7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3295 Minden centet megér, akármilyen is. beszippant és nem ereszt. -
#3294 ajj emberek :( úgy tűnik én is megveszem. hiába siegehez húz a szívem, ismerőseim ezzel játszanak. Mondjátok, hogy jó döntést hozok, olvasgatom a topikot, ezek szerint van rá esély, hogy rendes játék legyen (ne legyen tele buggal) a közeljövőben? -
#3293 Valamit elkúrtak a fegyver modellekkel is. Testen olyan, mintha játékfegyverek lennének, matt az egész. -
#3292 Remélem ezt a sok dolgot amit itt leírsz azt leírod a hivatalos fórumra is pl screenshottal, hogy hol történtek. Mert pont azért van most kinn a játék a tesztszerveren, hogy ezeket a hibákat a játékosok megtalálják és reportolják a hivatalos fórumra, hogy aztán lehessen javítani. Néhányan itt elvárják a tökéletes játékot egy bétától. Ha ennyire felbasz a játék ne játszatok vele, várjátok meg a hivatalos megjelenést aztán utána hisztizzetek, mert akkor legalább valamennyire jogos. -
#3291 Ne, ne legyél ideges, nem teszt szerveren kell élvezni a játékot. Az arra van, hogy teszteld mi szar, így a meglepődéseid okát sem értem. 20. után nyugodtan vergődhetsz itt órákig, akkor már legalább lesz valami alapod erre, de nem sok, mert ha jobban belegondolunk, hogy egy DICE és Electronic Arts duo által kiadott Battlefield franchise is kb megjelenés után 6-12 hónappal válik értelmes játékká, akkor mit válunk pár lelkes arctól?! Csókolom. -
Rocco27 #3290 LOL, úgy tűnik ma minden fura dolog megtörténik velem ami csak megtörténhet Soloban, hogy minél kacifántosabb vagy szívatósabb legyen a játék.
Nekimegyek a kerítésnek aminek ki kellene történnie, de törhetetlen lett és meghalok az ütközésbe, felborulok a 3 személyes motorral, mert egy tégla feldobott magasan a levegőbe és belehalok az földreesésbe, de az előbb olyan bug volt test szerveren, hogy repülő délről elindult és magától kidobott mindenkit a hangeffektel kisérve.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.11. 18:14:00 -
Rocco27 #3289 Ez a fagyás kezd egyre idegesítőbb lenni, fullos felszerelésben, kör vége fele megannyi harc után 1v1-ben összeömlik - odaadva az ingyen fraget a másiknak - ez a trágya játék és az ember ne legyen ideges. Duoban vagy Squadban is bármikor bárkinek összeomlik a játék...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.11. 16:28:15 -
#3288 Ez egy jó lépés, mivel rengeteg bug, crash van a teszten és sok gémbrék bug a térképen is. -
#3287 Players, the test servers will stay open until PC 1.0 comes out on live servers! The transition to Phase 2 will be relatively seamless and there won't be any downtime today. There will be maintenance periods to deploy patches as needed. We highly appreciate all your help.
hurrá -
Zozo0122 #3286 Ez oké, de valamilyen szinten előre jelezheti a lehetséges kövi szűkülést? Van, hogy pl. a tengerbe dobja, oké, de feltételezhető, hogy akkor az ahhoz közelben lévő tengerpartra fog legközelebb szűkülni? -
#3285 Ez szerintem hülyeség, bár majdnem két hónapja nem játszottam a játékkal. De eddig úgy volt, hogy az első drop a fehér körön belül esik, a többi pedig a kék körön belül esik. -
#3284 meg már ejtőernyőzés közben is látszik, hogy van-e jármű vagy nincs. Aztán az már a te döntésed, hogy kilépsz ha nincs vagy várod hogy megöl a kék. Én ma 2x is feladtam emiatt :D -
Zozo0122 #3283 Az igaz, hogy a dropok helye előrevetíti a következő szűkülést? Tehát: ha ledobnak egy dropot, akkor még a következő körben is biztosan fel tudod venni a fehér körön belül. Tudja ezt valaki nagyon sok órás egyértelműen cáfolni vagy megerősíteni? -
#3282 Mintha nem tudnád, hogy random. időben kellett volna elindulni, úszva. -
Zozo0122 #3281 :D -
#3280 Én leugrottam délen a 2 szigetre megnézni. Egyetlen egy hajó vagy jetski se volt így a kör megölt. Jó design. -
Zozo0122 #3279 Az olajfúrókat én is meg akartam nézni, de nem volt időm játszani :D Meddig van test szerver most? -
#3278 Tegye fel a kezét, akinek most van kedve a jelenlegi live szerveren játszani. -
#3277 Meg kipróbáltam a jetskit. Elég érdekes. Ami viszont probléma, hogy a part kb mindenhol egy sziklafal és így nem igazán lehet kijutni a vízből, meg sok helyen be lehet ragadni a sziklába.
