7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ntex #3175 Én azért gyűjtögettem eddig hogy ha kijön új láda egyből meg tudjak venni gond nélkül annyit amennyit enged a játék az első hetekben mikor még érnek valamit. De már amúgy írtam azóta pubg fórumon az adminisztrátoroknak, megkérdeztem hogy lesz e reset megjelenéskor. Remélem fognak is válaszolni. -
Gabe18 #3174 De amúgy ti mire tartjátok ezt a rengeteg pontot? Most még a sima ládákat el lehet szórni ~0.5 euróért, vagy hátha nyitsz benne valami jót ami többet ér. De amúgy még mi haszna van? -
ntex #3173 Ezt a fejlesztőktől kellene megkérdezni, amúgy ha resetelnék a 200.000 BP-met előzetes figyelmeztetés nélkül, tuti letörölném a játékot -
undY1ng #3172 Ez engem is érdekelne.. ugyan "csak" 40k pontom van, de akkor most gyors el is cseszem. -
#3171 Akkor viszont nem érdemes gyűjtögetni a pontokat, hanem el kell költeni ládára. Tuti biztos lesz reset? -
#3170 Én azt gondolom, hogy itt egy másodpercre sem pihent meg az ember, max a kitartott képeknél. Ha tizenéves lennék, biztosan behúzna a hype. Jól sikerült trailer. -
#3169 -
#3168 Early Access a játék, szóval bármit resetelhetnek, hiszen mind a pont gyűjtés a loot boxok is béta teszt üzemben futnak. Ráadásul a pontoknak magának nincs értéke, max az abból vett ládáknak. Aki meg csak halmozza de nem kezd vele semmit, így döntött. -
#3167 Nem kell aggódni szerintem már javában csinálják. Jó kis pénzt tudnak majd abból kiszedni -
#3166 Pedig egy ilyenben aztán lehetne a lootboxokat szórni mint a kisangyal. :D -
#3165 JackFrags @jackfrags
39s40 seconds ago
Petition to see @EA_DICE have a crack at a Battle Royale style game on the Frostbite engine has nearly 15K signatures, would love to see how a game like that could turn out -
JackFrags twitter
Mondjuk 15000 is szerintem rohadt kevés az EA-nak és most eléggé szopóágon vannak, de kíváncsi lennék mit kezdenek az információval :-) -
undY1ng #3164 Micsodát? :D -
#3163 Szevasztok !
A megjelenés óta nekem a játék sebességével nem volt gondom, maxon (ultrán) futtattam általában 60-70 minimum FPS-el. A mai napon azonban valami történt. Nem tudom eldönteni, hogy a játék mai update-je rontotta el, vagy a szintén ma frissített VGA driver. Kb. játszhatatlan szintre zuhant az FPS-em, gyakran 30 alá esik, de hatalmas droppokkal. HA bombázás van, vagy bemegyek egy épületbe bezuhan az fps és olyan mintha szaggatott filmet néznék. (GTX 1070 muzsikál egyébként i5 6600K-val 4,4 Ghz-n, 16 Gb. DDR4 3000 Mhz). jah.. és ma updatelte magát a Win10-is.... most döntsem el mi okozza mi ? :)
Tapasztalt valaki hasonlót a mai update után ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.12.01. 13:14:57 -
#3162 Hát hónapokkal ezelőtt mondták úgyhogy arra nem foghatja hogy nem lett tájékoztatva.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.01. 13:03:09 -
#3161 Az bebaszna. Valakinek több száz dollárnyi pont van felhalmozva. Leresetelik, abból óriási balhé lesz. Nekem csak 10 valahány dollár buktám lenne. -
#3160 Korábban azt mondták hogy lesz reset -
nortsen #3159 Simán úgy működik, mint egy normál játékban, azaz nem normális. -
#3158 Nem. -
undY1ng #3157 Ugye az 1.0-nál nem fogja resetelni a BP pontokat? -
#3156 Új belépő vagyok a játékban, azt szeretném megkérdezni, hogy az normális, hogy a napi első meccsben egyszer vagy kétszer tudok átváltani sétára aztán nem többet? Elég macerás enélkül csendben becserkészni valaki akit hallok, hogy matat a házban.
