel.
-
#2385 Szerintem csak a kettes pont vált az idegeskedőknek kontraproduktívvá az ő nézőpontjukból... :) -
Zozo0122 #2384 Neked külön leírom, egyszer: nekem ez a játék TETSZIK. Sőt, asszem pont tegnap írtam le még azt is, hogy a kedvencem LEHETNE. Ennek fényében nézzétek azt, ha szétoltom a gamet.
Senki nem tart pisztolyt a fejemhez. Azért játszom vele, mert NAGYRÉSZT élvezem. Az eredményeimre nincs panaszom, se a K/D-re. Szép is a game, reshade-del különösen.
Ami mocskosul idegesít, az a technikailag egy helyben toporgás, mert nekem viszonylag kevés időm van játszani egy héten, és annak minden percét szeretném, ha minőségi lenne. Sajnálom, én nagyon minőségorientált vagyok, nehezen fogadom el, ha
1, Valaminek egyes részei egyszerűen szarok és nincs jó alternatíva
2, Nincs közvetlen ráhatásom, hogy javíthassam. Semmit nem tehetek, csak a saját megnyugvásom érdekében max kiírhatom magamból. -
ratgab #2383 Aki nagyon nagy tételben vesz az tuti, hogy hosszú távra játszik. Láttam én redditen is olyan fórumbejegyzéseket csgo piac kapcsán melyben 50 000 dollárokat fektettek 1-1 tárgyba. Egyébként annó mikor benne voltam a csgo fogadásokban ott is repkedtek a több 10 000 dollárok (némelyek ilyen összegeket raktak zsebre egy-egy fogadáson...aki tudta mit csinál és volt némi mákja szénnékereste magát). -
ratgab #2382 15 %-os tranzakciós díjjal kell számolnod minden eladás után, melyet automatikusan levon a Valve a vételárból, ergó ha eladsz egy tárgyat 1,15 euróért abból 15 cent a Valvét illeti. Nekik ezért is marhára megéri a steam market és ennek teljes mellszélességgel való tolása. Őrületes pénzeket beszednek naponta kb a semmiért. Pl. Gamescom ládából naponta 22 000 db cserél gazdát. A láda ára 2 euró...darabonként 27 cent a Valve zsebébe vándorol. Naponta csak ezen az egy tárgyon 5900 eurót keresnek úgy hogy a kisujjukat se kell megmozdítani. És akkor a több százezer egyéb tárgyról a steam kártyákról és társaikról nem is beszéltünk. Egy igazi aranybánya.
A hátrány az, hogy az itt megtermelt pénzt nem könnyen lehet kiszedni a rendszerből illetve a Valve se támogatja túlzottan, sőt egyáltalán nem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.25. 18:20:15 -
Zozo0122 #2381 Lehet hogy senkit nem érdekel a panaszkodás (ti is mindannyian csináljátok) de az önjelölt, szövegértésre nem képes pszichológusok véleménye se érdekel senkit :D Nyugi van fiúk, lejjebb kéne szállni. Attól hogy van köztetek aki belerakott belerakott mondjuk 60000 órát BF-be és hasonlókba, akkor se szóljon be senki skilljeire, mert azt feltételezi, hogy béna. A gépem és netem álltom, hogy a többségnél jobb és jobban is van beállítva, mégse szólok be soha senkinek, csak a játékra magára. Olvasni meg illik megtanulni, igenis vannak pozitív részei is a hsz-eimnek. Ezt az egész nagyképű fórumhuszár közösségnek tudom mondani: ismeretlenül ne ócsárold más skilljeit, mert arról fogalmad sincs. Illetve konkrétan ez a példa: attól, hogy vannak akik orrba-szájba védik a PUBG-t, nem lesz nekik sem jobb, ugyanúgy ahogy a játékot (időszakosan) szidóknak sem. Ennek a rinyának megvan a maga pszichológiája. A birka-effektust meg (egy ember beleköt valaki e, a többi csatlakozik) szintén hanyagoljuk már pls, inkább akit zavar kapcsoljon csendes szemlélőbe :D -
ratgab #2380 Pont a nagyon kicsi esély miatt adnak érte 80 centet. Egyszer kell belenyúlni és akkor a 80 centből lehet 150 euró is. Sima mázli kérdése. Kb. szerencsejáték az egész.
A tőzsdézés részét jól látod, de nem 50 centért fogják venni, hanem jóval alacsonyabb áron. CSGO ládáknál régen meglehetett csinálni, hogy pl. megvetted a ládát 3 centért (mondjuk 30 euróért vehettél 1000 db-ot). Elfelejtetted aztán 2-3 év múlva a 30 eurónyi cuccodat eladhattad 750 euróért.
Én például jártam úgy annó az első CSGo matricáknál, hogy 5 euróért eladtam ibuy holo cologne 2014 matricát (fegyverre ragasztható matrica....kb vicc kategória még 5 eurót is adni egy ilyenért nem?). Manapság egy olyan matrica 5000 dollár körül mozog. Annó 5 db ilyenem volt amit fillérekért eladtam.
CsGO-ból nagyon sok spekuláns átjött PuBG-ba akik pont ilyen dealekre vadásznak (lásd ezért nőttek a pioneer ládából nyitható, de az új ládában már helyet nem kapó koszos fehér pólók, meg fekete bőrkesztyűk augusztus óta 7 centről 20-25-30-40 centekre...vagy akár mondhatom a fekete inget, ami 40 centről nőtt 1,2-1,7 euróra). Sok játékos, nagy felvevőpiac és csak pár jómadár találja ki hogy valami jó befektetés a többi megy utána.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.25. 18:13:41 -
nortsen #2379 Kb ugyanez, azzal a különbséggel, hogy kemény 30 játékbeli krumpliért el is adtam a többletet (nem steamen).
Főleg a csíkos pólót szeretem, mert olyan jó benne rejtőzködni. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.25. 18:04:10 -
#2378 Akik nagy tételben veszik a dolgokat általában arra játszanak, hogy kinyitják és ami esik azt eladják. Vagy csak szimplán gazdagok és megéri nekik.
0.8 euro kb semmi külföldön, csak a magyar bérekhez képest sok. -
#2377 Mondjuk most így utána számolva 100.000 Ft befektetéssel heti szinten lehet keresni kb. 10-20e Ft-ot... Jól számolom?
Nehogy belevágjak én is :D Bár nem tudom, hogy milyen plussz kiadások terhelik még a tranzakciót. -
#2376 Már nekem is összejött a ládákból 30€, csak azt nem értem mi a picsának adnak érte 0,8 €-t. Nagyon kicsi az esélye, hogy drága cucc legyen benne. Vagy inkább a tőzsdézés miatt? megveszik 0,5-ön és 0,8-on adják el? Elég nagy tételben kell vásárolni ahhoz, hogy megérje vele szórakozni. Ráadásul a 0,8-ból csak 0,7 körül kapsz... Fene se érti mi ebben a biznisz :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.09.25. 15:36:59 -
Madi92 #2375 Add el! : )