Az olajfúró toronyhoz meg nem lehet eljutni, üvegfal van a víz szélén :D -
#3276 Ide lehet jelenteni őket, szépen sorakoznak a hibák: Link
Feltöltöttem én is pár képet.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.10. 11:22:14 -
#3275 Én is találtam pár érdekes bugot:
Pl innen kilőni ki lehet de téged nem tudnak lőni, hasonlóan a farönkökhöz a favágótelephez a másik mapon.
A fegyverek randomitása meg pont jó így. Nem lehet elvárni, hogy 4 ház után mindenki a kedvenc AR-ével rohangáljon. Persze idegesítő amikor 4-5 körön keresztül csak pisztolyt találsz, de ettől izgalmas, hogy nem mindig ugyan az van. -
#3274 Én is kipróbáltam tegnap és duoban nyertünk is az új mapon.
Pro:
-fasza a hangulata a pályának és menők az új épületek
-menő az állítható 8x
-jók az új fegyverek
-új járművek is faszák
Con
- a hegyeken elég sok helyen be lehet szorulni és csak lefelé lemenni, mert nem megy a vaulting felfelé egy egyméteres kiemelkedésen
- túl nagy a map, kevés az autó
- lag idegesítő az elején
Összességében szerintem király ez így is, csak szokni kell. mert pl map szélére ugrani öngyilkosság ha nem találsz autót, mert nagyon sok hegyen nem lehet átjutni, mert beakadsz egy falba amin azt hiszed fel tudsz gyalogolni/kúszni de mégse és kerülheted meg az egészet. Szóval van még mit finomítani rajta, de a lagg ellenére is éllvezetes az új map. Azon meg hogy lag van nem csodálkozom, hiszen minden idióta a tesztszerveren nyomja. -
#3273 6-8 óra teszt után
- Pálya: jó, mert teljesen más rajta minden, mint az előzőn. Sokkal részletesebb, sokkal átgondoltabb, sokkal nyitottabb, mintha egy másik játék lenne. Van akinek tetszeni fog, van akinek nem. Az előző térkép egyszerűbb és jobb taktikázásra ad lehetőséget, szerintem, az új meg, majd kiderül 1-2 hónap múlva. Meglepődve tapasztaltam, hogy nincs több hiba rajta, mint a régi térképen, de azért pár beszorulós képet lőttünk. Azért még fogok keresni, de látszik, hogy borzasztó mennyiségű időt öltek bele, csodaszép is lett, habár én személy szerint az erdős, havas térképeket kedvelem.
- Lag: hagyjuk, teszt szerver, az első öt perc játszhatatlan, utána a végéig meg totál random sebzés és találatok, szót sem érdemel az egész.
- UI: a háttér nagyon jó lett, de szuper lenne, ha térképtől függően cserélné majd a hátteret, fasza lenne egy sivatagos témájú háttér is. Játékban, ahogy rocco írta hipergáz a csapattagok nevének jelölése, ennél talán bármilyen más megoldás jobb lesz. A többi jó, mondjuk a party rendszer lehetne szebb is, mert ez a fehér keret és fekete belső olyan 0.1-es build szint.
- Hangok jók, de tudjuk, hogy jobbak lesznek, mert folyamatosan fejlesztik, és sokszor bugosak is. Remélem azért, hogy 1.0-ra az eső hangját 20% leveszik, mert túl erős.
- Rocco írta és csak megerősíteni lehet. Régió lock és 150 ping felett figyelmeztetés és kick, mert a játékban a lövöldözés és sebzés totál random jelleget ölt, így nemhogy e-sport ready nem lesz, hanem játszható sem, sőt inkább rohadtul idegesítő.
- Csalók: mindig lesznek, de talán kezelhetőbb lenne, ha az ázsiaiak nem tudnának eu szerveren játszani.
- Loot rendszer: totál rng az új térképen is, szerintem ez így nem teljesen jó. Kéne fix láda, szekrény, ahol tuti van sörétes vagy AR, pl katonai bázisok, rendőrség, bunker, olyan épületek, amik garantálják. Taktikai szempontból is érdekes lenne. A jelenlegi rendszer rng jellege jó, de nem ilyen szinten.
- Új járművek: remek design, de alkalmatlan a térképre. Nagyobb lóerő kéne, mert konkrétan semmire nem jók, csak úton közlekedni, hegynek lefelé. 4x lőttek ki minket autóból, mivel haladni nem lehet velük. Vagy több gyors jármű, pl motor, vagy erőt nekik, dísznek nem kellenek.
- Új fegyverek: a mini sörétes jópofa, a másik hulladék. Fun, de nem fun ha 5 golyó után sem hal senki tőle és még célozni is nehéz vele. -
#3272 Részemről nem mondom, hogy nincs baj a játékkal, de játszottam már számtalan sokkal rosszabbal is mint amilen állapotban most van a PUGB. Azt se felejtsük el, hogy 10 000 játékosból lényegesen kevesebb van aki panaszkodik, mint 24 millióból :). Mivel az elfogadók, szimplán eljátszogatók sokkal ritkábban, vagy egyáltalán nem hallatják a hangjukat. Míg a kritizálók, vagy bug figyelők, elégedetlenkedők meg álltalában szívesen és sokat írnak, hallatják a hangjukat. Nem csoda hogy tele a net panaszosokkal. Szal szerintem arányaiban nézve nem olyan vészes ez mint ahogy sokan lefestik, tény hogy sok apró probléma, hiba van a játékban.
Szerintem csak egyetlen igazi probléma van.. a többi nem számít emellett. Ez pedig a játék kezdetekor tapasztalható kb 8-as tickrate, ami a játék végére alig megy fel 20 fölé kb. Ez az egy igazi gond van, a többi emellett eltörpül. Ez viszont szerintem teljesen biztos, hogy nem lesz megoldva se 1.0-ban, se 2.0-ban :) Szimplán azért, mert jelenleg nem megoldható 100 fős online szerveren, főleg nem 2-3 millió online játékosnál. Ahhoz kissé keményebb szerverekre lenne szükség, és talán egy teljesen más alapokra építő játékmotorra. Mivel így adott kapacitáson több adott player fér el és a játék bődületesen sikeres, a játékosszám így is nő... ez nem nagyon lesz kijavítva, illetve az sem biztos hogy technológiailag meg lehet jelenleg egyáltalán oldani.
Én elfogadtam, ahol lehet bekalkulálom és csak akkor támadok ha tudom van lehetőségem beletolni egy teli tárat, mert tudom h valsz abból is sokszor jó ha 3-5 lövés megy át, főleg az elején. HA nincs jó pozícióm nem hazárdírozok, mert 90%-ban a tickrate miatt úgyis én maradok a padlón :). Jelenleg a játékkal így kell játszani, nem tudunk mit tenni el kell fogadni. Így is hoztam már 10 killel wint... persze néha az idegösszeroppanás kerülget :D, de jobb ha elfogadja az ember és továbblép a következő meccsre. Ez a játék szerintem soha nem fog 64-es tickkel futni, 128-al meg aztán pláne nem (esetleg 2030 ban, ha adott lesz a megfelelő tech fejlődés).
