7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
nortsen #3255 Majd kiderül, de én sem gondolom másképp. A szerver lag számomra nem mérvadó a teszten. -
#3254 Nekem van egy sanda gyanúm, hogy nem ugyanaz a szerver power van a test szerver mögött mint a live mögött, szerintem az iszonyatos rángatós lagok nem a build miatt vannak.
@Normen76 - Nem 8x8km mindkettő? Mert ha de, akkor a kevesebb vízfelület miatt szerintem nagyobb maga a játéktér. -
#3253 1.0 ide vagy oda ez így ugyanolyan fos, mert a szerver játszhatatlan. 20tól legalább nem kell olvasni a "de ez csak early access" kifogást. -
undY1ng #3252 Tehát akkor pontosan mikor is jön az 1.0 Live-ra? -
#3251 Hát nem tudom mit gondoljak. Rubberbanding/lag továbbra is vicc, fegyverek pozíciója tökéletes volt előző patchben most megint elkúrták és tök bénán néz ki fps nézetben szerintem -
#3250 Meló előtt tudtam menni egy kört az új pályán. Egyébként valamivel kisebb mint a jelenlegi pálya, de nem sokkal. meglehetősen változatos a terep, bár nekem megvallom őszintén a jelenlegi meglévő "régi" pálya sokkal jobban tetszik pályatervezés, felépítés szempontjából. Az új pálya színezése sem tetszik túlzottan, az épületek sem tetszenek különösebben, de azért jólesik új helyeken mászkálni. A játék sebessége legalább 30-40%-al jobb, több fps stb. Legalábbis nálam. FPS droppok sem annyira jellemzőek. Túl sok mindent nem tudtam megfigyelni mert kb. 10 perc játék után becrashelt a gama és lassan indulnom is kellett melózni ezért nem léptem már vissza :) Azért tetszett összességében. Holnap meló kb. éjfélig, de utána lesz 2 napom... alaposan kipróbálom majd az új pályát :).. JAh nevet nekem is újat kellett adnom, és új karit kellett készíteni, de ez a legkevesebb.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.08. 15:45:58 -
#3249 Nem csak az. Most például autóztam befele a zónába, és két autó kellett, hogy beérjek. :D -
#3248 Én is alig találok embert, de szerintem ez azért van, mert nincsenek még bejáratott helyek. -
#3247 Csak nekem van olyan érzésem, hogy a map nagyobb sokkal? Amúgy GECIJÓ. -
Rocco27 #3246 A teszt független a livetól. Beállítások lehet közösek, de a karaktert és a kredit nem. -
nortsen #3245 Sztem semmit nem kell csinálni, legalábbis úgy emlékszem. Még a key bindig is megmarad. -
#3244 Hát ez a test ugyanolyan rubberbandinges hulladék -
Ferrari23 #3243 Teszten csinálni kell új account? Vagy mi? Elindítottam de kéri csináljak account, be akartam írni, amit szoktam használni és írja már foglalt hát persze, hogy az :D -
Rocco27 #3242 Ha nyitott szemmel játszol, akkor rengeteg hibát találhatsz! Hibák alatt nem csak a grafikai hibák értendőek!
Tonnányi bug van a játékban amelyek kihatnak a játékélményre, túl élsz e egy szituációt vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.08. 14:02:08 -
nortsen #3241 A test szervereknek ez lenne a lényege, hogy néha az emberek reportoljanak, ha már látnak valamit. Szerencsére vannak páran, lásd Running.
Én is megtenném, de én tényleg nem találkoztam ilyen jelenségekkel, talán azért, mert én kb szeptember óta játszom csak. Amikkel én találkoztam, azokkal meg már mindenki...
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.08. 13:36:04 -
#3240 Arról nem is beszélve, hogy sokan szándékosan keresik meg ezeket a hibákat, és azt nézik hogy lehet a többiek ellen fordítani. Így fordul elő sok esetben a fingom nincs honnan lőtt le a szemétláda esete.. mert elbújt egy grafikai hibában, vagy kihasznál más játékbéli hibát amit sokan nem vesznek észre. Játszottam hasonló gamával úgy, hogy néhány helyen a sziklába, falba be lehetett menni.... Idegbaj kerülgetett ha onnan szedtek ki, és még hack sem kellett hozzá. Minél kevesebb ilyen kis hiba van, annál jobb. Sajnos én sem nagyon figyelem ezeket, nem nagyon veszem észre azt sem ami égbekiáltóan a képembe van az orrom előtt, de szerencsére vannak még akik arra sem restek, hogy beküldjék a fejlesztőknek ha ilyet látnak :) -
#3239 Tökéletesen egyetértek. A játékosok nagy részét, csak akkor zavarja, ha be tudnak kúszni mászni a lebegő objektumok alá, onnan pedig úgy kilőni, hogy ő sebezhetetlen. A növényzet is csak akkor zavaró, ha pont látnod kéne tőle, de nem látsz semmit, mert nem a földön van, hanem a levegőben az arcodban.
Engem sem igazán zavarnak egyébként ezek a hibák, de úgy voltam vele, hogy ráértem keresgélni, időmbe belefért, akkor miért ne segítsek nekik, ezáltal is jobb lesz a játék. win-win -
#3238 Hát nem tudom... én inkább élvezem a játékot minthogy hibákat keressek :D
Pont nem érdekel ha a híd alja a semmibe megy, és szerintem a játékosok 99%-a van ezen a véleményen. -
#3237 Mert az ellenfeleket figyeled, nem azt, hogy lebegnek az objektumok a pályán, lóg a semmibe a híd alja, meg az aljnövényzet rém fosul van letéve csomó helyen és lebegnek a semmiben... sokat javítanak egyébként, mert az általam küldöttek 10%-a is javítva lett már, pl a fűrésztelep környékén a lebegő kavics halmok, amiből kb mind hibásan volt elhelyezve...de maradt még bőven, időnként visszanézek és elküldöm nekik újra.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.12.08. 11:14:03 -
nortsen #3236 Azért mi is játszottunk rajta, de én nem észleltem ennyi problémát. -
#3235 Patch notes -
#3234 Új ui:
-
#3233 Baszki, pont home office-ban lettem volna ma, de behívtak. Majd írjatok véleményt meg képeket! -
#3232 Jó előrehozták a megjelenést, merészek ennyi hibával. Lehet jobb lett volna márciusra csúsztatni és addig javítgatni. A jelenlegi térkép is hemzseg a hibáktól, csak én küldtem be 100+ képet, az újon lesz kb 4x ennyi.
Én mondjuk örülök, mert akadozva és bugosan is élvezhető a játék, de kíváncsi leszek a nagy többség hogyan fog reagálni.
Azt lehet tudni, hogy 20.-án már búcsúznak az Amazon szolgáltatótól? -
#3231 9től -
#3230 fél óra mulva? -
#3229 1 óra és testen lesz a sivatagos map. 1.0 megjelenés 20án
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.08. 05:08:41 -
#3228 A megoldás: Menj be a gépházba, azt hiszem helyre állítás. Egy korábbi windows 10 visszalátása, megindoklod miért újraindul és voálá.
Majd ha nem szeretnél ilyen malört újra akkor startmenü, írd be, hogy "services.msc".
Ott keresd meg a windows update.
Jobb klikk rá, leállítás.
Ismét jobb klikk, tulajdonságok és letiltod, hogy ne induljon el automatikusan.
Így nem fog frissíteni amíg vissza nem kapcsolod.
-
nortsen #3227 Mára csak a bemutatkozását ígérték: 3208
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.07. 19:56:28 -
#3226 Jövő hét -
#3225 Nem ma jön a teszt szeróra az új pálya ? Nemigen akar megérkezni :) -
nortsen #3224 Vagy nem kapcsolom be, aztán felőlem forronghat. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.12.07. 14:51:43 -
#3223 Majd kiforrja magát. :D -
nortsen #3222 És az abban ill az előtte megjelent Creators updateben bevezetett gaming mode, egy nagy kalap szar. Ha bekapcsolom, akkora laggal megy a PUBG-ben az egér, hogy képtelenség vele játszani. Mire rájöttem, hogy ettől volt a baj, elment jó pár napom... Már majdnem új egeret vettem. :) -
Rocco27 #3221 Amúgy csak egyetlen egy nagy (inkább hatalmas) frissités volt a Windows 10-hez, az őszi frissités azaz 1709 Fall Creators Update. Ha a régi elnevezéseket használnánk, akkor ez lenne a Windows 10 SP3, de ez túl egyértelmű és egyszerű lenne... -
Rocco27 #3220 De van, pár napja épp néztem is.
Az, hogy az M16-ra tíltják a szokásos faszságuk.Ha két AR volt nálam, akkor az M16 mindig Sniperként funkcionált nálam.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.12.07. 10:47:47 -
#3219 Kösz a választ. Bár nem értem miért is volt a fejlesztőknek probléma hogy arra használom a fegyvert amire való, vagy alkalmas. Szerintem teljesen jól volt és van beállítva az M16. egyes lövéssel szépen lehet vele lőni nagy távolságra, brusttal meg középtávra, 8x-el alig hiszem hogy el lehetne vele találni brusttal 2-300 méterre bármit. Ennyi erővel az M416-ról is levehették volna a 8x-et, mert fullra felszerelve pontosabb mint az M16 és még sorozatot is lőhetsz. -
#3218 Szerintem nincs. -
#3217 WIn10-ben már nincs olyan, hogy telepített programok vezérlőpult menü alatt, telepített frissítések?
És ott fel vannak sorolva a frissítések, dátummal. -
#3216 24 millió eladott példány