Ismert bug ez vagy csak én vagyok béna?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.11.30. 18:53:06 -
nortsen #3155 A pingek tudtommal nem rosszak. Én mondjuk még nem nézem, de amiket olvastam az azt mutatja, hogy nem a ping a problem, az olyan 50-20ms között van, legalább is live-on EU szerverekkel (persze gondolom itt sem mind1 hova dob).
A dec 7-et meg ezek szerint nagyon várom. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.30. 13:43:48 -
#3154 Jó ez a killcam, Gabe küldte. Jól kiszedték a squadunkat a végén.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.30. 10:38:08 -
#3153 Geoff Keighley
Don't miss the first-ever gameplay of the new desert map from @PUBATTLEGROUNDS live during @thegameawards on Thursday, December 7! #TheGameAwards -
#3152 Live-nál 3 dolog segítene, hogy jobban agggya:
1. Microsoft szerverpark (bízzunk benne)
2. Régió lock
3. Tartósan (10mp) 150-es ping felett kick
Ezek után lehetne gondolkodni a ticketrate emelésén. Battlefield-es szervereken is nagy gond volt, ha valaki magas pinggel játszott, mert mindenki más is lagolni kezdett tőle.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.30. 08:16:46 -
nortsen #3151 Na egész szépen meglódult a fórum, nem bírom olvasni, pedig csak 1x szóltam be. :)
Valaki írta itt, hogy a tick rate azért nem lesz nagyobb, mert nem bírnák a szerverek. Szerintem ez abszolút helyes meglátás, mivel a jelenlegi hosting sem végtelen kapacitású, és ennyi felhasználóhoz baszott nagy sávszélesség kell net oldalról, ill. cpu oldalról is. Amazon is virtualizál, és ehhez a rengeteg emberhez sztem még ők is kevesek.
Gondolom tudatosan nyomják le a terhelést, mert az UE4 tud többet is.
Engine-nek meg pl mit szólnátok a Watch dogs 2 alatt működőhöz, vagy a wildlands-hez. Azért az elég korrekt (bár nem 100 felhasználóval).
Amúgy Star Cizizen próbálkozik meglépni az 1000 felhasználót egy instance-ban, de még nem sikerült nekik. :)
@ToxiMaxi, "Rubberbanding", köszi!
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.29. 20:53:00 -
ntex #3150 Az a gond hogy sztem megjelenés után sem lesz több a tickrate, vagyis ha szemtől szembe megáll két ember egymást tunkolni kb 50-50% az esély hogy melyik hal meg előbb illetve kinél nem regisztrálja a kilőtt golyók felét a játék. Kíváncsi leszek ha átkerülnek a Microsofthoz a szerverek ők mennyit tudnak majd javítani, de gyanítom hogy a netkód sincs rendben így elég homályosan fest a dolog továbbra is. -
#3149 A Tencen nem tudta bevásárolni magát a készítő cégbe, de arra volt pénze már gondolom, hogy a kínai licencet megvásárolja (amit ugye szépen átállítgatnak a párt és a nép "érdekei" szerint). Meg kiadnak két mobil BR-játékot meg a saját engine-en alapuló Europát - amiben valamiért nem olyan finomkodó a rendszer, mint a kínai PUBG-ben.
És akkor jön nekik a még több pénz, holott több pénzük van, mint két-három AAA-kiadónak együtt. -
#3148 Szerintem alapvetően jót tenne a játéknak, ha ki kiválasztatnának kb 100 pontot, ahova a legvégén szűkül - olyan helyeket, ahol a fűben hasaláson kívül lehet mást is csinálni, és ezek közül random valamelyikre zárna a végén.. -
Rocco27 #3147 Jártam tegnap a Mansion-Yasnaya közötti új területen. Nagyon tetszett a fával sűrűn benőtt terület. Ha oda szűkülne a végső kör, akkor ott szinte dzsungelharcot lehetne vívni! :)
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.29. 16:15:39 -
ToxiMaxi #3146 64 meg 100 között azért elég nagy differencia van terhelést tekintve. Még senkinek sem sikerült ekkora játékosmennyiséget normálisan lekezelnie. Ez nem mentség, mert nyilván a hiba abban is van, hogy ez nem egy házon belüli motoron fut és nem egy nagy kiadó csinálja de a jó ötletek sohasem a nagy kiadóktól jönnek. -
#3145 Nos igen, nem nagyon lesz más kiadóknál:
"'Frostbite is a game engine developed by EA DICE (now managed by Frostbite Labs), designed for cross-platform use on Microsoft Windows, seventh generation game consoles PlayStation 3 and Xbox 360, and now eighth generation game consoles PlayStation 4 and Xbox One. The game engine was originally employed in the Battlefield video game series, but would later be expanded to other first-person shooter video games and a variety of other genres.
To date, Frostbite has been exclusive to video games published by Electronic Arts." -
#3144 Dragon Age inquisitonben azért van egy két baszott nagy map.. Bírná simán.. A 100 player meg annyira nem reccsentené meg szerintem, mivel BF alatt remekül üzemel 3x akkora tickrate-tel mint ez 64 player mellett.. -
#3143 Most hogy mondod ezt a játékot az EA-nak találták ki, lightos microtranzakcioval:DD ledobnak és real pénzert veheted fel a dolgokat a földről:DDDD -
ToxiMaxi #3142 @Malakai : Megelőztél :)
Lehet egyáltalán licencelni? Szerintem csak az EA zászlaja alatt jöhet ki ilyen játék, márpedig ha a Tencent nem tudta felvásárolni a BlueHole-t, akkor aligha tudja az EA. Tehát maradna a DICE, de én nem látom, hogy ők ilyen indie stílusban készítenének játékot. Meg "isten" mentsen meg attól, hogy a két nagy (EA/Activision) ilyen játékot csináljon (DLC,Season pass, mikrotranzakció, loot láda, meg még ki tudja mi).
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.29. 14:55:13 -
#3141 Frostbite-ot max akkor tudnák használni, ha mennének az EA zászló alá, az engine-t nem lehet csak úgy licenselni. -
#3140 Na mondjuk ez minden fps-ben halálra idegesít. Tarkovban is imádtam, hogy 50 méter után nem volt semmi fű, én meg ott kúsztam másztam mint egy hülye, és nem értettem, hogy vett észre, amikor én semmit nem látok. :)) Itt is gáz, valamit kitalálhatnának már erre.
-
#3139 Nem gondolom, csak kíváncsi lennék rá bírná e. Szerintem nem, vagy nagyon drága lenne a licensz, mert ha mindenben annyira jó lenne, akkor boldog boldogtalan arra fejlesztene. -
ToxiMaxi #3138 Miért gondolod, hogy a Frostbite engine jobb lenne? Egyetlen ilyen méretű pálya sincs az alá írt játékokban ill. sehol sincs egyszerre 100 játékos, én kicsit szkeptikus vagyok ezzel szemben. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb grafika nem lenne jobb de a megvalósítása sem egyszerűbb.
Pl.: Tök jó lenne ha a növényzet nem csak akkor látszana ha 5m-re lövök, hanem messziről is takarna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.29. 14:44:17 -
#3137 Bőven. FB engine lenne a legjobb erre és fele ekkora gép se kéne hozzá, mint pubghoz -
#3136 Ja csak én vagyok vaksi, vagy Erangel-en tényleg nincs egy darab fenyő sem?