KIcsit tudtam menni az új mapon, hát nekem a régi sokkal jobban bejön. Kb. oylan mintha mindenki beletehette volna az ötletét, de csak össze van hajigálva az egész. Nem tűnik jól átgondolt, Battle Royal-ra tervezett, megépített pályának. Csak össze lett dobálva benne minden. Persze érdekes új helyeken mozogni, de a régi pálya mérföldekkel jobb tervezés szerintem mint ez.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.10. 07:42:39 -
Rocco27 #3271 Néhány szösszenet a teszt szerón tapasztalt dolgokról:
- A pálya szimpatikus, végre kaptunk valami "nagy" újjítást, ami új ízt ad a játéknak.
- Új járművek és fegyverek tetszenek, új tartalom mindig jól jön.
- Az új fizika és mászás már ugye régóta bent van és nagyon jó, ez rettentően hiányzik a Liveon - csak megemlítem ezeket.
- A kör mechanizmusa a pálya nagyobb méretéhez nem igazán passzol, fórumban is sokan panaszkodnak erre, ezen lehet változtatni fognak.
- Jármű indulása előtt benyomtam egy italt és elindultunk, de nem hagyta abba, szomorúan tapasztaltam, hogy csak egy jó bug volt, még mindig nem lehet jármű mozgása közben gyógyítani, enni és inni.
- UI tetszik, de a kilépés gombot jól eldugták...
- Korábban írtam, de a megjegyzem újra, a Killcam rövidebb lett mint először, így már nem kapsz olyan nagyon részletes előzményt mi hogyan történt a halálod előtt azzal aki kinyírt. Mostani buildben kivételesen minden körben működött, korábban gyakran dobott hibát és nem volt elérhető.
- Úgy tűnik, gyorsabban tölt menübe és játékba, FPS is magasabb, viszont jelenlegi build rettentő instabil, gyakoriak az összeomlások, Windowsba való váltás vagy a kilépés is egy kész rémálom, rengeteg idő kell, hogy a Windows helyreálljon akár csak ideiglenesen akár végleg léptél át/ki.
- A társaink jelölése a világban borzasztó, ha közel van, volt, hogy ki se írta a nevét és így persze rálőttem akció közben, ha pedig messze, akkor alig lehet megtalálni, mert a neve beleolvad a környezetbe. Ez katasztrófális lett.
- Járművek rettentő fontosak lettek, a borzasztó terepviszonyok miatt nagyon lassan lehet velük haladni.
- A loot rendszer kritikán aluli, volt, hogy 1 nagy épületben 2 M4, 3 SCAR-L, 450 lőszer, stb., de van, hogy 3-6 ház után is egy vagy pisztolyom van, vagy semmi és AK-val kergetnek. Volt, hogy 150 db. 7.62 lőszert, találtam, mert itt ott ugye le vannak potyogtatva, de fegyver hozzá persze nem volt. Másik véglet végre találsz egy fegyvert és 1 kicseszett doboz lőszer van mellé rakva, ellenségből pedig rengeteg van körülötted. Medic is sokszor vagy szarásig pakolom magam vagy semmim sincs úgy megyek a végső körbe.
- A laggok überelik a májusi-júniúsi laggok mennyiségét, nem gondoltam volna, hogy ennél még szarabb lehet.
- Teszt szerveren valószínűleg irdatlan sok ázsiai van sajnálatos módon, szó szerint teleportálganak (csak EU-n tolom régóta), de ha nem akkor se halnak bele, fejbe lőheted 6x és tovább fut. RÉGIÓZÁR kellene vagy legalább egy PING figyelés (150 felett haza rúgni a picsába őket), mert ezek tönkre vágják a teljes játékot.
