Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Bőven lehet, hogy alacsonynövésű korai fajta (nem minden fajta nő meg ugyanúgy, vannak 70 cm maxmagasságúak is) 😊
Vagy megállt az idő, és mindig késő tavasszal játszódik, akkor még előfordulhat a köd is, mint látható .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Zs0lt1
Eső csak az esős pályán esik, a többin nem, ezért nem kap elég vizet 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Ja még ennyi, hogy ebben a játékban a búza miért nő fele akkorára, mint kéne? 😊) Nem kapott elég vizet, vagy mi?

Running
Na pont ilyesmire gondoltam, zseniális lenne. Szerintem előbb-utóbb lesz, ha nem csúszik le a retyón a projekt amiatt, hogy a becsatlakozó x millió játékosnak pár hét múlva leesik, hogy egy korai hozzáférésű, fejlesztés alatt lévő játékot vett meg, minimál kontenttel.

Zs0lt1
Éjszakai pálya!

kép2 - kép3 - kép4 - kép5

Kár, hogy csak fotosopp 😞

Jaja, kora reggel én is láttam! Viccelődtem is azzal, hogy beteget jelentek mára! xD

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Kijött a frissítés, 5 giga.
Nekem a Scar a kedvencem igazából. AK-t és M16-ot szoktam én kerülni, annyira nem állnak kézre.
Dency
AKM egy fos, legalábbis távolra nem lehet lőni vele akkorát visszarúg, nincs vele sok jó tapasztalatom, közelre még csak csak. M16 fasza egy shotival karöltve. M416 szerintem jó, cuccokat meg könnyen lehet találni hozzá, tegnap 10 kill-es chicken dinnert hoztam vele, úgy hogy messzire is lőttem vele 8x scope-al killt. SCAR szintén jó szerintem még cuccok nélkül is, viszont egy red dot kell hozzá mert a sima irányzékkal szar célozni, kitakarja az ellent.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.13. 17:02:01

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Na, ma első meccs, de lehoztuk a squad wint 😊 Egyik legjobb meccsem volt eddig, bár meghaltam, de úgy éreztem, hogy fel kell áldoznom magam a csapatért. Az elején a bunkerbe mentünk, gyakorlatilag az ajtóba estem, felkaptam egy M4-et meg egy Kart + 4x scope. Majdnem rögtön elkaptunk egy squadot, hármat megöltem Kar headshottal. Innentől mindenkinek fullos lootja volt, megindultunk a kis szigetre. Kicsit elszakadtunk egymástól, észrevettem 2-3 embert összebújva bújkálni egy csónak környékén, mondom ha okosan csinálom meghalnak. Ki is ütögettem őket, de a negyedik társuk oldalba kapott, csak úgy menekültem meg, hogy vagy 30 métert zuhantam a tengerbe 😄 Kievickéltem, gyors heal, majd mivel közben hála a negyedik emberüknek és a gyors healeknek, elkapták a squadomat, úgy döntöttem, hogy itt a pillanat, magammal viszek amennyit csak tudok, addig a squadom menekülhet vagy visszatámadhat. Egyet megöltem, egy másikat knockoltam, de darabokra lőttek. Majd spectateből megnéztem, ahogy a csapatom (akik időközben healeltek) lemészárolja őket, majd pár perc múlva, leküzdve ezeken kívül még vagy 7-8 embert, már csak egyikünk talpon, behúzzuk a wint is.
Nice, ki tudja mennnyi van még belőlük akik nem buktak le...
Amúgy érezhető volt hogy sok, sőt rettentő sok a csaló, mert érdekes, hogy régen szinte mindig megvolt a Top 5, nagyobb szerencsével Top 3 mégtöbbel a Win, most meg már a Top 10-ért is meg kell izzadni - ha játszik is rendesen az embet és nem csak végig sunyúl majd kap be egy fejest - majd jönnek a furcsa halálok...

Deadecho: igen a kapzsiság ölni képes ebben a játékban. 😊
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.13. 13:16:03

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Zs0lt1
A Groza azért rövid-közel távra mindent ver szerintem.

Zs0lt1
PLAYERUNKNOWN‏ @PLAYERUNKNOWN

.@TheBattlEye has now banned over 150,000 cheaters from @PUBATTLEGROUNDS, with more than 8,000 banned in the last 24 hours alone!

Nem elég! 😄

Running
😊 Van amikor totál elfelejtkezik az ember a körről, főleg ha akció van.
Egyébként tegnap shroud magyarázott az AR fegyverekről, azt mondta, hogy a mini, az m16 és AK a legjobbak, utána scarl és a legvégén a m416. M416-ra mondta, hogy felszerelés nélkül nagyon szar, ha meg totál fel van szerelve, kb olyan, mint egy m16 cucc nélkül, szerinte. Ja meg a ládás gorza is ok.

Zs0lt1
Tegnap egyébként akkora nub voltam, mint az állat 😄
Egy m16 volt nálam meg egy shoti. Már eléggé a vége felé voltunk. Lelőttünk egy squadot, és láttam van náluk AK. Egész végig tartogattam magamnál egy AR kompenzátort meg egy holot, ami számomra az AK két kötelező kelléke. Láttam az egyik dobozban volt AK meg töltény. Addig szaroztam még végül nem vettem észre, hogy jött a kék kör és már annyira durván sebeződtem, hogy nem tudtam befutni a fehér körbe és meghaltam 😄

Zs0lt1
Pár kört játszottam csak, esős pályán nem voltam, de majd még ma este nézegetem.

Running
Shroud és Sacriel tegnap duoztak teszt szerveren, este néztem kicsit, volt náluk is lag rendesen. Mondjuk vicces volt, hogy a másfél óra alatt egyszer jutottak #2-be, egyébként közép mezőny környékén lelövöldözték őket, habár nem vették annyira hc-re a figurát, inkább fun play volt.
Ja és Shroudnak ki kellett kapcsolni a karakter megjelenést invetoryba, mert fps drop-ja volt tőle.
Az esős pályán lejjebb vették tényleg az eső hangját? Ez már biztos?

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.13. 10:52:32

jan5650
Kövezzetek meg, de ezt lehet megveszem 😄
Zs0lt1
Tegnap végre én is kipróbáltam a teszt szerón a cuccost. Annyi változott, hogy mostmár nem csak a kör elején van kifagyás és network lag, hanem később is párszor. Tudom, tudom "szar a gépem, a játék tökéletes" ...
A köd az rohadt jó és ahogy van mellette a fújó szél hangja, állat nagyon. Viszont nálam nem volt fps csökkenés még a ködös pályán sem volt, 60 fps alá nem ment.

Running

Running
Tarkovot feladtam soloban, kemp és squadban játszó mészárosok miatt. Rém unalmas egy játék jelenleg és baromi lassan halad a fejlesztése. Szerintem.

Én Tarkovon vagyok rajta ez mellett.
Mind a kettő ugyanúgy tetszik(Nagyon!)
TDC Geronimo
Sokan nem fognak annak sem örülni, hogy már lowon meg very low árnyékon is van árnyék épületekben. Ugyanolyan sötét, mint medium és felette.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

TDC Geronimo
100 players. One giant map. Last player standing wins. Fortnite Battle Royale comes to PS4 Sept. 26

na kezdődik. Jönnek a copyk 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.12. 16:04:34

TDC Geronimo
Remek. Liven már egész elfogadható volt, de ez most nekem nagyon szar

Na ez azért fura, mert nálam pont fordítva. Valamikor júniusban volt egy patch ahol nagyon szépen futott, aztán következő patchekkel egyre szarabb lett, ezzel a patchel, meg most még jobban is fut, mint eddig bármikor. Úgyhogy ez megint gép válogatja kinél hogy fog futni.

PS4 ID: Vordengo

TDC Geronimo
Ahogy nézem redditet nem vagyok egyedül.

Ozzyehh
nekem foliage and shadow very low többi Ultra 1080p nem nagyon tapasztalok fps droppot, csak ritkán

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ha ki is fagy, attól még egy álló testnek vagy ha meghalt egy ládábak maradnia kell a pályán.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 15:36:27

TDC Geronimo
optimalizáció viszont nem jött össze, valamit jól elkúrtak. -20 fps kb livehoz képest. Liven kb yasnaya volt az egyetlen hely, ahol 60 fps alá mentem. Most a nyílt terepen is alig van meg 60.

jan5650
Ha kifagy a játékos a teste nem marad ott?
Running
Nálunk is kb így pörög ESO mellett pubg, vagy bf1.

TDC Geronimo
Köd az elég durva.

Ozzyehh
Én úgy csinálom, hogy ha meguntam a wow-ot vagy letudtam a napi questeket akkor nyomok 1-2 kört és így nem fullad unalomba az egész a kevés kontent miatt
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2017.09.12. 14:25:51

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Running
Lehet kifagyott nem? Nem lépett vissza.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.12. 14:03:31

jan5650
Tegnap este 0:30 körül játszottam egy utolsó meccset, ahol elég furcsaságba botlottam:
A Shelter-től nem messze balra az út mellett van egy kis bódé, aminek 1 ajtaja van. Azt hiszem EZ az.
Körön kívül voltam, eléggé elkésve, Boosterrel rohantam a szűkülés fele, amikor megláttam egy srácot előttem, aki éppen kényelemes lootolt a völgyben lévő kis épületeknél ITT. Mivel még messzebb voltam, gondoltam közel futok hozzá, és megkínálom egy UMP-vel. Már majdnem odaértem, mikor a srác felfutott a dombon és bement abba a bódéba és magára csukta az ajtót. Pár másodperc múlva már én is a közelben voltam - közben folyamatosan figyelve a bejáratot -, és lefeküdve vártam a pillanatot, amikor kijön onnan. Tudtam hogy csak ez az egy bejárat van. De ő nem jött. A kör már elég rendesen evett, gondoltam egye-fene gránát híján berontok és az automata UMP megoldja. Beléptem és a srác sehol nem volt! Se holla, se láda, semmi, tök üres volt a bódé! Mi a fene? Létezik teleportálós cheat?
Running
A játék nem való jelenleg mindennapi játékra, ahhoz kevés a kontent. Mellette pl lehet Bf1-ezni, habár az meg agyatlan lövölde, de időhúzónak elmegy.

Többen azon agyalunk, hogy újra pihentetni kellene a játékot. A nagyobbik baj nekem, hogy most nincs más ami ilyen szinten lekötne...

Azt már meg sem említem, hogy hihetetlen ez a loot rendszer. Egész este beszoptam a játék elején. Átnézek 3-5 házat és csak pisztolyt - nagy ritkán sörétest - találok, míg az ellenségek AK-val üldöztek szinte mindig....

A kék változását úgy értettem, hogy nyár előtt nem volt ilyen szigorú a kör zsugorodása. Mindig tudtam mikor és hogyan zsugorodik és mennyit sebez. Az esetek többségében kezelhető volt. Max. akkor haltunk bele, ha feltartotttak vagy nem volt semmi medic vagy jármű a pálya végéről átfutni.
Most ha tele vagyok mediccel sem tudok befutni gyalog mert öl, ha pedig szélén vagyok és a legtávolabbi pontra zsugorodik a másik oldalra szintén akkor pláne öl (elég gyakori). Járművek sokszor olxan helyen vannak agyon spawolva, amerre ember se jár. Ahol meg kellene nincs vagy kevés van. Előtte teljesen magabiztosan haladtam előre a cél fele. Hallottam olyat, hogy azért lett ilyen, hogy csökkentsék a kéken kívüli kempelést. Igen, sokszor szívattak azok minket, de ez még nagyobb szívás ami most van.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 13:18:43

Szabi
a bandázs a karakter kezén marad egy ideig 😄

Running
<#eljen>

Running
Mi tegnap 40 perc után inkább kiléptünk, mert oda-vissza dobált mind a kettőnket a szerver, pedig kb 4 kört mentünk, és minden körben ez volt.

Jónak tűnik a változások listája, de ajj vártam valami komolyabb szerver optimalizálást is, de nem, továbbra is a "potato" szervereken fogunk laggok között harcolni.
Tegnap pl. egész este végig laggolt a játék EU-n. Befagyott a játék 5s-re majd amikor ki írta volna, hogy "Network lagg detected" - harc közben persze - el is tünt és folytatódott a játék. Többieknek mikor kimondták, hogy náluk nincs lagg, rögtön menetrendszerűen meg is jelent az álltalam is tapasztalt szerver lagg...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 13:04:29

TDC Geronimo
Na gyors teszt. Belső nézetes animok javultak. Ejtőernyőn leérkezésnél is látni, több fegyvernek a pozíciója jobb lett. Lean sokkal jobb, járművekben a fov/belső nézet sokkal jobb. Ami viszont nem gondoltam volna, hogy ennyit dob a gunplayen az az új recoil animok. Sokkal jobban néz ki a gunplay és sokkal jobb érzés is a lövés és az ADSezés is. Gránátdobás is jóval gyorsabb és "szmútabb". Heal itemeknek is van már hangja ami szintén sokat ad a polírozáshoz. Ja és igaz hangfalon vagyok most, de szerintem az eső halkabb

Running
Ha tippelnem, ezekből 2-3 dolog bekerül még decemberig, többre nem hiszem hogy lenne idejük. Én mondjuk reménykedem a sivatagi pályában is, azért hosszabb távon nem túl izgalmas ugyanazon a térképen rohangálni. Ha lenne 2-3 térkép, az jobban kitolná a játékidőt, mint pár új javított fícsőr.

Szabi
stalber környékére az új városon kívül sok egyéb kisebb-nagyobb épületcsoport is került a pályára <#eljen>

TDC Geronimo
Hát valószínű, de nem erről volt szó korábban. Új ui, vaulting, bullent penetration, új bullet fizika, 2d/3d replay, új karakterkészítő. Ez csak pár dolog ami eszembe jut.

Szabi
megjelenés ugyan már, kb. 11 millió eladott példánynál járnak.. és ez még csak pc.. a mai játékos rekord is már millió fölött van 😄D
(1,063,952)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.12. 11:52:13

Running
Vagy sok minden csak a megjelenés után kerül be.