7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2174 Mikor kijött az FPP mód mondták, hogy később belső nézetes lesz már az eleje is. -
#2173 Őszintén, ez miért bug? Mióta van FPP, azóta van ez így. Feltehetőleg az FPP mód miatt egyszerűbb volt úgy megcsinálni, hogy amig ejtőernyő van a hátadon, addig lockolva van a TPS mód.
De hogy egyből bug... facepalm. -
Zozo0122 #2172 Az nálatok is bugos, hogy sima játékmódban (tehát nem FPP) egyszerűen nem tudok repülés közben belső nézetre váltani a repülőn, csak kicsit közelebb kerül hozzá a kamera? Tehát külső nézetből mondjuk 15 méterről látom a gépet, belsőben meg 10-ről :D -
#2171 Lol, úgy néz ki csak szidni kell a másikat... 4 meccsből első 6. hely, az azt követ 3 meg végig 1 hely. Azt hiszem ez a szerencsenapom :D -
Gerileveri #2170 Mindent el is hinnék, de ezek:
"Longest kill 981M" ??????
Road kill: 1
Izé... -
#2169 De most komolyan ez mennyire legit?
Azt ne mondja nekem senki, hogy ő ennyire jó játékos. Gyakorlatilag minden második játékot megnyer amit játszik egy olyan játékban, ahol a végén iszonyat sokat számít a szerencse hogy jó helyre szűküljön. Kizárt.
-
#2168 Szép, egy kis változatosság jól fog jönni. Az esős-t is sokan csak azért utálják, többek között én is, mert marha hangos az eső hangja, egy picit lágyabbra vennék, máris jobb lenne. -
#2167 Copy paste:
Újra és újra előjön a kérdés, hogy melyik a jobb kiegészítő, az angled vagy a vertical foregrip. Végre valaki vette a fáradtságot és letesztelte őket minden fegyverhez. Ez az a videó amit linkeltél de a lényeg belőle:
Vertical foregrip:
- gyorsabb ADS (aim down sight)
- 15-20% kisebb vertikális szórás
- 15-20% kisebb horizontális szórás
- M416, SCAR-L, UMP, VECTOR
Angled foregrip:
- gyorsabb ADS (aim down sight)
- nincs hatással a vertikális szórásra
- 5-15% kisebb horizontális szórás
- M416, SCAR-L, UMP
Valami miatt (lehet hogy bug) az M416 ADS-ére nincs hatással az angled foregrip.
Összegezve: A Vertical foregrip mindenben jobb! (kivéve ha M416-od van)
Saját tapasztalat:
M416 -ra nekem jobban bevállt az angled, scarra,umpre viszont vertical.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.11. 17:59:46 -
#2166 nekem nincs ssd-n (el se férne a 128ason :D),de szinte 0 network lagom van...i5 3550,8Gb RAM,GTX 1060 3Gb... -
#2165 We'll have our next update's patch notes for you tomorrow, but for now, here's a better look at our new Foggy Weather Effect!
-
Zozo0122 #2164 Az ingame statisztika milyen gyakran resetelődik? Havonta? -
Rocco27 #2163 Ha aktuális még, akkor hasznos lehet egyeseknek ez az Angled VS Vertical Foregrip teszt:
Ti melyiket tartjátok jobbnak és miért?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.11. 15:21:07 -
undY1ng #2162 Rendeltem +2x4GB DDR4-es HyperX Fury ramokat, kíváncsi vagyok, hogy megoldja e a gondokat. -
#2161 -
TomStorm #2160 Ja egy SSD-t rendeltem én is.Nagyon kell ide -
#2159 Erről lemaradtam... Mit változtattak a körben? -
#2158 Nekem is hasonló gépem van és működik. SSD-n van de anélkül is ment de nagyon laggos volt. -
#2157 Nem nagyon lesz ez olcsóbb, főleg hogy még mindig veszik mint állat. Maximum karácsonykor lehet hogy lesz 15-20% kedvezmény rá. -
Piko888 #2156 Vedd meg innen, szerintem a konfiggal semmi gondod nem lesz.
25 euro -
bobitusz #2155 Üdv!
várható, hogy mostanában 30 euró alá csökken a játék ára?
ha nem akkor nem halogatom tovább a vételt.
másik kérdés, hogy van e értelme megvenni egyáltalán ilyen konfiggal: i5-4590 3.30ghz,gtx960 4gb,8 gb ram
biztos sokan kérdeznek hasonlót, de most nincs időm több oldalt visszaolvasni.
köszi a választ
Utoljára szerkesztette: bobitusz, 2017.09.10. 20:43:57 -
Zozo0122 #2154 Blokkolná inkább a teamupos fasszopókat soloban. 15.-ként haltam, mert egy sráccal miközben lőttük egymást, Grozával oldalba kapott egy tetűláda. Aztán odajöttek és együtt kilootoltak. Pedig nagyon jó menet volt, 3 killnél jártam és a játék elején 2x is a halál torkából küzdöttem vissza magam, erre 2 ilyen gennyláda tönkreteszi. Amúgy win esélyes is voltam, jó poziban, 8x-es SKS, 3 vest, 3 helmet, 7 energy drink, 3 painkiller, 5 first aid... -
#2153 Megint miért blokkolja a RESHADE-t a battleye? Volt már ilyen többször is. -
Rocco27 #2152 Társam is meghalt duoban. Nem volt Report ablak...
Másik iriítáló dolog, mikor földreesel, társad felvesz, kiirja kész, elenged és visszaesel a földre. Squadban játszunk általában, sajnos nem ritja a dolog és a végén nem nagyon van idő 2X felvételre. Még ha adódik 1X felvételre lehetőség is kockázatos.
Most meg az történt velem, hogy madjnem ki kellett futnom a pályáról, olyan messze volt a kék. Kék eőtt megálltam kötszerezni magam, készen voltam és földre vágott. Full cuccban. Gyógyítást befejezve. Előtte a jármű fejre állt egy kis dombtól...egyfolytában szopat a játék...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.10. 12:27:34 -
#2151 jó azért ez valószínűleg, inkább szerver bug volt és a szerver nagy részét kidobta :D -
ntex #2150 Olyat még nem láttam hogy nem jön fel a report ablak. Ha többen játszotok mindig akkor jön fel ha meghalt mindenki. -
Rocco27 #2149 Olyan érdekes, hogy a gyanús esetek legalább felénél nem jön fel a Report ablak, mikor teljesen egyértelmű, hogy nem csal az illető meg szinte mindig... -
#2148 na de abból mennyi afk pénz farmer bot?
-
Rocco27 #2147 Ez a kör kikészít. Elég ha egyszer átmegy rajtad, a büdös életbe nem jössz ki belőle két lábon futva. Mindegy mennyi mediced van. Amennyire tetszett és kezelhető volt a lootolás, körbe bejutás, annyira utálom mióta nyáron belenyúltak... -
Zozo0122 #2146 Ma még csak 1-et játszottam, de az egész jó volt. Solo, 4. hely, mérsékelt network lagok...
De egész nap néztem a TheVR kupát :D -
Rocco27 #2145 Lagg-mentes estét mindenkinek! ____________________________________________
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.09. 21:34:37 -
TomStorm #2144 Ebben a pillanatban húztam be úgyhogy +1:) -
#2143 Van már napnyugtás pálya :D -
#2142 JELENLEGI JÁTÉKOSOK 1,069,054 :D -
#2141 Nem terveznek éjszakai pályát készíteni:
-Fogtok hozzáadni a játékhoz éjjeli pályákat?
-Valószínűleg nem.
Még több kérdés és válasz a játékkal kapcsolatban itt. -
Zsoti90 #2140 Lehetne már éjszakai pálya is, ki-be kapcsolható zseblámpával, ritkán de felvehető éjjellátóval, elterelésre jelzőfáklyával. Nem az a koromsötét, hogy 5 cm-t se lehet látni, de egy szoba átkutatásához azért felkeljen kapcsolni, azt meg távol könnyen meglátják ha valaki matat egy házban. -
#2139 Ideje valami változatosság, sniperek hátrányban. Én egy napnyugtás pályát is el tudnék képzelni. -
#2138 Mi is belefutottunk tegnap egybe, haver 8x scope-al nézett maga mögé, mondta, hogy van ott két gyerek, de messze vannak, majd knockolták. Azt mondja a csávó kar98-al ugrás közben lőtt rá, mondtam neki, biztos bemakkolta, hát nem, mert utána még távolabbról jöttek a knock lövések bokron fa lombján keresztül. Ment a report a gyerekre, kár hogy a nevét nem írtam fel. Csak tudnám mit élvez valaki azon, hogy 800 méterekről osztja a fejlövést, abban mi a játék?! -
#2137 -
Zozo0122 #2136 Jaja, SSD-n van, végig azon volt. Holnap majd nyomok egy képet a beállításaimról is. -
#2135 SSD-n van nekem. Nem a kezdetektől van ez a kifagyás, hanem kb a kettővel ezelőtti patch óta. Ha hw gond lenne, akkor véletlenszerű lenne a kifagyás szerintem, de nekem mindig a játék elején van, utána sosincs. Nem a lobbiban amikor nagyon sokan vannak a környéken, hanem mikor már a földön vagyok és elkezdtem lootolni. 2 SSD-m van egyik a windowsnak, másik a játékoknak, a windowsosra is próbáltam felrakni a pubg-t, de ott is előjön.
De én már túl vagyok ezen, október végén jön a destiny 2 azzal fogok játszani, nem ezzel, addig kibírom. Csak néha idegesítő, hogy pont mennék át az utcán egy városban és pont az utca közepén kap el.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.09.08. 22:31:21