Nagyon várom az 1.0 megjelenését. Bár csodára nem számítok, de végre - ahogy mások is írták - nem tudnak többé majd mutogatni Early Accessra, szimplán csak bénák lesznek. Milyen érdekes, hogy a minden idők legsikeresebb játéka egyben a minden idők legelbaszottabb játéka is. Bár a kettő üti egymást, de BlueHoleék erre is képesek voltak! Bízom benne, hogy ha nem lesz 180 fokos pozitív fordulat, akkor beindul majd nagyban a köpkdés. Nagyon sok magyar és külföldi játékos ki van akadva a sok bugtól, csalótól és szerver problémáktól. Értető, hivatalos fórum is tele van ezekkel a panaszokkal. Az idő eldönti majd, meg a konkurencia mivé válik a PUBG, hisz most majd évekig a BR típusú játékok fognak özönleni...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.10. 02:46:36 -
Rocco27 #3270 Na megvan végre az első Chicken Dinner, megannyi idegörlő játék után (első két Kill autós gázolás volt):
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.09. 22:37:14 -
#3269 Ez mégis mi a fene ? 2 órája még játszottam.. azóta meg nem megy
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.12.09. 17:15:48 -
nortsen #3268 Nyilván így van. -
Rocco27 #3267 Az atomlagg nem megfelelő kifejezés ami teszten zajlik...a pálya szimpatikus, bár tényleg hatalmasnak tűnik, a kanna benzin ezután ajánlott lesz táskában.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.09. 13:49:22 -
Gabe18 #3266 Itt egy video Kodiak-tól, ahol bemutatja:
Mi az a PUBG és miért szeretem?
Itt egy oldal amit Ő (is) csinál róla:
http://pubg.blog.hu/
De amúgy van még millió hasonló, csak én épp őt kedvelem így erről tudok. Vagy twitch-en nézz pár élő adást, abból is mindig lehet ellesni dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.12.09. 02:01:42 -
#3265 Ezektől ennyire futja. Nem a legtehetségesebb fejlesztők az biztos. Szerver probléma se lesz szerintem soha rendesen megcsinálva, tickrate is fisemfos marad. Abban lehet reménykedni, hogy jövőre jönnek az AAAs BR játékok. -
#3264 Üdv!
2 napja vettem meg a játékot van már benne 10 órám lassan.
Tudnátok valamit videót, leírást amiben az alapokról van szó ?
Vannak érdekes dolgok, mikor falon át belő házba, úgy hogy nem is tudja hogy ott vagyok.. Vagy, hogy nem kapja meg a lövés pedig tuti rajta a célkereszt stb, de még így is élvezetes játék. -
Gabe18 #3263 Amúgy ez a "ezt akarják kiadni" szerintem lényegtelen. Ez a játék ki lett adva már lassan háromnegyed éve. 20 milliós tábor az nem Early Access próbálkozás már régen. Most az hogy 0.8 vagy 1.0 lesz a menü sarkában, az teljesen mindegy.
Most itt tart, fél év múlva meg majd megint tart valahol. Gyanítom, hibátlan, bugoktól, anomáliáktól mentes változat sosem lesz. Viszont mégsem hiszem hogy egy nagy "AAA" fejlesztő ezt az egyedi és magával ragadó hangulatot meg tudná teremteni, ami mégis benne van. -
Zozo0122 #3262 Csak a szokásos csalók. Láttam ma egyik streamben olyat, hogy a srác meghalt 3 Kar fejestől. Pam-pam-pam. Ennyi volt, kb. 1 másodpercen belül 3 kis puffanás és halál. Karból így nyilván nem lehet lőni, de az ölte meg :D -
Gabe18 #3261 Amúgy a fegyverek tulajdonságain változtattak? Eddig lelőttek 4x, ebből kettő M16 egy M4, és sima holo vagy red dot célzóval olyan messzeségből hogy alig lehet kivenni az alakot sima egyes lövés, mintha semmi fizikája nem lenne a lövedéknek, pontra oda lő ahova az ember célzott. -
Zozo0122 #3260 Na, ránéztem én is pár meccs elejéig, jött is egy squad csirke. Tapasztalatok:
- A map marha jól néz ki. Hangulatos, meg minden. Az új járművek nagyon tetszenek, az új fegyverek is, de sajnos majdnem használhatatlanok.
- Bugoktól hemzseg. Előttem átfut a falon a srác, ilyenek :D Csak a szokásos. Grafikai hibák tömkelege, leestem egy domboldalon, és amíg felszedtek a map belsejét bámultam, láttam ahogy a föld alatt jön a kör.
- A fegyverek tartása belső nézetben megint szarabb, egyszer jól eltalálták, azóta nem sikerül. De valami nagyon el lett cseszve vagy az M4-gyel vagy a 4x-szel. Konkrétan volt egy tűzpárbaj, ahol kb. 2 tárat kilőttem úgy, hogy nem regisztrált lövést. Nem hittünk a szemünknek, mert ez már tényleg extrém volt. Nem voltak nehéz célpontok a srácok, mentek a fejesek, de nem volt vér. Mondom wtf ez már...rálőttem egy kocsira, arról sem csapódtak vissza a töltények. Tehát lőttem a vakvilágba, de nem voltak regisztrált lövéseim, pedig több találat is mozdulatlanul érte a srácokat. Miután csak nekem volt scope-om, a többiek még viszonylag gyengébb fegyókkal rendelkeztek, emiatt elszaladtunk. Hitvány szerver performance, vagy nemtom mi volt ez, pedig 70-80 fps között voltam, lag sem volt épp, érthetetlen. A másik érdekesség, hogy nem lehetett állítani a 4x zeroingját. Azt is próbálgattam, de meg sem mozdult a 100-ról. Gratulálok. A legnevetségesebb az egészben, hogy pont ebből a menetből lett csirkevacsi, de úgy, hogy az én lövéseim nem találtak. Egy sem, a végefelé sem, közeli célpontra se. Maximum úgy volt látható nyoma a lövéseimnek, ha a falba lőttem, ott láttam a golyónyomot. :D Parádé.
- Másik bug: nagyjából az esetek harmadában tudok autóban gyógyítani. Volt, hogy medkit is végigment miközben zötyögtünk a dombokon :D Néha megszakítja, de max újraindítom, és gond nélkül gyógyítok 2-3 tryból :D
Ez a játék közel sincs kész, kicsit undorító, hogy ezt akarják kiadni asszem 20.-án, de persze nyilván vinni fogják mint a cukrot. 2 map, kezdő fejlesztők, bughalmaz game, és mégis megváltják a világot. Viszont a játék és az ötlet marhajó, és az ő bénázásaik szépen rávilágítanak az AAA fejlesztőknek arra, hogy mire is kell figyelni és mit kell jobban csinálni 1,2 vagy 3 év múlva.
Vártam már az új mapot, gyakorlatilag én nem fogom tolni már a régi térképen, ha ez végleg kijön.
-
Gabe18 #3259 Ehhez képest azt mondják kicsit kisebb mint az első... -
#3258 Készítettem egy összehasonlító párt. Ha a két térkép 8x8 méretű, az új map így ránézésre tényleg sokkal nagyobb kell legyen. Átlósan lényegesen tovább tart keresztül autózni rajta.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.09. 00:36:14 -
#3257 Igen, a hegy valóban levesz belőle, de én így is nagyobbra tippelem kicsivel, ettől függetlenül elképzelhető, hogy neked van igazad. Mindenesetre szép nagy, és nekem speciel a terep miatt mások érzésre a távolságok is. -
#3256 Azt hiszem igazad van. Ha jól emlékszem 2 térképet ígértek anno, egy 4x4 sivatagi térképet és egy mostanihoz hasonló 8x8 térképet ami az Adriai tengeren egy sziget lenne. Először a sivatagi jellegű térképet akarták behozni (ezt) de időközben úgy látták, hogy annyi mindent szeretnének beletenni, hogy nem férne el egy 4x4-es pályán. Ezért nagyobbra növelték de eredetileg nem lett volna így sem 8x8, aztán mégis annyi lett ha igaz. Szal ha valóban 8x8 a méret akkor területileg akár nagyobb is lehet mint a jelenlegi, bár nemcsak délen van megnyírva a folyó/tenger miatt hanem nyugaton is ahol egy elég nagy területre nem lehet felmenni a magas hegyek miatt. Így túl nagy különbség területben nincs a két térkép között valószínűleg, de könnyen lehet hogy az új map nagyobb valamivel mint a jelenlegi.
Kis érdekesség, hogy az Adriai térkép nagy dobásnak készül, ill. van tervezve. Hatalmas épületeket akart Brendan Greene. Akár 50 emeleteseket is, de valsz túl nagy falat lenne. A sziget közepén egy hatalmas hegy lesz, lenne aminek havas a teteje. Nagy valószínűséggel annyira komoly lesz a térkép, hogy nem is fog megjelenni max 2018 karácsonyára.
egy concept kép a térképről amiben még semmi nincs véglegesítve: