7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2454 "and want to work more on eSports too"
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.09.29. 21:07:23 -
#2453 Bluehole Ginno Games, the bit of Bluehole Studio behind the wildly successful FPS Playerunknown’s Battlegrounds [official site], is reportedly being expanded into a full-blown subsidiary named PUBG Corporation.
Plunkcorp say they’ll be able to act with more independence and efficiency. They plan to open Japanese and European arms to support and expand the game, to go along with their American one, and want to work more on eSports too. -
#2452 Én erre tartom a squad módot, ott nem tudsz ilyen szinten sunyulni ezért ott tanulok lőni. Kb 80% ban toljuk a best a Pochinki EU taktikot :D Csak oda ugrunk squadban és legtöbb esetben mi is maradunk életben, ott van elég tűzharc a gyakorlásra, a solora meg marad a ninja skill. És amúgy nem nagyon szoktam az utolsó 1-2 killre se "alulmaradni" az meg hogy valaki azt se tudom honnan lő le, hát ez van, de én is pont ezt csinálom a végén a ninja móddal, mivel ők se tudják én hol vagyok és egyszer csak lekapok valakit és akkor lepődnek meg, hogy jéé még erre is van egy ember. -
nortsen #2451 Megveszed steamen, játszol kevesebb mint 2 órát és 2 hetet, és ha nem tetszik, visszakapod a pénzed. -
Zozo0122 #2450 Semmi, de ez az ultimate válaszom mindenre ezentúl ebben a topicban, ha nem tudom a választ :D -
#2449 Mi köze a netemnek, meg a gépemnek ahhoz, hogy kidobott a szerver? Ahhoz a lövésnek sincs sok köze.
Ne próbálj másokat magadhoz hasonlítani pls :p :D -
Zozo0122 #2448 Állítsd be jól a géped, a neted és tanulj meg lőni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2447 Szóval (ha jól gondolom), azt szeretnéd, hogy valaki akinek megvan a PUBG, adja meg neked a steam belépési adatait, hogy ki tudd próbálni a játékot? -
rolio #2446 Helló! Szeretném kipróbálni a játékot, mielőtt megvenném. Tud ebben segíteni valaki? Steam acc-om van... -
#2445 Baszki, olyan világi lootom volt, m4, mini full módosítókkal, mindkettőbe hangtompító, 3-as mellény, 3-as sisak, rengeteg medik cucc, erre, lost connection és kidob a menübe ...
Ilyenkor ne legyen az ember ideges. Kb kéthetente van egyszer ilyen loot, erre ...
Vajon az Ubisoft-tól bérlik a szervereket vagy az EA-tól? :D -
ntex #2444 Fixed a bug that made the shadows disappear mid-game
Nem tudom mit javítottak mert nálam ugyanúgy elmennek random az árnyékok játék közben, ez házakban a leg feltűnőbb mert sokszor olyan mintha belül reflektorokkal ki lennének világítva -
ntex #2443 Mi többnyire az arany középúton próbálunk haladni, tehát van mikor inkább kempelünk, van mikor lövöldözünk. Többnyire ha sikerül jól védhető helyet találni ami benne van a körben akkor megszálljuk (ha van ott ellenfél megpróbáljuk kipucolni) és onnan lövöldözünk mindenkire akit meglátunk. Mikor haladnunk kell és meglátunk egy ellenfelet akkor csak akkor szoktuk lőni rájuk ha szinte biztosan meg is tudjuk ölni (feltéve hogy nem vesznek észre ők előbb minket). Ha nem jön össze akkor persze jön a fedezék harc terepen. -
antiqueA #2442 Ja, ezzel egyetértek és sajnos általában alul is maradok a tűzpárbajban, úgyhogy gyakorolnom kell és abban is biztos vagyok, hogy idővel ráunok a sunnyogásra. De jelenleg élvezem, hogy nem 100% battlefield féle rambózásból áll a játék és tetszik, hogy többféleképpen lehet megnyerni a játékot. És lehet félre érthető voltam, nem kifejezetten kerülöm egyébként a harcot, csak nem bánom, ha nem keveredek bele. De azt se bánom, ha belekeveredek :) Ez tetszik benne :) -
ntex #2441 Csak egy apró megjegyzés a "nem a lövöldözés és a kill gyűjtés a lényeg. 1 kill / round elég a winhez és ennyi. :) " kijelentésedhez:
A játék végén mikor a kör már nagyon pici, majdnem 100% valószínűséggel lövöldözésbe fogsz keveredni. Ahhoz hogy csak az utolsó enemyt kelljen lenyomnod nagyon nagy mázli kell, és ilyen nagyon kevésszer lesz. Tehát csak arra játszani baromira nincs értelme szerintem sem hogy valahogy bekeveredj a top2-be aztán majd lemákold az utolsót. Hosszú távon ez is ki fog égetni. Ha megszokod ezt a kényelmes játékstílust kb minden nagyobb tűzpárbajban alul fogsz maradni. Ha nem is minden játékot így játszani, de 1-2 -nek célszerű úgy neki menni hogy leugrasz és lesz ami lesz alapon lootolsz és keresed az enemyt is közben. Így nem csak a kempelésről szól minden játék és akcióban is lesz részed. Gyakorlási lehetőség hiányában meg eleve rá vagy kényszerülve arra hogy élesben tanuld meg a fegyvereket használni, és az nem 5 perc itt sem. És az állandó sunnyogással kerülöd a lövöldözést is, úgy meg sosem fogsz beletanulni amibe kell.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.28. 14:36:51 -
antiqueA #2440 Ha időpazarlásnak tartod a ninjáskodást és inkább lőni szeretnél, akkor irány a Battlefield vagy a Cségó. Nem akarom megmondani, hogy mivel játssz, ne érts félre. Én azt mondom, hogy kell egy kis perverzió ehhez a játékhoz és annak való, aki kifejezetten ezt keresi. Én nagyon örülök neki, hogy megjelent az a mód és nagyon élvezem a ninjáskodást. Azt se bánom, ha 10 perc cuccolás és futás után azt se tudom honnan lőnek hátba. Bazmegolok egyet, szentigaz, de nem bánom. Ez ilyen. És ilyen lenne a valóságban is. A cél megnyerni a kört, ennyi. Ki hogy éri el, maga dolga. Túl kell élni. A fegyver segít ebben, de nem a lövöldözés és a kill gyűjtés a lényeg. 1 kill / round elég a winhez és ennyi. :) -
#2439 És az nem zavar amikor 10-15 perc sunnyogás után valaki a fűből szarrá lő amikor épp beértél a körbe és még arra sincs időd hogy felfogd épp lelőnek?
Nem azt mondom én is nyomom néha ezt a taktikát, de nekem az ilyenek után mindig olyan érzésem van, hogy na inkább vertem volna a faszom ennyi ideig annak több értelme lett volna -
#2438 Pont ezt mondom, az hogy "te"(akárki) mire játszol az egy dolog és felőlem játssz arra amire akarsz, de attól még a győzelem a lényeg a játékban :D
Soloban és squadban is annyiszor látom, hogy akár egy teljes squad hal meg abban, hogy inkább ott tartanak minket valahol vagy üldöznek minket csak hogy megöljenek minket mert kill és közben annyi időt szúrnak el vele, hogy esélyük sincs bejutni a köv körbe, vagy akkor felfordulást csapnak, hogy 2 másik csapat várja őket a kör szélén már felkészülve és instant halnak ahogy beérnek.
Ha előttem van egy ember akit muszáj leszedni mert nem tudom megkerülni persze megölöm a lehető legkevésbé feltűnő módon, de jobban szeretem ha senki nem tudja hol vagyok és a többiek végzik el helyettem a piszkos munkát.
Pl. én kifejezetten élvezem figyelni azt amikor már nagyon szűk a kör hárman vagyunk, a egyik megöli a másikat és aki marad megy látom hogy forog mint az állat körbe-körbe mert rohadt kicsi a kör és fogalma sincs hol vagyok. Meg persze könnyebb az utolsó harcot úgy megnyerni ha neked még pl full vested/sisakod van ő meg már jó eséllyel romokban van.
Én egy ilyen tipikus Long Con típusú játék vagyok, főleg soloban. Kiugrok mindig egy olyan helyre ahol 99% hogy senki nem jön, általában hamarabb nyitott ernyővel. Nyugodtan lootolok kerülve a nagy helyeket és ahol már hallom, hogy megy a harc. Igaz az első 3 percben nem lesz csipám meg AR em, de a játék végére mire el kell kezdenem harcolni van egy fullos gearem és nyugodtan vadászom le azt az 1-2 embert aki kell a csirkéhez mert az utamba kerültek. -
#2437 Ez megint olyan, hogy mire játszol. Én pl azért nem a túlélésre, mert a játék végi kúszás mászást a fűben rühellem. Inkább felállok és vállalom, hogy lelőnek de pár csirkét elviszek magammal és leszek 4.-5. :D -
#2436 Csak mellékesen hívom fel a figyelmed, a játék lényege az, hogy te legyél az utolsó életben. Ennyi és semmi más. Ha te ezt megoldod úgy hogy senkit nem kell megölnöd akkor még profibb is vagy. Én pont azokat az embereket nem értem akik direkt a tömegbe ugranak mert ott lesz kill, meg olyan embereket is kergetnek a pályán akiket simán hagyhatnának elsétálni aztán persze ő is meghal abba, hogy felhívja magára a figyelmet. Szép dolog a kill de a csak a túlélés a lényeg. -
#2435 Az egész azon múlik mennyit gyakorlod a healelést, hogyan manageled a healjeidet és mennyi kockázatot vállalsz be(mennyi időt töltesz alacsony hp-n). Simán kint lehet maradni a körön kívül a 4.-5. szűkülésig ha van kocsid és elég healed. Ha viszont mondjuk találsz 1 db first aidet és 1 painkillert akkor már szopóka van, de még úgy is maradhatsz a 2. körig ha van 20 bandage. Az aktuális lootod alapján kell eldöntheted, hogy kint maradsz, kockáztatsz a jobb lootért és bízol benne, hogy találsz még healt és fegyvert vagy a biztonságos opciót választod és bemész a körbe hamar. A 3. szűkülésig egy kocsival ha elnyomsz a kocsiban egy booster+firstaidet alacsony hp-n simán beérsz akár a map másik felére ha nem borulsz fel a kocsival(direkt nem indulás előttet írtam, hanem amikor már majdnem meghalnál megállsz, elnyomod a boostert majd a first aidet, ha kell elsőnek bandage) .
Az első 2 szűküléshez még a bandage is elég, sőt a 3.hoz is csak azért érdemes first aidet használni az indulás előtt(alacsony hpn, mert csak bandagoltál idáig alap esetben), hogy ne kelljen megállni a kocsival annyiszor healelni(ezért nem érdemes a bandage-okat otthagyni ha nincs más).
A lényeg hogy ne pazarolj. Sokan ott rontják el, hogy a boostereket még az első szűkülés előtt elhasználják, hogy full hp-n legyenek amikor már senki nincs körülöttük. Ha tudod, hogy a kékben maradsz és nem érsz be előtte a körbe akkor az elején minden booster amit elhasználsz pazarlás(pl fall dmg healelésre, ha már üres a város), mert a kék úgyis lesebez és sokkal hasznosabb ha akkor használod amikor már a kékben vagy, mert így kevesebb healt használsz el és hamarabb beérsz. Én az első szűkülés alatt nem is szoktam boostert nyomni ha nincs sok(1-2 db), inkább megállok bandageolgatni gyakrabban mert egyedül arra jó, hogy ritkábban kell megállnod healelni. First Aidet se kell elnyomni fél hp-n ha biztonságban vagy.
Én mindig úgy próbálom beosztani a healeket, ha körön kívül vagyok, hogy amikor beérek akkor legyen egy firstaidem és elég boosterem, hogy maxoljak és a first aidet csak akkor használom el, ha van körülöttem valaki amikor beérek és nincs idő bandageolni mert valószínűleg harcolnom kell. Sokszor látom, hogy az emberek squadban elnyomják a firstaidet teljesen biztonságos szituációban bőven 50% hp felett aztán panaszkodnak, hogy nincs egy se.
A végjáték meg megint más, ott mióta gyorsítottak meg növelték a sebzést valóban nehezebb. A legtöbb ember amit látok ott rontja el, hogy későn indul el a következő körbe. Ennek leggyakoribb oka, hogy egy több száz méterre lévő ellenféllel vív csatát és akkor indul el a körbe amikor már az beérte. Persze ha van snipered vagy ellövöd messzről AR-rel a stylepontokért el lehet lőni az embereket, de nagyon gyakran fölösleges és csak a saját esélyeid rontod. Egyedül akkor éri meg ilyen fightot kezdeni, ha abba az irányba akarsz bemenni a körbe, vagy mondjuk az illető amikor beér le tud lőni téged(de ez is kérdéses). Minden más esetben magadat hozod szar helyzetbe, mert ha eltalál akkor használnod kell healt és boostert a sisakot és a vestet tönkreteszi, felfedi a pozíciódat(még ha silencered van akkor is) és nem utolsó sorban rengeteg időt vesztesz egy olyan fighton amiből a legtöbb amit nyerhetsz az egy plusz kill mert kilootolni úgyse lesz időd (vagy pont azért nem jutsz be a körbe mert elmentél lootolni). Szóval itt megint azon van a hangsúly, hogy felmérd a helyzetet és aszerint hozz döntést. Ha messze van tőled a kör akkor érdemes egyből a szűkülés után elindulni befelé és csak akkor kockáztatni egy harcot ha elkerülhetetlen vagy megéri (pl olyan fegyvere van ami kell neked, lőnöd kell healt).
Megint csak azt tudom mondani, szerintem itt nincs hiba hanem csak el kell fogadni, hogy ez ilyen és ez alapján játszani. Nem azt mondom, hogy nem kerülsz így biztosan vert helyzetbe, mert van olyan is elég gyakran, de elég sok minden van amivel ezt minimalizálni lehet.
Mert hiába szűkül úgy a kör, hogy övé a fedezék a tied a búzamező a végén de ha van 3-4 smoke gránátod el tudsz futni a fedezékig, szóval itt megint azon van a hangsúly, hogy mire készülsz fel és mennyi kockázatot vállalsz. Vihetsz magaddal 300 ammot az M4-be és 150-et a KArba két gránáttal, vagy lényegesen kevesebbet(pl M4 max 150 kar max 40) és máris van hely az életmentő flashnek vagy smokenak, amit lehet feleslegesen cipelsz magaddal, de ha elviszed akkor lehet pont elég ahhoz, hogy két fedezék között átfuss és túlélj egy egyébként vert szituációt.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.28. 10:35:46 -
TomStorm #2434 Nyulak élnek Kill nélkül.Ennek a játéknak nem ez a lényege -
Zozo0122 #2433 Ne legyenek itt problémáid, ez a játék tökéletes :D Megöl a kék? TE SEM TUDSZ LŐNI :D Mint én.
-
nortsen #2432 Mármint mekkora körből? Az első kettőn kívül simán elvagy 5 percen át is pár életet javítgató cuccal.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.27. 20:51:34 -
Rocco27 #2431 Hehe, de kijönni nem tudott belőle, persze tudom nem is akart. -
#2430 ajánlom figyelmedbe Encon taktikáját -
Rocco27 #2429 Ez a retkes kék, egyszer átmegy rajtad, nincs az a medic mennyiség amivel kijönnél belőle... Legjobb lenne kékben mindenki azonnal halna, akkor legalább fellázadna a közösség és rájuk borítaná az asztalt a készítőkre.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.27. 20:33:07 -
Rocco27 #2428 -
#2427 Háhh ez mekkora, nagyon kellett az a groza :D -
antiqueA #2426 Jól hangzik. Nem tudtam, hogy ilyen menő custom gamek vannak :) -
#2425 Ezek a custom game-k jók tudnak lenni. Voltam egyszer egy VR-es sniper only-n az király volt. -
#2424 Amúgy meg egy kérdés: Ti szoktatok custom gameket nyomni? Mert a yeahunteres custom gamek elég funok szoktak lenni(csak melee vagy crossbow, air drop hunt), illetve tegnap kipróbáltam a reddites custom gameket is ahol elég érdekes gamemodok voltak (foglald el a kórházat 40v60, vagy hídharc 50v50). Aki unja már a játékot annak tudom javasolni mindkettőt. -
#2423 Én már Grimz streamje alapján amikor belenéztem 2 percre eldöntöttem, hogy ennek sok értelme nincs. Kb olyani mint a TF2 így ránézésre. -
#2422 Tegnap kipróbáltam ezt a fortnite-ot. Hát szerintem elég hulladék így a PUBG után. Ráadásul nincs rajta csalásvédelem lol. Kb 20 perc után ment az uninstall :D -
#2421 A legtöbb streamer nem arról a gépről streamel amiről játszik, hanem egy másikról ahol módosítják a képet, hogy twitchen is élvezhető legyen és ne egy összemosódott fos. -
#2420 ő OBSen tol rá filtert azért néz ki nála máshogy. -
undY1ng #2419 Sokak streamjén mitől ilyen jól látható a cuccok a földön? Mint pl. DrDisRespectLIVE streamjén. Még a legkisebb komponenst is észre lehet venni. Melyik effekt csinálja ezt? -
#2418 1,523,179 -
ntex #2417 Az előbb elütött minket egy teljesen hangtalanul közlekedő buggy. A gumijának a hangjára figyeltünk fel ahogy jött felénk és megdobta egy bukkanó, ahogy odafordultunk már nem tudtunk kitérni sem előle. Egész Pochinki lootja nálunk volt...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.26. 19:01:23 -
#2416 Azért ne tegyél rá nagy tételben, hogy tuti jó lesz :D -
#2415 "Improved the synchronization between player aim and spectator aim"
Csak írnom kellett ide, és a skacok megcsinálták...ennyi!