7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #2534
    Ez tetszik. Plusz legyen végre stagger. Ne legyenek már kellemes kirándulások a kékben, hányszor van az, hogy lesfosom az első kék kört, mert alig sebez :D Benézek még ide, meg oda, meg amoda, óóó, kicsit már fáj, oké akkor bandage :D
  • ToxiMaxi
    Szerintem a kéknek kellene még jobban sebeznie + homályos látás. Ez a kettő együtt elég lenne arra, hogy kikergesse az embereket onnan de akár egy Dot-ot is el tudnék képzelni. Megfertőz a kék és minél tovább vagy benne annál tovább tart a hatása. Az is jó megoldás lehetne, hogy ne lehessen kékben gyógyítani magadon. Mondom ezt úgy, hogy én is haltam már meg a kékben mert nem volt jármű vagy mert túl sokat pöcsöltem a lootolással.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.05. 15:33:59
  • Zs0lt1
    Ezért kéne újraírni a kill pontszámokat. Minél kevesebben vannak annál több pont kéne a killért és akkor hiába vakaróznának a kéken kívül nulla killel.
  • ToxiMaxi
    Diablo 3 eleje, amíg még volt lehetőség pénzt keresni vele.
  • Fujiryu
    Mert amúgy ezt kötelező lesz nézni és ha nem teszed akkor valaki odamegy és kényszerít rá... Az élet harc
  • TDC Geronimo
    Dejó lehet majd nézni a félkész spectator módban ahogy a körön kívül healeli magát az első helyezett. Alig várom
  • Running
    Azt hittem már, hogy van, akinek ez nem biznisz. Nem is tudom mikor játszottam már olyan játékkal, ami szórakoztató és még pénzt is lehet keresni vele, talán soha.
  • Fujiryu
    Ezt feltették PU-nak is és azt mondta, hogy valóban igérték, hogy nem lesz, de tekintettel arra, hogy a megjelenés után tervezik a mikrotranzakciókat a játkba úgy gondolják tesztelés nélkül nem akarnak belevágni és ezért lett a kulcs a gamescomos ládákhoz. Gondolom most ezt tesztelik le egy kicsit nagyobb játékosbázison.
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.10.05. 13:04:49
  • ToxiMaxi
    Ez rá is vonatkozik! A hsz-emben nem volt semmi negatív. Én is megvenném a ládát, mert befektetésnek jó.
  • Fujiryu
    Kiváncsi vagyok változtatnak-e valamit a játékszabályokon és a pontrendszeren, mert a gamescomos nem éppen az akciódús és szórakoztató játéknak kedvez. A custom game szervereket fejlesztették az elmúlt hónapokban van pár érdekes beállítás ami jó lehet egy kompetitív játékban(pl a kék sebességét sebzését állítani lehet).
  • ToxiMaxi
    Éppen ez a gondolat fogalmazódott meg bennem is de mintha az egyik Q&A-ban azt olvastam volna, hogy nem lesz több ilyen. De meg nem esküdnék rá.

Eddig egy kabátot sikerült eladni 18Eur-ért.
  • Fujiryu
    Egyébként ezt én se értem miért nektek rossz hogy van valami amit nem kell megvenni és még profitálhatsz is belőle. 2-3 euroért eladod a ládákat, összegyűjtesz 20-25 eurót aztán abból olyan cuccot veszel amilyet akarsz. Nem lehetne egyszer végre örülni vminek és nem csak a negatív oldalát nézni, mert mindenben van vmi pozitívum?
  • Running
    Dehát nem is értem, nem az a jó ha van? Simán lehet pénzt keresni. Játék árát legalább.
  • Zs0lt1
    Szerintem tuti lesz megint kulcssal nyitható láda, kell nekik a pénz, ne hülyéskedj :D
  • ToxiMaxi
    Lesz láda? Nem azt igérték, hogy az egy egyszeri dolog volt?
  • Running
    Én várom, jó kis műsorok lesznek, remélhetőleg szép megoldásokkal. A láda is jöhet, megvesszük, később jópénzért eladjuk, kaszálunk abból is. A kesergőknek meg jó kesergést, hüpp-hüpp.
  • Rocco27
    Jaj de jó, már alig várom. Vagy mégsem, mert megint le lesznek tojva nagy ívben a heti/havi patchek. Ahelyett, hogy tovább heggesztenék a játékot, megint csak only e-sport lesz egy e-sportra alkalmatlan játékban?
    Már előre látom, hogy kapunk majd új ládát is, ami mégtöbb farmert és csalót is bevonz. Mégtöbben lesznek online és mégtöbb lagg lesz...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.05. 10:43:13
  • Zs0lt1
    Jön a következő esport rendezvény az IEM :D
  • Tirion
    a lövések nevetségesek a Fortnightban
  • TDC Geronimo
    Na mégis jó lehet pubgnak az, hogy epic kiadta saját BR játékát.
  • ToxiMaxi
    Azt nyilatkozták, hogy alapból 1 millió emberrel számoltak, amikor látták, hogy ez valószínűleg nem lesz elég, akkor nekikezdtek egy új szerver architechtúra fejlesztésének, csak közben ugrásszerűen megnőtt a játékosszám, gyorsabban mint a fejlesztés üteme. Ázsiában még nagyobb volt a gond, ott úgy kellett beállítani új cloud szervereket, hogy tesztelve sem volt, aminek az eredménye a crash volt + AS szerveren játszok más régiókba mentek, ezért azok a szerverek terhelődtek.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.04. 13:38:42
  • Running
    Nekünk szerencsénk volt, hétvégén nyomtunk duo-ban, meg squadban 5-6 kört és néhány refresh kellett, de simán tudtunk játszani, de ha nem tudtunk volna, akkor sem esett volna senki kétségbe, van más is a pubg-n kívül.
    Az biztos, hogy nem lennék a helyükben. Ég mindenhol a ház és hiába oltják, egyre nagyobb a tűz. Ekkora tömeget ilyen rövid idő alatt teljesen lehetetlen normálisan lekezelni, ráadásul hány régióban. Az már egy kisebb csoda, hogy eddig így ment. Ha tovább ömlik be a nép, még nagyobb gond lesz. A sorbanállás megoldás lehetne, de arra kiakadnának, habár hosszabb távon talán jobban járnának, de a duo-s, squados játékosok beszívnák.
    Viszont előbb-utóbb meg fog állni az emelkedés, utána kell nagyon megtolni nekik, nehogy totál beessen a játékosszám, mert a tömeges elvándorlás húzza magával azokat is, akik tolnák, de már nincs kivel.
    Legalább akkora átok ez most nekik, mint főnyeremény. Én drukkolok, hogy sikerüljön nekik, mert tényleg megérdemlik a sikert, a játék jó, főleg a sok szarhoz képest ami AAA címként jön és 2 hét után felejthető. Ez a Battlefront 2 is pont ilyen lesz. 1 hónap és már a kutya sem fog foglalkozni vele, mert akármilyen hangulatos, meg szép, meg sw, a játékmechanika egy ezerszer megrágott és kiköpött csont.
  • Fujiryu
    Na ja az utóbbi hetekben kb exponenciálisan nő a játékosszám(pár hete még az 1 millió volt a nagy szám, mostmeg már 1.6). Minden játékban ez van amikor egyszerre sokan rászabadulnak. WoWban se volt ritka a 10-15 perces várakozás a loginra hétvégenként amikor meg új kiegészítő megjelent akkor nem is lehetett bejelentkezni. BF-ben is lehaltak a login szerverek rendszeresen. Szóval nem kell ezt így felfújni, mert azért messze a világvége. A solo meg működött (bár ne működött volna. 20 game alatt öltem 5-öt :D).
  • Wreck86
    Jogos!, pénz beszél! :)
  • Norbi1990
    Nekem az előző játékba ahogy leugrottam az első házba benyitottam és egy 8x scope fogadott. Viszont fegyvert nem találtam hozzá
  • Metalmilitiakid
    Végre lett egy Duo vacsoránk, de az is elég szenvedés volt, 3x váltottam fegyvert menet közben mert megint szar volt a loot és folyamat kifogytam ammoból, de ahogy észleltem nem csak nekem, mert 3 hullához jutottam hozzá amit öltünk a többi túl messze volt, de egyikben sem volt Red-dotnál jobb, abból is konkrétan 1 db volt :D
  • Dency
    Ja én is toltam 1-et ma, 11 killel zártam igaz nem nyertem meg, de tényleg egész gördülékény volt most a játékmenet, landoláskor is normálisan nyíltak az ajtók stb. Aztán kiírt valami NO STEAM CONNECTION-t, akkor aztán kiléptem :D
  • Running
    Kb le is írták amit írtam ma: Link
  • Rocco27
    2. játék, repeta vacsi:

Remélem tartós marad a javulás.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.03. 19:16:52
  • Metalmilitiakid
    Ha lenne kedvem ezt a kört most megvágnám, mert felvettem. Az elején egyedül érkeztem a Pochinki és a Farm közti területre, mondom 3 házcsoport egész jó kis loot lesz. A 3. házcsoport legvégéig amit fegyverből találtam: 1xP92, kb 10xRevolver, Shoti 4xDuplacső, 5xPumpás, 3xS12K és 1 db MiniUzi. Ez volt 5 db emeletesen és 6 db földszintes házban. Itt erősen gondolkoztam, hogy megnyomom az Exit Lobby-t. A szerencsém az volt hogy a háztól 200 méterre volt a kör széle így bevállaltam hogy lootolok kékben mert volt 5 energym és így a legutolsó házban találtam 1 UMP-t és 1 Kar-t.... De ilyen szar lootom még életemben nem volt. Ez nem RNG ez egy vicc... Ja és persze egyedül voltam ott tökéletesen és kaptam 1 Pirosat is nyakamba két épületcsoport közt futva...
  • Rocco27
    Na, a mai nap első körénél meglepően jól működött a szerver. Vacsorával távoztam:

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.03. 18:29:35
  • Rocco27
    Csak üzlet politikát kéne váltani és megosztani a szerver fájlokat a közösséggel, hogy bárki kedvére indíthasson szervert, mint minden rendes játékban. Azonnal lekerülne a nagy teher a vállukról és kevesebb szervert kellene üzemeltetniük, de azt JÓVAL magasabb színvonalon tehetnék (ha akarnák).
    De nem önzőek és maguk akarnak mindent! Akkor gyúljon rájuk a szerverterem is...

Wreck86: én inkább panaszkodásnak nevezném, mint hisztinek.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.03. 17:43:27
  • HTS s3rg1nh00
    soha egyetlen játék sem fejlődött ilyen ütemben a játékosszámot tekintve,pláne nem egy early access-úgy lenyomta a Dotát,LoLt és CS:GO-t mint a bélyeget.
    szerintem mikor elindult a készítés,kb.néhány tízezer eladott példánnyal már bőven elégedettek lettek volna,ahhoz képest számold ki hányszoros eladást produkáltak,tuti hogy álmodni sem mertek ilyen sikerről.
  • Metalmilitiakid
    Javult már az fps drop is a szerverekkel ?
  • lammaer
    Ugyanmiért akadályozná meg hogy az emberek odaadják a pénzt.. hülye lenne, és te sem csinálnád :D
  • Wreck86
    Én inkább azt nem értem, hogy miért lett kiengedve a népnek, hogy bárki nyomulhasson?
    Limitálni kellett volna, ha sejtették előre, hogy nem bír el ennyi playert, vagy azt is fejleszteni párhuzamosan.

M.
  • ntex
    Ehhez képest:

• Running
    Tök mindegy mennyi pénz folyik be, ha egy fél millióra tervezett EA játékra 13 millióan ugranak rá, és két hetente 1-2 millióval nő a játékosszám. Nyilván fosban vannak és próbálják megoldani valahogy. Én bízom benne, hogy sikerülni fog és nem kell ezt a hisztit olvasni nap mint nap.
    Egyébként meg kell nézni egy Tarkov-ot, ott már a kereskedés is szénné lagol, a játék meg olyan amilyen 10 fővel. Na ott lenne miért visítani, itt annyira nincs.
  • PeeTeR

• Zs0lt1
    Szerintem kijelenthetjük, szopóágon vannak :D