7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Rocco27 #2494 Hétvégén mentünk EUn és ASen is felváltva. EUn úgy laggoltak a szerverek mintha ASen játszottunk volna... -
Rocco27 #2493 UI Refresh, ajánlott egy klikkelő is mellé, különben uncsi lesz 18 milliószor kattintani rá, hogy egy alapfunkció végre újra működjön... -
#2492 Ennél a játéknál ez teljesen normális :D
Refresh UI egyébként talán segít, talán nem :D -
nortsen #2491 Ilyenkor az van, hogy lootolj máshol
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.10.02. 16:56:14 -
ntex #2490 Nekem is ezt írja, egyre jobb lesz ez :D -
#2489 Nekem meglett a megoldás. Lent tálcán a RivaTuner en kell átállítani a Stealth Mode : On és Custom Direct3D : On. Utána fut, csak lila helyett zöld lesz a szám, ne kérdezd mi a különbség. -
Norbertboy #2488 Ilyenkor mi van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2017.10.02. 16:06:20 -
#2487 A hétvégi bénázásuknak köszönhetően kimentem a természetbe, rögtön meg is fáztam. Írok is nekik, hogy ezekkel az ügyetlenkedésekkel betegítik meg az embert. -
undY1ng #2486 :( -
Rocco27 #2485 A hétvégi bénázásuk végre megtette a hatását, rengeteg negatív értékelés érte Steamen a hatalmas PUBG-t...én is megírtam a véleményem ezúttal. -
#2484 Nekem is send crash-t okoz az afterburner...
crash fórum a pubg fórumon
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.10.02. 10:31:31 -
Rocco27 #2483 Nos a múlt heti patch óta nekem az idegemre megy a bilenytyűzet nyelv váltás. Szándékosan csak magyar van engedélyezve már, ennek ellenére a játék mindig elvált angol(USA)-ra vagy norvégra. Persze játék közben meg nem megy néhány funkció, mert elérhetetlen gombon van...
. -
#2482 Na ez most egy erőteljes WTF?!?! Egy sima gép restart után, semmilyen steam játékom nem indul el amíg fut az MSI Afterburner (azt használom OSD-ben fps és hőfokok figyelésére). Ha kikapcsolom az Afterburnert minden fut simán. Viszont a még nagyobb WTF, hogy hiába kapcsolom ki az Afterburnert akkor is úgy indul a Pubg, hogy feljön a legelső ablak a logóval, utána átvált a World of Tanks szerver login képernyőjére (nem is fut a játék nem értem honnan szedi), de OBS ben pedig azt látom, hogy rendesen tölt be játék szépen váltva a képernyőket, mivel az OBS az 2. monitoron van. -
#2481 Valaki help. Fél órája simán játszottam a játékkal, újraindítottam a gépet és most folyamatosan Send crash... indul, be se villan a képernyő, hogy legalább megpróbálna elindulni. Próbáltam a steam en a verify files az azt mondja semmi gáz. Ilyenkor wtf van ? -
#2480 R6 a legjobb, ha nem jött be tényleg nincs sok opció -
#2479 Nincs más jó fps. D2-t várom, de az még pár hét, a codww2 bétája szerintem atom szar, r6 nekem nem jött be, a Division már rég hulladék. -
Zozo0122 #2478 Én is várok egy nagyon erős konkurenst, de sajnos a Fortnite ehhez nem lesz elég, az egy könnyed mókás game, de rohadt vicces és kreatív :D -
#2477 Keress valami más játékot :P
Én már 1-1 kört bírok csak max hetente. R6 és hasonló normálisan polírozott játékok mellett azt a jankfestet, ami pubgba van már nehezen veszi be a gyomrom. Alig várok már egy AAA BR játékot. -
Zozo0122 #2476 Kipróbáltam a Fortnite-ot (ingyenes a battle royale mod) és elég király :D Úgyhogy fantasztikusan kitaláltam, hogy ha ez a game felidegesít, akkor egyszerűen nyomok ott egy menetet. (pörgősebb, gyorsabb, egyszerűbb, de azért eléggé más, szerintem hülyeség közvetlen konkurenciának nevezni, elférhetnek egymás mellett) -
Rocco27 #2475 Jaja, tegnap engem 2x is ugyanígy bedobott Soloba, hogy a menüben Squadban voltunk és a Play gomb közelébe se voltam és hopp bent is voltam a szigeten.
Igen furcsa dolgok történnek a napokban...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.01. 18:40:32 -
#2474 Nem engedett ready-t nyomni, rányomtam vagy 10-eszer erre bedob egyedül a többiek ottmaradtak a lobby-ban :D
-
Rocco27 #2473 Anno mikor a szerver FPS a béka segge alatt volt és laggoltunk reggel, délben és este is, nem gondoltam volna, hogy még ezt lehet überelni, persze negatív irányba. 3 napja, már a menübe lépésért is imádkozni kell, hogy csapathassunk egyet a társasággal...Katasztrófa.
Aki gondolja Steamen kifejtheti a véleményét a játékkal kapcsolatban a játék értékelése ablakban. -
#2472 Nagyon fasza, hogy rekordokat döntögetünk, csak sajnos a játék nem bírja a sok játékost. Kb fél órája szarozunk, hogy egy szkvadot összehozzunk :D
-
#2471 Aha, pedig úgy emlékszem pont feltöltötte az életemet maxra a painkiller és akkor indultam el és BUM haltam. De akkor lehet nem. -
ntex #2470 94.5-t sebez 3-as helmetre az m24. Ha nem voltál teljesen full hp-n akkor valszeg azért ölt meg, vagy kaptál rögtön mástól is egy hitet vagy közvetlen előtte. -
#2469 Level 3-as sisakban full életerővel 1 M24-es fejlövéstől meghalok?
Ezen link alapján 2 lövés kell. Nem értem.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.10.01. 15:26:06 -
Ferrari23 #2468 :D
Ilyen győzelmem nekem is volt már, grat! -
Ferrari23 #2467 Mai két menetem :) -
#2466 Nos srácok tegnap itt elég sokat olvasgattam tőletek! Ugye én is aféle játékos vagyok , hogy sokszor ott rontom el hogy felesleges harcokba megyek bele, viszont sokat bújkálni sem szeretek!
Próbálok köztesen lenni ahogy a helyzet hozza.
Viszont tegnap egy olyan meccsem volt hogy olyan szinten elkerült a balhé hogy nagyon!
Többi spoiler tag mögött!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval tegnap annyira elkerül a balhé, hogy egy emberrel küzdöttem csak meg, de a kör azt a killt is belopta. Szerintem ez a kép elmond mindent :D
-
#2465 pénz van csak tehetség nincs -
ntex #2464 Jah és ez már minden nap előjön, igazán kezdhetnének már ezzel is valamit. Elhiszem hogy sok a 1.5 milla napi játékos egy időben de biztos lenne nekik miből fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.30. 16:46:13 -
Rocco27 #2463 Nem állva lőttem. Fura.
Mindenesetre a szerverek úgy tűnik kigyulladtak. Be se enged lépni már lobbyba senkit sem, invite se megy "Servers are too busy", Connection closed.", stb. Ezek a DayZ "rossz" hírnevére pályáznak szerintem. -
#2462 Most arra gondolsz, hogy amikor hasalsz és úgy lősz külső nézetből közelre? Mert ott igen teljesen máshova lő mint ahol a célkereszt van. Ez előjöhet ajtófordulóban is, hogy elakad a falban a lövés amikor a keret mellé célzol. Közelre ironsight vagy reddot a pontos.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.30. 16:04:21 -
Rocco27 #2461 Srácok a külső nézetből való lövős megint máshova lő mint ahova a célkereszt mutat? Nem az első esetem, hogy szarrá lövöm AK-val 5 méterről, de egy se találja el. Pedig a célkereszt a testére van húzva. -
#2460 Hol engedi a BE, hol nem. Hol működik a Reshade, hol nincs kedve... -
#2459 Reshade file-ja, én töröltem utána indult, de hogy mi a megoldás azt nem tudom -
Zozo0122 #2458 Ez mitől lehet?
14:50:59: Starting BattlEye Service...
14:51:00: Launching game...
14:51:12: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
14:51:12: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64\dxgi.dll". -
#2457 Arról nem is beszélve, hogy a két hullából telepakoltam magam medekkel és egy félig piros 3-as sisakkal.
Na aztán persze a végén visszavette a játék amit adott, mert az öböl túloldaláról nem tudtam ellőni egy gyereket AWM-mel és a végén oda szűkült a kör :D -
#2456 Azért van amikor a játék kegyes hozzád és ad ajándékot. Ebben a ládában egy AWM és 2 kill lapult :D
-
Rocco27 #2455 Megjött a hétvégi cseszük szét valaki játékát. Először NETWORK LAG DETECTED, majd 3 perc után kivág a menübe és írja, hogy YOUR ROUND IS OVER.
Tuti loottal várom a végjátékot:
Ami itt lett volna: