Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy megállt az idő, és mindig késő tavasszal játszódik, akkor még előfordulhat a köd is, mint látható .D
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.09.13. 17:02:01
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Amúgy érezhető volt hogy sok, sőt rettentő sok a csaló, mert érdekes, hogy régen szinte mindig megvolt a Top 5, nagyobb szerencsével Top 3 mégtöbbel a Win, most meg már a Top 10-ért is meg kell izzadni - ha játszik is rendesen az embet és nem csak végig sunyúl majd kap be egy fejest - majd jönnek a furcsa halálok...
Deadecho: igen a kapzsiság ölni képes ebben a játékban. 😊
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.13. 13:16:03
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
.@TheBattlEye has now banned over 150,000 cheaters from @PUBATTLEGROUNDS, with more than 8,000 banned in the last 24 hours alone!
Nem elég! 😄
Egyébként tegnap shroud magyarázott az AR fegyverekről, azt mondta, hogy a mini, az m16 és AK a legjobbak, utána scarl és a legvégén a m416. M416-ra mondta, hogy felszerelés nélkül nagyon szar, ha meg totál fel van szerelve, kb olyan, mint egy m16 cucc nélkül, szerinte. Ja meg a ládás gorza is ok.
Egy m16 volt nálam meg egy shoti. Már eléggé a vége felé voltunk. Lelőttünk egy squadot, és láttam van náluk AK. Egész végig tartogattam magamnál egy AR kompenzátort meg egy holot, ami számomra az AK két kötelező kelléke. Láttam az egyik dobozban volt AK meg töltény. Addig szaroztam még végül nem vettem észre, hogy jött a kék kör és már annyira durván sebeződtem, hogy nem tudtam befutni a fehér körbe és meghaltam 😄
Ja és Shroudnak ki kellett kapcsolni a karakter megjelenést invetoryba, mert fps drop-ja volt tőle.
Az esős pályán lejjebb vették tényleg az eső hangját? Ez már biztos?
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.13. 10:52:32
A köd az rohadt jó és ahogy van mellette a fújó szél hangja, állat nagyon. Viszont nálam nem volt fps csökkenés még a ködös pályán sem volt, 60 fps alá nem ment.
Mind a kettő ugyanúgy tetszik(Nagyon!)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nulla tenaci invia est via"
na kezdődik. Jönnek a copyk 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.12. 16:04:34
PS4 ID: Vordengo
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 15:36:27
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2017.09.12. 14:25:51
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
A Shelter-től nem messze balra az út mellett van egy kis bódé, aminek 1 ajtaja van. Azt hiszem EZ az.
Körön kívül voltam, eléggé elkésve, Boosterrel rohantam a szűkülés fele, amikor megláttam egy srácot előttem, aki éppen kényelemes lootolt a völgyben lévő kis épületeknél ITT. Mivel még messzebb voltam, gondoltam közel futok hozzá, és megkínálom egy UMP-vel. Már majdnem odaértem, mikor a srác felfutott a dombon és bement abba a bódéba és magára csukta az ajtót. Pár másodperc múlva már én is a közelben voltam - közben folyamatosan figyelve a bejáratot -, és lefeküdve vártam a pillanatot, amikor kijön onnan. Tudtam hogy csak ez az egy bejárat van. De ő nem jött. A kör már elég rendesen evett, gondoltam egye-fene gránát híján berontok és az automata UMP megoldja. Beléptem és a srác sehol nem volt! Se holla, se láda, semmi, tök üres volt a bódé! Mi a fene? Létezik teleportálós cheat?
A kék változását úgy értettem, hogy nyár előtt nem volt ilyen szigorú a kör zsugorodása. Mindig tudtam mikor és hogyan zsugorodik és mennyit sebez. Az esetek többségében kezelhető volt. Max. akkor haltunk bele, ha feltartotttak vagy nem volt semmi medic vagy jármű a pálya végéről átfutni.
Most ha tele vagyok mediccel sem tudok befutni gyalog mert öl, ha pedig szélén vagyok és a legtávolabbi pontra zsugorodik a másik oldalra szintén akkor pláne öl (elég gyakori). Járművek sokszor olxan helyen vannak agyon spawolva, amerre ember se jár. Ahol meg kellene nincs vagy kevés van. Előtte teljesen magabiztosan haladtam előre a cél fele. Hallottam olyat, hogy azért lett ilyen, hogy csökkentsék a kéken kívüli kempelést. Igen, sokszor szívattak azok minket, de ez még nagyobb szívás ami most van.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 13:18:43
Tegnap pl. egész este végig laggolt a játék EU-n. Befagyott a játék 5s-re majd amikor ki írta volna, hogy "Network lagg detected" - harc közben persze - el is tünt és folytatódott a játék. Többieknek mikor kimondták, hogy náluk nincs lagg, rögtön menetrendszerűen meg is jelent az álltalam is tapasztalt szerver lagg...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.12. 13:04:29
(1,063,952)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.12. 11:52:13