Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.08. 20:42:57
A gepem viszont egy I5 2500K 4GHz-n, 8 GB ram, GTX970 4GB es egy Win7, amit szajbavert 2012-ben telepitettem es eleg sokat kapott azota. A rendszer SSD-n van, a jatek nem. Asszem minden amellett szol, hogy szarabbul kene mukodnie nalam.
Szoval talan ne szakerts! Nem azert, mert nem ertesz hozza, hanem mert alaptalan, fekete kakasunk meg nincs keznel.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mondjuk ha más is használja a géped játékra, akkor el tudom képzelni milyen aprólékosan vigyázhatsz rá, vagy hogy mennyit ér. <#guluszem1>#guluszem1>
Vagy csak az accod közös?
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.09.08. 15:47:55
Magasabb beállításokkal eleve nem érdemes játszani mert pl. az árnyék beállítás felhúzásával csak a saját játékodat nehezíted,sötétebbek lesznek a fa alatti árnyékok és a házak belseje is. Az élsimítás meg homályosít a képen ami messzebbi célpontok észrevételét nehezíti.
Addig folyamatosan kiírta, de mivel hamar átpakoltam, azóta szűnt meg.
Amúgy értem én amit írsz, csak gondoltam leírom nekem mi oldotta meg. Ettől neked lehet más a problémád. 😊
De ez a network lag kiborít. Az előbb is belefutottam: solo, EU, kicsi már a kör, 9 ember él, egy házban lapulok, 4 killem volt eddig. Jön a delikvens, UAZ-zal beleáll a ház falába, ennél egyértelműbbé nem is tehette volna érkezését. Megindulok lopózva a konyhasarokba, hogy majd ha benyit, ölöm. De bejön egy kis network lag, emiatt átlógtam az ajtón és meglátott. Körbeszalad a srác. Oké, akkor megyünk a másik bejárathoz. Benyit, kivár. Mondom, zsír, nem tudja melyik oldalról fogok jönni, easy kill. NETWORK LAG. Mondom kurva anyád, akkor is megpróbálom. Egyszer el is találtam shotival, de a második lövést nem volt időm bevinni. Könnyedén megölt, akár a padlóra is lehettem volna kötözve, mert mozdulni a lag miatt nem bírtam. Megjegyzem, nem csak itt jött be, átlag 3-5 percenként beadja pár másodpercre.
Van olyan haverom, akinek rosszabb a helyzet, mint nálam és van olyan is, akinek megjelenéstől kezdve tükörsima, az enyémnél szarabb nettel. Érthetetlen. Én nagyon aprólékosan karban tartom a gépem (egyébként kifújva is tegnapelőtt lett), driverek frissek, még a torrentet is kikapcsolom, ha játszok, mindent, de egyszerűen ez van. Az elején pokoli volt, aztán hónapokig jó, most meg majdnem olyan szar, mint először.
Én ezekre egy talicska fejlesztését sem bíznám, mert a végén még lapát lenne belőle. 😄 Ma lett volna időm játszani, kedvem is volt, de hogy az anyámba, amikor a lag megöl? Azon parázni, hogy mikor jön, borzalom. Ezt nem tudom játékélménynek hívni, de az új fegyver, meg 1-2 apró senkit sem érdeklő hibajavítás az nyilván kell. Van pénz, be kell fektetni szerverekbe. Legszívesebben már írnék egy ticketet nekik, amin elküldöm őket a jó anyjukba, de nem lenne "korrekt", mert én vállaltam, hogy EA státuszban megveszem a gamet, így simán jöhet a válasz, hogy nektek, akik az átlagnál több netlaggal küzdtök, kuss van.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.08. 15:03:15
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
At an Auto-Ordnance board meeting in 1919 to discuss the marketing of the "Annihilator", with the war now over, the weapon was officially renamed the "Thompson Submachine Gun". While other weapons had been developed shortly prior with similar objectives in mind, the Thompson was the first weapon to be labeled and marketed as a "submachine gun"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyébként gratulálok, hogy sikerült okoskodnod, tudod van a mondás, ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna, de ezt is elbasztad.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.08. 11:54:39
"Még egy kib*szott SMG, inkább valami jó AR-t raktak volna be. Legalább nem airdop only ..,,
Dr.Running egy kiadós hokit javasul két tábla csoki mellé, hátha kevesebb lesz a felgyülemlett feszkó. <#nezze>#nezze>
New @PUBATTLEGROUNDS weapon alert!
After next week's update, Mini-14 will be available all over the island of Erangel. #ThisIsBattleRoyale

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amíg nem SSD-n volt a korai időkben, amikor több volt a nwl, akkor minden egyes alkalommal hamarabb kellett rányomnom az ugrásra, amikor squadoztunk (EU szerver), mert később vette a lapot, benyomta az nwl-t. Az SSD segített rajta mindenképp, de a játék fejlesztése még jobban csökkentette.
Ja és low-mediumon nyomom 1080p-ben, 35-50-nél nem több fps-el. (i5-4440, 8gb 1600as, gtx750ti 2gb). A videókártyadriverem szerintem lehet vagy fél-egy évvel ezelőtti (az is szokott számítani). A netem meg upc 120as, közvetlen modemre kapcsolva, egyedüli gépként.
Jah, és az esetek 80%-ban AS szerveren megyek... ahol gondolom azért kevesebben játszanak (főleg, ha itt emberi időpontban játszok, az nekik cirka +7/+8 óra, tehát mondjuk aki tényleg odavalósi, mondjuk olyankor hajnali 3-4 óra van nála).
Én arra gyanakszom, hogy olyan 65%-ban a játékszerver, 25%-ban a géped, 10%-ban a net lehet a ludas az ilyen network lagoknál.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ha esetleg másnál erősebb géppel, esetlegesen nagyobb sávszélességgel miért van network lag azt passzolom. De haverok sem mondták soha, hogy network lagjaik lennének.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ettől függetlenül akár mi is a gond, minden oda vezet vissza, hogy a játék még nincs kész.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.09.07. 22:01:29
Nekem még az első nap mikor megvettem, volt ilyen laggom, mármint amikor ki is írta. Azóta semmi, és ha jól emlékszem akkor alapból ultrán ment minden. Azóta levettem jó pár dolgot, de lag nincs, max fps drop 1-2 másodpercig.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.07. 19:21:05
És az a vicc az egészben hogy totál random az egész. Néha 1-2-3 napig teljesen normálisan fut aztán meg játszhatatlan (nem is zavarna a lag, de bedobja, hogy network lag detected és totál megáll a játék...gép fut továbbra is, internet van továbbra is a játék meg megáll..néha visszatér de sokszor már késő). És a másik vicc, hogy másik multis címnél sosincs probléma. Ilyenkor nem tud másra következtetni az ember, csak, hogy valami van a Pubg szerverekkel inkább, mint a géppel.
Csinálta ezt full újrahúzott rendszerrel (legfrissebb driver és társai), valami pár hónapos rendszerrel is ugyanúgy (régi és új géppel is...újnál új alaplap, ram, proci minden). Szóval nem igazán szoktam érteni, hogy mi ilyenkor a gond.
Nem bántom a Pubgot, de ezt totál nem szoktam érteni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Teszteltem olyan programokkal amikről még szerintem itt többen nem is hallottak egyértelműen amikor megtörténik a kifagyás, van adatforgalom az én gépemtől megy ki és érkezik meg.
Oké lenne, ha néha fordulna elő, de minden átkozott kör kezdéstől pár percre. Másik játékoknál nem fordul ilyen elő. CSGO, Division, Cod4, Destiny 2 béta stb semmi jele nem volt. Egyértelműen a PUBG-nél fordul csak elő. Hulladék tick rate, hulladék szerverek stb.
De persze lehet szidni a fejlesztőket is(amitől semmi nem fog változni hónapokig), de ennél szerintem sokkal eredményesebb ha a saját gépedet rendberakod. Frissíted a drivereket, windowst vírusirtót, töredezettségmentesítes, letörlöd a reshadet és amikor játszol bezársz minden egyéb programot. Ha ezeket megcsinálod és szar akkor meg nem tudsz mit csinálni szidhatod a szervereket. De ha mindig olyan helyzetben van network lagod amikor a gépedet leterheli a játék(pl az elején, vagy amikor tűzharc van) akkor szerintem elsősorban a gépben kell keresni a problémát. Mert ha egyedül gyalogolsz a mezőn hosszú percekig és nincs semmi gond, de amit belefuttok egy másik squadba ahol repülnek a gránátok szólnak a fegyverek előjön a network lag akkor szerintem teljesítményproblémáról van szó.
Ezt tényleg csak azért mondom, mert én is napi szinten játszom és hetente max 1-2x találkozom network laggal teljesen random. Nekem is van, hogy a 80 FPS-ről leesik 60-ra vagy kint vagyok a szobából de ez nem befolyásolja a játékomat érdemben és főleg akkor van ez így ha NA vagy AS szerveren játszom. Persze lehet én vagyok a Bluehole kiválasztottja és mindig egy dedikált szerveren játszom bénák ellen, hogy legyen okom itt megvédeni a játékot...
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.09.07. 17:27:00
Ha a gép nem bírja az iramot, akkor lecsökken az FPS, ha kell brutálisan és fog laggolni.
De ne keverd össze ezt a kép laggolást a szerver és a játékod közötti hálótati laggal, mert két külön dolog...
Fuji: ja biztos annak a többszáz ezer embernek a routerjével van baj, nem a potato szerverekkel. Májustól júniusig is ez volt a duma...<#taps>#taps> Vissza lehet olvasni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.09.07. 16:53:06
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Próbáltam már mindent, levinni legalacsonyabbra, akkor is ugyanez. Nincs szar gépem, i5 6600, 16 gb ram és 1060 6gb.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx